موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه مدت نبودم واقعا دل تنگم نشدین ؟؟؟
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
اگه بنا به تحقیق و تفحص اینترنتی باشه خدایی من خیلی آدم جنتلمن و با سابقه خوبی هستم البته اگه مهاجرسرا رو چک نکنن و نفهمن این آیدی منه و نفهمن من چقدر آویزون لاتاریشونم
ولی خداکنه که از همسایه ها تو محل پرس و جو نکنن
مطمئنم خانوم سالاری همسایه دست راستیمون کلی زیر آبمو میزنه
تمام دوستایی رو که در نبود خونواده دعوت کردم خونه رو میگه
تموم سیگارایی که پشت بوم دزدکی کشیدمم میگه
از دست این خانوم سالاری
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
صحبت هک کردید منو به یاد خاطرات خودم انداختید که زمانی عضو ارتش سایبری ایران بودم ( آشیانه ) هک ابزاری هستش دست گروهها و افراد و دولت ها بحث حقوق بشر و دموکراسی درمیان نیست
باید اطلاعات برای حفظ امنیت و برقرای حفظ صلح از دید من باید برملاشه نه برای سواستفاده بلکه در جهت درست و مصارف قانونی . وی کیلیکس و اسناد پاناما و گروهای دیگری که دست به اقدام
و افشا گری می زنند خوب که ادم یا ملت دولت هایشان را بشناسند اگر افشایی در کار نبود نخست وزیر ایسلند هم سرجای خودش می موند .
به هرحال در جهت و گام درست . امریکا به خاطر مسولیت جهانی که بر عهده دارد و در جنگ های جهانی توانست اروپارا از شر هیتلر و ... نجات دهد باید هم دست به این کار بزند اگر نزند امریکا هم
مثل فرانسه و بلژیک سرنوشت تلخی می تونست داشته باشه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بله دچار اشتباه شدم. سفارت سوییس
ببینید هدف از استعلام بررسی صحت گفته های فردیه که در سفارت حاظر شده و برخی وقایع رو بیان کرده. برای بررسی صحت سوابق کاری حتما این کار رو انجام میدن.
خب طبیعیه که عدم سو پیشینه ی ایران براشون مقبول نباشه. اونها سو پیشینه ی تک تک ایرانیان رو ندارن. ولی خب اف بی آی قطعا آمار افراد شاخص و به نام رو که براشون مهم هست رو داره. این اف بی آی چک هم فقط برای بررسی این موضوعه. وگرنه اف بی آی یا هر ارگان امریکایی این قدرت رو نداره که بتونه خارج یا داخل خاک ایران سو پیشینه ی یک فرد رو ریز به ریز چک کنه.
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
بابا بگدر از اف بی آی .
کی نتایج رو اعلام می کنند ؟؟
رتبه:
71
22 تشکر در 5 ارسال
کسی از behzadkhatari و kkr200 خبری نداره ؟ دلمون برای این دوستان هم تنگ شده
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
و عنقریب صدمین صفحه ... میبینم که دوستان فعال تر شدن و این یعنی اعلام نتایج نزدیکه و یواش یواش ترشح آدرنالین هم زیاد و زیادتر میشه.. آقا ما به فال نیک میگیریم این قضیه رو .. ایشالا که همه اونایی که نیازمند برنده شدنن و سالهاست تو کف برنده شدنن به مراد دلشون برسن ..
مهاجرسرایی ها برنده شید دیگه آمار قبولیمون خیلی کمه هر ساله ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند