موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ١ ماه ديگه وقت سفارت دارم ،الان وضعيت كيس مو نگاه ميكنم زده immigrant visa application =ready. بعد چند روز پيش كيس ام اپديت شده ، اين نشونه خوبيه يا عاديه ؟ كمك كنيد دوستان
برنده :2016. 3 May
برنده خودم ١ نَفَر
سربازي: معافيت
••Case: 54
Interview page: 28 March
Interview time: 11 May
Interview place: Armenia- Yerevan
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه چشم بهم زدیم و دیدیم نیمی از راه لاتاری 2017 گذشت و کمتر از نصف راه باقی مونده.
انگار همین دیروز بود که برنده شدنمون رو فهمیده بودیم، چقدر سرمست و شاد بودیم. غافل از اینکه راه دشوار کلییری رو پیش رو داریم.
اما تووی این راه ، چشممون به کلییری خشک شد.
ولی هنوز فرصت باقیه. هنوز نصف راه موونده.
یادموون نره اونی برنده میشه که تا آخر استقامت کنه.
به امید اینکه کلییری پرونده ها بزودی زود شروع بشه و روی غلطک بیوفته...
آمین
Case Number: 2017AS31XX
Applicants: 4 persons
Submission Date: May 10, 2016
Current Date: October 14, 2016
Interview Date: December 14, 2016
U.S Embassy: Abu-Dhabi
Result: A.P.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-11 ساعت 12:39)afshin14753 نوشته: سلام دوستان
یه چشم بهم زدیم و دیدیم نیمی از راه لاتاری 2017 گذشت و کمتر از نصف راه باقی مونده.
انگار همین دیروز بود که برنده شدنمون رو فهمیده بودیم، چقدر سرمست و شاد بودیم. غافل از اینکه راه دشوار کلییری رو پیش رو داریم.
اما تووی این راه ، چشممون به کلییری خشک شد.
ولی هنوز فرصت باقیه. هنوز نصف راه موونده.
یادموون نره اونی برنده میشه که تا آخر استقامت کنه.
به امید اینکه کلییری پرونده ها بزودی زود شروع بشه و روی غلطک بیوفته...
آمین
سلام خداییش خیلی خوب گفتید چقد ذوق زده شده بودیم الان از این انتظار حسابی کلافه ایم من سرسوزنی فکر نمیکردم اینهمه باید درگیر بشین الان نه موندنمون معلومه نه رفتنمون.به امید خبرای خوب
شماره کیس: 2017AS34XXتاریخ رویت قبولی:4می تعداد افراد:3نفر کنسولگری:ایروان تاریخ ارسال فرم:27می کارنت شدن کیس:8نوامبر تاریخ دریافت نامه دوم: 22نوامبر تاریخ مصاحبه: 17ژانویه وضعیت:ap آپدیت:23ژانویه 24ژانویه مقصد:هیوستون تگزاس
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان ويزا بولتن تا كيس نامبر ٧٣٠٠ كارنت كرد.سال قبل تا چه كيس نامبري كارنت شده بودن؟به نظرتون امكان داره همينجوري كارنت انجام بدن تا سهميه ويزا ايران تمام باشه در واقع انقدر كارنت انجام بشه كه هركي ويزا تكضرب گرفت كه خوش به حالش و افراد كلييرنس خورده همينجوري بمونن؟!!!
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-11 ساعت 23:34)bahareh75 نوشته: دوستان ويزا بولتن تا كيس نامبر ٧٣٠٠ كارنت كرد.سال قبل تا چه كيس نامبري كارنت شده بودن؟به نظرتون امكان داره همينجوري كارنت انجام بدن تا سهميه ويزا ايران تمام باشه در واقع انقدر كارنت انجام بشه كه هركي ويزا تكضرب گرفت كه خوش به حالش و افراد كلييرنس خورده همينجوري بمونن؟!!!
درود برشما،
پارسال واسه ماه June, از آسیا تا شماره8000 کارنت شده و ایران رو استثنا نکرده، ولی امسال تا 7300 کارنت شده، درضمن امسال کل کیسهایه آسیا بغیراز ایران و نپال کارنت شده. نکته ای که شما اشاره فرمودید قابل تامله، ولی بنظرم نکته نگران کننده تر،شاید تمام شدن تعداد ویزاهایه لاتاری باشه، چون پارسال تا این موقع کل کیسها از تمام قاره ها کارنت نشده بودن.
شماره کیس: 2017ASXXX
تاریخ رویت قبولی: 2016 - may 5
تعداد افراد کیس: 3
نظام وظیفه: خرید خدمت
کنسولگری: آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم: 2016 - may 13
آخرین تاریخ ارسال فرم: 2016 - may 18
کارنت شدن کیس: 2016 - agu 14
تاریخ دریافت نامه دوم: 2016 - agu 22
تاریخ مصاحبه: 2016 - oct 21
نتیجه:AP
آپدیتها:12دسامبر،11و15و16 می توسط سیس.
7فوریه، 7مارچ توسط ایمیل
دریافت ایمیل کلیرنس:16می
ایشود: 31می
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2017-04-12 ساعت 00:35)m_baghaei نوشته: (2017-04-11 ساعت 23:34)bahareh75 نوشته: دوستان ويزا بولتن تا كيس نامبر ٧٣٠٠ كارنت كرد.سال قبل تا چه كيس نامبري كارنت شده بودن؟به نظرتون امكان داره همينجوري كارنت انجام بدن تا سهميه ويزا ايران تمام باشه در واقع انقدر كارنت انجام بشه كه هركي ويزا تكضرب گرفت كه خوش به حالش و افراد كلييرنس خورده همينجوري بمونن؟!!!
درود برشما،
پارسال واسه ماه June, از آسیا تا شماره8000 کارنت شده و ایران رو استثنا نکرده، ولی امسال تا 7300 کارنت شده، درضمن امسال کل کیسهایه آسیا بغیراز ایران و نپال کارنت شده. نکته ای که شما اشاره فرمودید قابل تامله، ولی بنظرم نکته نگران کننده تر،شاید تمام شدن تعداد ویزاهایه لاتاری باشه، چون پارسال تا این موقع کل کیسها از تمام قاره ها کارنت نشده بودن.
بله منظورم تمام شدن سهميه هم بود!به نظرم حجم بالايي از مصاحبه شونده ها شامل پروسه اداري شدن و همين الان هم اگه كليير دسته جمعي انجام بشه به نظرم به همه ويزا نميرسه!ديگه واي به حال اينكه تمام قاره ها كارنت شده باشن و كلا تعداد ويزاي آلاتازي ٢٠١٧ تمام بشه!! به هرحال منتظر معجزه خدا ميمونيم
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-12 ساعت 13:51)bahareh75 نوشته: (2017-04-12 ساعت 00:35)m_baghaei نوشته: (2017-04-11 ساعت 23:34)bahareh75 نوشته: دوستان ويزا بولتن تا كيس نامبر ٧٣٠٠ كارنت كرد.سال قبل تا چه كيس نامبري كارنت شده بودن؟به نظرتون امكان داره همينجوري كارنت انجام بدن تا سهميه ويزا ايران تمام باشه در واقع انقدر كارنت انجام بشه كه هركي ويزا تكضرب گرفت كه خوش به حالش و افراد كلييرنس خورده همينجوري بمونن؟!!!
درود برشما،
بله منظورم تمام شدن سهميه هم بود!به نظرم حجم بالايي از مصاحبه شونده ها شامل پروسه اداري شدن و همين الان هم اگه كليير دسته جمعي انجام بشه به نظرم به همه ويزا نميرسه!ديگه واي به حال اينكه تمام قاره ها كارنت شده باشن و كلا تعداد ويزاي آلاتازي ٢٠١٧ تمام بشه!! به هرحال منتظر معجزه خدا ميمونيم
فکر کنم هر کشوری سهمیه مخصوص خودشو داره و نمیشه اونو به جاهای دیگه تخصیص داد
اسم ویزای تنوع خودش مشخص میکنه که باید تنوع حفظ بشه
کیس نامبر: 2017AS60**
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-04-12 ساعت 14:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-04-12 ساعت 14:26 توسط h.hed.)
(2017-04-12 ساعت 13:58)rainyday نوشته: (2017-04-12 ساعت 13:51)bahareh75 نوشته: (2017-04-12 ساعت 00:35)m_baghaei نوشته: درود برشما،
تا اونجایی که من می دونم هیچ کشوری نمی تونه بیشتر از 7 درصد از سهمیه رو داشته باشه و کمترین سهمیه هم مال قاره آسیا هستش.با این اوضایی که پیش اومده واقعا معلوم نیست که چی میشه ولی امیدوارم که هر چه زودتر جواب کلیرنسیها رو بدن و از این به بعد خبرهای خوب بشنویم و استرس ها تموم بشه
کیس نامبر:2017as2###.....سفارت: ابوظبی.....تاریخ مصاحبه: نوامبر.....نتیجه:AP
امیدی هست چون خدایی هست
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2017-04-12 ساعت 14:17)h.hed نوشته: (2017-04-12 ساعت 13:58)rainyday نوشته: (2017-04-12 ساعت 13:51)bahareh75 نوشته: بله منظورم تمام شدن سهميه هم بود!به نظرم حجم بالايي از مصاحبه شونده ها شامل پروسه اداري شدن و همين الان هم اگه كليير دسته جمعي انجام بشه به نظرم به همه ويزا نميرسه!ديگه واي به حال اينكه تمام قاره ها كارنت شده باشن و كلا تعداد ويزاي آلاتازي ٢٠١٧ تمام بشه!! به هرحال منتظر معجزه خدا ميمونيم
تا اونجایی که من می دونم هیچ کشوری نمی تونه بیشتر از 7 درصد از سهمیه رو داشته باشه و کمترین سهمیه هم مال قاره آسیا هستش.با این اوضایی که پیش اومده واقعا معلوم نیست که چی میشه ولی امیدوترم که هر چه زودتر جواب کلیرنسیها رو بدن و از این به بعد خبرهای خوب بشنویم و استرس ها تموم بشه
بله طبق اصول لاتاري ٧درصد بايد مختص كشور باشه ولي سال ٢٠١٤ اين اتفاق افتاد و خيلي ها جا موندن!البته اميدوارم امسال اين اتفاق نيوفته و اتفاق هاي خوب واسه همه رقم بخوره.بازم دعا ميكنم ختم به خير بشه لاتاري ٢٠١٧
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-04-12 ساعت 14:25)bahareh75 نوشته: (2017-04-12 ساعت 14:17)h.hed نوشته: (2017-04-12 ساعت 13:58)rainyday نوشته: فکر کنم هر کشوری سهمیه مخصوص خودشو داره و نمیشه اونو به جاهای دیگه تخصیص داد
تا اونجایی که من می دونم هیچ کشوری نمی تونه بیشتر از 7 درصد از سهمیه رو داشته باشه و کمترین سهمیه هم مال قاره آسیا هستش.با این اوضایی که پیش اومده واقعا معلوم نیست که چی میشه ولی امیدوترم که هر چه زودتر جواب کلیرنسیها رو بدن و از این به بعد خبرهای خوب بشنویم و استرس ها تموم بشه
بله طبق اصول لاتاري ٧درصد بايد مختص كشور باشه ولي سال ٢٠١٤ اين اتفاق افتاد و خيلي ها جا موندن!البته اميدوارم امسال اين اتفاق نيوفته و اتفاق هاي خوب واسه همه رقم بخوره.بازم دعا ميكنم ختم به خير بشه لاتاري ٢٠١٧
من هم امیدوارم که به امید خدا اتفاقهای خوبی واسه همه بیوفته خلاصه که جز انتظار راهی نیست
کیس نامبر:2017as2###.....سفارت: ابوظبی.....تاریخ مصاحبه: نوامبر.....نتیجه:AP
امیدی هست چون خدایی هست