موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید میدونم این سوالا تکراریان احتمالن اما خواهشن جواب بدین
۱.برای ارمنستان نیازی نیست مدارک مهر دادگستری داشته باشن؟
۲.واسه نامه تمکن مالی فقط پرینت حساب کافیه یا گردش مالی رو هم میخوان؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-20 ساعت 01:31)Mahtab2016 نوشته: دوستان ببخشید میدونم این سوالا تکراریان احتمالن اما خواهشن جواب بدین
۱.برای ارمنستان نیازی نیست مدارک مهر دادگستری داشته باشن؟
۲.واسه نامه تمکن مالی فقط پرینت حساب کافیه یا گردش مالی رو هم میخوان؟
با سلام
پاسخ سؤال اول : خیر نیازی نیست
پاسخ سؤال دوم : فقط پرینت حساب کافیه ( بهتره که روز مصاحبه پول روی حسابتون باشه چون امکانش هست آفیسر سؤال کنند که آیا مبلغی که بعنوان تمکن مالی ارائه کردید هم اکنون روی حسابتون هست ؟ فقط برا محکم کاری عرض کردم و بسته به شرایط مالی شما )
ان شاء الله که موفق باشید
#مبهم#
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تمکن مالی میشه جمع حساب دو بانک باشه یا حتما باید کلش توی یک حساب باشه؟(چون من حساب ارزیم تو یک بانک هست و حساب ریالیم تو بانک دیگر)
2017AS000064xx
تعداد افراد: 2 نفر
رویت قبولی: 4 می
تکمیل فرم: 26 می
کارنت: 11 آپریل
نامه دوم: 24 آگوست
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه:6 جون
سربازی: معافیت
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
رأس ساعت 24 روز سه شنبه 30 شهریور 1395، ساعت رسمی ایران یک ساعت عقب کشیده شده و به ساعت 23 تغییر خواهد کرد.
⚠️ در این مدت امکان بروز اختلال و قطعی در سرویسهای الکترونیکی بانکی وجود دارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-20 ساعت 21:41)farhhad نوشته: (2016-09-20 ساعت 21:28)Kaveh نوشته: (2016-09-20 ساعت 08:29)farhhad نوشته: باسلام
به هیچ عنوان غیر دارالترجمه پول و زمانتون رو صرف موارد دیگه نکنین،به صراحت قید شده که نیاز به تأیید دادگستری و وزارت خارجه نیست.
برای تمکن هم گواهی تمکن مالی رو از بانک میگیرین که اخرین موجودی شما رو داخلش زده و بر اساس ارز مورد نظر شما نرخ برابری رو هم قید میکنه،گرفتن صورتحساب ضروری نیس ولی هزینه ای هم ایجاد نمیکنه،خواستین یه گردش لاتین شش ماهه هم بگیرین.
گردش حساب دوره ای اختیاری هست و میتونید برای محکم کاری همراه خود ببرید ولی توجه کنید اگه همه بجای گواهی موجودی، گردش حساب ارائه کنند، در دراز مدت باعث میشه تا سفارت دیگه گواهی موجودی قبول نکنه و از همه گردش حساب درخواست کنه!
بنابرین دوستانی که نگران هستند، میتونید علاوه بر گواهی موجودی، گردش دوره ای هم تهیه کنید و همراه خود ببرید ولی بهتر است اول گواهی موجودی رو ارائه کنید و اگه آفیسر قبول نکرد، گردش حساب رو هم تحویل بدید.
دوستمون درست میفرمایند،مخصوصا اینکه اکثریت هم موجودی رو فقط واسه نهایتا چند روز میریزن به حساب و گردش مالی خوبی وجود نداره و ممکنه با بردن صورتحساب مشخص بشه که تمکن مالی واقعی نیست.
امیدوارم گردش مالی رو نخوان اگه بخوان که به قول شما متوجه غیرواقعی بودنش میشن
Case number: 2017AS2**
تاریخ ارسال فرم: ۱۱ می
تاریخ مصاحبه: اکتبر
سفارت: ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دارم
من توی فرم 260 قسمت تحصیلات سال اول و دوم دبیرستان رو هم نوشتم. ولی متوجه شدم که سفارت فقط مدارک دیپلم به بالا رو میخواد. حالا که توی فرم نوشتم آیا نیازی هست که مدارک سال اول و دوم دبیرستان رو هم ترجمه کنم؟
Case number: 2017AS2**
تاریخ ارسال فرم: ۱۱ می
تاریخ مصاحبه: اکتبر
سفارت: ایروان