موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
الان سایت مشکل نداره؟
دوستان بار اول کد داد بهتون؟
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
2016-10-05 ساعت 19:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-05 ساعت 19:50 توسط ?!Seattle.)
سلام
دوستانی که به مشکل بر می خورن برای ثبت نام از اینترنت اکسپلورر استفاده نمی کنن و احتمالا مرورگرشون فایر فاکس و ... هست.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-05 ساعت 20:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-05 ساعت 20:03 توسط j@vad.)
دوستان ثبت نام با ip کشورای دیگه چقد شانس برنده شدن رو بیشتر یا کمتر میکنه!؟ ........ تا حالا در این مورد بحثی شده!؟ ...... نظر شما چیه!؟
تا حالا کسی با ip آمریکا ثبت نام کرده که برنده شده باشه!؟ ...... یا از کسی شنیدین که از آمریکا تو لاتری برنده شده باشه!؟
کیس نامبر 2018Axxxxxxxxx
رویت قبولی
کنسولگری
تعداد افراد منظور در کیس
ارسال فرم های سری اول
کارنت شدن کیس
مصاحبه
کلیرنس
دریافت ویزا
ورود به آمریکا
دریافت گرین کارت
جمع تقریبی هزینه ها
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
برا من اینو زد چکارش کنم؟
If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:
رتبه:
7
7 تشکر در 4 ارسال
2016-10-05 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-05 ساعت 20:17 توسط ?!Seattle.)
(2016-10-05 ساعت 20:13)pishtaz611 نوشته: برا من اینو زد چکارش کنم؟
If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:
از چه مرورگری ( اکسپلورر، موزیلا و ..)برای ثبت نام استفاده کردین؟
از اکسپلورر استفاده کنید
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اقا ممنونم بار اول زدم خطا داد
بار دوم کد رو داد و تموم
برای مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دانشگاه ازاد زدم university degree
درسته ایا؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمامی دوستان
من و همسرم شرایط گرفتن بورس تحصیلی را داریم با توجه به سابقه تحصیلیمون
سوال من این است که ثبتنام در لاتاری ممکنه بعدا اگر بورس بگیریم در پروسه ویزا تاثیر منفی بگذاره؟
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
توبه کردم که دگر باده پرستی نکنم/می ننوشم نکشم عربده مستی نکنم/مست بودم که چنین توبه ی مستی کردم/عهد بستم که دگر توبه زمستی نکنم/عهدبستم که دگرمی نخورم در همه حال/یا رب دوست اگر ساقی شود می بدهد من چه کنم؟
سلام و عرض ادب و آرزوی توفیق ... امسال هم خواستم بیخیالش بشم ... بشینم روز آخر ثبت نام کنم ... طول این مدت هم اصلا نیام مهاجرسرا و ریلکس تا موقع اعلام نتایج عینهو این برنده های هر سال که بعد چند ماه از اعلام نتایج با یاداوری بقیه میرن چک میکنن نتایج رو و میبنن که برنده شدن ولی نشد ... نتونستم ... همون شب اول ثبت نام کردم .. مهاجرسرا هم اومدم البته بصورت مهمان ... دو حالت داره یا میشه یا نمیشه... ولی امیدوارم این دفعه بشه...ایشالا واس شما هم بشه اصلا واس همه بشه ما که بخیل نیستیم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند