کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
Pencil 
(2016-10-06 ساعت 22:09)j@vad نوشته:  منطق شما برام عجیبه!!! .......
مـشــکـــــل اصـــلـــــــی اینه که ثبت نامش مـــــجــــــــــــــــــــــــــــــانــــــــــــــــــــی ............. ملت فک میکنن نـــــذری!!!

کافی فقط 10 دلار بابت ثبت نام پول میگرفتن ............ اونوقت کسی از ثبت نام الکی خیلیا ناراحت نـمـی شــد!

درسته. می‌دونم چی می‌گین. اگه دست من هم بود حتما این کار رو می‌کردم.
حتا اگه قرار باشه نفری یک دلار بگیری بیشتر این سیاهی لشگرها متفرق می‌شن.

منتها همون طور که گفتم، بیشتر اون دسته از آدم‌ها اصلا اینجا نمیان که بخوان اینا رو بخونن. معمولا یک نفر که به ذهنش می‌رسه ثبت نام کنه کل ایل و تبارشو می‌نویسه. با خودش می‌گه ضرر که نداره. مفته. شاید شد. نخواست نمی‌ره.

ولی حقی از ما ضایع نشده. یعنی حقی نبوده که ضایع بشه.
Big Grin Big Grin Big Grin
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان: jsmlz
سلام خسته نباشید
من هم مثل خیلی از دوستان همون مشکل و سوالی رو داشتم که بعداز ثبت نام کامفرمیشن کد بهم نداد و منتظر گذاشت
به کی سی سی ایمیل زدم و اینو نوشتم
Hi
I didn't receive my confirmation cod after i registration
But
I receive fhis message :

Submission In Progress

What does it mean?
Am i registered?
How can i know
What should I do?
Pls help me

بعد اونا اینو جواب دادن

Thank you for your inquiry.

The E-DV Entry Form is designed to be completed and submitted one time. However, because the form is in two parts, and because of possible network interruptions and delays, the E-DV system is designed to permit up to sixty (60) minutes between the form’s download and when the entry is received at the E-DV website. If more than sixty minutes elapse and the entry has not been electronically received, the information already received is discarded. This is done so that there is no possibility that a full entry could accidentally be interpreted as a duplicate of a previous partial entry. The DV instructions explain clearly and completely what information is required to fill in the form. Thus, you can be fully prepared, making sure you have all of the information needed before you start to complete the form online.

If you have lost your confirmation number, or if you have received a duplicate entry notification instead of a confirmation page, you will be able to retrieve your confirmation number beginning on May 2, 2017, by accessing the website at http://www.dvlottery.state.gov.  There is no way to retrieve your confirmation number prior to May 2, 2017.

If you would like to retrieve your confirmation number after May 2, 2017, you will need to access the website at http://www.dvlottery.state.gov.  On the Welcome page, you will click the word “Continue.”   On the next page, near the box where you would enter your confirmation number, you will select the link for “Forgot Confirmation Number”.  Select this link and follow the instructions to retrieve your confirmation number.  You will need to enter your name, date of birth and e-mail address as they were originally entered when you registered for the lottery, so please retain access to the e-mail account you used when submitting your entry.  This is the only way to retrieve your confirmation number.  The Kentucky Consular Center cannot retrieve this information for you.

When inquiring about the status of a Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center is a document processing facility, and cannot advise you on whether or not you will qualify for a visa.  Only a consular officer can make that decision. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

For additional information, please refer to the following websites:

Diversity Visa Website: http://travel.state.gov/content/visas/en....html.html

Diversity Visa Instructions: http://travel.state.gov/content/visas/en...tions.html

DS-260 instructions: http://travel.state.gov/content/visas/en...ation.html

To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/ 

بعد من دوباره ایمیل زدم اینو نوشتم

Hello again and thanks for your reply
I did not wait an hour and When I saw that message without any confirmation code I asked you
Now I have two concerns
I am registered? If I wait an hour I received my confirmation code And registration was completed? How can i get my confirmation code?
And
If i register now
That system,  see me as a person who is registered twice? Am i removed?
How can I make sure this does not happen?
How can i make sure my first registration is not complete? Or how can i make sure my first registration is complete ?
Pls help me

که در جوابم همون متن قبلی رو فرستادن فقط با این تفاوت که قسمته کامفرمیشن کد رو بولد کرده بودن
امیدارم که کمک کرده باشم به دوستان
من خودم تا یکی دو روز دیگه دوباره ثبت نام میکنم

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: m64kh ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-06 ساعت 16:57)?!Seattle نوشته:  
نقل قول:ضمنا، ثبت نام شما جای کسی رو اشغال نمی‌کنه. این موضوع بارها مطرح شده و هنوز هم این اشتباه رایجه. تعداد برنده‌ها خیلی بیشتر از ویزاهاست(تقریبا دو برابر). در نتیجه کسانی که رد می‌شن جاشون رو اون بالایی‌ها پر می‌کنن(یا کسایی که پرونده‌شون چند نفره است).
اینکه کسی نیاز داره به رفتن یا اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری داره یا چند ساله داره ثبت نام می‌کنه، یا الان آمریکاست و می‌خواد تغییر وضعیت بده و یا هر چیز دیگه، هیچ اولویتی و حقی ایجاد نمی‌کنه حتا به لحاظ اخلاقی.

این حرف شما قابل قبول نیست .  فرض می کنیم کلا  10 نفر ویزا می گیرن . طبق فرمایش شما دو برابر ظرفیت اعلام برنده می شه  20 نفر

حالا من که شرایط کامل رو برای رفتن دارم  با 100 نفر دیگه که همه شرایط رو دارن وارد قرعه کشی می شم . خیلی ساده و طبق فرمول ریاضی احتمال ( امیدوارم که روی این موضوع توافق داشته باشیم که این فقط یه قضیه ریاضی اونم اسمش احتماله نه اینکه شانس و ...) من 20 درصد احتمال داره اسمم در بیاد و به مصاحبه برسم و در نهایت  جزو نفرات موفق باشم. ( حالا این 20 درصد خودش بر اساس کیس نامبر و زمان مصاحبه و ... درصد احتمال موفقیت شون فرق می کنه و در نهایت 50درصد موفق می شن یعنی همون 10 نفر)

حالا شما 10000 نفر رو وارد قرعه کشی می کنید . احتمال برنده شدن اون 100 نفر چقدر می شه؟

بحث بر سر اینه که اون جایگاه های موجود باید توسط چه کسانی پر بشه( کل 20 نفر) در واقع اون بالایی ها و یا همین هایی که هستن  

با روش 10000 نفر اتفاقی که می افته خیلی ساده هست. همین چیزی که الان میبینی. هنوز نرسیده به اونور غم غربت و ندونستن زبان  و ..
نقل قول:آقا آمریکا که می گفتن این بود . اینجا که مثل دهات می مونه . پس کی به حسابمون پول می ریزن.
برگردیم اینجا افسرده شدیم. حق ما این بود بیایم از شانسمون استفاده کنیم. ما ایران واسه خودمون کار داشتیم خونه داشتیم حالا اینجا باید از صفر شروع کنم؟

حرف من این نیست که اکبر آقا بقال حق نداره بخاطر شغلش یا سنش شرکت کنه . حرف من اینه که اکبر آقایی که بیشترین مسیری که تو زندگیش رفته تا شاه عبدالعظیم بوده . بیشترین مدتی که از خانوادش دور بوده 3 روز بوده . بالاترین سطح زبانش دونستن A و B و C هستش نه پولی داره که اونجا باهاش ریسک کنه نه فن و علم و دانشی داره که اونجا  کسب درآمد کنه نباید و نباید در این قرعه کشی شرکت کنه و حق اون 100 نفر رو که کمترین حقشون حداقل قرار گرفتن در اون 20 درصد هست رو نابود کنه.
چیزی که احتیاج هست شعوره نه شانس. حتما امضا من رو بخونین .

ویزای لاتاری ویزای تحصیلی نیست که به خاطرش زبان بلد باشی یا ازت نمیپرسن تا سر کوچه رفتی یا نه. ویزای لاتاری فقط شرط دیپلم یا مهارت کاری میخواد که هرکی داشته باشه میتونه شرکت کنه دلیلی هم نداری کسی به کس دیگه برتری داشته باشه. این ویزا برای تعادل جمعیت از نظر گوناگونی هر ملیت هست. اگه کسی تحصیلات داره زبان بلده کار بلده و خیلی بارش میشه بره ویزای تحصیلی. و مطمئن هرکی هم شرکت میکنه قصد رفتن داره حالا وسط راه ی مشکلی واسش پیش میاد نمیتونه ادامه بده دلیل نمیشه از اول ثبت نام نکنه. ولی موافقم با اونکه کسی که از همون اول قصد رفتن نداره ثبت نام نکنه . ولی امیدوارم هرکس که واقعا نیاز داره بره.
خودم
کیس ازدواج با فرد گرین کارتی(f2a)
ارسال مدارک: اکتبر 2015
اپروو مدارک:دسامبر2015 (pd)
اپروو کیس : می 2016 تعیین سفارت (ارمنستان)
ایمیل شروع مراحل nvc جدول دوم بولتن: جون 2017
ایمیل درخواست حامی مالی:اگوست2017
ارسال فرم حامی مالی: سپتامبر2017
ایمیل نوبت مصاحبه: دسامبر2017
نوبت مصاحبه: : ژانویه2018
ویزا: نقص مدرک (نبود کپی پاسپورت همسرم و پرینت مکالمات)
پست مدارک اضافی: 20ژانویه 2018از طریق پست داخل ارمنستان
اپدیت های کیس: 22ژانویه ap (دوخطی)، 26فوریه (ریفیوز قانون ترامپ) و ایمیل بررسی ویور، 25ژوئن فرم 5535 و ap شدن,
1نوامبر 2019 or, 27نوامبر ایمیل کپی پاس, 2دسامبر ایمیل رینیو مدیکال برای گرفتن ویزا , 10 دسامبر وقت دکتر, 17 دسامبر فینگر پرینت , 18 دسامبر صدور ویزا Tongue 
و.....

برادرم
لاتاری برای دو کیس
2018 HAS NOT BEEN SELECTED
2019 HAS NOT BEEN SELECTED
نقل قول:سلام خسته نباشید
من هم مثل خیلی از دوستان همون مشکل و سوالی رو داشتم که بعداز ثبت نام کامفرمیشن کد بهم نداد و منتظر گذاشت
Hi
But
I receive fhis message :

Submission In Progress

What does it mean?
Am i registered?
How can i know
What should I do?
Pls help me

بعد اونا اینو جواب دادن

The E-DV Entry Form is designed to be completed and submitted one time. However, because the form is in two parts, and because of possible network interruptions and delays, the E-DV system is designed to permit up to sixty (60) minutes between the form’s download and when the entry is received at the E-DV website. If more than sixty minutes elapse and the entry has not been electronically received, the information already received is discarded. This is done so that there is no possibility that a full entry could accidentally be interpreted as a duplicate of a previous partial entry. The DV instructions explain clearly and completely what information is required to fill in the form. Thus, you can be fully prepared, making sure you have all of the information needed before you start to complete the form online.

If you have lost your confirmation number, or if you have received a duplicate entry notification instead of a confirmation page, you will be able to retrieve your confirmation number beginning on May 2, 2017, by accessing the website at http://www.dvlottery.state.gov.  There is no way to retrieve your confirmation number prior to May 2, 2017.

If you would like to retrieve your confirmation number after May 2, 2017, you will need to access the website at http://www.dvlottery.state.gov.  On the Welcome page, you will click the word “Continue.”   On the next page, near the box where you would enter your confirmation number, you will select the link for “Forgot Confirmation Number”.  Select this link and follow the instructions to retrieve your confirmation number.  You will need to enter your name, date of birth and e-mail address as they were originally entered when you registered for the lottery, so please retain access to the e-mail account you used when submitting your entry.  This is the only way to retrieve your confirmation number.  The Kentucky Consular Center cannot retrieve this information for you.

When inquiring about the status of a Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center is a document processing facility, and cannot advise you on whether or not you will qualify for a visa.  Only a consular officer can make that decision. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

Diversity Visa Instructions: http://travel.state.gov/content/visas/en...tions.html

To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/ 

دوستان خلاصه اش اینه که اگه بعد از پر کردن فرم سابمیت رو زدین و توی مرحله  ‎Submission In Progress‎ گیر کردین، حداکثر تا یک ساعت صبر کنین. ممکنه تا یک ساعت بهتون کد بده. اما بعدش اطلاعات رو پاک می کنن و مطمئنا چیزی ثبت نمی شه. بعدش با خیال راحت می تونین صفحه رو ببنیدن و دوباره ثبت نام کنین.
تشکر کنندگان: amino ، jsmlz
(2016-10-06 ساعت 22:48)m64kh نوشته:  
نقل قول:سلام خسته نباشید
Hi
But
I receive fhis message :

Submission In Progress

What does it mean?
Am i registered?
How can i know
What should I do?
Pls help me

بعد اونا اینو جواب دادن

دوستان خلاصه اش اینه که اگه بعد از پر کردن فرم سابمیت رو زدین و توی مرحله  ‎Submission In Progress‎ گیر کردین، یک ساعت صبر کنین. ممکنه تا یک ساعت بهتون کد بده. اما بعدش اطلاعات رو پاک می کنن و مطمئنا چیزی ثبت نمی شه. بعدش با خیال راحت می تونین صفحه رو ببنیدن و دوباره ثبت نام کنین.

خب حالا اونایی که یک ساعت صبر نکردن
و صحفه رو بستن چی ؟
از کحا بفهمیم که بعد ازذیک ساعت کد میداده یا نه
یا شایدم داده
حالاراگه دوباره ثبت نام کنیم پس حذفیم؟

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-06 ساعت 22:51)amino نوشته:  خب حالا اونایی که یک ساعت صبر نکردن
و صحفه رو بستن چی ؟
از کحا بفهمیم که بعد ازذیک ساعت کد میداده یا نه
یا شایدم داده
حالاراگه دوباره ثبت نام کنیم پس حذفیم؟

مشکل اینه که:
الان نمی‌تونیم بفهمیم که کد صادر شده یا نه. متن بالا داره صراحتا می‌گه اگه قبل از اعلام نتایج کد رو گم کنی نمی‌تونی گیر بیاریش. فقط بعد از اعلام نتایج می‌تونی با وارد کردن یک سری اطلاعات دیگه، کد رو تحویل بگیری.
که خوب این لحظه برای فهمیدن اینکه کد داری یا نه خیلی دیره.

اگه الان ثبت نام کنی، شاید قبلا ثبت کرده باشی و از قرعه‌کشی حذف بشی
اگه ثبت نام نکنی، ممکنه قبلی هم ثبت نشده باشه و توی قرعه‌کشی نباشی

منتها با توجه به اینکه کد نگرفتین، احتمال ثبت نشدن بیشتر به نظر می‌رسه.
من توی این موقعیت باشم ثبت نام می‌کنم.
تشکر کنندگان: amino ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 03:38)nargol1990 نوشته:  سلام
دوستان میشه با دوربین گوشی عکس گرفت؟
من اصلااااا این ادیت و پیکسل و سایز و اینارو نمیفهمم!متاسفانه!
ی ادم خیییر میشه از اول بگه چکار باید بکنمSmile‎
با اون نرم افزار خود سایت هم نتونستم کار کنم!!یعنی ی چیزی دانلود شد ولی اصن چیه؟؟!
الان میگن خب ثبت نام نکنSmile

سلام
میتونید عکستون رو در پیام خصوصی برای بنده یا هر کدوم از دوستان حاضر بفرستید براتون ادیت کنن مجدد بفرستن خدمتتون.

Lottery 2012 Not been selected
Lottery 2013 Not been selected
Lottery 2014 Not been selected
Lottery 2015 Not been selected
Lottery 2016 Not been selected
Lottery 2017 Not been selected
Lottery 2018 Not been selected
دوستان چه زمانی نیاز به کلیر میشه؟
از الان پیشگیری کنیم اگه موردی هست.

Lottery 2012 Not been selected
Lottery 2013 Not been selected
Lottery 2014 Not been selected
Lottery 2015 Not been selected
Lottery 2016 Not been selected
Lottery 2017 Not been selected
Lottery 2018 Not been selected
(2016-10-06 ساعت 23:30)microbit نوشته:  دوستان چه زمانی نیاز به کلیر میشه؟
از الان پیشگیری کنیم اگه موردی هست.

اگه ثبت نام کنی و برنده بشی و دعوت به مصاحبه بشی و اونجا بهت اعلام کنه نیاز به روند پروسه اداری هست باید منتظر کلیرنس باشین.

ما نمی‌دونیم چرا به پروسه اداری می‌خوریم. بعضی‌ها حتا با اینکه کارشون نظامی(بازنشسته) بوده ویزای مستقیم گرفتن. بعضی‌ها با وجود اینکه حتا سربازی هم نرفتن بازم به این پروسه خوردن. بعضی مشاغل خاص که نمی‌دونیم چی هست، رقم بالا توی حساب بانکی، اسپانسر، مدرک تحصیلی بالا، رشته دانشگاهی خاص، پزشکی‌ها و پرستاری‌ها، 3 پاه خدمت کردن، نظر کارمند سفارت در روز مصاحبه و ... به عنوان عامل پروسه اداری اعلام شدن. و چون هیچ روند منظمی در کار نیست، و نتایج متناقض زیادی دیده می‌شه، از چیزی مطمئن نیستیم.

تنها چیزی که می‌تونم بگم اینه که:

خوب باش!
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، microbit ، jsmlz
خب پس با این همه تفاسیر این دوره هم حذف شدم رفت
انشاالله سال دیگه دوباره ثبت نام میکنم، امیدوارم فقط این
مورد از روی قصد انجام نشده باشه، چون تمامی طراحی
سیستم های وب سایتها از کد و شبه کد ها استفاده میکنند
که دست خود طراح وب و برنامه نویس هستش.
با آرزوی موفقیت تک تک دوستان عاشق مهاجرت
خوب منم ثبت نامم تموم شد دو روز پیش خودمو ثبت نام کردم امروز بابا مامان مو خدا کنه عکسا مشکل نداشته باشند و وارد قرعه کشی بشم و برنده بشم خداحافظ تا روز اعلام نتیاج به امید برنده شدن تمام مهاجرسرایی ها
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان: razraz ، pishtaz611 ، jsmlz
نقل قول:ویزای لاتاری ویزای تحصیلی نیست که به خاطرش زبان بلد باشی یا ازت نمیپرسن تا سر کوچه رفتی یا نه. ویزای لاتاری فقط شرط دیپلم یا مهارت کاری میخواد که هرکی داشته باشه میتونه شرکت کنه دلیلی هم نداری کسی به کس دیگه برتری داشته باشه. این ویزا برای تعادل جمعیت از نظر گوناگونی هر ملیت هست. اگه کسی تحصیلات داره زبان بلده کار بلده و خیلی بارش میشه بره ویزای تحصیلی. و مطمئن هرکی هم شرکت میکنه قصد رفتن داره حالا وسط راه ی مشکلی واسش پیش میاد نمیتونه ادامه بده دلیل نمیشه از اول ثبت نام نکنه. ولی موافقم با اونکه کسی که از همون اول قصد رفتن نداره ثبت نام نکنه . ولی امیدوارم هرکس که واقعا نیاز داره بره.

از ملزومات مهاجرت فقط عشقش ( قصد رفتن )  کافی نیست. دوست عزیز برای هر کاری یه مقدماتی احتیاجه .

راه قله دماوند بازه هر کسی می تونه صبح بلند شه بگه می خوام برم قله. بنظرت می تونه برسه. معلومه که نه. موقع برگشت هم شعارشون اینه " همینکه در این راه حرکت کردیم و به سوی قله رفتیم خودش عالیه " هیچی از ارزش های بچه های ما کم نمی شه Rolleyes

تجربه و تعداد افرادی که دست از پا درازتر برگشتن اینو نشون میده .

شما فکر کن همین فردا صبح ویزا خورد تو پاسپورتت و سه روز دیگه میری اونور .

اونجا به فارسی میگن خوش اومدی؟  ( طرف اومده می گه بعد قبولی می رم کلاس خصوصی و .... اخه  تافل رفته هاش اونجا برای کار عادیش میلنگن چه برسه به زبان تخصصی کارشون)- زبان

اگه دو ماه کار گیرت نیومد نباید از جیب بخوری؟ ( این دو ماه خوشبینانشه برو تا یک سال) - پول

بخوای کار پیدا کنی مهارت نمی خواد؟  ( اینجا فیلم دیدی طرف رستوران ظرف میشوره بعد با همون پول میره دانشگاه با همون پول اجاره میده با همون پول خورد و خوراک و پوشاک داره. اون فیلمه -کار تخصصی درآمد داره-) - روزمه کاری قوی

اگه سه روز بیشتر تا حالا از خونت دور نشدی یا تا حالا از سر کوچه بیشتر نرفتی بدون یه ماهه اونجا افسرده می شی

شما که نه زبان می دونی نه پول داری به شش ماه نرسیده به وطن برمی گردی .

تفاوت نگاه من به زندگی با شما در اینه که من خیال پردازی رو خیلی وقته کنار گذاشتم . موارد استثنا هیچ وقت یه قانون رو از بین نمی بره.

اما در مورد ویزای تحصیلی  : تفاوت گرین کارت با ویزای تحصیلی رو که می دونی؟
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: Goliiii ، jsmlz
اقا جان قاز منفی نده زبان اونجا مشکلی نیس /فقط کار بلد باشی و پول کافی/اونجا ایرانیم هست/شرکت و قروشگاه ایزانیم هست / زبان رو همن با مرور زمان یاد میگرین
-برا مصاحبه هم زبان فارسی رو انتخاب میکنه
(2016-10-07 ساعت 01:32)mohammad68 نوشته:  اقا جان قاز منفی نده زبان اونجا مشکلی نیس /فقط کار بلد باشی و پول کافی/اونجا ایرانیم هست/شرکت و قروشگاه ایزانیم هست / زبان رو همن  با مرور زمان یاد میگرین
-برا مصاحبه هم زبان فارسی رو انتخاب میکنه
صفحات تاپیک لس آنجلس رو یکبار مرور کنید (هیچ جای آمریکا از این جا ایرانی بیشتر که نداره) همون چند صفحه آخر رو هم مطالعه بفرمایین مطلب دستتون میاد.
اگر واقعا می تونید به همین راحتی که نوشتین اونجا زندگی کنید دوستان اون تاپیک مشتاقانه منتظر کمک های شما برای پیدا کردن کار، خانه و درآمد مناسب هستند.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
(2016-10-06 ساعت 22:12)m64kh نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 21:05)LORDAmiroo نوشته:  سلام
من پسرم هنوز زیر دیپلمه ولی من از 15 سالگیش از طریق شرکتم براش بیمه رد کردم.
سال دیگه طرفای مرداد سابقه کارش 2 سال میشه.
طبق قوانین و با توجه به اینکه نتایج اردیبهشت اعلام میشن میتونم اسمشو برای لاتاری امسال نویسم درسته؟

به لحاظ تکنیکی که به نظر نمی رسه مشکلی باشه. چون سن مهم نیست.

ولی باید به این موضوع توجه کنین که هر کاری پذیرفته نیست. باید شغلی باشه که سطح 7 و بالاتر باشه. مشاغل این سطح هم همه مدیریتی، مهندسی، تحلیل گری، ارزیابی، مربیگری، دلالی، مدرسی و  توی این مایه ها هستن. یعنی عرفا کاری نیست که بشه ادعا کرد یک فرد 15 ساله می تونه انجام بده. مثلا نمی شه ادعا کرد که یک بچه مدیر بازاریابی شرکت شما بوده.

توی این صفحه به شغل های محدوده 4 و 5 نگاه کنین، اونا معمولا سطح 7 و بالاتر هستن. پایین صفحه سطحشون رو نوشته
http://www.onetonline.org/find/zone

ممنون،
من توی لیست بیمه سمتشو کارمند رد کردم.
فکر میکنید مورد قبول قرار بگیره؟ همه ی این احتیاطم برای اینه که خدایی نکرده جای فردی رو اشغال نکنه.
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎