کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
الان سایت مشکل نداره؟
دوستان بار اول کد داد بهتون؟
تشکر کنندگان: jsmlz
سلام
دوستانی که به مشکل بر می خورن برای ثبت نام  از اینترنت اکسپلورر استفاده نمی کنن و احتمالا مرورگرشون فایر فاکس و ... هست.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
دوستان  ثبت نام با ip کشورای دیگه چقد شانس برنده شدن رو بیشتر یا کمتر میکنه!؟ ........ تا حالا در این مورد بحثی شده!؟  ...... نظر شما چیه!؟
تا حالا کسی با ip آمریکا ثبت نام کرده که برنده شده باشه!؟ ...... یا از کسی شنیدین که از آمریکا تو لاتری برنده شده باشه!؟
کیس نامبر 2018Axxxxxxxxx
رویت قبولی
کنسولگری
تعداد افراد منظور در کیس
ارسال فرم های سری اول
کارنت شدن کیس
مصاحبه
کلیرنس
دریافت ویزا
ورود به آمریکا
دریافت گرین کارت
جمع تقریبی هزینه ها
برا من اینو زد چکارش کنم؟

If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:
(2016-10-05 ساعت 20:13)pishtaz611 نوشته:  برا من اینو زد چکارش کنم؟

If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:

از چه مرورگری ( اکسپلورر، موزیلا و ..)برای ثبت نام  استفاده کردین؟

از اکسپلورر استفاده کنید
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 20:13)pishtaz611 نوشته:  برا من اینو زد چکارش کنم؟

کد نگرفتی دیگه دوباره از اول ثبت نام کن
رود خانه ها می دانند که عجله ای در کار نیست

ما روزی به مقصد خواهیم رسید! Wink
امیلن
(2016-10-04 ساعت 16:22)phoenix6990 نوشته:  باسلام وخسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و دو سال دیگه درسم به پایان میرسه با توجه به اینکه مشمول هستم و دارای معافیت تحصیلی می باشم و با استفاده از وصیقه امکان خروج از کشور را دارم آیا در صورت برنده شدن به ذلیل نداشتن کارت پایان خدمت هنگام مصاحبه رد می شوم یا خیر؟
با تشکر

سلام دوست عزیز اتفاقا اگر برنده بشید وخدمت نرفته باشیداحتمال یکضرب ویزا گرفتنتون زیاده ولی اگر سربازی بری مخصوصا س پ ا ه دوره کلیرنس طولانی میشه تندرست باشید
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، j@vad ، jsmlz
اقا ممنونم بار اول زدم خطا داد
بار دوم کد رو داد و تموم
برای مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دانشگاه ازاد زدم university degree
درسته ایا؟
(2016-10-05 ساعت 20:02)j@vad نوشته:  دوستان  ثبت نام با ip کشورای دیگه چقد شانس برنده شدن رو بیشتر یا کمتر میکنه!؟ ........ تا حالا در این مورد بحثی شده!؟  ...... نظر شما چیه!؟
تا حالا کسی با ip آمریکا ثبت نام کرده که برنده شده باشه!؟ ...... یا از کسی شنیدین که از آمریکا تو لاتری برنده شده باشه!؟

ایپی ربطی نداره 100% مطمعن باش.
بله افرادی بودند که با ایپی امریکا ثبت نام کردند و برنده شدند. 100 برابر اون افرادی که با ایپی ایران ثبت نام کردند و برنده شدند!
تشکر کنندگان: j@vad ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 20:37)pishtaz611 نوشته:  اقا ممنونم بار اول زدم خطا داد
بار دوم کد رو داد و تموم
درسته ایا؟

مناسب شما گزینه some courses بود. یونیورسیتی دیگری مال لیسانس هاست.
دیگه ذهن خودتون رو درگیرش نکنید. قبول شدید اصلاح خواهید کرد.
تشکر کنندگان: j@vad ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 20:35)farrokh33 نوشته:  
(2016-10-04 ساعت 16:22)phoenix6990 نوشته:  باسلام وخسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و دو سال دیگه درسم به پایان میرسه با توجه به اینکه مشمول هستم و دارای معافیت تحصیلی می باشم و با استفاده از وصیقه امکان خروج از کشور را دارم آیا در صورت برنده شدن به ذلیل نداشتن کارت پایان خدمت هنگام مصاحبه رد می شوم یا خیر؟
با تشکر

سلام دوست عزیز اتفاقا اگر برنده بشید وخدمت نرفته باشیداحتمال یکضرب ویزا گرفتنتون زیاده ولی اگر سربازی بری مخصوصا س پ ا ه دوره کلیرنس طولانی میشه تندرست باشید

البته با وثیقه شما تنها یکبار در سال امکان خروج به مدت حداکثر یکماه رو دارید که باید 15 میلیون واریز کنید.
تشکر کنندگان: j@vad ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 21:12)milade نوشته:  
بار دوم کد رو داد و تموم
درسته ایا؟

خیر دوست عزیز همون university degree که زدن کاملا درسته ایشون مدرک دانشگاهی دارند some courses برا کسایی هست که مدرک هنوز دستشون نیست
بار دوم کد رو داد و تموم
درسته ایا؟

(2016-10-05 ساعت 21:26)sadafsetareh نوشته:  
بار دوم کد رو داد و تموم
درسته ایا؟

خیر دوست عزیز همون university degree که زدن کاملا درسته ایشون مدرک دانشگاهی دارند some courses برا کسایی هست که مدرک هنوز دستشون نیست

بله دوست گلم درست میگن
واسه لیسانس و فوق دیپلم باید این گزینه رو بزنیم
من همه جا دیدم همین بود
some واسه کسی هست که در حال حاضر داره درسش رو میخونه تو دانشگاه
من درسم تموم شده و مدرکم رو گرفتم امسال
تشکر کنندگان: jsmlz ، sadafsetareh
با سلام خدمت تمامی دوستان
من و همسرم شرایط گرفتن بورس تحصیلی را داریم با توجه به سابقه تحصیلیمون
سوال من این است که ثبتنام در لاتاری ممکنه بعدا اگر بورس بگیریم در پروسه ویزا تاثیر منفی بگذاره؟
توبه کردم که دگر باده پرستی نکنم/می ننوشم نکشم عربده مستی نکنم/مست بودم که چنین توبه ی مستی کردم/عهد بستم که دگر توبه زمستی نکنم/عهدبستم که دگرمی نخورم در همه حال/یا رب دوست اگر ساقی شود می بدهد من چه کنم؟

سلام و عرض ادب و آرزوی توفیق ... امسال هم خواستم بیخیالش بشم ... بشینم روز آخر ثبت نام کنم ... طول این مدت هم اصلا نیام مهاجرسرا و ریلکس تا موقع اعلام نتایج عینهو این برنده های هر سال که بعد چند ماه از اعلام نتایج با یاداوری بقیه میرن چک میکنن نتایج رو و میبنن که برنده شدن ولی نشد ... نتونستم ... همون شب اول ثبت نام کردم .. مهاجرسرا هم اومدم البته بصورت مهمان ... دو حالت داره یا میشه یا نمیشه... ولی امیدوارم این دفعه بشه...ایشالا واس شما هم بشه اصلا واس همه بشه ما که بخیل نیستیم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: pishtaz611 ، lilistar ، shahram LA ، j@vad ، farrokh33 ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان