(2016-10-02 ساعت 00:05)Richard نوشته: در مورد دیپلم کار و دانش باید بگم که خیر نمی تونین شرکت کنید چون دیپلم کار و دانش 11 ساله هست و تحصیلات شما باید 12 ساله باشه . راه حلش اینه که پیش دانشگاهی بخونین و مدرکش رو دریافت کنید و یا یک سال در دانشگاه تحصیل کنید . البته یک راه دیگه هم تجربه کاری هست .
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید https://www.mohajersara.org/forum/thread-7203.html
سلام اینکه گفتید یسال دانشگاه بخونیم یعنی چی؟
سلام
یعنی در دوره کاردانی به مدت یک سال تحصیل کرده باشید
در این مورد مطالب زیادی توی سایت نوشته شده.
میشه رفرنس بدید من هرچی جمله یا کلمه رو سرچ میکنم پیدا نمیکنم
خودم
کیس ازدواج با فرد گرین کارتی(f2a)
ارسال مدارک: اکتبر 2015
اپروو مدارک:دسامبر2015 (pd)
اپروو کیس : می 2016 تعیین سفارت (ارمنستان)
ایمیل شروع مراحل nvc جدول دوم بولتن: جون 2017
ایمیل درخواست حامی مالی:اگوست2017
ارسال فرم حامی مالی: سپتامبر2017
ایمیل نوبت مصاحبه: دسامبر2017
نوبت مصاحبه: : ژانویه2018
ویزا: نقص مدرک (نبود کپی پاسپورت همسرم و پرینت مکالمات)
پست مدارک اضافی: 20ژانویه 2018از طریق پست داخل ارمنستان
اپدیت های کیس: 22ژانویه ap (دوخطی)، 26فوریه (ریفیوز قانون ترامپ) و ایمیل بررسی ویور، 25ژوئن فرم 5535 و ap شدن,
1نوامبر 2019 or, 27نوامبر ایمیل کپی پاس, 2دسامبر ایمیل رینیو مدیکال برای گرفتن ویزا , 10 دسامبر وقت دکتر, 17 دسامبر فینگر پرینت , 18 دسامبر صدور ویزا
و.....
برادرم
لاتاری برای دو کیس
2018 HAS NOT BEEN SELECTED
2019 HAS NOT BEEN SELECTED
2016-10-06 ساعت 12:21 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 12:23 توسط m64kh.)
(2016-10-06 ساعت 12:06)razraz نوشته: ممنون
در ضمن برای کسی که دیپلم فنی حرفه ای داره و کار سطح 7 نداره راحت ترین راه چیه؟ اینکه پیش دانشگاهی بگیره یا جاهایی هست که مدارک معتبر برای کار بده؟
متاسفانه من در مورد این سناریوها اطلاعی ندارم.
نمیدونم اگه دیپلم فنی داشته باشی اصلا میتونی پیشدانشگاهی بخونی یا نه. ولی اگه بشه مطمئنا آسونتر از اثبات دو سال سابقه اشتغاله(مدرک معتبر و سابقه بیمه و ...).
اما میدونم که میتونین کاردانی ثبتنام کنین. بعد از گذشت یک سال و پاس کردن واحدهای مربوطه میتونین با خیال راحت شرکت کنین.
(2016-10-06 ساعت 12:06)razraz نوشته: ممنون
در ضمن برای کسی که دیپلم فنی حرفه ای داره و کار سطح 7 نداره راحت ترین راه چیه؟ اینکه پیش دانشگاهی بگیره یا جاهایی هست که مدارک معتبر برای کار بده؟
متاسفانه من در مورد این سناریوها اطلاعی ندارم.
نمیدونم اگه دیپلم فنی داشته باشی اصلا میتونی پیشدانشگاهی بخونی یا نه. ولی اگه بشه مطمئنا آسونتر از اثبات دو سال سابقه اشتغاله(مدرک معتبر و سابقه بیمه و ...).
اما میدونم که میتونین کاردانی ثبتنام کنین. بعد از گذشت یک سال و پاس کردن واحدهای مربوطه میتونین با خیال راحت شرکت کنین.
الان داره کاردانی میخونه منظور چه واحد هایی هست اونوقت موقع مصاحبه چه مدرکی باید برد؟
خودم
اپدیت های کیس: 22ژانویه ap (دوخطی)، 26فوریه (ریفیوز قانون ترامپ) و ایمیل بررسی ویور، 25ژوئن فرم 5535 و ap شدن,
1نوامبر 2019 or, 27نوامبر ایمیل کپی پاس, 2دسامبر ایمیل رینیو مدیکال برای گرفتن ویزا , 10 دسامبر وقت دکتر, 17 دسامبر فینگر پرینت , 18 دسامبر صدور ویزا
و.....
برادرم
لاتاری برای دو کیس
با سلام و ادب خدمت تمامی دوستان
خواهشا عزیزانی که واقعا بلد هستند
فقط جواب بدهند ممنون میشم:
1. با برخورد با Submission In Progress بنده هیچ کار دیگه ای
نتونستم بکنم، پنجره مرورگر رو بستم و دوباره تمام فرم رو از نو پر کردم و
فرستادم که این بار پیغام Success ظاهر شد و شماره پیگیری داد، آیا مشکلی
پیش نمیاد؟
2. در قسمت مربوط به ثبت آدرس:
قسمت 1 و 2 آدرس رو پر کردم
به این ترتیب که قسمت اول رو به ترتیب:
طبقه ساختمان، پلاک، و کوچه محل سکونت (بیشتر جا نشد)
و در قسمت دوم آدرس (Optional):
ادامه آدرس رو وارد کردم...
- و دیگر اینکه من در گزینه State بجای وارد کردن استان محل
زندگی نام کشور Iran رو وارد کردم
خواهشا اگه جایی از کار باعث ایجاد مشکل میشه برای پرونده بنده
در آینده با دلیل و منطق بفرمایید که من دیگه کلا بی خیالش بشم و
بی جهت فکرم رو مشغول نکنم.
(2016-10-06 ساعت 12:26)razraz نوشته: الان داره کاردانی میخونه منظور چه واحد هایی هست اونوقت موقع مصاحبه چه مدرکی باید برد؟
هر رشتهای توی هر ترم واحدهای خودش رو داره دیگه. همونا.
برای ایالات متحده مهمه که فرد مهاجر یا کار مورد نظرشون رو داشته باشه یا حداقل 12 سال تحصیل کرده باشه. کارودانش و فنیحرفهای یازده ساله هستن. در نتیجه یک سال از کاردانی که بگذره شرط دوازده سال تحصیل کامل میشه.
برای اثباتاش هم ریزنمرات دو ترم اول کاردانی کافیه.
2016-10-06 ساعت 12:50 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 12:51 توسط razraz.)
(2016-10-06 ساعت 12:44)m64kh نوشته:
(2016-10-06 ساعت 12:26)razraz نوشته: الان داره کاردانی میخونه منظور چه واحد هایی هست اونوقت موقع مصاحبه چه مدرکی باید برد؟
هر رشتهای توی هر ترم واحدهای خودش رو داره دیگه. همونا.
برای ایالات متحده مهمه که فرد مهاجر یا کار مورد نظرشون رو داشته باشه یا حداقل 12 سال تحصیل کرده باشه. کارودانش و فنیحرفهای یازده ساله هستن. در نتیجه یک سال از کاردانی که بگذره شرط دوازده سال تحصیل کامل میشه.
برای اثباتاش هم ریزنمرات دو ترم اول کاردانی کافیه.
اگه اینطور باشه که عالی هست
ریز نمرات کافیه واقعا ؟؟؟؟ مرسی پس خدا کنه قبول شن باهم بریم اخه منم سال دیگه میرم خخخخ
اگه کس دیگه ای هم این مورد نظر داره یا از نظرش غلط هست بگه چون نمیخوام بیخودی ثبت نام کنیم جای کسی بگیریم
در ضمن باید بزنیم چند واحد از دانشگته گزینه مدرک رو ؟برای دیپلم کاردانش که سال اول کاردانی هست؟
برای اون که امسال خرداد پیش میگیره چی بزنم دیپلم؟
خودم
و.....
برادرم
لاتاری برای دو کیس
2016-10-06 ساعت 13:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 13:19 توسط m64kh.)
(2016-10-06 ساعت 12:50)razraz نوشته: اگه اینطور باشه که عالی هست
ریز نمرات کافیه واقعا ؟؟؟؟ مرسی پس خدا کنه قبول شن باهم بریم اخه منم سال دیگه میرم خخخخ
اگه کس دیگه ای هم این مورد نظر داره یا از نظرش غلط هست بگه چون نمیخوام بیخودی ثبت نام کنیم جای کسی بگیریم
در ضمن باید بزنیم چند واحد از دانشگته گزینه مدرک رو ؟برای دیپلم کاردانش که سال اول کاردانی هست؟
توی ثبت نام الان جفتشون رو بزنین دیپلم.
چند واحد دانشگاهی مال کسیه که چند واحد دانشگاهی رو پاس کرده باشه. سال اولی که هنوز کاری نکرده.
اثباتش دیپلم رو میخواد با ریزنمرات دانشگاه.
فقط اگه برنده شدین، باید فرم 260 رو بعد از تموم کردن ترم ارسال کنین(خرداد یا تیر).
این نکته مهمه، اگه رعایت نشه حتما رد میشین.
توی فرم 260 کسی که کاردانی میخونه رو بزنین چند واحد دانشگاهی
پیش دانشگاهی رو هم همون دیپلم.
ضمنا، ثبت نام شما جای کسی رو اشغال نمیکنه. این موضوع بارها مطرح شده و هنوز هم این اشتباه رایجه. تعداد برندهها خیلی بیشتر از ویزاهاست(تقریبا دو برابر). در نتیجه کسانی که رد میشن جاشون رو اون بالاییها پر میکنن(یا کسایی که پروندهشون چند نفره است).
اینکه کسی نیاز داره به رفتن یا اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری داره یا چند ساله داره ثبت نام میکنه، یا الان امریکاست و میخواد تغییر وضعیت بده و یا هر چیز دیگه، هیچ اولویتی و حقی ایجاد نمیکنه حتا به لحاظ اخلاقی.
2016-10-06 ساعت 13:57 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 13:59 توسط razraz.)
(2016-10-06 ساعت 13:18)m64kh نوشته:
چند واحد دانشگاهی مال کسیه که چند واحد دانشگاهی رو پاس کرده باشه. سال اولی که هنوز کاری نکرده.
فقط اگه برنده شدین، باید فرم 260 رو بعد از تموم کردن ترم ارسال کنین(خرداد یا تیر).
ضمنا، ثبت نام شما جای کسی رو اشغال نمیکنه. این موضوع بارها مطرح شده و هنوز هم این اشتباه رایجه. تعداد برندهها خیلی بیشتر از ویزاهاست(تقریبا دو برابر). در نتیجه کسانی که رد میشن جاشون رو اون بالاییها پر میکنن(یا کسایی که پروندهشون چند نفره است).
اینکه کسی نیاز داره به رفتن یا اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری داره یا چند ساله داره ثبت نام میکنه، یا الان آمریکاست و میخواد تغییر وضعیت بده و یا هر چیز دیگه، هیچ اولویتی و حقی ایجاد نمیکنه حتا به لحاظ اخلاقی.
برای دو نفر میخوام ثبت نام کنم.
1. ی کیس ی نفره که امسال دیپلم میگیره. خرداد دیپلم دوازده ساله میگیره. اینو بزنم مدرکش دیپلمه?
2. یکی که کیس چهار نفره هست. دیپلم کاردانش داره . و 9واحد کاردانی پاس کرده. اینو بزنم چند واحد دانشگاهی?
اینجوری متوجه شدم. و برای نورد اول اگه قبول شد مدارکو بعد قبولی دیپلم بفرستیم
ممنون
خودم
و.....
برادرم
لاتاری برای دو کیس
اینکه کسی نیاز داره به رفتن یا اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری داره یا چند ساله داره ثبت نام میکنه، یا الان آمریکاست و میخواد تغییر وضعیت بده و یا هر چیز دیگه، هیچ اولویتی و حقی ایجاد نمیکنه حتا به لحاظ اخلاقی.
فکر کنم این موضوع برای خیلی از جوان های ما که میرن سمت کاردانش و بعد میفهمن کاربردی باشه پس تا وقت هست ی دانشگاه ثبت نام کنید
خودم
و.....
برادرم
لاتاری برای دو کیس
اون سایته پول می گیره برات ثبت نام کنه!
ازش فاصله بگیر!
با سپاس فراوان من قبلا هم ثبت نام کردم ولی الان اصلا تو این صفحه فقط امکان چک کردن برندگان 2017و 2016 هست و هیچ گزینه دیگه ای برای رجیستر شدن واسه 2018 نیست اصلا لینک رجیستر رو من پیدا نمیکنم واقعا گیج شدم میشه کپی لینک مستقیم رجیستر رو بزاری اینجا ؟ یعنی یه نفر بزاره
-->
اون سایته پول می گیره برات ثبت نام کنه!
ازش فاصله بگیر!
با سپاس فراوان من قبلا هم ثبت نام کردم ولی الان اصلا تو این صفحه فقط امکان چک کردن برندگان 2017و 2016 هست و هیچ گزینه دیگه ای برای رجیستر شدن واسه 2018 نیست اصلا لینک رجیستر رو من پیدا نمیکنم واقعا گیج شدم میشه کپی لینک مستقیم رجیستر رو بزاری اینجا ؟ یعنی یه نفر بزاره
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
لینک مستقیم همونیه که گذاشتم. مستقیم میره صفحه ثبت نام.
عجالتا از یک کامپیوتر یا تبلت یا ... دیگه نگاه کن ببین چطور میشه.
اون صفحه نتایج پارسال تا قبل از فعال شدن ثبت نام بود. سر ساعت مقرر عوضاش کردن.
الان نه با فایرفاکس و نه با اکسپلور لینک برای من نمیاد کش سیستم رو هم پاک کردم دوباره ریلود کرد کنترل اف 5 رو هم زدم ولی نمیاد مگه میشه مگه داریم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-10-06 ساعت 16:25 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 16:31 توسط m64kh.)
(2016-10-06 ساعت 12:36)Kaspersky نوشته: با سلام و ادب خدمت تمامی دوستان
خواهشا عزیزانی که واقعا بلد هستند
فقط جواب بدهند ممنون میشم:
1. با برخورد با Submission In Progress بنده هیچ کار دیگه ای
نتونستم بکنم، پنجره مرورگر رو بستم و دوباره تمام فرم رو از نو پر کردم و
فرستادم که این بار پیغام Success ظاهر شد و شماره پیگیری داد، آیا مشکلی
پیش نمیاد؟
2. در قسمت مربوط به ثبت آدرس:
قسمت 1 و 2 آدرس رو پر کردم
به این ترتیب که قسمت اول رو به ترتیب:
طبقه ساختمان، پلاک، و کوچه محل سکونت (بیشتر جا نشد)
و در قسمت دوم آدرس (Optional):
ادامه آدرس رو وارد کردم...
- و دیگر اینکه من در گزینه State بجای وارد کردن استان محل
زندگی نام کشور Iran رو وارد کردم
خواهشا اگه جایی از کار باعث ایجاد مشکل میشه برای پرونده بنده
در آینده با دلیل و منطق بفرمایید که من دیگه کلا بی خیالش بشم و
بی جهت فکرم رو مشغول نکنم.
1. شما یک بار کد دریافت کردین و مشکلی نیست. مهم کده. اگه به هر دلیلی کد نداده، یعنی ثبت نام نکردین.
2. آدرس رو هم درست وارد کردین. هر چند کسی به خاطر اشتباه توی آدرس رد نمیشه. جای نگرانی نیست.
3. معنای State یعنی کشور یا ایالت. ایران درسته. استان میشه Province ؛ کلا نگران قسمت آدرس نباشین. این اطلاعات اون قدر حیاتی نیست که بخوان به خاطرش کسی رو رد کنن یا توی قرعهکشی راهش ندن.