کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
سلام به همه دوستان من سایز عکس رو برای لاتاری درست کردم ایا وب سایتی هست که بشه قبل از اپ لود گردن در سایت اصلی عکس رو انجا چک کردن با تشکر از همه  Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-10-07 ساعت 13:22)dvb3000 نوشته:  من 10 سال روز ها و حتی ساعت اول  باز شدن سایت ثبت نام کردم ، اما دیدم یارو روز یا روزهای آخر ثبت نام کرده و قبول شده تازه با کیس نامبر 2 یا 3 رقمی

توصیه میکنم :

روزهای آخر ثبت نام کنید

روز اعلام نتایج من میخندم شما گریه میکنید

اشكال نداره، همينكه شما بخندي ما هم راضي هستيم و گريه هم نميكنيم، اول و آخر همه يه جا ميريم.
(2016-10-07 ساعت 13:22)dvb3000 نوشته:  من 10 سال روز ها و حتی ساعت اول  باز شدن سایت ثبت نام کردم ، اما دیدم یارو روز یا روزهای آخر ثبت نام کرده و قبول شده تازه با کیس نامبر 2 یا 3 رقمی

توصیه میکنم :

روزهای آخر ثبت نام کنید

ربطی نداره چون 90%افراد رورهای اخر ثبت نام می کنند بدیهی 90%برندگان از روز های اخر باشند همین طور کیس نامبر های زیر هزار نود درصد باید از روز های اخر باشند اثبات حرفمم جدولی هست که مدیر محترم در تایپیک هشدار ها و نکات قبل از ثبت نام گذاشتن حالا شما دلتون میخواد اصلا دقیقه اخر ثبت نام کنید ولی لطفا ملت جوگیر نکنید ثانیه اخر ثبت نام کنند و یهو سایت بسته بشه و ثبت نامشون باطل بشه چون ته دلشون حسابی بهتون ف.و.ش میدند
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
سلام دوستان.من تازه عضو انجمن مهاجرسرا شدم.یه سوال دارم ! چرا صفحه ثبت نام لاتاری باز نمیشه!!!؟؟ برای شما عزیزان هم به این صورته!!!!؟
(2016-10-07 ساعت 17:02)eexaminee نوشته:  

توصیه میکنم :

روزهای آخر ثبت نام کنید

اشكال نداره، همينكه شما بخندي ما هم راضي هستيم و گريه هم نميكنيم، اول و آخر همه يه جا ميريم.

ایکاش اونجا امریکا باشه بعد اخرت الهی امین
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
آیا لینک ثبت نامه 2018 را می بینید؟
من نمی دونم مشکلی چیه ولی پیدا نمی کنم
ممنون میشم راهنمای کنید
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
خدایی از استرس دهنم سرویس شد سر کار
یکی به ما بگه اقا کسی که خطا گرفت بار اول و بار دوم بلافاصله کد داده شد بهش ایا ثبت نامش خطا داده و حذف شده؟
لطفا کسی که اطلاعات درست داره جواب بده مارو از سردرگمی در بیاره
ممنونم
تشکر کنندگان: jack87 ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 19:30)hudson نوشته:  سلام به همه دوستان
آیا لینک ثبت نامه 2018 را می بینید؟
من نمی دونم مشکلی چیه ولی پیدا نمی کنم
ممنون میشم راهنمای کنید

سلام.بله منم همین مشکلو دارم !!!!
(2016-10-07 ساعت 19:53)pishtaz611 نوشته:  خدایی از استرس دهنم سرویس شد سر کار
یکی به ما بگه اقا کسی که خطا گرفت بار اول و  بار دوم بلافاصله کد داده شد بهش ایا ثبت نامش خطا داده و حذف شده؟
ممنونم

این جواب وزارت خارجه تو فیسبوک به یه سوال تقریبا مشابه هست:
"دوست عزیز، اگر شماره تاییده دریافت نکرده اید، ثبت نام شما ثبت نشده است. شما باید دوباره فرایند ثبت نام را شروع کنید. این کار برای شما ثبت نام مجددی ایجاد نخواهد کرد. پس از دریافت شماره تاییدیه، مجددا ثبت نام نکنید."
نگران نباشین اینا همش حرفه. وقتی کد نگرفتین یعنی ثبت نام نشدین و برای خیلی ها این مشکل پیش اومده.
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند :-)
مرسی

تشکر کنندگان: pishtaz611 ، Tero.guy ، mehre cyrus ، alirezanz ، jsmlz
(2016-10-06 ساعت 22:51)amino نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 22:48)m64kh نوشته:  دوستان خلاصه اش اینه که اگه بعد از پر کردن فرم سابمیت رو زدین و توی مرحله  ‎Submission In Progress‎ گیر کردین، یک ساعت صبر کنین. ممکنه تا یک ساعت بهتون کد بده. اما بعدش اطلاعات رو پاک می کنن و مطمئنا چیزی ثبت نمی شه. بعدش با خیال راحت می تونین صفحه رو ببنیدن و دوباره ثبت نام کنین.

خب حالا اونایی که یک ساعت صبر نکردن
و صحفه رو بستن چی ؟
از کحا بفهمیم که بعد ازذیک ساعت کد میداده یا نه
یا شایدم داده
حالاراگه دوباره ثبت نام کنیم پس حذفیم؟

برادر ارسال کننده ایمیل ها، amino :
به نظرم بهتره توی این مدت وقت بگذارید واسه زبانتون تا بتونید به نحو بهتری فرمال بنویسید و گرامرتون رو قوی تر کنید.

برادر m64kh:
ترجمه شما اشتباه بود.

در کل در مکاتبه شما نوشته شده:
هر فرمی که میخواید پر کنید 60 دقیقه وقت دارید و چون از دو قسمت تشکیل میشه، اگر بالای 60 دقیقه فرم رو ارسال کنید اطلاعات شما حذف شده و مجدداً باید اقدام کنید تا نهایتاً به کد کانفرمیشن دسترسی پیدا کنید.

مشکلی که دوستان دارند هم از همینه. سرور به دلیل ازدحام ممکنه فرمهایی که حتی زیر 60 دقیقه تکمیل شدند رو حذف کنه تا از سرویس دهی خارج نشه.
بنابراین بدون مشکل تا زمان دریافت کد کانفرمیشن دوباره سعی کنید و نگران نباشید.

اینکه میفرمایید تا بعد از یکساعت از پیام صبر کنید اصلاً منطقی نیست چراکه شما تا 8 سال هم صبر کنید به دلیل بسته شدن کانکشن شما با سرور هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: jack87 ، Kaspersky ، pishtaz611 ، amino ، avenger ، jsmlz
سلام، هیچ فرقی نداره که حروف بزرگ باشه یا کوچک. شما که ارشد می خونی و در حال حاضر مدرک نداری بزن some graduate level courses. برای کسی که فوق دیپلم داره یا بزن university degree یا some university courses. من some university courses رو پیشنهاد میکنم چون خارجی ها به مدرک 2 ساله بعد از مدرسه مدرک دانشگاهی نمیگن.

(2016-10-07 ساعت 12:22)farnoush.gh نوشته:  سلام دوستای عزیز
سوالی داشتم..اول اینکه برای پر کردن فرم باید همه حروف بزرگ نوشته بشه یا کوچیک؟ من ترم 3 ارشد هستم چی باید بزنم؟ شوهرم هم فوق دیپلمه.. اون چطور؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
به امید قبولی همه
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 20:42)milade نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 22:51)amino نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 22:48)m64kh نوشته:  دوستان خلاصه اش اینه که اگه بعد از پر کردن فرم سابمیت رو زدین و توی مرحله  ‎Submission In Progress‎ گیر کردین، یک ساعت صبر کنین. ممکنه تا یک ساعت بهتون کد بده. اما بعدش اطلاعات رو پاک می کنن و مطمئنا چیزی ثبت نمی شه. بعدش با خیال راحت می تونین صفحه رو ببنیدن و دوباره ثبت نام کنین.

خب حالا اونایی که یک ساعت صبر نکردن
و صحفه رو بستن چی ؟
از کحا بفهمیم که بعد ازذیک ساعت کد میداده یا نه
یا شایدم داده
حالاراگه دوباره ثبت نام کنیم پس حذفیم؟

برادر ارسال کننده ایمیل ها، amino :
به نظرم بهتره توی این مدت وقت بگذارید واسه زبانتون تا بتونید به نحو بهتری فرمال بنویسید و گرامرتون رو قوی تر کنید.

برادر m64kh:
ترجمه شما اشتباه بود.

در کل در مکاتبه شما نوشته شده:
هر فرمی که میخواید پر کنید 60 دقیقه وقت دارید و چون از دو قسمت تشکیل میشه، اگر بالای 60 دقیقه فرم رو ارسال کنید اطلاعات شما حذف شده و مجدداً باید اقدام کنید تا نهایتاً به کد کانفرمیشن دسترسی پیدا کنید.

مشکلی که دوستان دارند هم از همینه. سرور به دلیل ازدحام ممکنه فرمهایی که حتی زیر 60 دقیقه تکمیل شدند رو حذف کنه تا از سرویس دهی خارج نشه.
بنابراین بدون مشکل تا زمان دریافت کد کانفرمیشن دوباره سعی کنید و نگران نباشید.

اینکه میفرمایید تا بعد از یکساعت از پیام صبر کنید اصلاً منطقی نیست چراکه شما تا 8 سال هم صبر کنید به دلیل بسته شدن کانکشن شما با سرور هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

موفق باشید.

این درسته دمت گرم به خدا قسم، از دیروز تا حالا اصلا
حال خوشی نداشتم و خیلی بابت اتفاقی که موقع ثبت نام
برام افتاد ناراحت بودم، ممنون که من رو از سردرگمی نجات دادی...
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، milade ، Tero.guy ، amino ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 20:11)jack87 نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 19:53)pishtaz611 نوشته:  خدایی از استرس دهنم سرویس شد سر کار
یکی به ما بگه اقا کسی که خطا گرفت بار اول و  بار دوم بلافاصله کد داده شد بهش ایا ثبت نامش خطا داده و حذف شده؟
ممنونم

این جواب وزارت خارجه تو فیسبوک به یه سوال تقریبا مشابه هست:
"دوست عزیز، اگر شماره تاییده دریافت نکرده اید، ثبت نام شما ثبت نشده است. شما باید دوباره فرایند ثبت نام را شروع کنید. این کار برای شما ثبت نام مجددی ایجاد نخواهد کرد. پس از دریافت شماره تاییدیه، مجددا ثبت نام نکنید."
نگران نباشین اینا همش حرفه. وقتی کد نگرفتین یعنی ثبت نام نشدین و برای خیلی ها این مشکل پیش اومده.

دسخوش به شما
اخه من الان داشتم به همین فکر میکردم
این سایتای ثبت نام وطنی خودمون مثل دانشگاه و خیلی جاهای دیگه که با کد رهگیری کار میکنن تا وقتی کد نگیری یعنی ثبت نام نکردی
پس چطور امریکا و پروژه عظیم لاتاری اونم تو کل جهان همچین سیستمی داره
دیگه داشتم شک میکردم تا اینکه سوال کردم و شکم به یقین تبدیل شد
ممنون از شما
تشکر کنندگان: jack87 ، jsmlz
البته به نظر من از نظر فني ميتونستند كاري كنند كه يك فرد با مشخصاتي كه وارد ميكنه فقط يك بار بتونه ثبت نام كنه و بارهاي ديگه سيستم ازش مشخصات مشابه يا حداقل آدرس ايميلش رو نپذيره و بنويسه قبلا با اين ايميل ثبت نام شده براي دوره جاري، اين كارو كرده بوددند الان براي دوستان سردرگمي ايجاد نميشد و اينكه معلومه خب اگه مشكل از سمت خودشون باشه كه هست در صورتي كه كانفيرميشن بدون نمايش صادر شده باشه مسئولين سايت لاتاري گردن نخواهند گرفت و بهتون ميگن دوباره ثبت نام كنيد بهتره كه اعتبار خودشون زير سئوال نره فقط.
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 17:24)Reza2018 نوشته:  

توصیه میکنم :

روزهای آخر ثبت نام کنید

ربطی نداره چون 90%افراد رورهای اخر ثبت نام می کنند بدیهی 90%برندگان از روز های اخر باشند همین طور کیس نامبر های زیر هزار نود درصد باید از روز های اخر باشند اثبات حرفمم جدولی هست که مدیر محترم در تایپیک هشدار ها و نکات قبل از ثبت نام گذاشتن حالا شما دلتون میخواد اصلا دقیقه اخر ثبت نام کنید ولی لطفا ملت جوگیر نکنید ثانیه اخر ثبت نام کنند و یهو سایت بسته بشه و ثبت نامشون باطل بشه چون ته دلشون حسابی بهتون  ف.و.ش میدند

يك نكته ديگه هم اينكه در روزهاي آخر چون مثل روزهاي اول ازدحام مراجعه كننده هست احتمال وقوع مشكل فني در سايت هم بالاتره.
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، Tero.guy ، Reza2018

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان