موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستتون کلیر شد بالاخره ؟
[/quote]
آره اگه اشتباه نكنم 3 ماه طول كشيد تا بالاخره كلير شد ، كلا اف-بي-آي چك خوردن و طول كشيدن زمان كليرنس يك چيز تا حدي شانسيه(20%)، من خيلي ها رو ميشناسم كه هم سربازي س پ ا ه بودن و هم شغل دولتي داشتن اما كليرنس هم نخوردن ولي كساني رو هم ميشناسم كه كلا معافي داشتن و شغل آزاد هم داشتن اما چند ماه توي انتظار بودن، ايشالا كه بزودي شما كلير ميشيد و عازم ميشيد
[/quote]
پس با وجود خدمت سربازی در سپاه میشه امیدوار بود کلیرنس نخوری
ممنون
تا خدا چی بخواد
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از قبولی، ارسال مدارک باید اصل مدرک فرستاده بشه ؟ مثلا مدرک دانشگاه ،گواهی موقت کافیه یا باید اصلش رو فرستاد؟؟؟؟
تا خدا چی بخواد
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-06 ساعت 15:18)elahe mousavi نوشته: دوستتون کلیر شد بالاخره ؟
آره اگه اشتباه نكنم 3 ماه طول كشيد تا بالاخره كلير شد ، كلا اف-بي-آي چك خوردن و طول كشيدن زمان كليرنس يك چيز تا حدي شانسيه(20%)، من خيلي ها رو ميشناسم كه هم سربازي س پ ا ه بودن و هم شغل دولتي داشتن اما كليرنس هم نخوردن ولي كساني رو هم ميشناسم كه كلا معافي داشتن و شغل آزاد هم داشتن اما چند ماه توي انتظار بودن، ايشالا كه بزودي شما كلير ميشيد و عازم ميشيد
[/quote]
پس با وجود خدمت سربازی در سپاه میشه امیدوار بود کلیرنس نخوری
ممنون
[/quote]
امسال هیچ مشکلی از بابت سربازی وجود نداره چون حداقل زمان کلیرنس برای چه بچه های س پا ه ، ارتش ، نیروی انتظامی 4 ماهه، امسال انگار بچه های سپاه راحت تر خم کلیر میشن و خیلی داشتیم ، بیشتر شغل حساس هست که ملاک شده
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
همه با هم زمزمه كنيم امريكا امريكا ما داريم مى آيم. كليرنس اف بى چك ،جا موندن ها داديم ?
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به این نکته توجه کنید همونطور که میدونید بالای 90 درصد هرکی خدمت رفته باشه کلیرنس میخوره,بودن دوستانی که یکضرب گرفتن ولی زمان قبل انقلاب تشریف بردن خدمت اینم ده درصد بقیش.
منکه تا حالا کسی رو نه شنیدم از افراد آگاه و مطلع و نه دیدم که غیر این باشه
اتفاقا دوستی هم توی یک گروهی میگفت من میشناسم ,گفتیم معرفیش کن الان دو ماهه قراره معرفی کنه
نگران اینچیزا نباشید مهم قصدتونه که چی میخواین
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
مدتی است که خواننده پستهای دوستان در سایت مهاجرسرا هستم امیدوارم که هر چی
خیر و صلاح دوستان هست نصیبشان شود
یه سوال داشتم من تابعیت ایران رو دارم ولی متولد کویت هستم احتمال قبولی شرکت کنندگان آن کشور چقدره
و در ضمن مدرک تحصیلی ام فوق لیسانس و مدرک همسرم لیسانس است
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خبری از هک و این حرفا نیست. طی معاهدات بین المللی تمام اطلاعات رو قانونا استعلام میکنن
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بله استعلام. سفارت کشور اتریش امورات مربوط به این کار رو انجام میده.