کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
مدارک لازم و واکسنهای مورد نیاز جهت مدیکال در ایروان

فایل‌های پیوست
.pdf   medical examination yerevan.pdf (اندازه 160.28 KB / تعداد دانلود: 135)
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhveh
در مورد واكسن گارداسيل يا HPV ،دو تا از سايت هاي معتبر آمريكا https://travel.state.gov/content/visas/e...tions.html و https://www.uscis.gov/news/questions-and...quirements
اين واكس رو غير ضروري اعلام كردن و فقط تا سال 2009 ضروري بوده.
و مهمتر اينكه انيستيتو پاستور بر مبناي شنيده ها عمل مي كنه و هيچ دستورالعمل قانوني و معتبر در مورد واكسيناسيون متقاضيان مهاجرت به آمريكا نداره.
متن هاي زير دقيقا" از دو سايت بالا نقل قول شده:
In 2009, CDC changed the vaccination requirements based on ACIP's recommendations. As of Dec. 14, 2009, the zoster and the HPV
vaccine were no longer required.

Vaccinations
Important Notice: Effective December 14th, 2009, the 2009 Technical Instructions for Panel Physicians for Vaccinations have replaced the 2007 Technical Instructions for Panel Physicians for Vaccinations. A change to note is the HPV and zoster vaccinations are no longer required
شماره کیس: ‎2017AS18XX               ‎
تاریخ رویت قبولی:          3 مي ‎ 2016  
تعداد افراد کیس:            3- همسر و فرزند 11 ساله
کنسولگری:                  آنکارا - تغيير به ابوظبي توسط KCC
تاریخ ارسال فرم:            26 مي ‎ 2016
کارنت شدن کیس:         ‎20 آگوست ‎ 2016
تاریخ دریافت نامه دوم:    21 سپتامبر ‎ 2016
تاریخ مديكال:                 14 نوامبر ‎ 2016
تاریخ مصاحبه:               20 نوامبر ‎ 2016
تاريخ آپديت:                  21 نوامبر (سايت سفارت) - 29 نوامبر(سايت سيس)- ‎14 فوريه (سايت سيس)‎ -  20 فوريه (سايت ‎CSEA)‎- 26 فوريه (سايت سيس)- 27 فوريه (سايت سيس) - 27 اپريل (سايت سيس، به دليل ارسال ايميل)
نتیجه:                          AP
✈مقصد:                     شايد ميشيگان
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، a_cute65 ، farid993 ، sh.parsa
(2016-10-03 ساعت 09:08)ahm368 نوشته:  در مورد واكسن گارداسيل يا HPV ،دو تا از سايت هاي معتبر آمريكا https://travel.state.gov/content/visas/e...tions.html و https://www.uscis.gov/news/questions-and...quirements
و مهمتر اينكه انيستيتو پاستور بر مبناي شنيده ها عمل مي كنه و هيچ دستورالعمل قانوني و معتبر در مورد واكسيناسيون متقاضيان مهاجرت به آمريكا نداره.
In 2009, CDC changed the vaccination requirements based on ACIP's recommendations. As of Dec. 14, 2009, the zoster and the HPV

Vaccinations
Important Notice: Effective December 14th, 2009, the 2009 Technical Instructions for Panel Physicians for Vaccinations have replaced the 2007 Technical Instructions for Panel Physicians for Vaccinations. A change to note is the HPV and zoster vaccinations are no longer required

اطلاعات پاستور یه مقدار قدیمیه مثلا به همه میگن که ازمایش ایدز توی اون ازمایش خونی که گرفته میشه هست ولی چند سالی هست که ایدز رو دیگه چک نمیکنن. من پزشک نیستم ولی فکر کنم اگه قرار بود یه غریبه رو به کشورم راه بدم ترجیح میدادم سفلیس (بیماری ای که توی ازمایش چک میکنن) داشته باشه تا ایدز Smile فکر کنم سفلیس قابل درمانه ولی خب ایدز قابل درمان نیست. یه مقدار قوانینشون عجیب غریبه
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
همين الان يه ايميل از NMC دبي براي من اومده كه توش افزايش شديد هزينه هاي مديكال چك رو اعلام كرده.
متاسفانه هزينه مديكال از 525 درهم تا يك هفته پيش، به حدود 1000 درهم تغيير پيدا كرده.
حالا اين هزينه جنراله و معلوم نيست واسه واكسيناسيون چقدر جهش قيمتي دادن.
تاريخ آپديت:                  21 نوامبر (سايت سفارت) - 29 نوامبر(سايت سيس)- ‎14 فوريه (سايت سيس)‎ -  20 فوريه (سايت ‎CSEA)‎- 26 فوريه (سايت سيس)- 27 فوريه (سايت سيس) - 27 اپريل (سايت سيس، به دليل ارسال ايميل)
پاسخ
تشکر کنندگان: farid993 ، a_cute65
(2016-10-03 ساعت 14:36)ahm368 نوشته:  همين الان يه ايميل از NMC دبي براي من اومده كه توش افزايش شديد هزينه هاي مديكال چك رو اعلام كرده.
متاسفانه هزينه مديكال از 525 درهم تا يك هفته پيش، به حدود 1000 درهم تغيير پيدا كرده.

درسته منم با منشی دکتر کریستین تماس گرفتم هزینه ها زیاد شده گفتند چون تعداد آزمایش ها زیاد شده
کیس نامبر:2017as1xxx
رویت قبولی:3 ‎may‎
اعضای کیس: 2 نفر (برنده اصلی آقا)
شروع فرم: ‎4 may‎
ارسال فرم: ‎8 may‎
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير دادم به ارمنستان
کارنتی اکتبر
وقت مصاحبه : 2016-oct-11
نتیجه مصاحبه :AP
سفرنامه
آپدیت :6 فوریه در اثر ارسال ایمیل
آپدیت: 10 مارچ در اثر ارسال ایمیل
آپدیت:16 می
کلییر :16 می
ایشود: 26 می
دریافت ویزا:26 می
پاسخ
من امروز کارت زرد بین المللی رو گرفتم از انیستیتوپاستور تجریش هزینش شد 99 هزار تومن
کیس نامبر:2017as1xxx
رویت قبولی:3 ‎may‎
اعضای کیس: 2 نفر (برنده اصلی آقا)
شروع فرم: ‎4 may‎
ارسال فرم: ‎8 may‎
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير دادم به ارمنستان
کارنتی اکتبر
وقت مصاحبه : 2016-oct-11
نتیجه مصاحبه :AP
سفرنامه
آپدیت :6 فوریه در اثر ارسال ایمیل
آپدیت: 10 مارچ در اثر ارسال ایمیل
آپدیت:16 می
کلییر :16 می
ایشود: 26 می
دریافت ویزا:26 می
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، TiredAdmin ، a_cute65
سوال مهم در خصوص لیبل واکسن ها
برخی دوستان تو همین سایت نوشته بودن که حتما لیبل واکسنی که میزنید رو بچسبونید پشت کارت زردتون!!
این موضوع رو تو چند تا از گروه ها مطرح کردم یکی از دوستان میگفت نیازی نیست و دیگر دوستی می گفت بعضی از واکسن ها رو خود پاستور براش لیبلشو چسبونده
از اونجایی که وحدت رویه مهمه. (چون تصور کنید فرضا برخی از روی وسواس برن تمامی این لیبل ها رو بچسبونن. بعد اونایی که این کار رو که نیاز نبوده انجام نداده اند کارتشون زیر سوال میره! پزشک سفارت میگه چرا کارت بعضی ها لیبل داره اما کارت بقیه نداره؟) ، لطفا در این موضوع به یه جمع بندی برسیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، a_cute65
(2016-10-03 ساعت 15:51)satellite نوشته:  سوال مهم در خصوص لیبل واکسن ها
برخی دوستان تو همین سایت نوشته بودن که حتما لیبل واکسنی که میزنید رو بچسبونید پشت کارت زردتون!!
این موضوع رو تو چند تا از گروه ها مطرح کردم یکی از دوستان میگفت نیازی نیست و دیگر دوستی می گفت بعضی از واکسن ها رو خود پاستور براش لیبلشو چسبونده
از اونجایی که وحدت رویه مهمه. (چون فرض کنید فرضا برخی از روی وسواس برن تمامی این لیبل ها رو بچسبونن. بعد اونایی که این کار رو که نیاز نبوده انجام نداده اند کارتشون زیر سوال میره!) ، لطفا در این موضوع به یه جمع بندی برسیم.

سلام
تا جایی که من مطالعه کردم ، نیازی نیست
چون خود کارت زرد سندی برای تائید واکسیناسیون هست
و اگه اون مورد قبول نباشه لیبل هم مورد قبول نیست
چون واکسن ها یی که سابقه قبل دارن دیگه لیبلی در دسترس نیست
باز مدیران محترم مهاجر سرا بهتر میتونن راهنمایی کنند
و دوستان عزیز لطف کنن در مدارک و رویه ها شاخه جدید ایجاد نکنند تا از طرف سفارت ها هم توقع ایجاد نشه
مثل کارت ملی و مهر دادگستری ، گردش مالی و لیبل واکسیناسیون و ...
البته لطفا

#مبهم#
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان: TiredAdmin ، a_cute65
(2016-10-03 ساعت 15:26)h.mgh نوشته:  
(2016-10-03 ساعت 14:36)ahm368 نوشته:  همين الان يه ايميل از NMC دبي براي من اومده كه توش افزايش شديد هزينه هاي مديكال چك رو اعلام كرده.

درسته منم با منشی  دکتر کریستین تماس گرفتم هزینه ها زیاد شده گفتند چون تعداد آزمایش ها زیاد شده

ایروان مدیکالش شده ۶۰ هزار درام. توی فایلی که اتچ ایمیل دکتر کریستین برام اومده این رقم رو گفته. قبلا ۴۵ هزار تا بود.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، h.mgh ، a_cute65
(2016-10-03 ساعت 17:23)TiredAdmin نوشته:  

درسته منم با منشی  دکتر کریستین تماس گرفتم هزینه ها زیاد شده گفتند چون تعداد آزمایش ها زیاد شده

ایروان مدیکالش شده ۶۰ هزار درام. توی فایلی که اتچ ایمیل دکتر کریستین برام اومده این رقم رو گفته. قبلا ۴۵ هزار تا بود.

ما هرجا بخواهیم برویم ، تورم و گرانی زود تر از ما اونجاست .
از آنکارا خبری ندارید ؟
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان:

اگه گفتند تعداد ازمایش ها زیاد شده پس حدسم اینه که ازمایش اعتیاد رو اضافه کردن چون قبلا هم سفارتها توی بعضی از کشورها ازمایش اعتیاد رو انجام میدادن
البته این فقط یک حدسه ولی از اونجایی که تا همین چند روز پیش توی سایتهای مرجعی که نگاه کردم فقط ازمایشهای بیماری های مقاربتی عین سفلیس رو قید کرده بودن احتمالا توی منطقه ی ما ازمایش اعتیاد هم اضافه شده
حالا برای چی میگم اینو؟ به خاطر اینکه اگه حتی "یک درصد" هم حدس من درست باشه پس دوستان دقت کنید که نزدیک های ازمایش از مصرف داروهایی مثل استامینوفن کدئین و امثالهم پرهیز کنید یا اگه بیماری دارید و به تجویز پزشک مصرف میکنید نسخه و سابقه بیماری خودتون رو همراه ببرید.
حیفه که یهو به خاطر یه سردرد و مصرف دارو یهو یه کیس و مورد بدی برای ادم پیش بیاد
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، a_cute65
(2016-10-03 ساعت 09:08)ahm368 نوشته:  در مورد واكسن گارداسيل يا HPV ،دو تا از سايت هاي معتبر آمريكا https://travel.state.gov/content/visas/e...tions.html و https://www.uscis.gov/news/questions-and...quirements

Vaccinations

بالاخره NMC دبي جواب سوال منو داد و اعلام كرده كه نيازي به تزريق واكسن گارداسيل نيست.
البته نا گفته نماند براي كساني كه دختر بالاي 11 سال دارن بهتره كه اين واكسن با ارزش رو بزنن چون عامل ايمن كننده بسيار قوي در برابر بيماري هاي مقاربتي و تناسلي در جواني محسوب ميشه.
پاسخ
سلام دوستان
من شهرستان تونستم کارت زرد بگیرم.مدارک واکسیناسیونم رو بردم چون من همه واکسن هارو در مراکز دیگه زدم ،برام ثبت کردن ومهر زدن ،بعد همه رو بردم هلال احمر استان و اونها بهم کارت  زرددادن و فقط یه مهر هلال احمر روش زدن و با خودکار پر کردن البته با تاریخ میلادی.مهر دکتر هم نداره فقط مهر هلال احمر. کارت پیشم نیست وگرنه عکسشو میزاشتم.کارتی که دادن شماره سریال داره و ظاهرا کارت زرد واقعیه.سوالم اینه که با خودکار و با تاریخ میلادی پر کردن مشکلی پیش میاد؟چون بعضی دوستان گفته بودن که بایدتاریخ مهر میلادی بخوره نه با خودکار؟؟؟
سوال دوم اینکه باید برای هر تاریخ جداگانه مهر بخوره ؟یعنی دوباره باید ببریم هلال احمر برامون کنار هر تاریخ جداگانه مهر بزنن؟و سوال آخر اینکه باید علاوه بر مهر هلال احمر مهر دکترم بخوره؟
دوستان  اگه لطف کنن و عکسی از کارتهای خودشون بزارن ممنون میشم.
پاسخ
دوستان انستيتو پايتو واكسن آنفولانزا رو تزريق مى كنه يا بايد جاي ديگه اي بزنم؟؟ چون من كارت زرد رو گرفته ام و فقط واكسن آنفولانزا رو نزدم
‎شماره كيس:2017as000002xx‎
تاریخ رویت قبولی ‎: 9 may‎
‎تعداد افراد : 1‎
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم: 20 may‎
کارنت شدن کیس: 9 Aug‎
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 sep‎
تاریخ مصاحبه nov 3‎
نتیجه : یک ضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود:‎
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت ‎:
پاسخ
(2016-10-06 ساعت 00:39)Mhb_n نوشته:  دوستان انستيتو پايتو واكسن آنفولانزا رو تزريق مى كنه يا بايد جاي ديگه اي بزنم؟؟ چون من كارت زرد رو گرفته ام و فقط واكسن آنفولانزا رو نزدم

بله تزريق ميكنه و 27000 تومان هم قيمتشه و هنگام مراجعه كارت زرد هم همراه ببريد تا تووش وارد كنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mhb_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان