سلام،هنوز نامه دوم واسم نیومده و تاریخ مصاحبم مشخص نیست ولی اینقدر که همه گفتن رفتمو کارای واکسیناسیونم رو انجام دادم و تا یه هفته دیگه کارت زردمو میگیرمم،الان فهمیدم که انگار کارت زرد اعتبار داره،حالا باید چیکار کنم؟
سلام هنوز نامه دوم من نیومده و تاریخ مصاحبم مشخص نیست ولی اینقدر که همه گفتن رفتمو کارای واکسیناسیونم رو انجام دادم و تا یه هفته دیگه کارت زردمو میگیرم،الان فهمیدم که کارت زرد اعتبار داره،حالا باید چیکار کنم؟؟؟
راستی پاستور هم بهم گفت که افراد بالای ۱۸ سال هپاتیت نباید بزنن،این درسته؟؟؟
(2016-09-07 ساعت 18:40)faegheh_niazmand نوشته: سلام هنوز نامه دوم من نیومده و تاریخ مصاحبم مشخص نیست ولی اینقدر که همه گفتن رفتمو کارای واکسیناسیونم رو انجام دادم و تا یه هفته دیگه کارت زردمو میگیرم،الان فهمیدم که کارت زرد اعتبار داره،حالا باید چیکار کنم؟؟؟
راستی پاستور هم بهم گفت که افراد بالای ۱۸ سال هپاتیت نباید بزنن،این درسته؟؟؟
سلام مشکلی نیست کارت زرد شما تا زمان مصاحبه اعتبار دارد
و پاستور هم بفرمائید بنده خودم نیاز دارم که بزنم
و اصرار کنید هزینه اش رو میگیرن میزنن براتون .
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
(2016-09-10 ساعت 15:36)farhhad نوشته: نمیدونم صحت این حرف چقدره،ولی علاوه بر هلال احمر،مرکز بهداشت هم ظاهرا کارت زرد صادر میکنه،اگه دوستان اطلاعی دارند بفرمایند که درسته یا نه،و البته اینکه مورد تایید سفارت هم هست؟
بنده با هلال احمر استان تهران تماس گرفتم ، کارت زرد صادر نمیکرد ،
شما با هلال احمر کجا تماس گرفتید ؟
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
(2016-09-10 ساعت 15:36)farhhad نوشته: نمیدونم صحت این حرف چقدره،ولی علاوه بر هلال احمر،مرکز بهداشت هم ظاهرا کارت زرد صادر میکنه،اگه دوستان اطلاعی دارند بفرمایند که درسته یا نه،و البته اینکه مورد تایید سفارت هم هست؟
بنده با هلال احمر استان تهران تماس گرفتم ، کارت زرد صادر نمیکرد ،
شما با هلال احمر کجا تماس گرفتید ؟
هلال احمر اصفهان صادر میکنه
دوستان من از هلال احمر کرج گرفتم رایگان ولی وقتی به پاستور مراجهع کردم برای وار د کردن واکسن ها گفتن کارت زرد انسیتو پاستور باید باشه وان قبول نیست نفری 99هزار گرفتن وکارت زرد صادر کردن
دوستان من از هلال احمر کرج گرفتم رایگان ولی وقتی به پاستور مراجهع کردم برای وار د کردن واکسن ها گفتن کارت زرد انسیتو پاستور باید باشه وان قبول نیست نفری 99هزار گرفتن وکارت زرد صادر کردن
تفاوتی داشتن باهم؟
راست میگه دوستمون.. سوال مهمیه که تفاوتی دارن با هم یا نه؟
اگه همونیه که بالاش نوشته جمهوری اسلامی ایران و اون شماره قرمز رو داره جفتشون یکیه و پاستور دکان باز کرده ) هلال احمر انقلاب که واکسیناسیونش تعطیل شده ولی اگه یکیه کارتها من میرم یه هلال احمر دیگه میدم برام مهر نهایی رو بزنن و پول زور نمیدم(۱۰۰ تومن پولی نیست، ولی وقتی دروغ بگن زوره)
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست سفرنامه
اگه همونیه که بالاش نوشته جمهوری اسلامی ایران و اون شماره قرمز رو داره جفتشون یکیه و پاستور دکان باز کرده ) هلال احمر انقلاب که واکسیناسیونش تعطیل شده ولی اگه یکیه کارتها من میرم یه هلال احمر دیگه میدم برام مهر نهایی رو بزنن و پول زور نمیدم(۱۰۰ تومن پولی نیست، ولی وقتی دروغ بگن زوره)
[/quote]
دوست عزیز من هر چی سعی کردم با هلال احمر تماس بگیرم بابت این صادر کردن کارت زرد موفق نشدم و هنوز وقت نکردم یه شعبات دیگه سر بزنم شما به کدوم شعبه و کجا میخواهید مراجعه کنید ؟ میشه مارو هم در جریان قرار بدین قربان؟
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي
نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP
[/quote]
دوست عزیز من هر چی سعی کردم با هلال احمر تماس بگیرم بابت این صادر کردن کارت زرد موفق نشدم و هنوز وقت نکردم یه شعبات دیگه سر بزنم شما به کدوم شعبه و کجا میخواهید مراجعه کنید ؟ میشه مارو هم در جریان قرار بدین قربان؟
[/quote]
من روز اولی که رفتم هلال احمر انقلاب گفتم کارت زرد میخوام یه دونه بهم داده، اسمم رو با خودکار روش نوشت و دو تا واکسن هم زدن.. دفعه بعد که رفتم بقیه واکسنها گفتن واکسیناسیون دیگه نداریم و منم رفتم کلینیک ۱۶ آذر واکسن هامو زدم.. حالا در حقیقت کارت زرد دارم ولی منطقا یکی باید یه امضای نهایی، مهر انگلیسی و شماره پاسپورتی چیزی روش بزنه تا این اعتبار پیدا کنه ) چون اسم و فامیل با خودکار نوشته شده من به فارسی به درد کسی نمیخوره. به زودی میرم سازمان هلال احمر خیابون ولیعصر نرسیده به نیایش ببینم بقیه کار رو انجام می دن یا همون پاستور باید برم.
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست سفرنامه
[/quote]
من روز اولی که رفتم هلال احمر انقلاب گفتم کارت زرد میخوام یه دونه بهم داده، اسمم رو با خودکار روش نوشت و دو تا واکسن هم زدن.. دفعه بعد که رفتم بقیه واکسنها گفتن واکسیناسیون دیگه نداریم و منم رفتم کلینیک ۱۶ آذر واکسن هامو زدم.. حالا در حقیقت کارت زرد دارم ولی منطقا یکی باید یه امضای نهایی، مهر انگلیسی و شماره پاسپورتی چیزی روش بزنه تا این اعتبار پیدا کنه ) چون اسم و فامیل با خودکار نوشته شده من به فارسی به درد کسی نمیخوره. به زودی میرم سازمان هلال احمر خیابون ولیعصر نرسیده به نیایش ببینم بقیه کار رو انجام می دن یا همون پاستور باید برم.
[/quote]
دوست عزيز
اون كارت زرد رنگ فقط واسه تزريق همون واكسنها هست.نمونه كارت زرد رنگ واكسنو عزيزم ميتونيد از تو گوگل سرچ كنيد و ببينيد متفاوت هستن با هم اين كارت زرد با اون كارت بين المللي زرد رنگ .
با همه اين احوال اگر از هلال احمر به نتيجه اي رسبدين اعلام كردين ممنون ميشم
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي
نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP
2016-09-11 ساعت 20:40 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-11 ساعت 22:48 توسط TiredAdmin.)
(2016-09-11 ساعت 20:36)farhhad نوشته:
(2016-09-11 ساعت 20:18)ekhveh نوشته:
(2016-09-11 ساعت 20:09)TiredAdmin نوشته: راست میگه دوستمون.. سوال مهمیه که تفاوتی دارن با هم یا نه؟
دوست عزيز
اون كارت زرد رنگ فقط واسه تزريق همون واكسنها هست.نمونه كارت زرد رنگ واكسنو عزيزم ميتونيد از تو گوگل سرچ كنيد و ببينيد متفاوت هستن با هم اين كارت زرد با اون كارت بين المللي زرد رنگ .
با همه اين احوال اگر از هلال احمر به نتيجه اي رسبدين اعلام كردين ممنون ميشم
[/quote]
در تکمیل صحبت دوستمون عرض کنم بعضی از پرسنل که اطلاعی ندارن،فک میکنن منظور ما از کارت زرد همون کارتی هست که روش تاریخ تزریق های واکسن رو مینویسن و بعنوان یه رسید به ما میدن،که از قضا زرد رنگ هم هستش،ولی کارت زرد بین المللی یه کارت بزرگتره که قسمت بالاش فارسی نوشته و در ادامه کلا بصورت انگلیسی هست،شما باید کارتهای تزریق که هر مرحله بهتون میدن نگه دارین،و نهایتا همه رو بدین تا براتون کارت زرد بین المللی صادر بشه.
[/quote]
حالا من رسیدم خونه عکس کارتم رو میذارم ببینید. بالاش نوشته جمهوری اسلامی ایران / گواهینامه بین المللی ایمن سازی / آرم سازمان بهداشت جهانی سازمان ملل داره و شماره سریال قرمز رنگ. فکر کنم اگه الکی بود لازم نبود انقدر زلم زیمبو داشته باشه )
2016-09-11 ساعت 22:37 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-11 ساعت 22:45 توسط TiredAdmin.)
این عکس کارت زرد من که البته تیره افتاده. این کارت زرد مال دولت ایرانه و سازمانهایی که مجوز دارن توزیعش میکنن پس منحصر به پاستور نیست. هلال احمر صلیب یا سرخ هم تو دنیا شناخته شده تر از انیستیتو پاستور ایرانه و ضمن اینکه منطقی نیست همه آدمها از همه استانهای ایران پاشن واسه کارت واکسن تا تهران بیان..
همونطور که میبینید توش جدول کامل رو داره و بالا محل اسم و شماره پاسپورت و.. که غیر اسم که با خودکار و فارسی نوشته شده و من پوشوندمش چیزی برای من هنوز پر نشده، جلدش هم که یه شماره سریال داره.. خیلی بعید میدونم به هر حال که حتما لازم باشه تا پاستور بریم!
2016-09-13 ساعت 23:13 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-13 ساعت 23:19 توسط farid993.)
کارت زردی که از انستیتو پاستور تجریش گرفتم کاملا با این عکسهایی که گذاشتید فرق داره(حتی اونایی که مال پاستوره) و لوگوی انستیتو پاستور رو داره فقط(چه بیرونش چه داخلش که تاریخ ها خورده) تمام واکسنها هم روش مهر پاستور رو زده و پزشکی هم که زیرش مهر زد بالای اسمش دوباره نوشته انستیتو پاستور احتمالا قیافه اش عوض شده