کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
(2016-09-20 ساعت 23:27)Paniz888 نوشته:  
(2016-09-19 ساعت 13:56)smh1614 نوشته:  سلام
دوست من برنده لاتاری هست
ایشون دوتا فرزند شش ساله دارندسوالم اینه که واسه این دوتا بچه باید کارت زرد واکسن رو بگیرند یا نه؟؟؟
واسه زدن واکسن رفتن و مرکز بهداشت به خودش و خانومش فقط کارت داده و واسه بچه ها گفته همون کارت واکسن خودشون رو ترجمه کنند کافیه ممنون

واقعا ترجمه کارت واکسیناسیون برای کودکان کفایت میکند ؟ یا کارت زرد نیاز هست ؟؟

اگر کارت زرد رو بگیرید خیلی بهتره
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، Paniz888 ، smh1614 ، omid1313 ، amir89
ممنون از پاسختون.
سوال دیگه اینکه کسی میدونه هزینه واکسن هپاتیت در دبی چقدره؟
( من ایران نیستم تیتر انتی بادی انجام دادم و لازمه که دوباره واکسن هپاتیت بزنم اینجا برای نوبت اول (و نوبت دوم و سوم) باید خودم هر دفعه $70 بپردازم و از داروخانه بخرم و در هر صورت باید هزینه بدم.)
در ضمن میخوام تا یکماه قبل از مدیکال که در دبی انجام خواهم داد هیچ واکسنی نزنم که نتیجه ازمایشات خونی که در NMC انجام میشه را تغییر نده...
دکترم هم میگه نمیشه نوبت 2 هپاتیت رو وقفه بندازی و باید سر یکماه تزریق کنی!
خواستم ببینم که میشه فعلا واکسن نزنم و برم همون دبی نوبت اول رو تزریق کنم؟ خصوصا اگر هزینه از $70 بیشتر نباشه که بهتر هم هست.

سوال دیگه اینکه ایا باید واکسن هپاتیت A رو هم بزنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amir89
(2016-09-21 ساعت 08:00)nice نوشته:  ممنون از پاسختون.
سوال دیگه اینکه کسی میدونه هزینه واکسن هپاتیت در دبی چقدره؟
( من ایران نیستم تیتر انتی بادی انجام دادم و لازمه که دوباره واکسن هپاتیت بزنم اینجا برای نوبت اول (و نوبت دوم و سوم) باید خودم هر دفعه $70 بپردازم و از داروخانه بخرم و در هر صورت باید هزینه بدم.)
در ضمن میخوام تا یکماه قبل از مدیکال که در دبی انجام خواهم داد هیچ واکسنی نزنم که نتیجه ازمایشات خونی که در NMC انجام میشه را تغییر نده...
دکترم هم میگه نمیشه نوبت 2 هپاتیت رو وقفه بندازی و باید سر یکماه تزریق کنی!
خواستم ببینم که میشه فعلا واکسن نزنم و برم همون دبی نوبت اول رو تزریق کنم؟ خصوصا اگر هزینه از $70 بیشتر نباشه که بهتر هم هست.

سوال دیگه اینکه ایا باید واکسن هپاتیت A رو هم بزنیم؟
در ارتیاط با سوال اولتون بنده اطلاعاتی ندارم ولی اگر زبانتن خوب هست شاید با سرچ درگوگل بتونید به نتیجه برسید .
تا جایی که من میدونم دوست عزیز واکسنها رو باید کامل کنید و اکتفا نکنید فقط به مرحله اول هپاتیت چون هپاتیت سه مرحله هست و زمان بر هست و همچنین واکسن mr tdو اگر سنتون شامل حالتون میشه منژیت رو نیز باید تزریق کنید قربان .
برای گرفتن اطلاعات بهتر و راهنمایی بیشتر بهتون پیشنهاد میکنم که حتما تایپیکهای سال قبل و حتی این فروم از ابتدا بخونید شاید به جواب سوالتون برسید قربان .
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، soruosh ، amir89
من دیروز کارت واکسنی که داشتم و از هلال احمر گرفته بودم رو بردم پاستور، ۹۹ تومن دادم و برام وارد کردن واکسنها رو داخل کارتی که آرم انیستیتو پاستور روشه و مهر دکتر و.. رو هم زدن روش.
من هنوز مرحله ۳ هپاتیت رو نزدم و موعدش اواخر آذره که پرسیدم اگه زدم بیارم اضافه کنید انجام میدید و گفتن بله.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، ekhveh ، Paniz888 ، omid1313 ، soruosh
واكسن mmr درمانگاه فرشته ، ابتداي خيابان فرشته- هر نوبت 30 هزار تومان
(2016-09-18 ساعت 20:25)omid1313 نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 18:09)Paniz888 نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 14:33)omid1313 نوشته:  درود بر دوستان عزیز
من از هفته پیش کارهای واکسیناسیون را شروع کردم. ابتدا به انستیتو پاستور (میدان پاستور) مراجعه کردم و سوابق واکسیناسیونم را نشان دادم. مطابق اون کارمند بخش بعد از پرسش محل سفارت و زمان مصاحبه گفت که تنها نیازمند تزریق واکسن دو نوبتی MMR  و آزمایش آبله هستم . از اونجایی که مدرک تزریق هپاتیت را نداشتم راجبش پرسیدم که گفتند نیاز نیست ولی خودم اصرار کردم که گفتند چون مدرکش را نداری باید آزمایش انتی بادی بدی تا برات وارد کنیم. بعدش برای نوشتن آزمایش ها به اتاق پزشک رفتم. آقای دکتر -که خوش برخورد بودن- آزمایش آبله را نوشتن ولی در مورد هپاتیت B گفتند که آزمایشش معمولا دقیق نیست و چیزی نشون نمیده و بیخودی انجام نده ولی چون دوباره اصرار کردم Big Grin  که حتما می خوام وارد کارت بشه. بعد از چند تا پرسش و پاسخ در مورد اینکه کی واکسن زدی؟ کجا زدی؟ و... تو یک برگه گفت سه تا تاریخ میلادی حدودی تو سال 2006 برای تزریق واکسن ها بنویسم و بعدش امضا کرد وگفت اینو موقع صدور کارت به کارمند مربوطه نشون بدم تا هپاتیت B را هم وارد کارت واکسن کنه. بعد از تشکر از پزشک رفتم سمت پذیرش و گفتم می خوام MMR  و بوستر(یادآور) هپاتیت B و مننژیت را بزنم و به همراه آزمایش آبله که گفتند همش را باید بیرون انجام بدی و ما فقط بوستر هپاتیت میزنیم. چون زمان بوستر مهم نبود منم گذاشتم تا زمان صدور کارت انجامش بدم.(راستی نوشتن آزمایش و مشاوره بدون اخذ نوبت و هزینه بود و بوستر هپاتیت هم هفت هزار تومن بود).

دیروز برای تزریق واکسن ها به سه تا شبکه بهداشت مراجعه کردم -چون دو تای اولی مننژیت نداشتن و اولی و سومی هم mmr  را روز بعد تزریق می کردن-. تو مرکز بهداشت سوم بعد از مشورت با پزشک (چون من بیست ماه پیش مننژیت زده بودم و اعتبارش دو ساله یعنی قبل از مصاحبه تموم میشه) و مطمین شدن از اینکه تزریق زودهنگام مننژیت ضرری نداره. بعد از حدود یک ساعت صبر -که کلاس سرباز ها تموم بشه - به همراه مشمولین سربازی واکسن را  برام تزریق کردن و در کمال تعجب به صورت رایگان Tongue .

بعد از مننژیت تو راه به سمت مرکز بهداشت دومی یک آزمایشگاه خصوصی دیدم و رفتم آزمایش آبله را انجام دادم که نیازی به ناشتا بودن نداشت. کلا از زمان مراجعه تا پذیرش و نمونه گیری هم، ده دقیقه طول کشید و هزینش هم با دفترچه تامین اجتماعی 16،600 تومن شد.
بعد از آزمایشگاه به مرکز بهداشت دومی مراجعه کردم  و هنگامی که منتظر نوبتم بودم متوجه شدم بعضی ها برای واکسن هپاتیت اومدن. منم وقتی نوبتم شد در مورد بوستر هپاتیت سوال کردم که گفتند اون را هم انجام میدن  و دو تا واکسن را باز هم در کمال تعجب به صورت رایگان تزریق کردند Tongue  و کارت واکسن دادند(راستی حتما بگید mmr  را دو نوبتی میزنید).
در آخر این را هم بگم که مراکز بهداشت خیلی به هم نزدیک بودن و هر کدوم حدود یک تا دو کیلومتر با هم فاصله داشتند و اینکه mmr  را برای بزرگسالان یک خورده سخت می زدند و می گفتند برای کودکان هست  و دلیلش را می پرسیدند که چرا می خواین بزنید منم(بنابر تجربه برخی از دوستان با سابقه تر ) می گفتم چون دانشجوی خارج از کشورم انستیتو پاستور گفته که باید تزریق کنم(البته دروغ هم نگفتم و واقعا در حین گرفتن پذیرش هستم ) و فکر می کنم اگر می گفتم برای مهاجرت می خوام ممکن بود که تزریق نکنند.
راستی هر جا واکسن تزریق می کنید حتما یادتون باشه که گاهی تزریق هم بگیرید چون بدون گواهی انستیتو واکسن ها را وارد کارت زرد نمی کنه و گواهی را هم تا روز انجام مصاحبه پزشکی سفارت نگه دارید چون ممکنه پزشک سفارتم نگاهش کنه.
پیروز باشید

سلام و تشکر از توضیحات کامل
آیا امکانش هست آدرس مراکز بهداشت رو به ما اعلام کنید
مراکز بهداشتی که من رفتم خارج از شهر تهران بودند. شما می تونید با گوگل کردن  مرکز بهداشت و محله تون، نزدیکترین مرکز بهداشت را پیدا کنید.
البته اگر می خواید آدرس دقیق مراکزی که من رفتم را بگید تو خصوصی براتون بفرستم.
شماره کیس: ‎2017AS18XX               ‎
تاریخ رویت قبولی:          3 مي ‎ 2016  
تعداد افراد کیس:            3- همسر و فرزند 11 ساله
کنسولگری:                  آنکارا - تغيير به ابوظبي توسط KCC
تاریخ ارسال فرم:            26 مي ‎ 2016
کارنت شدن کیس:         ‎20 آگوست ‎ 2016
تاریخ دریافت نامه دوم:    21 سپتامبر ‎ 2016
تاریخ مديكال:                 14 نوامبر ‎ 2016
تاریخ مصاحبه:               20 نوامبر ‎ 2016
تاريخ آپديت:                  21 نوامبر (سايت سفارت) - 29 نوامبر(سايت سيس)- ‎14 فوريه (سايت سيس)‎ -  20 فوريه (سايت ‎CSEA)‎- 26 فوريه (سايت سيس)- 27 فوريه (سايت سيس) - 27 اپريل (سايت سيس، به دليل ارسال ايميل)
نتیجه:                          AP
✈مقصد:                     شايد ميشيگان
پاسخ
تشکر کنندگان: omid1313 ، Paniz888 ، soruosh ، amir89
با سلام
خواهشمندم در صورت امكان لينك مربوط به واكسيناسيون مربوط به لاتاري ‎2017‎ را روي سايت بگذاريد. باتشكر
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام،
من ساکن ایران نیستم. سوالم اینه که اگر گواهی سابقه واکسیناسیون و تیتر انتی بادیها توسط پزشک خانوادگی به زبان انگلیسی نوشته بشه باز هم نیاز به تایید مرکز خاصی مثل انستیتو پاستور ایران داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ایا کارت واکسن با تایید هلال احمر ایران(مهر وتاریخ انگلیسی) مورد قبول کلینیک های دبی هست؟ کسی تجربه داشته؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ظاهرا از دو ماه پیش هلال احنر مهر انگلیسی هم به کارت ها میزنه
پاسخ
تشکر کنندگان: omid1313 ، amir89
سلام دوستان واکسن آنفولانزا رو باید تو کارت زرد وارد کرد ومدرک خاصی باید داشت یا فقط اینکه زدنش کفایت میکنه فقط؟
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، amir89
(2016-09-25 ساعت 17:07)mjnk نوشته:  سلام دوستان واکسن آنفولانزا رو باید تو کارت زرد وارد کرد ومدرک خاصی باید داشت یا فقط اینکه زدنش کفایت میکنه فقط؟

دوست عزيز شما واكسن هارو تزريق كه كردين در هر مركزي حتما و حتما گواهي تزريق واكسنو دريافت كنيد و پس از مراجعه به پاستور يا هر جايي كه در شهرتون و كارت زرد صادر ميكنن اونا خودشون براتون وارد ميكنن .
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، amir89
(2016-09-25 ساعت 17:07)mjnk نوشته:  سلام دوستان واکسن آنفولانزا رو باید تو کارت زرد وارد کرد ومدرک خاصی باید داشت یا فقط اینکه زدنش کفایت میکنه فقط؟

شما بايد ليبله واكسن رو به كارت بين المللي بچسبانيد زيرا تاريخ انقضاء واكسن برا nmc مهم هست و اين مار رو پاستور براتون انجام ميده
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، ahm368 ، amir89
درود دوستان عزیز
من دیروز جواب تیتر انتی بادی آبله را گرفتم و در کمال تعجب نه تنها جواب مثبت بود(چون تا حالا آبله نگرفتم) بلکه نتیجه اش عدد 1465 بود در حالی که حد پایین مثبت بودن 150 بود.
به همین خاطر می خواستم از دوستانی که این آزمایش را دادند خواهش کنم که جواب آزمایششون را به اشتراک بزارند(عدد+ حد پایین مثبت بودن).
می خوام ببینم همه همینطورند یا اینکه من دیگه خیلی مقاومم Big Grin  Cool
Case number: 32xx
Family number: 1
First letter: May
DS-260 Completion: Jun
Second letter: November
Embassy: Ankara Turkey==> Abu Dhabi     ---    Changed By KCC
Status: Visa holder
Destination: Austin,TX
Total Cost: about 5 milion
Looking for a ROOMMATE

پاسخ
تشکر کنندگان: amir89
(2016-09-26 ساعت 16:11)omid1313 نوشته:  درود دوستان عزیز
من دیروز جواب تیتر انتی بادی آبله را گرفتم و در کمال تعجب نه تنها جواب مثبت بود(چون تا حالا آبله نگرفتم) بلکه نتیجه اش عدد 1465 بود در حالی که حد پایین مثبت بودن 150 بود.
به همین خاطر می خواستم از دوستانی که این آزمایش را دادند خواهش کنم که جواب آزمایششون را به اشتراک بزارند(عدد+ حد پایین مثبت بودن).
می خوام ببینم همه همینطورند یا اینکه من دیگه خیلی مقاومم Big Grin  Cool
كاش مي شد اضافه شو بين دوستان نيازمند از جمله من تقسيم كنيد Wink Big Grin Wink
شماره کیس: ‎2017AS18XX               ‎
تاریخ رویت قبولی:          3 مي ‎ 2016  
تعداد افراد کیس:            3- همسر و فرزند 11 ساله
کنسولگری:                  آنکارا - تغيير به ابوظبي توسط KCC
تاریخ ارسال فرم:            26 مي ‎ 2016
کارنت شدن کیس:         ‎20 آگوست ‎ 2016
تاریخ دریافت نامه دوم:    21 سپتامبر ‎ 2016
تاریخ مديكال:                 14 نوامبر ‎ 2016
تاریخ مصاحبه:               20 نوامبر ‎ 2016
تاريخ آپديت:                  21 نوامبر (سايت سفارت) - 29 نوامبر(سايت سيس)- ‎14 فوريه (سايت سيس)‎ -  20 فوريه (سايت ‎CSEA)‎- 26 فوريه (سايت سيس)- 27 فوريه (سايت سيس) - 27 اپريل (سايت سيس، به دليل ارسال ايميل)
نتیجه:                          AP
✈مقصد:                     شايد ميشيگان
پاسخ
تشکر کنندگان: omid1313 ، amir89
م
مال من وپسرم 1000 و شوهرم حدود1700.نگران نباشید.بهتر که بالا بود.ولی حتما جواب تیترها رو با خودتون ببرین دبی.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
پاسخ
تشکر کنندگان: omid1313
دوستان کسی بوده که ازمایش خون برای سل برای کودک انجام داده باشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان