کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
اقا کاوه گفتن انگار فایل درست اپلود نشده واسه همین دوباره اتچش میکنم

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh ، a_cute65 ، AbbasHTC ، pishtaz611
(2016-09-11 ساعت 20:46)farhhad نوشته:  
(2016-09-11 ساعت 20:40)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-11 ساعت 20:36)farhhad نوشته:  من روز اولی که رفتم هلال احمر انقلاب گفتم کارت زرد میخوام یه دونه بهم داده، اسمم رو با خودکار روش نوشت و دو تا واکسن هم زدن.. دفعه بعد که رفتم بقیه واکسنها گفتن واکسیناسیون دیگه نداریم و منم رفتم کلینیک ۱۶ آذر واکسن هامو زدم.. حالا در حقیقت کارت زرد دارم ولی منطقا یکی باید یه امضای نهایی، مهر انگلیسی و شماره پاسپورتی چیزی روش بزنه تا این اعتبار پیدا کنه Smile) چون اسم و فامیل با خودکار نوشته شده من به فارسی به درد کسی نمیخوره. به زودی میرم سازمان هلال احمر خیابون  ولیعصر نرسیده به نیایش ببینم بقیه کار رو انجام می دن یا همون پاستور باید برم.

دوست عزيز
اون كارت زرد رنگ فقط واسه تزريق همون واكسنها هست.نمونه كارت زرد رنگ واكسنو عزيزم ميتونيد از تو گوگل سرچ كنيد و ببينيد متفاوت هستن با هم اين كارت زرد با اون كارت بين المللي زرد رنگ .
با همه اين احوال اگر از هلال احمر به نتيجه اي رسبدين اعلام كردين ممنون ميشم
در تکمیل صحبت دوستمون عرض کنم بعضی از پرسنل که اطلاعی ندارن،فک میکنن منظور ما از کارت زرد همون کارتی هست که روش تاریخ تزریق های واکسن رو مینویسن و بعنوان یه رسید به ما میدن،که از قضا زرد رنگ هم هستش،ولی کارت زرد بین المللی یه کارت بزرگتره که قسمت بالاش فارسی نوشته و در ادامه کلا بصورت انگلیسی هست،شما باید کارتهای تزریق که هر مرحله بهتون میدن نگه دارین،و نهایتا همه رو بدین تا براتون کارت زرد بین المللی صادر بشه.

حالا من رسیدم خونه عکس کارتم رو میذارم ببینید. بالاش نوشته جمهوری اسلامی ایران / کارت واکسیناسیون بین المللی / آرم سازمان جهانی بهداشت داره و شماره سریال قرمز رنگ. فکر کنم اگه الکی بود لازم نبود انقدر زلم زیمبو داشته باشه Smile)
[/quote]

من از هلال احمر مرکز استانمون سوال کردم،گفتن شما تزریق واکسنهات که تموم شد،میای اینجا برات وارد کارت بین المللی میکنیم و همه جای دنیا هم اعتبار داره،حالا باید ببینیم دوستانی که زودتر مصاحبه میشن،ازشون قبول میکنن یا نه،که احتمالا مشکلی هم نباشه.
[/quo
دوستان عزیز تهرانی
هلال احمر در تهران به هیچ عنوان کارت زرد بین المللی رو صادر نمیکنه
چون مهرش رو نداره و فقط وفقط واکسنهایی رو مهر میزنه که واکسنش رو برای تزریق داشته باشه
مثلا اگر واکسن mmr رو نداشته باشه مهرش رو هم نداره.من اینو از هلال احمر خیابان ولیعصر پرسیدم.
یعنی در نهایت میمونه همون پاستور
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، TiredAdmin
(2016-09-16 ساعت 18:07)farid993 نوشته:  اقا کاوه گفتن انگار فایل درست اپلود نشده واسه همین دوباره اتچش میکنم

با سلام

کارت زردی که من خرداد ماه 95 از پاستور گرفتم کاملاً با این کارت فرق داره چرا ؟
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-16 ساعت 19:07)a_cute65 نوشته:  
(2016-09-16 ساعت 18:07)farid993 نوشته:  اقا کاوه گفتن انگار فایل درست اپلود نشده واسه همین دوباره اتچش میکنم

با سلام

راستش نمیدونم احتمالا مدلش عوض شده! من دو سه هفته پیش گرفتم اینو. تا جایی که توی سفرنامه ها خوندم همه ی دکترهای سفارت ها انستیتو پاستور رو کامل قبول دارن و مهر و این چیزاش کفایت میکنه حتما

واکسن الفولانزا رو هم اگه نزدید میتونید برین بزنین خیلی وقته اورده واکسن رو. به تخم مرغ نباید حساسیت داشته باشید
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
من از درمانگه شهر خودم كارت واكسن
هپاتيت كه البته انتي بادي ٢٤٠ هم دارم طي تست ازمايشگاه
ام ام ار دو نوبت
كزاز هفت سال قبل
منژيت هفت سال قبل
را دارم

غير از وامست انفلانزا بقيه را مارت ايراني گرفتم

همينو ببرم پاستور برام تبديل ميكنه!؟
 Case ‎Number‎  :   ٤٥٠٠
? تعداد افراد منظور در کیس  :   1 نفر ( خودم )

? مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

?تاریخ ارسال فرم  :   5th ‎Of May‎

?سفارت   :  آنکارا تغییر به ابوظبي

?تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ‎?
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-16 ساعت 18:43)AbbasHTC نوشته:  
(2016-09-11 ساعت 20:46)farhhad نوشته:  
(2016-09-11 ساعت 20:40)TiredAdmin نوشته:  دوست عزيز
اون كارت زرد رنگ فقط واسه تزريق همون واكسنها هست.نمونه كارت زرد رنگ واكسنو عزيزم ميتونيد از تو گوگل سرچ كنيد و ببينيد متفاوت هستن با هم اين كارت زرد با اون كارت بين المللي زرد رنگ .
با همه اين احوال اگر از هلال احمر به نتيجه اي رسبدين اعلام كردين ممنون ميشم
در تکمیل صحبت دوستمون عرض کنم بعضی از پرسنل که اطلاعی ندارن،فک میکنن منظور ما از کارت زرد همون کارتی هست که روش تاریخ تزریق های واکسن رو مینویسن و بعنوان یه رسید به ما میدن،که از قضا زرد رنگ هم هستش،ولی کارت زرد بین المللی یه کارت بزرگتره که قسمت بالاش فارسی نوشته و در ادامه کلا بصورت انگلیسی هست،شما باید کارتهای تزریق که هر مرحله بهتون میدن نگه دارین،و نهایتا همه رو بدین تا براتون کارت زرد بین المللی صادر بشه.

حالا من رسیدم خونه عکس کارتم رو میذارم ببینید. بالاش نوشته جمهوری اسلامی ایران / کارت واکسیناسیون بین المللی / آرم سازمان جهانی بهداشت داره و شماره سریال قرمز رنگ. فکر کنم اگه الکی بود لازم نبود انقدر زلم زیمبو داشته باشه Smile)

من از هلال احمر مرکز استانمون سوال کردم،گفتن شما تزریق واکسنهات که تموم شد،میای اینجا برات وارد کارت بین المللی میکنیم و همه جای دنیا هم اعتبار داره،حالا باید ببینیم دوستانی که زودتر مصاحبه میشن،ازشون قبول میکنن یا نه،که احتمالا مشکلی هم نباشه.
[/quo
دوستان عزیز تهرانی
هلال احمر در تهران به هیچ عنوان کارت زرد بین المللی رو صادر نمیکنه
چون مهرش رو نداره و فقط وفقط واکسنهایی رو مهر میزنه که واکسنش رو برای تزریق داشته باشه
مثلا اگر واکسن mmr رو نداشته باشه مهرش رو هم نداره.من اینو از هلال احمر خیابان ولیعصر پرسیدم.
یعنی در نهایت میمونه همون پاستور
[/quote]

من از دوستان 2016 سوال کردم،فرمودن که کارت هلال احمر هم قبوله و باهاش رفتن سفارت،بازم تو تایپیک 2016 پیگیری بشه بد نیست
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، AbbasHTC ، a_cute65
(2016-09-16 ساعت 19:52)farid993 نوشته:  
(2016-09-16 ساعت 19:07)a_cute65 نوشته:  

با سلام

راستش نمیدونم احتمالا مدلش عوض شده! من دو سه هفته پیش گرفتم اینو. تا جایی که توی سفرنامه ها خوندم همه ی دکترهای سفارت ها انستیتو پاستور رو کامل قبول دارن و مهر و این چیزاش کفایت میکنه حتما

واکسن الفولانزا رو هم اگه نزدید میتونید برین بزنین خیلی وقته اورده واکسن رو. به تخم مرغ نباید حساسیت داشته باشید

سلام

واکسن آنفلوانزا رو اول شهریور تزریق کردم

سپاس

#تجربه#
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود بر دوستان عزیز
من از هفته پیش کارهای واکسیناسیون را شروع کردم. ابتدا به انستیتو پاستور (میدان پاستور) مراجعه کردم و سوابق واکسیناسیونم را نشان دادم. مطابق اون کارمند بخش بعد از پرسش محل سفارت و زمان مصاحبه گفت که تنها نیازمند تزریق واکسن دو نوبتی MMR  و آزمایش آبله هستم . از اونجایی که مدرک تزریق هپاتیت را نداشتم راجبش پرسیدم که گفتند نیاز نیست ولی خودم اصرار کردم که گفتند چون مدرکش را نداری باید آزمایش انتی بادی بدی تا برات وارد کنیم. بعدش برای نوشتن آزمایش ها به اتاق پزشک رفتم. آقای دکتر -که خوش برخورد بودن- آزمایش آبله را نوشتن ولی در مورد هپاتیت B گفتند که آزمایشش معمولا دقیق نیست و چیزی نشون نمیده و بیخودی انجام نده ولی چون دوباره اصرار کردم Big Grin که حتما می خوام وارد کارت بشه. بعد از چند تا پرسش و پاسخ در مورد اینکه کی واکسن زدی؟ کجا زدی؟ و... تو یک برگه گفت سه تا تاریخ میلادی حدودی تو سال 2006 برای تزریق واکسن ها بنویسم و بعدش امضا کرد وگفت اینو موقع صدور کارت به کارمند مربوطه نشون بدم تا هپاتیت B را هم وارد کارت واکسن کنه. بعد از تشکر از پزشک رفتم سمت پذیرش و گفتم می خوام MMR  و بوستر(یادآور) هپاتیت B و مننژیت را بزنم و به همراه آزمایش آبله که گفتند همش را باید بیرون انجام بدی و ما فقط بوستر هپاتیت میزنیم. چون زمان بوستر مهم نبود منم گذاشتم تا زمان صدور کارت انجامش بدم.(راستی نوشتن آزمایش و مشاوره بدون اخذ نوبت و هزینه بود و بوستر هپاتیت هم هفت هزار تومن بود).

دیروز برای تزریق واکسن ها به سه تا شبکه بهداشت مراجعه کردم -چون دو تای اولی مننژیت نداشتن و اولی و سومی هم mmr  را روز بعد تزریق می کردن-. تو مرکز بهداشت سوم بعد از مشورت با پزشک (چون من بیست ماه پیش مننژیت زده بودم و اعتبارش دو ساله یعنی قبل از مصاحبه تموم میشه) و مطمین شدن از اینکه تزریق زودهنگام مننژیت ضرری نداره. بعد از حدود یک ساعت صبر -که کلاس سرباز ها تموم بشه - به همراه مشمولین سربازی واکسن را  برام تزریق کردن و در کمال تعجب به صورت رایگان Tongue .

بعد از مننژیت تو راه به سمت مرکز بهداشت دومی یک آزمایشگاه خصوصی دیدم و رفتم آزمایش آبله را انجام دادم که نیازی به ناشتا بودن نداشت. کلا از زمان مراجعه تا پذیرش و نمونه گیری هم، ده دقیقه طول کشید و هزینش هم با دفترچه تامین اجتماعی 16،600 تومن شد.
بعد از آزمایشگاه به مرکز بهداشت دومی مراجعه کردم  و هنگامی که منتظر نوبتم بودم متوجه شدم بعضی ها برای واکسن هپاتیت اومدن. منم وقتی نوبتم شد در مورد بوستر هپاتیت سوال کردم که گفتند اون را هم انجام میدن  و دو تا واکسن را باز هم در کمال تعجب به صورت رایگان تزریق کردند Tongue و کارت واکسن دادند(راستی حتما بگید mmr  را دو نوبتی میزنید).
در آخر این را هم بگم که مراکز بهداشت خیلی به هم نزدیک بودن و هر کدوم حدود یک تا دو کیلومتر با هم فاصله داشتند و اینکه mmr  را برای بزرگسالان یک خورده سخت می زدند و می گفتند برای کودکان هست  و دلیلش را می پرسیدند که چرا می خواین بزنید منم(بنابر تجربه برخی از دوستان با سابقه تر ) می گفتم چون دانشجوی خارج از کشورم انستیتو پاستور گفته که باید تزریق کنم(البته دروغ هم نگفتم و واقعا در حین گرفتن پذیرش هستم ) و فکر می کنم اگر می گفتم برای مهاجرت می خوام ممکن بود که تزریق نکنند.
راستی هر جا واکسن تزریق می کنید حتما یادتون باشه که گاهی تزریق هم بگیرید چون بدون گواهی انستیتو واکسن ها را وارد کارت زرد نمی کنه و گواهی را هم تا روز انجام مصاحبه پزشکی سفارت نگه دارید چون ممکنه پزشک سفارتم نگاهش کنه.
پیروز باشید
#تجربه
Case number: 32xx
Family number: 1
First letter: May
DS-260 Completion: Jun
Second letter: November
Embassy: Ankara Turkey==> Abu Dhabi     ---    Changed By KCC
Status: Visa holder
Destination: Austin,TX
Total Cost: about 5 milion
Looking for a ROOMMATE

پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، Paniz888 ، Kaveh
Pencil 
#مدارک مورد نیاز انستیتو پاستور برای صدور کارت واکسیناسیون بین المللی

-->
#اطلاعات
Looking for a ROOMMATE

پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh ، a_cute65
(2016-09-18 ساعت 14:33)omid1313 نوشته:  درود بر دوستان عزیز
من از هفته پیش کارهای واکسیناسیون را شروع کردم. ابتدا به انستیتو پاستور (میدان پاستور) مراجعه کردم و سوابق واکسیناسیونم را نشان دادم. مطابق اون کارمند بخش بعد از پرسش محل سفارت و زمان مصاحبه گفت که تنها نیازمند تزریق واکسن دو نوبتی MMR  و آزمایش آبله هستم . از اونجایی که مدرک تزریق هپاتیت را نداشتم راجبش پرسیدم که گفتند نیاز نیست ولی خودم اصرار کردم که گفتند چون مدرکش را نداری باید آزمایش انتی بادی بدی تا برات وارد کنیم. بعدش برای نوشتن آزمایش ها به اتاق پزشک رفتم. آقای دکتر -که خوش برخورد بودن- آزمایش آبله را نوشتن ولی در مورد هپاتیت B گفتند که آزمایشش معمولا دقیق نیست و چیزی نشون نمیده و بیخودی انجام نده ولی چون دوباره اصرار کردم Big Grin  که حتما می خوام وارد کارت بشه. بعد از چند تا پرسش و پاسخ در مورد اینکه کی واکسن زدی؟ کجا زدی؟ و... تو یک برگه گفت سه تا تاریخ میلادی حدودی تو سال 2006 برای تزریق واکسن ها بنویسم و بعدش امضا کرد وگفت اینو موقع صدور کارت به کارمند مربوطه نشون بدم تا هپاتیت B را هم وارد کارت واکسن کنه. بعد از تشکر از پزشک رفتم سمت پذیرش و گفتم می خوام MMR  و بوستر(یادآور) هپاتیت B و مننژیت را بزنم و به همراه آزمایش آبله که گفتند همش را باید بیرون انجام بدی و ما فقط بوستر هپاتیت میزنیم. چون زمان بوستر مهم نبود منم گذاشتم تا زمان صدور کارت انجامش بدم.(راستی نوشتن آزمایش و مشاوره بدون اخذ نوبت و هزینه بود و بوستر هپاتیت هم هفت هزار تومن بود).

دیروز برای تزریق واکسن ها به سه تا شبکه بهداشت مراجعه کردم -چون دو تای اولی مننژیت نداشتن و اولی و سومی هم mmr  را روز بعد تزریق می کردن-. تو مرکز بهداشت سوم بعد از مشورت با پزشک (چون من بیست ماه پیش مننژیت زده بودم و اعتبارش دو ساله یعنی قبل از مصاحبه تموم میشه) و مطمین شدن از اینکه تزریق زودهنگام مننژیت ضرری نداره. بعد از حدود یک ساعت صبر -که کلاس سرباز ها تموم بشه - به همراه مشمولین سربازی واکسن را  برام تزریق کردن و در کمال تعجب به صورت رایگان Tongue .

بعد از مننژیت تو راه به سمت مرکز بهداشت دومی یک آزمایشگاه خصوصی دیدم و رفتم آزمایش آبله را انجام دادم که نیازی به ناشتا بودن نداشت. کلا از زمان مراجعه تا پذیرش و نمونه گیری هم، ده دقیقه طول کشید و هزینش هم با دفترچه تامین اجتماعی 16،600 تومن شد.
بعد از آزمایشگاه به مرکز بهداشت دومی مراجعه کردم  و هنگامی که منتظر نوبتم بودم متوجه شدم بعضی ها برای واکسن هپاتیت اومدن. منم وقتی نوبتم شد در مورد بوستر هپاتیت سوال کردم که گفتند اون را هم انجام میدن  و دو تا واکسن را باز هم در کمال تعجب به صورت رایگان تزریق کردند Tongue  و کارت واکسن دادند(راستی حتما بگید mmr  را دو نوبتی میزنید).
در آخر این را هم بگم که مراکز بهداشت خیلی به هم نزدیک بودن و هر کدوم حدود یک تا دو کیلومتر با هم فاصله داشتند و اینکه mmr  را برای بزرگسالان یک خورده سخت می زدند و می گفتند برای کودکان هست  و دلیلش را می پرسیدند که چرا می خواین بزنید منم(بنابر تجربه برخی از دوستان با سابقه تر ) می گفتم چون دانشجوی خارج از کشورم انستیتو پاستور گفته که باید تزریق کنم(البته دروغ هم نگفتم و واقعا در حین گرفتن پذیرش هستم ) و فکر می کنم اگر می گفتم برای مهاجرت می خوام ممکن بود که تزریق نکنند.
راستی هر جا واکسن تزریق می کنید حتما یادتون باشه که گاهی تزریق هم بگیرید چون بدون گواهی انستیتو واکسن ها را وارد کارت زرد نمی کنه و گواهی را هم تا روز انجام مصاحبه پزشکی سفارت نگه دارید چون ممکنه پزشک سفارتم نگاهش کنه.
پیروز باشید

سلام و تشکر از توضیحات کامل
آیا امکانش هست آدرس مراکز بهداشت رو به ما اعلام کنید
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-18 ساعت 18:09)Paniz888 نوشته:  
(2016-09-18 ساعت 14:33)omid1313 نوشته:  درود بر دوستان عزیز
من از هفته پیش کارهای واکسیناسیون را شروع کردم. ابتدا به انستیتو پاستور (میدان پاستور) مراجعه کردم و سوابق واکسیناسیونم را نشان دادم. مطابق اون کارمند بخش بعد از پرسش محل سفارت و زمان مصاحبه گفت که تنها نیازمند تزریق واکسن دو نوبتی MMR  و آزمایش آبله هستم . از اونجایی که مدرک تزریق هپاتیت را نداشتم راجبش پرسیدم که گفتند نیاز نیست ولی خودم اصرار کردم که گفتند چون مدرکش را نداری باید آزمایش انتی بادی بدی تا برات وارد کنیم. بعدش برای نوشتن آزمایش ها به اتاق پزشک رفتم. آقای دکتر -که خوش برخورد بودن- آزمایش آبله را نوشتن ولی در مورد هپاتیت B گفتند که آزمایشش معمولا دقیق نیست و چیزی نشون نمیده و بیخودی انجام نده ولی چون دوباره اصرار کردم Big Grin  که حتما می خوام وارد کارت بشه. بعد از چند تا پرسش و پاسخ در مورد اینکه کی واکسن زدی؟ کجا زدی؟ و... تو یک برگه گفت سه تا تاریخ میلادی حدودی تو سال 2006 برای تزریق واکسن ها بنویسم و بعدش امضا کرد وگفت اینو موقع صدور کارت به کارمند مربوطه نشون بدم تا هپاتیت B را هم وارد کارت واکسن کنه. بعد از تشکر از پزشک رفتم سمت پذیرش و گفتم می خوام MMR  و بوستر(یادآور) هپاتیت B و مننژیت را بزنم و به همراه آزمایش آبله که گفتند همش را باید بیرون انجام بدی و ما فقط بوستر هپاتیت میزنیم. چون زمان بوستر مهم نبود منم گذاشتم تا زمان صدور کارت انجامش بدم.(راستی نوشتن آزمایش و مشاوره بدون اخذ نوبت و هزینه بود و بوستر هپاتیت هم هفت هزار تومن بود).

بعد از آزمایشگاه به مرکز بهداشت دومی مراجعه کردم  و هنگامی که منتظر نوبتم بودم متوجه شدم بعضی ها برای واکسن هپاتیت اومدن. منم وقتی نوبتم شد در مورد بوستر هپاتیت سوال کردم که گفتند اون را هم انجام میدن  و دو تا واکسن را باز هم در کمال تعجب به صورت رایگان تزریق کردند Tongue  و کارت واکسن دادند(راستی حتما بگید mmr  را دو نوبتی میزنید).
پیروز باشید

سلام و تشکر از توضیحات کامل
آیا امکانش هست آدرس مراکز بهداشت رو به ما اعلام کنید
مراکز بهداشتی که من رفتم خارج از شهر تهران بودند. شما می تونید با گوگل کردن  مرکز بهداشت و محله تون، نزدیکترین مرکز بهداشت را پیدا کنید.
البته اگر می خواید آدرس دقیق مراکزی که من رفتم را بگید تو خصوصی براتون بفرستم.
Looking for a ROOMMATE

پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888
سلام
دوست من برنده لاتاری هست
ایشون دوتا فرزند شش ساله دارندسوالم اینه که واسه این دوتا بچه باید کارت زرد واکسن رو بگیرند یا نه؟؟؟
واسه زدن واکسن رفتن و مرکز بهداشت به خودش و خانومش فقط کارت داده و واسه بچه ها گفته همون کارت واکسن خودشون رو ترجمه کنند کافیه ممنون
CN:2017AS0000/Ankara/برنده :دوست عزیز/تعداد:4نفر Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام،
اگر من نوبت دوم واکسن هپاتیت رو حدود یکهفته تا 10 روز قبل از ازمایش خونی که در NMC دبی میگیرند بزنم ،( ازمایشات مدیکال در دبی) ممکنه روی نتیجه تست تاثیر بگذاره و نتیجه رو بطور کاذب مثبت نشون بده؟ میخوام مطمئن بشم که میتونم نوبت دوم واکسن هپاتیت رو بجای دبی توی ایران بزنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-20 ساعت 20:17)nice نوشته:  سلام،
اگر من نوبت دوم واکسن هپاتیت رو حدود یکهفته تا 10 روز قبل از ازمایش خونی که در NMC دبی میگیرند بزنم ،( ازمایشات مدیکال در دبی) ممکنه روی نتیجه تست تاثیر بگذاره و نتیجه رو بطور کاذب مثبت نشون بده؟ میخوام مطمئن بشم که میتونم نوبت دوم واکسن هپاتیت رو بجای دبی توی ایران بزنم ؟

سلام
عزيزم با توجه به اينكه اين واكسن ويروس زنده داره بهتر هست كه يك ماه قبل از انجام مديكال تزريق كنيد واينكه در دبي يا خارج از كشور همين واكسن كه شايد اينجا بتونيد رايگان تزريق كنيد بايد هزينه زيادي بابتش پرداخت كنيد باز هم از نظرات بقيه دوستان جويا شيد بهتره
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
(2016-09-19 ساعت 13:56)smh1614 نوشته:  سلام
دوست من برنده لاتاری هست
ایشون دوتا فرزند شش ساله دارندسوالم اینه که واسه این دوتا بچه باید کارت زرد واکسن رو بگیرند یا نه؟؟؟
واسه زدن واکسن رفتن و مرکز بهداشت به خودش و خانومش فقط کارت داده و واسه بچه ها گفته همون کارت واکسن خودشون رو ترجمه کنند کافیه ممنون

واقعا ترجمه کارت واکسیناسیون برای کودکان کفایت میکند ؟ یا کارت زرد نیاز هست ؟؟
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان: smh1614 ، amir89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان