(2016-10-01 ساعت 15:00)MOZHDEHHHHHH نوشته: سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم. برای ثبت نام لاتاری 2018 با وجود نوزاد 6 ماهه باید نوزاد هم بطور جدا ثبت نام بشه؟ یا اینکه فقط اسم و مشخصاتش رو باید بنویسیم؟ اینم بگم اسم نوزاد هنوز تو پاسپورت مادرش وارد نشده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست گرامی
اگر پدر یا مادر ثبت نام می کنن توی لاتاری در قسمت مشخصات فرزندان اسم و مشخصات و عکس نوزاد رو میذارین . مورد دوم اینکه دیگه اسم نوزاد رو توی پاسپورت پدر و یا مادر نمی زنن و برای نوزاد یک روزه هم باید پاسپورت جداگانه گرفت
درود بر شما
ممنون از پاسختون. راجع به عکس نوزاد چطور؟ اطلاع دارین؟ باید مثل افراد بزرگسال باشه؟
2016-10-06 ساعت 16:57 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 17:02 توسط ?!Seattle.)
نقل قول:ضمنا، ثبت نام شما جای کسی رو اشغال نمیکنه. این موضوع بارها مطرح شده و هنوز هم این اشتباه رایجه. تعداد برندهها خیلی بیشتر از ویزاهاست(تقریبا دو برابر). در نتیجه کسانی که رد میشن جاشون رو اون بالاییها پر میکنن(یا کسایی که پروندهشون چند نفره است).
اینکه کسی نیاز داره به رفتن یا اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری داره یا چند ساله داره ثبت نام میکنه، یا الان آمریکاست و میخواد تغییر وضعیت بده و یا هر چیز دیگه، هیچ اولویتی و حقی ایجاد نمیکنه حتا به لحاظ اخلاقی.
این حرف شما قابل قبول نیست . فرض می کنیم کلا 10 نفر ویزا می گیرن . طبق فرمایش شما دو برابر ظرفیت اعلام برنده می شه 20 نفر
حالا من که شرایط کامل رو برای رفتن دارم با 100 نفر دیگه که همه شرایط رو دارن وارد قرعه کشی می شم . خیلی ساده و طبق فرمول ریاضی احتمال ( امیدوارم که روی این موضوع توافق داشته باشیم که این فقط یه قضیه ریاضی اونم اسمش احتماله نه اینکه شانس و ...) من 20 درصد احتمال داره اسمم در بیاد و به مصاحبه برسم و در نهایت جزو نفرات موفق باشم. ( حالا این 20 درصد خودش بر اساس کیس نامبر و زمان مصاحبه و ... درصد احتمال موفقیت شون فرق می کنه و در نهایت 50درصد موفق می شن یعنی همون 10 نفر)
حالا شما 10000 نفر رو وارد قرعه کشی می کنید . احتمال برنده شدن اون 100 نفر چقدر می شه؟
بحث بر سر اینه که اون جایگاه های موجود باید توسط چه کسانی پر بشه( کل 20 نفر) در واقع اون بالایی ها و یا همین هایی که هستن
با روش 10000 نفر اتفاقی که می افته خیلی ساده هست. همین چیزی که الان میبینی. هنوز نرسیده به اونور غم غربت و ندونستن زبان و ..
نقل قول:آقا امریکا که می گفتن این بود . اینجا که مثل دهات می مونه . پس کی به حسابمون پول می ریزن.
برگردیم اینجا افسرده شدیم. حق ما این بود بیایم از شانسمون استفاده کنیم. ما ایران واسه خودمون کار داشتیم خونه داشتیم حالا اینجا باید از صفر شروع کنم؟
حرف من این نیست که اکبر آقا بقال حق نداره بخاطر شغلش یا سنش شرکت کنه . حرف من اینه که اکبر آقایی که بیشترین مسیری که تو زندگیش رفته تا شاه عبدالعظیم بوده . بیشترین مدتی که از خانوادش دور بوده 3 روز بوده . بالاترین سطح زبانش دونستن A و B و C هستش نه پولی داره که اونجا باهاش ریسک کنه نه فن و علم و دانشی داره که اونجا کسب درآمد کنه نباید و نباید در این قرعه کشی شرکت کنه و حق اون 100 نفر رو که کمترین حقشون حداقل قرار گرفتن در اون 20 درصد هست رو نابود کنه.
چیزی که احتیاج هست شعوره نه شانس. حتما امضا من رو بخونین .
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
نقل قول:ضمنا، ثبت نام شما جای کسی رو اشغال نمیکنه. این موضوع بارها مطرح شده و هنوز هم این اشتباه رایجه. تعداد برندهها خیلی بیشتر از ویزاهاست(تقریبا دو برابر). در نتیجه کسانی که رد میشن جاشون رو اون بالاییها پر میکنن(یا کسایی که پروندهشون چند نفره است).
اینکه کسی نیاز داره به رفتن یا اطلاعات بیشتری در مورد لاتاری داره یا چند ساله داره ثبت نام میکنه، یا الان آمریکاست و میخواد تغییر وضعیت بده و یا هر چیز دیگه، هیچ اولویتی و حقی ایجاد نمیکنه حتا به لحاظ اخلاقی.
این حرف شما قابل قبول نیست . فرض می کنیم کلا 10 نفر ویزا می گیرن . طبق فرمایش شما دو برابر ظرفیت اعلام برنده می شه 20 نفر
حالا من که شرایط کامل رو برای رفتن دارم با 100 نفر دیگه که همه شرایط رو دارن وارد قرعه کشی می شم . خیلی ساده و طبق فرمول ریاضی احتمال ( امیدوارم که روی این موضوع توافق داشته باشیم که این فقط یه قضیه ریاضی اونم اسمش احتماله نه اینکه شانس و ...) من 20 درصد احتمال داره اسمم در بیاد و به مصاحبه برسم و در نهایت جزو نفرات موفق باشم. ( حالا این 20 درصد خودش بر اساس کیس نامبر و زمان مصاحبه و ... درصد احتمال موفقیت شون فرق می کنه و در نهایت 50درصد موفق می شن یعنی همون 10 نفر)
حالا شما 10000 نفر رو وارد قرعه کشی می کنید . احتمال برنده شدن اون 100 نفر چقدر می شه؟
بحث بر سر اینه که اون جایگاه های موجود باید توسط چه کسانی پر بشه( کل 20 نفر) در واقع اون بالایی ها و یا همین هایی که هستن
با روش 10000 نفر اتفاقی که می افته خیلی ساده هست. همین چیزی که الان میبینی. هنوز نرسیده به اونور غم غربت و ندونستن زبان و ..
نقل قول:آقا آمریکا که می گفتن این بود . اینجا که مثل دهات می مونه . پس کی به حسابمون پول می ریزن.
برگردیم اینجا افسرده شدیم. حق ما این بود بیایم از شانسمون استفاده کنیم. ما ایران واسه خودمون کار داشتیم خونه داشتیم حالا اینجا باید از صفر شروع کنم؟
حرف من این نیست که اکبر آقا بقال حق نداره بخاطر شغلش یا سنش شرکت کنه . حرف من اینه که اکبر آقایی که بیشترین مسیری که تو زندگیش رفته تا شاه عبدالعظیم بوده . بیشترین مدتی که از خانوادش دور بوده 3 روز بوده . بالاترین سطح زبانش دونستن A و B و C هستش نه پولی داره که اونجا باهاش ریسک کنه نه فن و علم و دانشی داره که اونجا کسب درآمد کنه نباید و نباید در این قرعه کشی شرکت کنه و حق اون 100 نفر رو که کمترین حقشون حداقل قرار گرفتن در اون 20 درصد هست رو نابود کنه.
یک نکته رو صحیح میفرمایید: «بحث بر سر اینه که اون جایگاه های موجود باید توسط چه کسانی پر بشه»
این باید رو شما تعیین نمیکنی. این باید رو من تعیین نمیکنم. این رو خود قانون ایالات متحده تعیین کرده و شرایطش رو اعلام کرده. هر کس شرایط رو داره میتونه(حق داره) توی قرعهکشی شرکت کنه. و ثبت نام کردن توی قرعهکشی جلوی ثبت نام بقیه رو نمیگیره.
اینکه ثبت نام من یا شما باعث میشه احتمال قبولی اونی که در به در دنبال رفتن به امریکاست کاهش پیدا کنه، حق این فرد رو ضایع نمیکنه. چون حق واجدین شرایط(شرایط قانونی) فقط همین قدره که توی قرعهکشی شرکت کنن، نه بیشتر. اون فرد به همون اندازه محقه که من و شما. شرایط فرد، نیازش، دانشاش، تجربهاش، سوادش، تمایلاش به زندگی توی ایالات متحده، آشناهاش و بقیه موارد هیچ اولویتی برای اون فرد ایجاد نمیکنه (اصل مطلب من همینه). مشکل اینه که بعضیها فکر میکنن به خاطر دونستن زبان یا داشتن آشنا اون ور آب و چند سال درگیر لاتاری بودن و یا هر چیز دیگری به بقیه اولویت دارن. این حس «محق بودن» باعث این بحثها میشه.
اگه همین اکبر آقای بقال مثال شما که فکر میکنه برسه ایالات متحده براش فرش قرمز پهن میکنن و ماهیانه مستمری براش میریزن و برای کار میان دنبالش و میذارنش مدیر و خونه و ماشین قسطی بهش میدن و می تونه هر شیش ماه بره یک حاضری بزنه و بیاد (به عبارتی یعنی عدم آگاهی از مقوله مهاجرت)، حتا اگه شرکت کنه و برنده بشه و مصاحبه هم قبول بشه و ویزا هم بگیره و گرین کارتش صادر بشه و برگرده و دیگه هیچ وقت به ایالات متحده نره، هیچ حقی از هیچ کسی ضایع نکرده. چون حق واجدین شرایط فقط در همین حده که توی قرعهکشی ثبت نام کنن و اکبر آقای بقال با ثبت نامش جلوی ثبت نام کسی رو نگرفته.
اینکه کسی واقعا نمیخواد بره و بیاد ثبت نام کنه کار عاقلانهای نکرده. نه به لحاظ اینکه حق دیگران رو ضایع میکنه، به خاطر اینکه خودش رو علاف میکنه. وقتی نمیخوای بری، چرا خودتو به خرج و عذاب بندازی؟ چرا بخوای خودت رو درگیر ثبت نام و کارهای اداری و استرس و بالا پایین رفتنهای بیهوده کنی؟
یک موضوع دیگه هم هست: این کسایی که منظور شما هستن و همین جوری الله بختکی ثبت نام میکنن و هیچ اطلاعاتی ندارن، معمولا توی فروم هم نمیان که این مطالب رو بخونن تا بخوان بهش فکر کنن و متقاعد بشن که حالا که نمیرم چرا ثبت نام کنم. اونا در هر حال هستن و ثبت نام میکنن. وقتی شیش هفت ماه از اعلام نتایج گذشت تازه سر و کلهشون پیدا میشه که قضیه چیه؟ من کجام، تو کی هستی، این بچه رو ...(!)
نقل قول:آقا آمریکا که می گفتن این بود . اینجا که مثل دهات می مونه . پس کی به حسابمون پول می ریزن.
این قدر الکی نیست خودشون اینجور چیزا رو میدونن برا همین 120 هزار نفر برنده میکنن به 50 هزار نفر ویزا میدن چون یه عده الکی مینویسند حالا فرض کنید یه اتفافی افتاد و همه اونایی که شرایط دارند بنویسند 120 هزار نفر هزینه میکنیند و هفتاد هزار نفر چیزی گیرشون نمیاد و عصابشون خورد میشه بعد امریکا جهان خوار که این وضعیت میبینه سال بعد ظرفیت برنده ها رو کم میکنه هرسال مثل اینکه اگه بیش تر از ده درصد اونای که اقدام کردن ویزا بهشون نرسه ظرفیت کمتر میشه پس اون چیزی که گفتید فرض کنید صد نفر دیگه شرایطش دارند ولی 10000 نفر شرکت میکنند خوب اولا نسبت کسایی که شرایطشو دارند به کسای که ندارند 1 به ده نیست 1 به دو تقریبا پس اگه 100 نفر شرایطشو دارند ولی 200 نفر شرکت میکند برای اون صد نفر 10 درصد احتمال داره قبول بشند و چون اون 100 نفر دیگه شرایطش ندارن اقدامی نمیکندد و شانس ویزا گرفتنشون همون 10 درصد ولی اگه سال بعد یه اتفاقی بی افته اونای که شرایطشو ندارن شرکت نکندد شانس برد اون 100 نفر میشه 20 درصد ولی نصفشون ویزا نمیگیرند و امریکا جهان خوار اینو می بینه و سال بعد میاد تعدا کمتریو برنده میکنه مثلا 11 نفر و به ده نفر ویزا میده پس دوباره شانس برد شرایط دارا کم میشه حالا میگید من نگفتم نصف اونای که شرکت میکنن شرایط دارند فقط ده درصد اونای که شرکت میکنن شرایط دارند شرکت میکندد اگه اون طوری بود ده برابر ظرفیت ویزا افراد برنده میکردند مثلا اگه میخواستن به ده نفر ویزا بدن و چون 90 درصد افراد الکی شرکت کردن 100 نفر برنده میکردن هرسال میاند می بینند چند نفر فورم 260 پر کردن بعد برنده شدن میان درصد میگیرند مثلا 45درصد برندگان لاتاریdv2017پر کردن برای dv2018 اگه میخواند به 50هزار نفر ویزا بدند 50هزار ضرب در 100 میکند تقسیم بر 45+3 نفر برنده میکندداگه شما فقط تو اینترنت به انگلیسی سرچ کنید نحوه محاسبه ظرفیت لاتاری متوجه میشید همه چیز بر خلاف ایران حساب میکنن همین جور الکی یه تعدادی برنده نمی کنند
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
سلام دوستان
من هر کاری میکنم نمیتونم وارد پروسه ثبت نام بشم. همش صفحه ای که براتون فرستادم میاد. میدونم زمان ثبت نام شروع شده ولی سایت چرا باز نمیشه؟ شماها تونستید ثبت نام کنید برا 2018؟
2016-10-06 ساعت 20:11 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 20:11 توسط farh@d.)
دوستان یکی در مورد این قسمت توضیخ بده. من دارم غیر خظوری پیش انسانی میخونم. یعنی چی اموزشهای از راه دور
نقل قول:تنها آموزشهای رسمی تحت پوشش این تعریف قرار می گیرند، آموزشهای از راه دور و مدارک معادل(مانند دیپلم کلی عمومی G.E.D.) مورد قبول نیستند. مدارک تایید کننده تحصیلات و یا سابقه کار باید در زمان مصاحبه ویزا به مامور کنسولی ارائه شوند.
لطفا سوال من را جواب بدید. من عکسم را در برنامه paint تغیر سایز دادم به 600*600
سپس در نرم افزاری که خود سایت مهاجرت آمریکا گذاشته بود چک کردم و با موفقیت ثبت شد و حتی بعد از تایید یک کپی هم داد که سیو کنم و موقع ثبت نام همون را قرار بدهم و مشکلی پیش نیاد
من هم ثبت نام کردم و در نهایت کد رهگیری و...هم گرفتم
مشکل اینکه حالا فهمیدم عکسی که فرستادم فرمتش JPEG نبوده و PNG بوده ...کسی این مشکل را داشته ؟!!
وقتی قبول کردند ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟ لطفا جواب بدید ممنون
(این را در تاپیک مربوطه هم گذاشتم اما کسی راهنمایی نکر د مجبور شدم این جا ذکر کنم)
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
سپس در نرم افزاری که خود سایت مهاجرت آمریکا گذاشته بود چک کردم و با موفقیت ثبت شد و حتی بعد از تایید یک کپی هم داد که سیو کنم و موقع ثبت نام همون را قرار بدهم و مشکلی پیش نیاد
مشکل اینکه حالا فهمیدم عکسی که فرستادم فرمتش JPEG نبوده و PNG بوده ...کسی این مشکل را داشته ؟!!
(این را در تاپیک مربوطه هم گذاشتم اما کسی راهنمایی نکر د مجبور شدم این جا ذکر کنم)
سلام
دو تا مسئله هست:
یکی اینکه الان چه فرقی میکنه؟ شما که کد رو گرفتی و دوباره هم نمیشه ثبت نام کرد. پس چه فایدهای داره این سوال؟
دوم اینکه سایت لاتاری دلیل رد شدن افراد رو نمیگه. فقط برندهها میفهمن که برنده شدن و افرادی که انتخاب نشدن نمیدونن چرا انتخاب نشدن. شاید قبل از قرعهکشی حذف شده باشن، شاید توی قرعهکشی انتخاب نشده باشن. و در هر حال علتش نامعلومه. ما فقط میتونیم حدس بزنیم. حدس ما هم معتبر نیست. چه بگیم حذف میشین یا چه بگیم همه چیز رو به راهه.
اگه کسی باشه که با فرمت پیانجی ثبت نام کرده باشه و برنده شده باشه میتونه مثال نقض باشه، اما پیدا کردن همیچین کسی راحت نیست.
در نتیجه، حالا که ثبت نام کردین و کد هم دارین، دیگه بهش فکر نکنین تا روز اعلام نتایج.
امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و برنده هم بشین.
ممنون که پاسخ دادید
فکر کردم شاید بتوانم پیگیری کنم ویا تصحیح کنم - بیشتر قصدم از پرسش این بود
سپاس
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
2016-10-06 ساعت 21:05 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-06 ساعت 21:07 توسط LORDAmiroo.)
سلام
من پسرم هنوز زیر دیپلمه ولی من از 15 سالگیش از طریق شرکتم براش بیمه رد کردم.
سال دیگه طرفای مرداد سابقه کارش 2 سال میشه.
طبق قوانین و با توجه به اینکه نتایج اردیبهشت اعلام میشن میتونم اسمشو برای لاتاری امسال نویسم درسته؟
(2016-10-06 ساعت 20:11)farh@d نوشته: دوستان یکی در مورد این قسمت توضیخ بده. من دارم غیر خظوری پیش انسانی میخونم. یعنی چی اموزشهای از راه دور
نقل قول:تنها آموزشهای رسمی تحت پوشش این تعریف قرار می گیرند، آموزشهای از راه دور و مدارک معادل(مانند دیپلم کلی عمومی G.E.D.) مورد قبول نیستند. مدارک تایید کننده تحصیلات و یا سابقه کار باید در زمان مصاحبه ویزا به مامور کنسولی ارائه شوند.
شما در پیشدانشگاهی بزرگسالان تحصیل می کنید یا در مدارس آموزش از راه دور؟
تا اونجایی که من میدونم پیشدانشگاهی بزرگسالان مشکلی نداره اما اینطور که خود سایت لاتاری نوشته (آموزشهای از راه دور مورد قبول نیست)
نقل قول:یک نکته رو صحیح میفرمایید: «بحث بر سر اینه که اون جایگاه های موجود باید توسط چه کسانی پر بشه»
این باید رو شما تعیین نمیکنی. این باید رو من تعیین نمیکنم. این رو خود قانون ایالات متحده تعیین کرده و شرایطش رو اعلام کرده. هر کس شرایط رو داره میتونه(حق داره) توی قرعهکشی شرکت کنه. و ثبت نام کردن توی قرعهکشی جلوی ثبت نام بقیه رو نمیگیره.
اینکه ثبت نام من یا شما باعث میشه احتمال قبولی اونی که در به در دنبال رفتن به آمریکاست کاهش پیدا کنه، حق این فرد رو ضایع نمیکنه. چون حق واجدین شرایط(شرایط قانونی) فقط همین قدره که توی قرعهکشی شرکت کنن، نه بیشتر. اون فرد به همون اندازه محقه که من و شما. شرایط فرد، نیازش، دانشاش، تجربهاش، سوادش، تمایلاش به زندگی توی ایالات متحده، آشناهاش و بقیه موارد هیچ اولویتی برای اون فرد ایجاد نمیکنه (اصل مطلب من همینه). مشکل اینه که بعضیها فکر میکنن به خاطر دونستن زبان یا داشتن آشنا اون ور آب و چند سال درگیر لاتاری بودن و یا هر چیز دیگری به بقیه اولویت دارن. این حس «محق بودن» باعث این بحثها میشه.
اگه همین اکبر آقای بقال مثال شما که فکر میکنه برسه ایالات متحده براش فرش قرمز پهن میکنن و ماهیانه مستمری براش میریزن و برای کار میان دنبالش و میذارنش مدیر و خونه و ماشین قسطی بهش میدن و می تونه هر شیش ماه بره یک حاضری بزنه و بیاد (به عبارتی یعنی عدم آگاهی از مقوله مهاجرت)، حتا اگه شرکت کنه و برنده بشه و مصاحبه هم قبول بشه و ویزا هم بگیره و گرین کارتش صادر بشه و برگرده و دیگه هیچ وقت به ایالات متحده نره، هیچ حقی از هیچ کسی ضایع نکرده. چون حق واجدین شرایط فقط در همین حده که توی قرعهکشی ثبت نام کنن و اکبر آقای بقال با ثبت نامش جلوی ثبت نام کسی رو نگرفته.
اینکه کسی واقعا نمیخواد بره و بیاد ثبت نام کنه کار عاقلانهای نکرده. نه به لحاظ اینکه حق دیگران رو ضایع میکنه، به خاطر اینکه خودش رو علاف میکنه. وقتی نمیخوای بری، چرا خودتو به خرج و عذاب بندازی؟ چرا بخوای خودت رو درگیر ثبت نام و کارهای اداری و استرس و بالا پایین رفتنهای بیهوده کنی؟
یک موضوع دیگه هم هست: این کسایی که منظور شما هستن و همین جوری الله بختکی ثبت نام میکنن و هیچ اطلاعاتی ندارن، معمولا توی فروم هم نمیان که این مطالب رو بخونن تا بخوان بهش فکر کنن و متقاعد بشن که حالا که نمیرم چرا ثبت نام کنم. اونا در هر حال هستن و ثبت نام میکنن. وقتی شیش هفت ماه از اعلام نتایج گذشت تازه سر و کلهشون پیدا میشه که قضیه چیه؟ من کجام، تو کی هستی، این بچه رو ...(!)
کافی فقط 10 دلار بابت ثبت نام پول میگرفتن ............ اونوقت کسی از ثبت نام الکی خیلیا ناراحت نـمـی شــد!
کیس نامبر 2018Axxxxxxxxx
رویت قبولی
کنسولگری
تعداد افراد منظور در کیس
ارسال فرم های سری اول
کارنت شدن کیس
مصاحبه
کلیرنس
دریافت ویزا
ورود به آمریکا
دریافت گرین کارت
جمع تقریبی هزینه ها
(2016-10-06 ساعت 21:05)LORDAmiroo نوشته: سلام
من پسرم هنوز زیر دیپلمه ولی من از 15 سالگیش از طریق شرکتم براش بیمه رد کردم.
سال دیگه طرفای مرداد سابقه کارش 2 سال میشه.
طبق قوانین و با توجه به اینکه نتایج اردیبهشت اعلام میشن میتونم اسمشو برای لاتاری امسال نویسم درسته؟
به لحاظ تکنیکی که به نظر نمی رسه مشکلی باشه. چون سن مهم نیست.
ولی باید به این موضوع توجه کنین که هر کاری پذیرفته نیست. باید شغلی باشه که سطح 7 و بالاتر باشه. مشاغل این سطح هم همه مدیریتی، مهندسی، تحلیل گری، ارزیابی، مربیگری، دلالی، مدرسی و توی این مایه ها هستن. یعنی عرفا کاری نیست که بشه ادعا کرد یک فرد 15 ساله می تونه انجام بده. مثلا نمی شه ادعا کرد که یک بچه مدیر بازاریابی شرکت شما بوده.
توی این صفحه به شغل های محدوده 4 و 5 نگاه کنین، اونا معمولا سطح 7 و بالاتر هستن. پایین صفحه سطحشون رو نوشته http://www.onetonline.org/find/zone