کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
سلام دوستان.سوال 6 كه ميپرسه Country of Eligibility for the DV Program رو بايد yes بزنيم.ما ايران بدنيا اومديم و همش همينجا بوديم.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-10-07 ساعت 01:58)?!Seattle نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 01:32)mohammad68 نوشته:  اقا جان قاز منفی نده زبان اونجا مشکلی نیس /فقط کار بلد باشی و پول کافی/اونجا ایرانیم هست/شرکت و قروشگاه ایزانیم هست / زبان رو همن  با مرور زمان یاد میگرین
-برا مصاحبه هم زبان فارسی رو انتخاب میکنه
صفحات تاپیک لس آنجلس رو یکبار مرور کنید (هیچ جای آمریکا از این جا ایرانی بیشتر که نداره) همون چند صفحه آخر رو هم مطالعه بفرمایین مطلب دستتون میاد.
اگر واقعا می تونید به همین راحتی که نوشتین اونجا زندگی کنید دوستان اون تاپیک مشتاقانه منتظر کمک های شما برای پیدا کردن کار، خانه و درآمد مناسب هستند.

تو اگه اونارو بخونی من نصف عمرو به خاطر شغل پدرم خارج از کشور بودم-البته خارج رفتن برا زندگیه نه عشق و حال/ هر کس برا عشق و حال بره بدبخت میشه/البته از یه جهت راست میگنا کسی که کار بلد نباشه هیجا واسش کار نیس/اونجا مدرک مارو قبول ندارن هر کس بره اونجا باید حد اقل حسابداری بلد باشه
(2016-10-06 ساعت 21:39)Richard نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 20:11)farh@d نوشته:  دوستان یکی در مورد این قسمت توضیخ بده. من دارم غیر خظوری پیش انسانی میخونم. یعنی چی اموزشهای از راه دور

نقل قول:تنها آموزشهای رسمی تحت پوشش این تعریف قرار می گیرند، آموزشهای از راه دور و مدارک معادل(مانند دیپلم کلی عمومی G.E.D.) مورد قبول نیستند. مدارک تایید کننده تحصیلات و یا سابقه کار باید در زمان مصاحبه ویزا به مامور کنسولی ارائه شوند.

شما در پیش‌دانشگاهی بزرگسالان تحصیل می کنید یا در مدارس آموزش از راه دور؟
تا اونجایی که من میدونم پیش‌دانشگاهی بزرگسالان مشکلی نداره اما اینطور که خود سایت لاتاری نوشته (آموزشهای از راه دور مورد قبول نیست)

دوست عزیز ما مدرک پولی نمیگیریم فقط غیر حضوری امتحان میدیم و شهریه واحدامون رو هم میدیم. ختی دو واحد امتحان نهایی هم از طرف خود اموزش پرورش هست. یعنی مدرک نهایی رو خود اموزش پرورش میده بهمون. با این اوضاف بار مشکل داریم؟
سلام برو بچ
امسال میخوام شرکت کنم برخلاف سالهای پیش.هرسال میگفتم اگه در بیام میتونم برم یا نه؟و ترسی شفاف از آینده ایی نامعلوم منو فرا میگرفت
ولی پارسال دوستم شرکت کرد و الان خیلی خوشحاله از زندگی توی آمریکا
باهام حرف زدو قانعم کرد که مشکلی نیست که ازش بر نیایم
بهرحال دلو زدیم به دریاو شرکت کردیم
به امید رفتن همه مشتاقا
(2016-10-07 ساعت 02:48)farh@d نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 21:39)Richard نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 20:11)farh@d نوشته:  دوستان یکی در مورد این قسمت توضیخ بده. من دارم غیر خظوری پیش انسانی میخونم. یعنی چی اموزشهای از راه دور

شما در پیش‌دانشگاهی بزرگسالان تحصیل می کنید یا در مدارس آموزش از راه دور؟
تا اونجایی که من میدونم پیش‌دانشگاهی بزرگسالان مشکلی نداره اما اینطور که خود سایت لاتاری نوشته (آموزشهای از راه دور مورد قبول نیست)

دوست عزیز ما مدرک پولی نمیگیریم فقط غیر حضوری امتحان میدیم و شهریه واحدامون رو هم میدیم. ختی دو واحد امتحان نهایی هم از طرف خود اموزش پرورش هست. یعنی مدرک نهایی رو خود اموزش پرورش میده بهمون. با این اوضاف بار مشکل داریم؟
در این مورد مطمعن نیستم که مدرک پیش دانشگاهی شما مورد تایید سفارت هست یا نه
اما سفارت فقط مدارک تحصیلی مربوط به آموزش از راه دور رو گفته مورد تایید نیست واسه همین خواستم بدونم که شما مدارس آموزش از راه دور ثبت نام کردید یا جای دیگه . اینطور که توی سایتهای دیگه نوشته فقط 12 واحذ غیرحظوری هست و 12 واحد رو باید حظوری پاس کنید.
2012-2017
تشکر کنندگان: farh@d ، jsmlz
نقل قول:دوستان خلاصه اش اینه که اگه بعد از پر کردن فرم سابمیت رو زدین و توی مرحله  ‎Submission In Progress‎ گیر کردین، حداکثر تا یک ساعت صبر کنین. ممکنه تا یک ساعت بهتون کد بده. اما بعدش اطلاعات رو پاک می کنن و مطمئنا چیزی ثبت نمی شه. بعدش با خیال راحت می تونین صفحه رو ببنیدن و دوباره ثبت نام کنین.

خدا رو شکر من نیومدم دیروز اینجا ببینم همچین مشکلی هست و به این مسئله توجه نذاشتم که ممکنه مشکلی در سرور اصلیشون باشه و دچار این error نشدم وگرنه حالم واقعاً بد میشد چونکه همین پروسۀ ثبت نام به اندازه کافی به آدم فشار عصبی وارد میکنه چون کوچکترین اشتباه در وارد شدن اطلاعات و عدم دقت دراینکه چه اطلاعاتی رو وارد کردین بعد از قبولی ممکنه باعث رد شدن کیس و تخریب آینده و آرزو های شخص بشه و خیلی از دوستان به این نکات ریز توجه نمی‌کنند و فکر می‌کنند فقط صرف وارد کردن اطلاعات و گرفتن کانفیرمیشن پایان کار هست.
(2016-10-06 ساعت 21:05)LORDAmiroo نوشته:  سلام
من پسرم هنوز زیر دیپلمه ولی من از 15 سالگیش از طریق شرکتم براش بیمه رد کردم.
سال دیگه طرفای مرداد سابقه کارش 2 سال میشه.
طبق قوانین و با توجه به اینکه نتایج اردیبهشت اعلام میشن میتونم اسمشو برای لاتاری امسال نویسم درسته؟

در مورد ثبت نام لاتاری وضعیت شخص در لحظۀ ثبت نام فرد مطرح هست، نه فرداش نه ۳ ماه بعدش نه بعد از قبولیش، حتماً دقت کنید.
(2016-10-05 ساعت 21:10)milade نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 20:02)j@vad نوشته:  دوستان  ثبت نام با ip کشورای دیگه چقد شانس برنده شدن رو بیشتر یا کمتر میکنه!؟ ........ تا حالا در این مورد بحثی شده!؟  ...... نظر شما چیه!؟
تا حالا کسی با ip آمریکا ثبت نام کرده که برنده شده باشه!؟ ...... یا از کسی شنیدین که از آمریکا تو لاتری برنده شده باشه!؟

ایپی ربطی نداره 100% مطمعن باش.
بله افرادی بودند که با ایپی آمریکا ثبت نام کردند و برنده شدند. 100 برابر اون افرادی که با ایپی ایران ثبت نام کردند و برنده شدند!

استفاده از آی.پی کشور دیگه تاثیری در برنده شدن نداره چونکه شما توی سئوالاتی که پاسخ میدین ازتون پرسیده میشه که در حال حاضر در کدوم کشور سکونت دارید و ملاک سئوالاتی هست که پاسخ می‌دهید نه IP address شما، یکی از دوستان هم بود می‌گفت من روزای آخر ثبت نام می‌کنم که شانسم بیشتر بشه! مثل این میمونه که بگید اگه موقع ثبت نام کنکور رأس ساعت ۷:۳۰ صبح ثبت نام کنم حتماً رتبم تک رقمی میشه!
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
(2016-09-29 ساعت 03:22)LORDAmiroo نوشته:  سلام دوستان
منم به عنوان یکی از پیشکسوت های این عرصه اومدم اعلام حضور کنم Big Grin
توروخدا مثل سال های قبل حرف های فلسفی نزنید که دیگه حالم داره بهم میخوره Big Grin
بابا هرکی برد نوش جونش هرکیم نبرد بره به کارش برسه :|
لطفا خواب هایی از قبیل مادربزرگم اومد گفت زندگیت متحول میشه و یا غیره هم تعریف نکنید که من یه آرشیو دارم :|
احساس های الهی مقطعی تون هم که هرساله بین ماه های سپتامبر تا می سراغتون میان بزارین همون پیش خودتون بمونه :|
ضمنا طبق گفته ی استاد خیابانی اونی که برنده نشده قطعا برنده نشده پس به دنبال معجزه تا ماه ها بعد از اعلام نتایج به سایت دیوی مراجعه نفرمایید.
با تشکر Smile :|

چند تا نکته رو که در ذهنم هست با اجازتون گوشزد می‌کنم:

At 1- با یک حساب و کتاب ساده مشخص میشه از دیدگاه ریاضی شانس هر فرد کمتر از ۱٪ هست برای قبولی.

At 2- همونطوری که همه می‌دونند، تنها کشوری که قرعه کشی اقامت دائم در دنیا داره آمریکاست و برای همه رایگان هست ثبت نامش که این نشون میده طرز فکر در ادارۀ امور چگونه هست ولی دوستان به این نکته توجه نمی‌کنند که واژه لاتاری مفهوم گستردش اینه که اگه قبول شدی یعنی واقعاً به معنای واقعی کلمه آدم خرشانسی بودی و قصد دوستانِ اینجا دادن جو منفی نیست بلکه کلِ قضیه رو در نگاه به مفهوم واژۀ Lottery و فرصت مساوی برای تمامی انسانها برای شرکت در آن باید متوجه بشوید.

At 3- پس همانطور که الان می‌دونید Lottery رابطۀ مستقیمی با شانس افراد داره پس نمی‌تونید روش قطعی حساب باز کنید و قبل از قبول شدن تمام مسیر زندگیتون رو بر اساسش پایه ریزی کنید، چون در غیر این صورت ضربات روحی و روانی شدیدی بهتون وارد میشه. در نتیجه اگر می‌خواید مهاجرت کنید این راه تنها یک شانس برای میان‌بر زدن هست و باید راه های دیگری از طریق تلاش، کار، تحصیل و یا سرمایه گذاری رو هم در ذهن داشته باشید که مستقیم به میزان تحصیلات، کار، تلاش و موفقیت فردی در زندگی بر می‌گرده و نه شانس و بخت و اقبال.

At 4- از دوستان خواهش می‌کنم اگر واقعاً قصد مهاجرت دائم دارند خودشون فقط و فقط برای شخص خودشون ثبت نام کنند و بقیۀ اعضای خانواده و دوستانشون اگر واقعاً علاقه مند هستند مطمئن باشن که خودشون به موقع پیگیر میشن و لازم نیست کاسۀ داغتر از آش بشوند و برای کل شجره نامشون برن دیمی ثبت نام کنند و از دیدگاه منطق و آمار هم این به نفع خودتون هست و شانس خودتون هرچند به مقدار ناچیز بالاتر می‌رود.
تشکر کنندگان: Tero.guy ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-06 ساعت 23:13)m64kh نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 22:51)amino نوشته:  خب حالا اونایی که یک ساعت صبر نکردن
و صحفه رو بستن چی ؟
از کحا بفهمیم که بعد ازذیک ساعت کد میداده یا نه
یا شایدم داده
حالاراگه دوباره ثبت نام کنیم پس حذفیم؟

مشکل اینه که:
الان نمی‌تونیم بفهمیم که کد صادر شده یا نه. متن بالا داره صراحتا می‌گه اگه قبل از اعلام نتایج کد رو گم کنی نمی‌تونی گیر بیاریش. فقط بعد از اعلام نتایج می‌تونی با وارد کردن یک سری اطلاعات دیگه، کد رو تحویل بگیری.
که خوب این لحظه برای فهمیدن اینکه کد داری یا نه خیلی دیره.

اگه الان ثبت نام کنی، شاید قبلا ثبت کرده باشی و از قرعه‌کشی حذف بشی
اگه ثبت نام نکنی، ممکنه قبلی هم ثبت نشده باشه و توی قرعه‌کشی نباشی

منتها با توجه به اینکه کد نگرفتین، احتمال ثبت نشدن بیشتر به نظر می‌رسه.
من توی این موقعیت باشم ثبت نام می‌کنم.

Thanks

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
نقل قول:یکی از دوستان هم بود می‌گفت من روزای آخر ثبت نام می‌کنم که شانسم بیشتر بشه! مثل این میمونه که بگید اگه موقع ثبت نام کنکور رأس ساعت ۷:۳۰ صبح ثبت نام کنم ............................

من از تجربه  10 ساله خودم در مورد لاتاری میگم
اکثر کیس های پایین تو روز های آخر ثبت نام کردن و کیس های بالا روزهای اول
ضمنا در قرعه کشی کامپیوتری ثابت شده کسانی که آخر و وسط صف هستن در اول صف انتخاب شده ها قرار دارند
تو گوگل یه مقاله دکترا ریاضیات که تزش اعداد تصادفی بود این مورد را اثبات کرده بود

ضمنا یه چیز جالب میدونم شاید باورتون نشه اما عین واقعیت هست،جمعه ساعت 7:30 الی 8:00 شب بود دیدم یه پول رو زمین افتاده، هوا هم تقریبا تاریک بود امدم ورش داشتم  دیدم یه اسکناس یک دلاری هست ،باورم نمیشود اولین بارم بود دلار لمس میکردم ، فکر کنم این نشانه خوبی باشه ، نظر شما چیه؟
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
(2016-10-07 ساعت 09:46)dvb3000 نوشته:  
نقل قول:یکی از دوستان هم بود می‌گفت من روزای آخر ثبت نام می‌کنم که شانسم بیشتر بشه! مثل این میمونه که بگید اگه موقع ثبت نام کنکور رأس ساعت ۷:۳۰ صبح ثبت نام کنم ............................

من از تجربه  10 ساله خودم در مورد لاتاری میگم
اکثر کیس های پایین تو روز های آخر ثبت نام کردن و کیس های بالا روزهای اول
ضمنا در قرعه کشی کامپیوتری ثابت شده کسانی که آخر و وسط صف هستن در اول صف انتخاب شده ها قرار دارند
تو گوگل یه مقاله دکترا ریاضیات که تزش اعداد تصادفی بود این مورد را اثبات کرده بود

ضمنا یه چیز جالب میدونم شاید باورتون نشه اما عین واقعیت هست،جمعه ساعت 7:30 الی 8:00 شب بود دیدم یه پول رو زمین افتاده، هوا هم تقریبا تاریک بود امدم ورش داشتم  دیدم یه اسکناس یک دلاری هست ،باورم نمیشود اولین بارم بود دلار لمس میکردم ، فکر کنم این نشانه خوبی باشه ، نظر شما چیه؟

دلت خوشه برادر Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 08:17)eexaminee نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 21:05)LORDAmiroo نوشته:  سلام
من پسرم هنوز زیر دیپلمه ولی من از 15 سالگیش از طریق شرکتم براش بیمه رد کردم.
سال دیگه طرفای مرداد سابقه کارش 2 سال میشه.
طبق قوانین و با توجه به اینکه نتایج اردیبهشت اعلام میشن میتونم اسمشو برای لاتاری امسال نویسم درسته؟

در مورد ثبت نام لاتاری وضعیت شخص در لحظۀ ثبت نام فرد مطرح هست، نه فرداش نه ۳ ماه بعدش نه بعد از قبولیش، حتماً دقت کنید.

طبق قوانین ذکر شده گفتن که سابقه ی کار باید 2 سال در 5 سال گذشته باشه.
طبق تجربه های خودم در موارد دیگه فکر نمیکنم چیزی که میگید درست باشه!
چرا که مثلا خیلی از افراد موقع ثبت نام سرباز بودن و حتی موقعی که اسمشون در اومده پاسپورت نداشتن! اما بعدن موفق به دریافت ویزا شدند.
پس نتیجه میگیریم وضعیت شخص در قبل از مصاحبه ملاکه نه قبل از ثبت نام. Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 09:27)amino نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 23:13)m64kh نوشته:  [quote='amino' pid='726873' dateline='1475778096']

خب حالا اونایی که یک ساعت صبر نکردن
و صحفه رو بستن چی ؟
از کحا بفهمیم که بعد ازذیک ساعت کد میداده یا نه
یا شایدم داده
حالاراگه دوباره ثبت نام کنیم پس حذفیم؟

مشکل اینه که:
الان نمی‌تونیم بفهمیم که کد صادر شده یا نه. متن بالا داره صراحتا می‌گه اگه قبل از اعلام نتایج کد رو گم کنی نمی‌تونی گیر بیاریش. فقط بعد از اعلام نتایج می‌تونی با وارد کردن یک سری اطلاعات دیگه، کد رو تحویل بگیری.
که خوب این لحظه برای فهمیدن اینکه کد داری یا نه خیلی دیره.

اگه الان ثبت نام کنی، شاید قبلا ثبت کرده باشی و از قرعه‌کشی حذف بشی
اگه ثبت نام نکنی، ممکنه قبلی هم ثبت نشده باشه و توی قرعه‌کشی نباشی

منتها با توجه به اینکه کد نگرفتین، احتمال ثبت نشدن بیشتر به نظر می‌رسه.
من توی این موقعیت باشم ثبت نام می‌کنم.

واسه من وقتی سابمیت رو زدم برگشت صفحه اول هیچ دکمه ای هم نداشت!!! فقط قسمت عکس نوشته بود با رنگ سبز که عکس شما آپلود شده است.
واسه من جایی واسه صبر کردن نداشت یعنی Submission in progress نبود ، منم بستم و سه دفعه این اتفاق افتاد دفعه چهارم کد داد بهم ، با این حساب احتمال اینکه اون سه دفعه قبلی کد داده باشه و من ندیده باشم هست ، اه ، انگار چاره ای نیست و باید قید امسال رو بزنیم
اگه لاتاری شد که خیلی هم عالی ، اگه نشد اسکیل وورکر کانادا یا استرالیا ، بازم نشد میزنیم به جاده ، اونم نشد ، خب نمیشه دیگه چیکار کنم زوری که نیست!

خر ما از کرگی کره خر بود
Big Grin
رو شیشه یه کافی نت درشت نوشته بود:
ثبت نام "تخصصی" لاتاری آمریکا با شرایط ویژه
دو نفر هم با عینکهای پرفسوری و ریش بزی پشت دَخل نشسته بودن و ملتی هم حیران تو صف واستاده بودن
با خودم دارم فکر میکنم یعنی این پرفسورها دستشون با KCC تو یه کاسه اس؟
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان