کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد
(2016-05-10 ساعت 02:10)ashkanhonarkhah نوشته:  سلام
من تازه عضو شدم و عذرخواهی میکنم اگر در محل نادرستی سوال میکنم.
من برای ‎2017‎ برنده شدم. مجرد فرم رو پر کرده بودم. سال گذشته  اردیبهشت نامزد کردم و قرار بود که امسال در شهریور ازدواج کنم.
حالا نمیدونم چکار کنم؟ این هفته عقد کنم و هفته بعد فرم ‎260‎ رو متاهل ارسال کنم و یا الان مجرد فرم رو ارسال کنم و بعد از گذشت 3 ماه در شهریور عقدو ازدواج کنم و فرم رو آپدیت کنم؟
سابقه دوستی و آشنایی ما به 8 سال پیش برمیگرده و کلی عکس تو FB اینستاگرام و غیره دارم. لطفا من را راهنمایی بفرمایید. ممنونم.
کیس نامبر ‎AS1400
دوست به هیچ عنوان نگران نباش آگه فرم رو پر کردید ایمیل بزنید و روز مصاحبه عکس هاتون رو پرینت بگیرید و برای محکم کاری با خودتون ببرید

پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، soruosh
(2016-09-19 ساعت 19:52)ako kurdistan نوشته:  سلام دوستان عزيز ‎...‎
من يه‌ سوالى داشتم ممنون از همكاريتون .. من كارمند حكومى هستم در كردستان عراق , ايا در مصاحبه‌ برام مشكلى پيش نمياد يا ap بخاتر شغلم(معلم) كة كارمند حكوميم .
ميرسى

احتمال قریب به یقین بله
انشالا که بعدش زود کلیرنس بشید
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
دوستان ببخشید میدونم این سوالا تکراری‌ان احتمالن اما خواهشن جواب بدین
۱.برای ارمنستان نیازی نیست مدارک مهر دادگستری داشته باشن؟
۲.واسه نامه تمکن مالی فقط پرینت حساب کافیه یا گردش مالی رو هم میخوان؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

هفته ی بعد 10 مهر شروع ثبت نامهای دوره ی 2018

کاوه جان فروم 2018رو باز کنید که دارم از استرس می میرم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh
(2016-09-20 ساعت 01:09)Mahtab2016 نوشته:  دوستان ببخشید میدونم این سوالا تکراری‌ان احتمالن اما خواهشن جواب بدین

عزیز دلم  .  برای محکم  کاری  عیب  نبیت  برای  مدارک  مثل  شناسنامه و کارت ملی  و  نظام  وظیفه  حتما  باید مهر  دادگستری  روشون  باشه  که اصالت  مدارک  مشخص  بشه

کلیه ی  دارالترجمه ها  اینکارو  می کنند  ما بقیه  مدارک  برای محکم کاری عیب  نیست  ..

2:  فقط  نمکن  مالی  . میری  بانک  میگی  تمکن  مالی می خوام  بانک  ازت می برسه  دلار  یا یورو  می گی  دلار  همونجا بهت  برگه  تمکن  مالی  به زبان لاتین  دریافت  می کنی   .  

تمکن مالی  گردش  موجودی  به زبان  لاتین  و  واحد  بول  ایران  به  نرخ  واحد اون  کشور  یا سفارت  اون کشوری  که قصد  رفتنشو داری
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611
(2016-09-20 ساعت 01:31)Mahtab2016 نوشته:  دوستان ببخشید میدونم این سوالا تکراری‌ان احتمالن اما خواهشن جواب بدین

با سلام

پاسخ سؤال اول : خیر نیازی نیست

پاسخ سؤال دوم : فقط پرینت حساب کافیه ( بهتره که روز مصاحبه پول روی حسابتون باشه چون امکانش هست آفیسر سؤال کنند که آیا مبلغی که بعنوان تمکن مالی ارائه کردید هم اکنون روی حسابتون هست ؟ فقط برا محکم کاری عرض کردم و بسته به شرایط مالی شما )

ان شاء الله که موفق باشید

#مبهم#
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، Kaveh
(2016-09-20 ساعت 01:09)Mahtab2016 نوشته:  دوستان ببخشید میدونم این سوالا تکراری‌ان احتمالن اما خواهشن جواب بدین

باسلام
به هیچ عنوان غیر دارالترجمه پول و زمانتون رو صرف موارد دیگه نکنین،به صراحت قید شده که نیاز به تأیید دادگستری و وزارت خارجه نیست.
برای تمکن هم گواهی تمکن مالی رو از بانک میگیرین که اخرین موجودی شما رو داخلش زده و بر اساس ارز مورد نظر شما نرخ برابری رو هم قید میکنه،گرفتن صورتحساب ضروری نیس ولی هزینه ای هم ایجاد نمیکنه،خواستین یه گردش لاتین شش ماهه هم بگیرین.
2017AS6200

‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، Kaveh
دوستان تمکن مالی میشه جمع حساب دو بانک باشه یا حتما باید کلش توی یک حساب باشه؟(چون من حساب ارزیم تو یک بانک هست و حساب ریالیم تو بانک دیگر)
2017AS000064xx‎
تعداد افراد: 2 نفر
رویت قبولی: 4 می
تکمیل فرم: 26 می
کارنت: 11 آپریل
نامه دوم: 24 آگوست
محل مصاحبه: ابوظبی‎
تاریخ مصاحبه:6 جون
سربازی: معافیت
پاسخ
تشکر کنندگان:
رأس ساعت 24 روز سه شنبه 30 شهریور 1395، ساعت رسمی ایران یک ساعت عقب کشیده شده و به ساعت 23 تغییر خواهد کرد.

⚠️ در این مدت امکان بروز اختلال و قطعی در سرویسهای الکترونیکی بانکی وجود دارد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-20 ساعت 13:08)arhsabour نوشته:  دوستان تمکن مالی میشه جمع حساب دو بانک باشه یا حتما باید کلش توی یک حساب باشه؟(چون من حساب ارزیم تو یک بانک هست و حساب ریالیم تو بانک دیگر)

نیاز نیست همه در یک حساب باشه، کافیه هر دو حساب به اسم خودتون (یا اعضای کیس) باشه
پاسخ
(2016-09-20 ساعت 08:29)farhhad نوشته:  

باسلام
به هیچ عنوان غیر دارالترجمه پول و زمانتون رو صرف موارد دیگه نکنین،به صراحت قید شده که نیاز به تأیید دادگستری و وزارت خارجه نیست.
برای تمکن هم گواهی تمکن مالی رو از بانک میگیرین که اخرین موجودی شما رو داخلش زده و بر اساس ارز مورد نظر شما نرخ برابری رو هم قید میکنه،گرفتن صورتحساب ضروری نیس ولی هزینه ای هم ایجاد نمیکنه،خواستین یه گردش لاتین شش ماهه هم بگیرین.

گردش حساب دوره ای اختیاری هست و میتونید برای محکم کاری همراه خود ببرید ولی توجه کنید اگه همه بجای گواهی موجودی، گردش حساب ارائه کنند، در دراز مدت باعث میشه تا سفارت دیگه گواهی موجودی قبول نکنه و از همه گردش حساب درخواست کنه!
بنابرین دوستانی که نگران هستند، میتونید علاوه بر گواهی موجودی، گردش دوره ای هم تهیه کنید و همراه خود ببرید ولی بهتر است اول گواهی موجودی رو ارائه کنید و اگه آفیسر قبول نکرد، گردش حساب رو هم تحویل بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، ekhveh ، Paniz888
(2016-09-20 ساعت 21:28)Kaveh نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 08:29)farhhad نوشته:  

باسلام

گردش حساب دوره ای اختیاری هست و میتونید برای محکم کاری همراه خود ببرید ولی توجه کنید اگه همه بجای گواهی موجودی، گردش حساب ارائه کنند، در دراز مدت باعث میشه تا سفارت دیگه گواهی موجودی قبول نکنه و از همه گردش حساب درخواست کنه!
بنابرین دوستانی که نگران هستند، میتونید علاوه بر گواهی موجودی، گردش دوره ای هم تهیه کنید و همراه خود ببرید ولی بهتر است اول گواهی موجودی رو ارائه کنید و اگه آفیسر قبول نکرد، گردش حساب رو هم تحویل بدید.

دوستمون درست میفرمایند،مخصوصا اینکه اکثریت هم موجودی رو فقط واسه نهایتا چند روز میریزن به حساب و گردش مالی خوبی وجود نداره و ممکنه با بردن صورتحساب مشخص بشه که تمکن مالی واقعی نیست.
2017AS6200

‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، ekhveh ، Kaveh ، Paniz888
(2016-09-20 ساعت 21:41)farhhad نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 21:28)Kaveh نوشته:  
(2016-09-20 ساعت 08:29)farhhad نوشته:  باسلام

دوستمون درست میفرمایند،مخصوصا اینکه اکثریت هم موجودی رو فقط واسه نهایتا چند روز میریزن به حساب  و گردش مالی خوبی وجود نداره و ممکنه با بردن صورتحساب مشخص بشه که تمکن مالی واقعی نیست.

امیدوارم گردش مالی رو نخوان اگه بخوان که به قول شما متوجه غیرواقعی بودنش میشن Sad
Case number: 2017AS2**
تاریخ ارسال فرم: ۱۱ می
تاریخ مصاحبه: اکتبر
سفارت: ایروان
پاسخ
دوستان من یه سوال دارم
من توی فرم ‎260‎ قسمت تحصیلات سال اول و دوم دبیرستان رو هم نوشتم. ولی متوجه شدم که سفارت فقط مدارک دیپلم به بالا رو میخواد. حالا که توی فرم نوشتم آیا نیازی هست که مدارک سال اول و دوم دبیرستان رو هم ترجمه کنم؟
Case number: 2017AS2**
تاریخ ارسال فرم: ۱۱ می
تاریخ مصاحبه: اکتبر
سفارت: ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-21 ساعت 02:10)Mahtab2016 نوشته:  دوستان من یه سوال دارم
من توی فرم ‎260‎ قسمت تحصیلات سال اول و دوم دبیرستان رو هم نوشتم. ولی متوجه شدم که سفارت فقط مدارک دیپلم به بالا رو میخواد. حالا که توی فرم نوشتم آیا نیازی هست که مدارک سال اول و دوم دبیرستان رو هم ترجمه کنم؟

سلام
خیر نیاز به ترجمه نداره فقط مدرک دیپلم رو ترجمه کنید و ریزنمراتتون رو هم از اول دبیرستان همراهتون ببرید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، Paniz888 ، Mahtab2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان