کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
سلام دوستای عزیز
سوالی داشتم..اول اینکه برای پر کردن فرم باید همه حروف بزرگ نوشته بشه یا کوچیک؟ من ترم 3 ارشد هستم چی باید بزنم؟ شوهرم هم فوق دیپلمه.. اون چطور؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
به امید قبولی همه
تشکر کنندگان: jsmlz
منم بار اول به صفحه اول برگردانده شدم و هیچ گزینه ای نبود و چاره ای هم جز بستن صفحه نبود اما بار دوم با موفقیت کد داد
تشکر کنندگان:
(2016-10-07 ساعت 12:13)Phoenix7 نوشته:  رو شیشه یه کافی نت درشت نوشته بود:
ثبت نام  "تخصصی" لاتاری آمریکا با شرایط ویژه
دو نفر هم با عینکهای پرفسوری و ریش بزی پشت دَخل نشسته بودن و ملتی هم حیران تو صف واستاده بودن
با خودم دارم فکر میکنم یعنی این پرفسورها دستشون با KCC تو یه کاسه اس؟

داداش کار از این حرفا گذشته ، الان دیگه تمام شبکه های ماهواره ای هم دارن تبلیغ میکنن!!! جم ، منوتو و... یعنی امسال فکر کنم شرکت کننده به بالاترین سطح خودش در چند سال گذشته برسه Big Grin

هرچند با اتفاقی که موقع ثبت نام واسه من افتاد دیگه فکر کنم حذف شدم ، امیدوارم اون سه دفعه ای که سابمیت زدم و برگشت صفحه اول باعث حذف شدنم نشه
اگه لاتاری شد که خیلی هم عالی ، اگه نشد اسکیل وورکر کانادا یا استرالیا ، بازم نشد میزنیم به جاده ، اونم نشد ، خب نمیشه دیگه چیکار کنم زوری که نیست!

خر ما از کرگی کره خر بود
Big Grin
من 10 سال روز ها و حتی ساعت اول  باز شدن سایت ثبت نام کردم ، اما دیدم یارو روز یا روزهای آخر ثبت نام کرده و قبول شده تازه با کیس نامبر 2 یا 3 رقمی

توصیه میکنم :
روزهای آخر ثبت نام کنید

روز اعلام نتایج من میخندم شما گریه میکنید
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 10:35)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 08:17)eexaminee نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 21:05)LORDAmiroo نوشته:  سلام
من پسرم هنوز زیر دیپلمه ولی من از 15 سالگیش از طریق شرکتم براش بیمه رد کردم.
سال دیگه طرفای مرداد سابقه کارش 2 سال میشه.
طبق قوانین و با توجه به اینکه نتایج اردیبهشت اعلام میشن میتونم اسمشو برای لاتاری امسال نویسم درسته؟

در مورد ثبت نام لاتاری وضعیت شخص در لحظۀ ثبت نام فرد مطرح هست، نه فرداش نه ۳ ماه بعدش نه بعد از قبولیش، حتماً دقت کنید.

طبق قوانین ذکر شده گفتن که سابقه ی کار باید 2 سال در 5 سال گذشته باشه.
طبق تجربه های خودم در موارد دیگه فکر نمیکنم چیزی که میگید درست باشه!
چرا که مثلا خیلی از افراد موقع ثبت نام سرباز بودن و حتی موقعی که اسمشون در اومده پاسپورت نداشتن! اما بعدن موفق به دریافت ویزا شدند.
پس نتیجه میگیریم وضعیت شخص در قبل از مصاحبه ملاکه نه قبل از ثبت نام. Cool

دقیقا همینطوره.وضعیت شخص درزمان مصاحبه مهمه.اما به این هم توجه داشته باشیدکه باید روزمصاحبه اون چیزی باشیدکه درفرم 260 اعلام کرده اید.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 13:23)lighthouse نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 08:17)eexaminee نوشته:  در مورد ثبت نام لاتاری وضعیت شخص در لحظۀ ثبت نام فرد مطرح هست، نه فرداش نه ۳ ماه بعدش نه بعد از قبولیش، حتماً دقت کنید.

چرا که مثلا خیلی از افراد موقع ثبت نام سرباز بودن و حتی موقعی که اسمشون در اومده پاسپورت نداشتن! اما بعدن موفق به دریافت ویزا شدند.

دقیقا همینطوره.وضعیت شخص درزمان مصاحبه مهمه.اما به این هم توجه داشته باشیدکه باید روزمصاحبه اون چیزی باشیدکه درفرم 260 اعلام کرده اید.

در بعضی از مواد این مسئله صحیح هست در مورد همه صدق نمیکنه
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
(2016-10-07 ساعت 13:22)dvb3000 نوشته:  من 10 سال روز ها و حتی ساعت اول  باز شدن سایت ثبت نام کردم ، اما دیدم یارو روز یا روزهای آخر ثبت نام کرده و قبول شده تازه با کیس نامبر 2 یا 3 رقمی

توصیه میکنم :

روزهای آخر ثبت نام کنید

روز اعلام نتایج من میخندم شما گریه میکنید

جوجه رو نیمه اردیبهشت سال بعد میشمارند.
تشکر کنندگان: Tero.guy ، pishtaz611 ، jsmlz
در نظر داشته باشید دوستانی که به هر علت با عبارت:
Submission In Progress روبرو شدن و دوباره
بلافاصله ثبت نام کردند و کد تاییده دریافت کردند به احتمال
خیلی زیاد حذف شدند چون ثبت نامشون دوبار انجام شده.
انشاءالله سال آینده.
بابا کجا می خواید برید؟عامریکا کیلو چنده
برید تاپیکهای ایالتهای مختلف رو بخونید
اکثر کسائی که رفتن آواره شدن.1 دونه اتاق هم گیر نمی آرن واسه اجاره .ایرانیها هم که سایه هم دیگه رو با تیر کمون سنگی رو هوا می زنن و هیچ کمکی به هم نمی کنن
کار هم که نیس. تازه اگه هم پیدا بشه بی گاری کامل ساعتی 7.5 دلاره.آخر وقت کاری هم بهت میگن فردا بیای یا نه . همشم باید دلارهای نازنین تون رو که با خودتون بردید رو خرج کنید .اون هم به نرخ هر دلار 3600 تومن .(احتمالا تا اون موقع هم رفته بالای 4 تومن)
به نظرم عامریکا باید شرایط و کمکهای ویژه ای رو به مهاجرین بده مثل مسکن و بلیط و هواپیما و کمک خرج بی کاری و...
دقیقا مثل همون شرایط ویژه ای که کافی نت سر کوچه مون داره با آب و تاب تبلیغ می کنه
عاباس عاقا رو می گم
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، milade ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 15:09)Kaspersky نوشته:  در نظر داشته باشید دوستانی که به هر علت با عبارت:
انشاءالله سال آینده.

چرا بدون اطلاع از چیزی نظر میدهید
خود اداره مهاجرت گفته تا کد تایید دریافت نکردید ثبت نامی انجام نمیشه
از روی کد تایید قرعه کشی انجام میشه
چرا بدلیل استرس ایجاد میکنید
I am getting reports of people experiencing a problem during submission. People see “submission in progress.” This sort of error usually means the servers are getting overwhelmed with activity. My best advice is STOP entering for a few days. The system will be quieter in a few days time. There are no prizes for being first!!!! PATIENCE!

For those experiencing this problem now, you are in a difficult position. It is important to not enter more than once. However, if you don’t get a confirmation number, you cannot check your entry in May 2017.  There is NO workaround for that. So – if you have a problem , you may as well wait a few days and try again. Hopefully it will work at that time and you get a confirmation number. In my mind, that is the best thing to do.  
تشکر کنندگان: Kaspersky ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 15:45)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 15:09)Kaspersky نوشته:  در نظر داشته باشید دوستانی که به هر علت با عبارت:
انشاءالله سال آینده.

I am getting reports of people experiencing a problem during submission. People see “submission in progress.” This sort of error usually means the servers are getting overwhelmed with activity. My best advice is STOP entering for a few days. The system will be quieter in a few days time. There are no prizes for being first!!!! PATIENCE!

For those experiencing this problem now, you are in a difficult position. It is important to not enter more than once. However, if you don’t get a confirmation number, you cannot check your entry in May 2017.  There is NO workaround for that. So – if you have a problem , you may as well wait a few days and try again. Hopefully it will work at that time and you get a confirmation number. In my mind, that is the best thing to do.  

کاملا متوجه شدم این یعنی کسی که بعد از دیدن Submission In Progress
بلافاصله بعد از چند دقیقه مجدد ثبت نام کرد و کد تاییده دریافت کرد حذف نشده؟
تکلیف کسایی که با پیغام ‎If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:‎ روبرو شدن و دوباره ثبت نام کردن و کد گرفتن چیه؟
(2016-10-07 ساعت 08:17)eexaminee نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 21:05)LORDAmiroo نوشته:  سلام
من پسرم هنوز زیر دیپلمه ولی من از 15 سالگیش از طریق شرکتم براش بیمه رد کردم.
سال دیگه طرفای مرداد سابقه کارش 2 سال میشه.
طبق قوانین و با توجه به اینکه نتایج اردیبهشت اعلام میشن میتونم اسمشو برای لاتاری امسال نویسم درسته؟

در مورد ثبت نام لاتاری وضعیت شخص در لحظۀ ثبت نام فرد مطرح هست، نه فرداش نه ۳ ماه بعدش نه بعد از قبولیش، حتماً دقت کنید.

بحث پاسپورت فرق داره چون شما اگه پاسپورتم داشته باشيد ولي expire شده باشه حتي نميتونيد به كشور همسايه بريد چه برسه به مراحل اداري بعد از قبولي.
انشاءالله سال آینده.

At
هر سال فقط موقع اعلام نتايج error ميداد، امسال هم موقع ثبت نام و هم اعلام نتايج.
(2016-10-07 ساعت 16:11)Kaspersky نوشته:  
انشاءالله سال آینده.

کاملا متوجه شدم این یعنی کسی که بعد از دیدن Submission In Progress
بلافاصله بعد از چند دقیقه مجدد ثبت نام کرد و کد تاییده دریافت کرد حذف نشده؟

نوشته اگه error گرفتين بلافاصله نرين دوباره ثبت نام كنيد، چند روز بعدش انجام بديد كه server خلوت تر شده باشه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان