موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز
سوالی داشتم..اول اینکه برای پر کردن فرم باید همه حروف بزرگ نوشته بشه یا کوچیک؟ من ترم 3 ارشد هستم چی باید بزنم؟ شوهرم هم فوق دیپلمه.. اون چطور؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
به امید قبولی همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم بار اول به صفحه اول برگردانده شدم و هیچ گزینه ای نبود و چاره ای هم جز بستن صفحه نبود اما بار دوم با موفقیت کد داد
رتبه:
0
40 تشکر در 12 ارسال
در نظر داشته باشید دوستانی که به هر علت با عبارت:
Submission In Progress روبرو شدن و دوباره
بلافاصله ثبت نام کردند و کد تاییده دریافت کردند به احتمال
خیلی زیاد حذف شدند چون ثبت نامشون دوبار انجام شده.
انشاءالله سال آینده.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-07 ساعت 15:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-07 ساعت 15:48 توسط Phoenix7.)
بابا کجا می خواید برید؟عامریکا کیلو چنده
برید تاپیکهای ایالتهای مختلف رو بخونید
اکثر کسائی که رفتن آواره شدن.1 دونه اتاق هم گیر نمی آرن واسه اجاره .ایرانیها هم که سایه هم دیگه رو با تیر کمون سنگی رو هوا می زنن و هیچ کمکی به هم نمی کنن
کار هم که نیس. تازه اگه هم پیدا بشه بی گاری کامل ساعتی 7.5 دلاره.آخر وقت کاری هم بهت میگن فردا بیای یا نه . همشم باید دلارهای نازنین تون رو که با خودتون بردید رو خرج کنید .اون هم به نرخ هر دلار 3600 تومن .(احتمالا تا اون موقع هم رفته بالای 4 تومن)
به نظرم عامریکا باید شرایط و کمکهای ویژه ای رو به مهاجرین بده مثل مسکن و بلیط و هواپیما و کمک خرج بی کاری و...
دقیقا مثل همون شرایط ویژه ای که کافی نت سر کوچه مون داره با آب و تاب تبلیغ می کنه
عاباس عاقا رو می گم
روزگارِ غریبیست نازنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تکلیف کسایی که با پیغام If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below: روبرو شدن و دوباره ثبت نام کردن و کد گرفتن چیه؟