موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
من تکنولوژی ساخت روس ها رو دوست دارم و انشا الله دکترا روسیه بتونم تحصیل داشته باشم
صنایع انها ظرافت نداره ولی کیفیت وحشتناکی دارن
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
این قضیه ی روسیه واقعیت داشته باشه بدم نمیاد با ماریا شاراپووا ازدواج کنم.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. روز و روزگارتون خوش.. ممنون از همه ی دوستایی که تشکر کردند. طلب خیر و برکت فراوان برا تک تکتون دارم.
تاجری در روستایی، مقدار زیادی محصول کشاورزی خرید و میخواست آنها را با ماشین به انبار منتقل کند. در راه از پسری پرسید: تا جاده چقدر راه است؟ پسر جواب داد: اگر آرام بروید حدود ده دقیقه کافی است. اما اگر با سرعت بروید نیم ساعت و یا شاید بیشتر. تاجر از این تضاد در جواب پسر ناراحت شد و به او بد و بیراه گفت و به سرعت خودرو را به جلو راند. اما پنجاه متر بیشتر نرفته بود که چرخ ماشین به سنگی برخورد کرد و با تکان خوردن ماشین، همه محصولها به زمین ریخت. تاجر وقت زیادی برای جمع کردن محصول ریخته شده صرف کرد و هنگامی که خسته و کوفته به سمت خودرواش بر میگشت یاد حرفهای پسر افتاد و وقتی منظور او را فهمید بقیه راه را آرام و بااحتیاط طی کرد. شاید گاهی باید آرام تر قدم برداریم تا به مقصد برسیم.
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
امروز دفتر آرزوهایم را ورق میزدم
یکی یکی خط خورده بود....!
رسیدم به صفحه های آخر
چند برگی هنوز سفید مانده بود...!
صفحه های خط خطی شده را پاره کردم و
به دست زمان سپردم!!!
باید روزهای جدیدی در پیش باشد...
صفحه های جدید...
رویاهای جدید...
من می دانم خدا با انگشت های خودش
این روزها را رنگ خواهد زد...
من به فرداها چشم دوخته ام....
به فرداهایی که از آن من و آرزوهایم است...
روزتون پر از انرژی مثبت و حضـــور خدا...شـــاد باشید...
من چو باران بر همه جا باریده ام
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منم امسال برای چهارمین بار شرکت کردم امیدوارم همه کسانی که هدف دارن به اهدافشون برسن. به امید موفقیت همگی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شماها ، مخصوصاً کاربرانی که برنده لاتاری شدن ، میشه بگید که آیا هر سال عکس جدید میفرستادید یا عکس قدیمی تر؟ میخوام بدونم این که تو شرایط گفته شده عکس نباید قدیمی تر از 6 ماه باشه تا چه اندازه جدیه!
مثلاً میشه عکسی که پارسال گرفتیم ، امسال هم همون عکس رو عیناً به فرم ضمیمه کنیم؟ با توجه به اینکه یک سال از ثبت عکس گذشته.