موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-15 ساعت 12:56)AbbasHTC نوشته: چرا اکتبریا و نوامبریا و .....کلییریشون نمیا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++دددددد....
ویزای من کجایییییییییییی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++؟؟؟؟
سپتامبر یا پس چی ؟؟؟
Category : CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز پيشنهاد ميدم كه لينك زير رو بريد و كامل بخونيد
روزی شلوغ برای دولت ترامپ:
دفتر اخلاقیات دولت آمریکا از کاخ سفید خواسته است به خاطر آنکه کلی ان کانوی از سخنگویان آقای ترامپ در یک برنامه تلویزیونی مارک محصولات ایوانکا ترامپ را تبلیغ کرد تحقیق کند.
رئیس کمیته استانداردهای مجلس نمایندگان خواستار اطلاعات بیشتر درباره تدابیر امنیتی در سکونتگاه آقای ترامپ در فلوریدا شده. پیشتر عکس هایی از او منتشر شد که در جریان یک مهمانی پایان هفته در برابر مهمامان مشغول ترتیب دادن سیاست مربوط به کره شمالی پس از آزمایش موشکی این کشور بود؛ اقدامی که به گفته منتقدان ناقض معیارهای امنیتی است.
طوماری در بریتانیا که خواستار پس گرفتن دعوت از آقای ترامپ برای بازدید از این کشور می شد رد شده است.
رئیس جمهور آمریکا با امضای دستوری اجرایی مقرراتی که از شرکت های نفت و گاز می خواست بعضی پرداخت ها در کشورهای خارجی را - با هدف مقابله با فساد - فاش کنند لغو کرد.
http://www.bbc.com/persian/world-38976808
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May
تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه کیس دیگه تو سفارت ایروان کلیر شد. از شماره کیس پیداست که در دسامبر مصاحبه داشته.
مبارک باشه
به امید کلیر شدن همه دوستان
انرژی مثبت هم که داریم
یا حق
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت 11 October
ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم 14 October
زمان مصاحبه 29 December
محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت
برنده : یک نفر
سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
مشغول در شرکت خصوصی
تحصیلات : کارشناسی
نتیجه AP
دریافت ویزا 23 jun
ما و می و زاهدان و تقوا. تا یار سر کدام دارد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-17 ساعت 11:29)V_B نوشته: سلام به همه
یه کیس دیگه تو سفارت ایروان کلیر شد. از شماره کیس پیداست که در دسامبر مصاحبه داشته.
مبارک باشه
انرژی مثبت هم که داریم
یا حق
امیدوارم هرکی که مصاحبه رفته تو این یک هفته کلیر بشه
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-06 ساعت 17:22)TiredAdmin نوشته: (2016-10-06 ساعت 16:21)Mehran11 نوشته: یه سوال 2016 همه ویزا گرفتن یا بودن کساتی که نگرفته باشن؟
از ایرانی ها یک تعداد معدودی به علت نداشتن دیپلم و.. که رفیوز شدن و تک و توک بودن.
از آدمهایی که مهاجرسرا بودن و تو گروه مشابه تو مهاجرسرا به اسم کلیرنس ۲۰۱۶ بحث میکردن فکر کنم ۱ نفر که آپریل رفته بود کلیرنسش نیومد و یه نفر هم میگفت مال دوستش نیومده..
من فهمیدم که احتمالش هست که به علت سربازی، مدرک تحصیلی خیلی بالا، شغل حساس(که تعریف خاص نداره و هر چیزی که باعث بشه آفیسر فکر کنه ممکنه حساس باشه)، سفر متعدد خارجی، سن کم و تمکن ارائه شده خیلی بالا و کلا اصلا اگه همه این شرایط هم نبود به خاطر اینکه آفیسر عشقش کشیده دوست داشته چون از منطقه خاصی از این دنیا هستیم کلیرنس بخوریم. این میتونه یکماه طول بکشه یا بیشتر تا شش هفت ماه و حتی ۹-۱۰ ماه (البته اکثرا همون ۳ تا شیش ماه تکلیفشون معین میشه) و این پروسه خب خیلی فرسوده کننده است و نگران میکنه و همه(حتی خودم اگه بخورم) طاقتشونو از دست میدن و سردرگم و نگران میشن و راه زیادی برای اینکه بفهمی الان اوضاعت چطوریه( جز چک کردن آپدیت های ceac ) نداری... ولی تقریبا با احتمالا خیلی بالا میتونم بگم که در نهایت داستان نگران نباشید(نباشیم) و کلیر میشیم.. فقط تو اون مدت باید زندگی عادیمونو بکنیم و به کار مفید و زبون خوندن و.. بگذرونیم.
اینا رو من از خوندن تقریبا کامل ۸۰۰ صفه از گروه کلیرنس ۲۰۱۵ و ۵۰۰ صفحه از کلیرنس ۲۰۱۶ و تک و توک از کلیرنس سالهای قبل فهمیدم و فعلا طبق روال چیز دیگه ای نیست که نگرانش باشیم و یه روند چک معمول (البته زمانبر مثل همه کارای اداری دیگه در همه کشورهای دنیا) است.
شما بالاخره کلیر شدین؟ منم 10 فبرییه 2017 مصاحبه داشتم و ap خوردم. شغل دولتی ندارم مدرک تحصیلیم لیسانسه که اصلا ازم نخواستن. شغل نامزدم هم تو امریکا خوبه و 35 سال سیتیزنه اونجا. ولی به قول شما عشق افیسر کشید که بگه ap . اما اینجا که میام میخونم چقدر پروسش طولانیه امیدم کم میشم. اگه تنها بودم و برای چیز دیگه میخواستم مهاجرت کنم صبر کردن راحت تر بود ولی وقتی نامزدت یا همسرت اونور دنیا باشه و تو اینجا خیلی اذیت میشه ادم. خونسردیت و از دست میدی و خیلی اوقات بحث و جدل داری که خب خیلی بده . هرچی بیشتر میگذره از امریکا بیشتر بدم میاد. یه جورایی هم از خودمون بدم میاد که ناخواسته ملیتی داریم که همش عذابه و استرس
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-17 ساعت 11:46)Alirezania نوشته: (2017-02-17 ساعت 11:29)V_B نوشته: سلام به همه
مبارک باشه
انرژی مثبت هم که داریم
یا حق
چقدر خوب
مبارک باشه داره کم کم صدای کلییرها میاد
به قولی: موتور کلییر کردن داره روشن میشه
امیدوارم انکارا هم خبرهای خوب داشته باشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: ***2017as
تعداد نفرات: 3
تاریخ رویت: 6may
ارسال فرم: may نیمه دوم
مصاحبه: انکارا. نیمه دوم اکتبر
آپدیت: دسامبر
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-06 ساعت 19:22)Paniz888 نوشته: (2016-10-06 ساعت 17:22)TiredAdmin نوشته: (2016-10-06 ساعت 16:21)Mehran11 نوشته: یه سوال 2016 همه ویزا گرفتن یا بودن کساتی که نگرفته باشن؟
از ایرانی ها یک تعداد معدودی به علت نداشتن دیپلم و.. که رفیوز شدن و تک و توک بودن.
از آدمهایی که مهاجرسرا بودن و تو گروه مشابه تو مهاجرسرا به اسم کلیرنس ۲۰۱۶ بحث میکردن فکر کنم ۱ نفر که آپریل رفته بود کلیرنسش نیومد و یه نفر هم میگفت مال دوستش نیومده..
من فهمیدم که احتمالش هست که به علت سربازی، مدرک تحصیلی خیلی بالا، شغل حساس(که تعریف خاص نداره و هر چیزی که باعث بشه آفیسر فکر کنه ممکنه حساس باشه)، سفر متعدد خارجی، سن کم و تمکن ارائه شده خیلی بالا و کلا اصلا اگه همه این شرایط هم نبود به خاطر اینکه آفیسر عشقش کشیده دوست داشته چون از منطقه خاصی از این دنیا هستیم کلیرنس بخوریم. این میتونه یکماه طول بکشه یا بیشتر تا شش هفت ماه و حتی ۹-۱۰ ماه (البته اکثرا همون ۳ تا شیش ماه تکلیفشون معین میشه) و این پروسه خب خیلی فرسوده کننده است و نگران میکنه و همه(حتی خودم اگه بخورم) طاقتشونو از دست میدن و سردرگم و نگران میشن و راه زیادی برای اینکه بفهمی الان اوضاعت چطوریه( جز چک کردن آپدیت های ceac ) نداری... ولی تقریبا با احتمالا خیلی بالا میتونم بگم که در نهایت داستان نگران نباشید(نباشیم) و کلیر میشیم.. فقط تو اون مدت باید زندگی عادیمونو بکنیم و به کار مفید و زبون خوندن و.. بگذرونیم.
اینا رو من از خوندن تقریبا کامل ۸۰۰ صفه از گروه کلیرنس ۲۰۱۵ و ۵۰۰ صفحه از کلیرنس ۲۰۱۶ و تک و توک از کلیرنس سالهای قبل فهمیدم و فعلا طبق روال چیز دیگه ای نیست که نگرانش باشیم و یه روند چک معمول (البته زمانبر مثل همه کارای اداری دیگه در همه کشورهای دنیا) است.
تشکر از توضیحات کامل
دوستان باید سعی کنن همدیگر رو از مرحله به مرحله کار ها مطلع کنند ، تا نباشه دوستی که مضاف بر علت هایی که شما فرمودید دلیلی به دستشون بده تا توی ap قرار بدن
بالاخره هر چقدر هم بدونیم ، ضعف ها یی هست
مطمئنا از هر دستی بدی از همون دست چند برابر میگیری
پس بیایید چرخه کمک کردن به هم رو حفظ کنیم
الان خیلی از دوستان نامه دومشون اومده و خیلی ها هم کارنت شدن ، اما کمترشون اومدن اعلام کنن کجا واکسیناسیون داشتن ، چیو ترجمه کردن و یا چه چیزایی ارسال کردن تا بقیه خیالشون راحت تر بشه و این پروسه پر استرس برای همه شیرین تر باشه
ببخشید بابت پر حرفی ولی واقعا لازمه به هم کمک کنیم تو همه جای دنیا.
حرف شما کاملا صحیحه. من موقعی که اومدم تو سایت مهاجرسرا مثل ادمی بودم که هیچی و نمیدونستم. همه اصطلاحات جدید بود و من هنوز بهش نرسیده بودم . اما الان که به مرحله مصاحبه رسیدم یاد اون روزا میوفتم که چقدر سوال میپرسیدم و مطلب میخوندم و خیلی تاثیر داشت برام. الان خودم و مسئول میدونم که منم مسائلم و بگم شاید کمکی باشه برای بقیه
سفارت ارمنستان-ایروان
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یک نفر دیگه هم امروز ویزای یک ضرب گرفته
همچنان پر امید باشید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اقاي سپهر عزيز
من امروز وقت مصاحبه داشتم و موفق شدم ويزاي يك ضرب بگيرم
تشكر و سپاسگذاري فراوان دارم از زحمات شماو سركار خانم خادم و تمامي پرسنل مجموعه ي پاريز تراول
قطعاً راهنماييها و دقت نظر مجموعه ي شما اين موفقيت را به من هديه داد
براي شما و همكارانتون در پاريز تراول ارزوي موفقيت و پيشرفت ميكنم
٩٥/١١/٢٩
احسان شفي خدايي
@ParizTravel
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-13 ساعت 15:28)saeidsh نوشته: (2017-02-13 ساعت 15:07)vanima نوشته: (2017-02-13 ساعت 14:10)h.mgh نوشته: salam
https://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
من رفتم تَو اين سايت كدوم قسمتش بايد برم حالا؟؟
سلام
به این سایت برید: https://armenia.usembassy.gov/admin_processing.html
بعد توی متن immigrant visa را انتخاب کنید.
حالا یک صفحه میاد برید پایین صفحه این گزینه را کلیک کنید: PLEASE CLICK HERE TO FIND YOUR CASE NUMBER
صفحه دیگری باز میشود که اگر به پایین آن بروید جدول case number را مشاهده می کنید.
ممنونم از لطفتون.
شما کلیر شدین؟
سفارت ارمنستان-ایروان
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-02-17 ساعت 11:46)Alirezania نوشته: (2017-02-17 ساعت 11:29)V_B نوشته: سلام به همه
مبارک باشه
انرژی مثبت هم که داریم
یا حق
کسی از شرایط این کیس خبر نداره
اگه دارید بد نیست بدونیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
توی اسفند تقریبا همه 4 ماه انتظار تجربه میکنند ( اکتبر)
یعنی شروع انتظاری که خودشون گفتند
امیدوارم همه زود کلییر بشیم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++