(2016-04-05 ساعت 17:55)mohammad_esf59 نوشته: سلام دوستان
همزمان با اینجا پیج کلیرنس برندگان 2016 رو هم مرور میکنم. اونا تو استرس ویزا و کلیری
اینجا همه امیدوار به یه شانس ناچیز. خدایا............................................................ دوست دارم هر چند میدونم از اون بالا داری به هممون می خندی
سلام محمد جان
دقيقا
اتفاقا بحثي بود در مورد اين جملات كليشه ايه نداشتن استرس و اينا اونجا من گفتم تازه استرس اصلي بعد گرفتن ويزا و آمادگي براى مقوله پيچيده مهاجرته ،برنده شدن تازه پله اوله و با اينكه پر هست از هيجان و خوشحالى و استرس ولى در كل لذت بخشه و اينم بخشى از زندگيه دگ
اميدوارم هركى قصدشو واقعا كرده بهش برسه و تجربش كنه !
طلب خير
آقا محمد شما کار پروندتون به کجا رسید؟ رفتنی شدید ایشالا؟
2016-04-05 ساعت 20:41 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-05 ساعت 20:43 توسط redbull.)
Привет Я хочу поехать в Россию
الکی مثلا من فارسی بلد نیستم .
دوستان خواهشا اول لاتاری برنده شید بعد درمورد fbi چک و...
صحبت کنید .از امیال و ارزوهای محال سوال نکنید
من فعلا دارم زبان روسی کار میکنم بلد باشم مخ دخترای روسی بزنم
(2016-04-05 ساعت 00:45)LORDAmiroo نوشته: شما بالاخره حذبت چیه؟
روسیه یا آمریکا؟ :| خب اینا کاملا مخالف همن :|
فک کنم دقدقه اصلیت چیز دیگس که تو پست قبلیم بش اشاره کردم
من فقط هر راهی جز پ ن ا ه ن د گ ی باشه با کمال میل قبول میکنم . و هرکشوری هم که باشه جز این جهان سومی ها
فعلا آمریکا رو بیخیال شدم .
الان که بیخیال شدی ها ویزای روسیه برات اوکی میشه دیگه اخراشه از اونور لاتاری برنده میشی یهو از ناکجا اباد ویزای کاندا برات جور میشه از ی طرف دیگه ویزای المان واست میفرستن کلا دیگه نمیدونی این همه ویزارو چی کنی کجا بزاری
من یکیو دیدم تو همین انجمن دقیقا ویزای دو کشور استرالیا و کانادا همزمان براش جور شده بود از یه طرف لاتاریم برده بود مونده بود کدومو انتخاب کنه :|
(2016-04-05 ساعت 20:41)redbull نوشته: Привет Я хочу поехать в Россию
دقیقا منم همیشه همین پیشنهاد رو میکنم به دوستان که خودشون میتونن مثل ما و دیگران و ... برن تو انجمنا بگردنو اطلاعات کسب کنن ولی اینکه از الان سوال کردن هارو شروع کنن و امید ببندن به مسئله لاتاریو بعدش قبول نشن و چونکه معمولا این افراد سال اول دومی هستن قطعا خیلی میخوره تو ذوقشونو ممکنه یکم افسرده بشن
آره خدایی. بعضیا تا کجاها پیش رفتن!!! مدیکال و اف بی آی چک و ... !!! اگه احتمال برنده شدن حتی 5 درصد هم بود میشد کمی راجع به اینا فکر کرد. اما چیزی که زیر یک درصد احتمال برنده شدن توش هست ، فکر کردن به مراحل بعدش ، کم لطفی در حق خودتونه چون طبق فرمایش دوستان ممکنه بعداً موجبات سرخوردگی و یأس و افسردگی فراهم بشه. نکنید این کارو با خودتون ، نکنید!
یعنی خدا لعنتشون کنه ...حیف این همه زبان روسی خوندم .
همین الان تو منبع خبری بورس نیوز فهمیدم خبر fake بود !
روسیه تعطیل ...اقا من سرقرارم رو لاتاری هستم منظورم شرط بندی.
(2016-04-05 ساعت 21:44)redbull نوشته: یعنی خدا لعنتشون کنه ...حیف این همه زبان روسی خوندم .
همین الان تو منبع خبری بورس نیوز فهمیدم خبر fake بود !
روسیه تعطیل ...اقا من سرقرارم رو لاتاری هستم منظورم شرط بندی.
رفیق من که گفتم شایعه ست !
ای کاش انگلیسی میخوندی، عقب موندیم ))
(2016-04-05 ساعت 20:41)redbull نوشته: Привет Я хочу поехать в Россию
من فعلا دارم زبان روسی کار میکنم بلد باشم مخ دخترای روسی بزنم
اینی که گفتی سلام دوستانست
این فایلو گذاشتم اموزش روسی به پارسیه خیلی خوبه اگه کسی علاقه داره برش داره البته فایل صوتی هم داره، ماله اسپوتنیک نیوزه
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
(2016-04-03 ساعت 17:29)msr839 نوشته: با نهايت احترام بايد عرض كنم شما كار بسيار اشتباهي انجام دادين
دوست عزيز شانس انسانها مثل حق نيست كه مختص انسانهاي خاص باشه، ثبت نام كن و اگه شانس داشتي برنده ميشي، اسمش لاتاريه نه حق كشي.
شايد من با اين كارم مسير زندگي خيليا رو عوض كنم و به اينده بهتر اشناشون كنم مثل مسير زندگي خودم كه يك نفر ديگه مارو تشويق به ثبت نام كرد و الان اينجاييم، متاسفانه برداشت ها و طرز فكرا از شانس نياوردن مبني بر اين ميشه كه انسانهاي ديگه رو تشويق به امتحان شانس خودشون نكنيم
درسته كه شانس حق نيست ولى شما از كجا ميدونى با رفتن هر كس به امريكا آيندش بهتر ميشه .
همينطور كه كسي حق نداره در مورد زندگي اينده شما دخالت كنه كه ايا شما ادم خوشبخت و موفقي خواهي شد يا نه ، شما هم بايد به افراد ديگه احترام بذاري و در مورد ايندشون كاري نداشته باشي.?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
یه آرزو...
شاید مقصد ما همین جا باشه(تایپیک مهاجر سرا)..
شاید تمام حسی که با خوندن تجربیات دیگران داشتیم مهاجرت ما بود..
شاید ....
آینده نزدیکه ، همه چی اشکار میشه..!