موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
ترجمه رسمی سربرگ اداره مترجمان دادگستری و مهر مترجم رسمی دادگستری داره و کافیه، اون چیزی که شما میفرمایید مفهومی هست به اسم تاییدیه دادگستری و مهر دادگستری که دارالترجمه ها براش هزینه اضافه میگیرن و مدارک یه دور هم میره تا دادگستری و این برای مدارک لاتاری لازم نیست. همونطور که مهر وزارت خارجه لازم نیست.
[/quote]
راستش من حقوق نخوندم . ولی در طول سفرهایی که به خارج داشتم مدارک را به همین چیزی که شما فرمودید ترجمه کردم
اون مطلب قبلی را هم منظور من همین بود ولی حرف شما کامل بود در این رابطه . با تشکر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-23 ساعت 23:16)khatarnak نوشته: (2016-09-22 ساعت 20:03)AbbasHTC نوشته: دوستان يه سوال
من شنيدم براي ابوظبي بايد دفتر پستي برا گرفتن ويزا ثبت نام كنيم شما هم شنيدين؟
ميشه ادرس سايتش رو بهم بدين
ممنون
خیر فقط برای انکارا هست
سفارت آمریکا در ابوطبی و ارمنستان باسبورت شمارا همونجا در سفارت میدن
بر اساس این متن باید به آدرس که توی متن هست برید و دفتر پست انتخاب کنید
As you prepare for your upcoming immigrant or diversity visa interview, we wanted to inform you about a new passport pass-back program we are implementing on May 8, 2016. We will be using a local courier to return your passport to you after visa issuance to a local post office either in Dubai or Abu Dhabi. Please visit https://ais.usvisa-info.com/en-ae/iv prior to your interview date to register and select a courier location.
Please note that if your case has administrative processing, you would be able to send us your passport from the same post office location, without having got travel to the U.S. Embassy in Abu Dhabi, as long as you have registered with this website. If you have any questions on how to register, please visit https://ais.usvisa-info.com/en-ae/iv/inf...contact_us
شماره کیس: 2017AS2XXX
مصاحبه:1 نوامبر (AP)(ابوظبی)
تعداد:4
آپدیت ها:
10 می نفر دوم (دوخطی)
14 می تمام افراد(نفر دوم OR)
18 می نفر اصلی و نفرات سوم و چهارم (نفر اصلی دو خطی)
23 می همه ی افراد(نفر اصلیOR)
24 می متن کلییر در سایت
18 جون تحویل پاسپورت به سفارت
19 جون ایشود در سایت ceac
22 جون تحویل از سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام...
من در فرم ds260 شش ماه کار کردنم در یک شرکت خصوصی رو اشاره کردم که اصلا نیاز نبود.... حالا با توجه به اینکه مدرکم لیسانس هست آیا لازم است نامه ای از شرکت برای سفارت ببرم؟ اگه جوابتون بله است چه چیزایی از شرکت توش باشه منظورم تاریخ تاسیس و اینجور چیزاست...
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می
تاریخ تکمیل فرم: 28 می
تاریخ کارنت: 12 دسامبر
تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر
تاریخ سفارت: 23 فوریه
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-24 ساعت 16:32)Sepidehsalehi نوشته: با عرض سلام...
من در فرم ds260 شش ماه کار کردنم در یک شرکت خصوصی رو اشاره کردم که اصلا نیاز نبود.... حالا با توجه به اینکه مدرکم لیسانس هست آیا لازم است نامه ای از شرکت برای سفارت ببرم؟ اگه جوابتون بله است چه چیزایی از شرکت توش باشه منظورم تاریخ تاسیس و اینجور چیزاست...
سلام
به نظر می رسه به تمامی مواردی که در فرم درج کردید ، باید اسناد ارائه بشه.
گواهی اینکه از چه مدت از کی تا کی در چه سمتی مشغول بودید لازم هست.
مصاحبه: ارمنستان
نتیجه: ای پی
کیس نامبر:###7
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان بنده هنوز کارنت نشده کیس نامبرم، احتمالا تو دی یا بهمن ماه برم مصاحبه. می خواستم ببینم اگر الان پاسپورتم رو تعویض کنم مشکلی پیش میاد؟
یعنی باید آنلاک کنم و شماره پاسپورت جدید رو بنویسم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
کیس: 2017AS38XX
تعداد اعضاء : 2 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May
تاریخ ارسال فرم: 24 May
کارنت شدن کیس: 12 Dec
تاریخ نامه دوم: 20 Dec
محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی
تاریخ مصاحبه : 21 Feb
ویزا دریافت شد.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-24 ساعت 17:56)mahdis932 نوشته: (2016-09-24 ساعت 16:32)Sepidehsalehi نوشته: با عرض سلام...
سلام
دوست عزیز موقع مصاحبه هیچ نوع مدرکی لازم نیست .فقط حواستون رو جمع کنید و هرچه در فرم 260 نوشتید همون رو بگید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-25 ساعت 15:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-25 ساعت 15:36 توسط a_cute65.)
(2016-09-24 ساعت 16:32)Sepidehsalehi نوشته: با عرض سلام...
(2016-09-24 ساعت 17:56)mahdis932 نوشته: سلام
(2016-09-25 ساعت 10:45)sahar2016 نوشته: دوست عزیز موقع مصاحبه هیچ نوع مدرکی لازم نیست .فقط حواستون رو جمع کنید و هرچه در فرم 260 نوشتید همون رو بگید.
با سلام
این سوال رو ممنون میشم مدیران سایت و کاوه جان پاسخ بدهند
سپاس
یا حق
#مبهم#
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مصاحبه شدن
زمانی که نامهی تمکن مالی رو نشون میدیم قطعن اکثرمون در اون لحظه اون مقدار پول توی حسابمون نیست
اگر افسر ازمون پرسید الان همچین پولی توی حسابتون هست چی جواب بدیم؟ ممکنه بتونن اون لحظه چک کنن؟
Case number: 2017AS2**
تاریخ ارسال فرم: ۱۱ می
تاریخ مصاحبه: اکتبر
سفارت: ایروان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-26 ساعت 01:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-26 ساعت 01:40 توسط a_cute65.)
(2016-09-25 ساعت 16:03)Mahtab2016 نوشته: دوستانی که مصاحبه شدن
زمانی که نامهی تمکن مالی رو نشون میدیم قطعن اکثرمون در اون لحظه اون مقدار پول توی حسابمون نیست
اگر افسر ازمون پرسید الان همچین پولی توی حسابتون هست چی جواب بدیم؟ ممکنه بتونن اون لحظه چک کنن؟
با سلام
در پست های قبلی به این نکته اشاره کردم که بهتره زمانی که مصاحبه دارید پول روی حسابتون باشه که اگه احیاناً آفیسر ازتون سوال کرد آیا در حال حاضر این مبلغ روی حساب بانکی شما موجود هست شما در پاسخ حقیقت رو بگید
در پناه خدا
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید.من سوالی داشتم از خدمتتون.با توجه با مدارکی که تو سایت نوشتن من گزینه ای که تمکن مالی بخان رو پیدا نمیکنم.میشه راهنماییم کنین.ممنون میشم.https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/if-you-are-selected/prepare-supporting-documents.html اینم لینکی که مدارک رو قید کردن.
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که قبول شدن توی لاتاری یک سوالی داشتم از خدمتتون
موقع مصاحبه یک فرم میدن ( برای گرین کارت ) و توی اون فرم قسمتی داره برای ادرس
بعد حتما باید ادرس فامیل باشه؟؟ یا اگر هتل یا موسسه ی اموزشی باشه اشکالی نداره
اگر هتل یا موسسه کمب باشه حتما باید فیش واریزی یا ثبت نام رو نشون افیسر بدیم یا لازم نیست فقط ادرس می خواد
ممنون میشم باسخ بدین