کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-07 ساعت 13:22)dvb3000 نوشته:  من 10 سال روز ها و حتی ساعت اول  باز شدن سایت ثبت نام کردم ، اما دیدم یارو روز یا روزهای آخر ثبت نام کرده و قبول شده تازه با کیس نامبر 2 یا 3 رقمی

توصیه میکنم :

روزهای آخر ثبت نام کنید

روز اعلام نتایج من میخندم شما گریه میکنید

دوست عزیز شما که ده بار است از ثبت نام در روزهای اول نتیجه نگرفتی. چطور خودتان امتحان نکرده .همه رو به روز آخر دعوت میکنی؟( در ضمن من روز 15 ثبت نام کرده بودم)
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: pishtaz611 ، storagemeter ، jsmlz
(2016-10-05 ساعت 08:39)algh90 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 07:24)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 03:16)m64kh نوشته:  درست می‌فرمایید.
منتها همه عکس‌ها همه این اطلاعات رو ندارن.
ممکنه کسی عکس چاپ شده رو اسکن کنه. عکس اسکن شده اطلاعات رو نداره.
ممکنه تنظیمات ساعت و تاریخ دوربین درست نباشه.
بعضی از دوربین‌ها و گوشی‌ها اجازه می‌دن تا ثبت شدن بعضی از این اطلاعات رو لغو کنیم.
حتا روی عکس‌هایی که اطلاعات هست، می‌شه این اطلاعات رو پاک کرد.
برای همین دیتابیس خود سایت منبع قابل اعتمادتری برای دولت به نظر می‌رسه.
Big Grin

بله،
در تکمیل حرف شما دوستان باید اضافه کنم که حتی عکس هایی که این اطلاعات رو دارند هم به راحتی میشه اطلاعاتشون رو تغییر داد و یا پاک کرد. Cool

چکاریه... خب از ادیت فوتو خود سایت که برید و عکستان را ادیت کنید و بعدش ذخیره کنید..خودش تمام اطلاعات دقیقی که لازم داره مثل 600 پیکسل و عمق 24 و تاریخ روز را در عکس اصلاح میکنه... تمام موارد مثل نوع دوربین و هرچیز دیگه ای و حذف میکنه... وقتی این امکاناتو خودشون گذاشتن چرا مسیله رو پیچیده اش میکنید!!!؟؟؟؟

شما عکستون رو با ادیتور سایت بگیرید ادیت کنید و من به شما مشخصات کاملش رو میدم دوباره ! عکس شما مشخصات اکزیفش باید تغییر کنه

یه ضربالمثلی داریم که میگه : طرف اینقدر مار خورده که افعی شده . این امریکایی ها خودشون خیلی قالتاق هستن !!!

تمامی عکس هایی که میفرستید واسه ادیتور سایت لاتاری - همشون کد گذاری میشه ! یه نسخه اصلی ذخیره میشه داخل هاست اونا و نسخه ادیت شده برای شما واسه ذخیره کردن قرار میگیره !

چون کارم هاستینگ و طراحی وبسرویس هستش خواستم یه راهنمایی بکنم . خلاصه از ما گفتن بود

میتونید از سایت هایی که قابلیت change ExiF دارن استفاده کنید - به صورت انلاین
Tampa.Floorida.Usa
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
سلام - برای نمیدونم چندمین بار همین الان ثبت نام کردم فک کنم از 2012 من ثبت نام کردم تا الان.ببینیم چی میشه.تا 2 می خدا نگهدار.
نفسم گرفت ازاین شهر در این حصار بشکن در این حصار جادویی روزگار بشکن
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
(2016-10-08 ساعت 04:32)mehrdad.mohajersara نوشته:  سلام - برای نمیدونم چندمین بار همین الان ثبت نام کردم فک کنم از 2012 من ثبت نام کردم تا الان.ببینیم چی میشه.تا 2 می خدا نگهدار.

سلام
دوست عزیز امضا شما اشتباه است ، درستش اینه :

نفسم گرفت ازين شب در اين حصار بشكن
در اين حصار جادويي روزگار بشكن

چو شقايق از دل سنگ برآر رايت خون
به جنون صلابت صخره ي كوهسار بشكن

تو كه ترجمان صبحي به ترنم و ترانه
لب زخم ديده بگشا صف انتظار بشكن

... سر آن ندارد امشب كه برآيد آفتابي؟
تو خود آفتاب خود باش و طلسم كار بشكن

بسراي تا كه هستي كه سرودن است بودن
به ترنمي دژ وحشت اين ديار بشكن

شب غارت تتاران همه سو فكنده سايه
تو به آذرخشي اين سايه ي ديوسار بشكن

ز برون كسي نيايد چو به ياري تو اينجا
تو ز خويشتن برون آ سپه تتار بشكن

***محمدرضا شفیعی کدکنی***
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: milade ، jsmlz
(2016-10-07 ساعت 20:42)milade نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 22:51)amino نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 22:48)m64kh نوشته:  دوستان خلاصه اش اینه که اگه بعد از پر کردن فرم سابمیت رو زدین و توی مرحله  ‎Submission In Progress‎ گیر کردین، یک ساعت صبر کنین. ممکنه تا یک ساعت بهتون کد بده. اما بعدش اطلاعات رو پاک می کنن و مطمئنا چیزی ثبت نمی شه. بعدش با خیال راحت می تونین صفحه رو ببنیدن و دوباره ثبت نام کنین.

خب حالا اونایی که یک ساعت صبر نکردن
و صحفه رو بستن چی ؟
از کحا بفهمیم که بعد ازذیک ساعت کد میداده یا نه
یا شایدم داده
حالاراگه دوباره ثبت نام کنیم پس حذفیم؟

برادر ارسال کننده ایمیل ها، amino :
به نظرم بهتره توی این مدت وقت بگذارید واسه زبانتون تا بتونید به نحو بهتری فرمال بنویسید و گرامرتون رو قوی تر کنید.

برادر m64kh:
ترجمه شما اشتباه بود.

در کل در مکاتبه شما نوشته شده:
هر فرمی که میخواید پر کنید 60 دقیقه وقت دارید و چون از دو قسمت تشکیل میشه، اگر بالای 60 دقیقه فرم رو ارسال کنید اطلاعات شما حذف شده و مجدداً باید اقدام کنید تا نهایتاً به کد کانفرمیشن دسترسی پیدا کنید.

مشکلی که دوستان دارند هم از همینه. سرور به دلیل ازدحام ممکنه فرمهایی که حتی زیر 60 دقیقه تکمیل شدند رو حذف کنه تا از سرویس دهی خارج نشه.
بنابراین بدون مشکل تا زمان دریافت کد کانفرمیشن دوباره سعی کنید و نگران نباشید.

اینکه میفرمایید تا بعد از یکساعت از پیام صبر کنید اصلاً منطقی نیست چراکه شما تا 8 سال هم صبر کنید به دلیل بسته شدن کانکشن شما با سرور هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

موفق باشید.

باز خوبه با همین گرامر دست پا شکسته بیکار ننشستم Big Grin یه حرکتی زدم یه جوابی گرفتم Smile

باز شما هم سوال منو متوجه نشدی
ببین
من یک ساعت صبر نکردم و صحفه رو بستم و به کی سی سی ایمیل زدم
یه صحفه بود با این عنوان که در حال ثبت نام
یه گزینه بود به اسم چک استیتوس که گزینه در حال ثبت نام رو نمیشد انتخاب کرد ولی گزینه چک استیتوس رو که‌میزدی مشخصاتت میومد
حالا
من اگه یک ساعت صبر میکردم ، کد رو دریافت میکردم؟
یعنی من الان ثبت نام شدم و کد رو ندارم؟

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: milade ، jsmlz
سلام دوباره به همگی...
دوباره ثبت‌نام لاتاری و روز از نو و روزی از نو...
دیگه احساس می‌کنم به بخشی از زندگیم تبدیل شده! Big Grin
امیدوارم دیگه این دفه نوبت ما قدیمیا باشه... Wink
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، abas_kashan ، milade ، jsmlz
دوستانی که موقع سابمیت کردن به صفحه اول برگردانده شدن نگران نباشن من ایمیل زدم و گفتن تا زمانی که کد رو دریافت نکردین میتونید دوباره ثبت نام کنید
متن ایمیل من:
Dear Sir,
I've got a question about DV Lottery 2018 entry form and I will be happy if you answer it.
I completed the first part of the entry and pressed the Continue button,then in reveiw part when I pressed the Submit button I was returned back to the first part and got this message (‎If you need to go back and make a correction, do NOT use the back button on your browser. Instead use the appropriate button here or below:‎) ond I didn't get confirmation number and there was no button to click so I closed the tab browser.
I filled the entry again and this time I got the Confirmation Number.
Am I registered properly?or will I be removed because of two attempts?
Yours faithfully
و جوابی که دادن:
Thank you for your inquiry.

For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry and/or case.

If you do not receive a confirmation number, it is safe to submit your entry again. If you are told that the 2nd entry is a duplicate, when ESC is available on May 2nd, there is a way to find your confirmation number to get your status. All you need to do is keep track of the exact name, birth date, and email address that was entered into the Entry form.

If you have lost your confirmation number, or if you have received a duplicate entry notification instead of a confirmation page, you will be able to retrieve your confirmation number beginning on May 2, 2017, by accessing the website at http://www.dvlottery.state.gov. There is no way to retrieve your confirmation number prior to May 2, 2017.
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، jsmlz
من امروز ثبت نام کرد که میشه پنجمین سال اشنایی با لاتاری.
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، sherwean001 ، iSalar ، milade ، jalayevatan ، jsmlz
(2016-10-08 ساعت 11:13)amino نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 20:42)milade نوشته:  در کل در مکاتبه شما نوشته شده:
هر فرمی که میخواید پر کنید 60 دقیقه وقت دارید و چون از دو قسمت تشکیل میشه، اگر بالای 60 دقیقه فرم رو ارسال کنید اطلاعات شما حذف شده و مجدداً باید اقدام کنید تا نهایتاً به کد کانفرمیشن دسترسی پیدا کنید.

مشکلی که دوستان دارند هم از همینه. سرور به دلیل ازدحام ممکنه فرمهایی که حتی زیر 60 دقیقه تکمیل شدند رو حذف کنه تا از سرویس دهی خارج نشه.

اینکه میفرمایید تا بعد از یکساعت از پیام صبر کنید اصلاً منطقی نیست چراکه شما تا 8 سال هم صبر کنید به دلیل بسته شدن کانکشن شما با سرور هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

موفق باشید.

باز خوبه با همین گرامر دست پا شکسته بیکار ننشستم  Big Grin یه حرکتی زدم یه جوابی گرفتم  Smile

ببین
یه گزینه بود به اسم چک استیتوس که گزینه در حال ثبت نام رو نمیشد انتخاب کرد ولی گزینه چک استیتوس رو که‌میزدی مشخصاتت میومد
حالا

خب، در این صورت من به صورت حرفه ای پاسخ شما و کلیه دوستان رو میدم. امیدوارم که حل بشه این نگرانی برای شما.
ببینید، شما برای ثبت نام یک سری دیتا براتون تعریف میشه در سرور به اسم سشن. عمر این سشن 60 دقیقست. اما در بهترین حالت 60 دقیقه. یعنی ممکنه زودتر از 60 دقیقه از بین بره.
حالا چرا از بین میره؟ چون سرور باید بتونه پردازش های دیگه رو هم رسیدگی کنه. پس اگر ثبت نام شما کمتر از 60 دقیقه و بسته به شانس تمام بشه، سشن شما حذف و اطلاعات در دیتابیس ذخیره و شما کد رو خواهید گرفت.
اما اگر شانس با شما یار نباشه ( خطای سیستمی که منجر به ثبت نشود ) و سشن زیر 60 دقیقه حذف بشه و یا اینکه بیش از 60 دقیقه ثبت نام شما طول بکشه باز هم سشن از بین میره و اطلاعات ثبت نخواهند شد.

پس شما چون کد نگرفتید سشن شما از بین رفته و باید مجدد اقدام کنید. این از این موضوع.

اینکه شما صفحه رو بسته باشید و صبر نکردید اصلاً فرقی نمیکنه. وقتی صفحه در سرور پردازش میشه عمر اون در سرور به اتمام میرسه و اگر شما 23000 سال نوری هم صبر میکردید اتفاقی رخ نمیداد و کدی دریافت نمیکردید چون نه سرور امکان داره مه با شما ارتباط برقرار کنه و نه دیگه اطلاعات شما رو داره.

در آخر اینکه شما ثبت نام نشده اید و میبایست تا زمان دریافت کد تلاش کنید.
تشکر کنندگان: jack87 ، amino ، Kaspersky ، jsmlz
(2016-10-08 ساعت 14:16)milade نوشته:  
(2016-10-08 ساعت 11:13)amino نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 20:42)milade نوشته:  در کل در مکاتبه شما نوشته شده:

موفق باشید.

باز خوبه با همین گرامر دست پا شکسته بیکار ننشستم  Big Grin یه حرکتی زدم یه جوابی گرفتم  Smile

ببین
حالا

خب، در این صورت من به صورت حرفه ای پاسخ شما و کلیه دوستان رو میدم. امیدوارم که حل بشه این نگرانی برای شما.
ببینید، شما برای ثبت نام یک سری دیتا براتون تعریف میشه در سرور به اسم سشن. عمر این سشن 60 دقیقست. اما در بهترین حالت 60 دقیقه. یعنی ممکنه زودتر از 60 دقیقه از بین بره.
حالا چرا از بین میره؟ چون سرور باید بتونه پردازش های دیگه رو هم رسیدگی کنه. پس اگر ثبت نام شما کمتر از 60 دقیقه و بسته به شانس تمام بشه، سشن شما حذف و اطلاعات در دیتابیس ذخیره و شما کد رو خواهید گرفت.
اما اگر شانس با شما یار نباشه ( خطای سیستمی که منجر به ثبت نشود ) و سشن زیر 60 دقیقه حذف بشه و یا اینکه بیش از 60 دقیقه ثبت نام شما طول بکشه باز هم سشن از بین میره و اطلاعات ثبت نخواهند شد.

پس شما چون کد نگرفتید سشن شما از بین رفته و باید مجدد اقدام کنید. این از این موضوع.

اینکه شما صفحه رو بسته باشید و صبر نکردید اصلاً فرقی نمیکنه. وقتی صفحه در سرور پردازش میشه عمر اون در سرور به اتمام میرسه و اگر شما 23000 سال نوری هم صبر میکردید اتفاقی رخ نمیداد و کدی دریافت نمیکردید چون نه سرور امکان داره مه با شما ارتباط برقرار کنه و نه دیگه اطلاعات شما رو داره.

در آخر اینکه شما ثبت نام نشده اید و میبایست تا زمان دریافت کد تلاش کنید.
خیلی ممنون از توضیحی که دادید
وقتی من رو submit میزدم کد رو نمیداد و تو همون صفحه باقی میموند.... ولی پایین صفحه هیچ دکمه‌ای برای برگشت نبود.
چیزی که فکرمو مشغول کرده! پس چرا زیر فیلد مربوط به عکس نوشته بود received photo....!!
من ۳ بار فرم پرکردم و هر سه بار همینجوری شد!
کیس نامبر 2018Axxxxxxxxx
رویت قبولی
کنسولگری
تعداد افراد منظور در کیس
ارسال فرم های سری اول
کارنت شدن کیس
مصاحبه
کلیرنس
دریافت ویزا
ورود به آمریکا
دریافت گرین کارت
جمع تقریبی هزینه ها
تشکر کنندگان: jsmlz
سلام
ببخشید شما به کدام ادرس ایمیل زدید؟

ممنون
.........................................................................................
Case Number: 2018AS000007##
##PRINCIPAL Applicant NAME: SH
PREFERENCE Category: DV DIVERSITY
Foreign Country Chargeability: IRAN
Big Grin
(2016-10-08 ساعت 18:26)j@vad نوشته:  خیلی ممنون از توضیحی که دادید
وقتی من رو submit میزدم کد رو نمیداد و تو همون صفحه باقی میموند....  ولی پایین صفحه هیچ دکمه‌ای برای برگشت نبود.
چیزی که فکرمو مشغول کرده!  پس چرا زیر فیلد مربوط به عکس نوشته بود received photo....!!
من ۳ بار فرم پرکردم و هر سه بار همینجوری شد!
من چیزی از این جمله که بولد کردم دستگیرم نشد که بخوام راهنمایی کنم.
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
دوستان یه دوتا سوال پیش اومده برام:
1- تو قسمت 8 فرم ثبت نام که mailing address قسمت d که City/Town هست به عنوان مثل یکی ساکن "تهران،شهرک غرب" باشه باید اینجور نوشته بشه دیگه: Tehran/shahrak gharb . درسته؟
2- تو قسمت e که District/County/Province/State هست فقط نام استان باید نوشته بشه؟ یا شهرداری منطقه و ناحیه این چیزا رو هم میخواد؟
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند :-)
مرسی

با سلام
کسی که برای ۲۰۱۷ قبول شده ولی هنوز برای مصاحبه نرفته برای ۲۰۱۸ میتونه باز ثبت نام بکنه؟ (که اگر مشکلی پیش آمد شانس از دست نده) نکته منفی برای مصاحبه نیست؟
2017AS000064xx‎
تعداد افراد: 2 نفر
رویت قبولی: 4 می
تکمیل فرم: 26 می
کارنت: 11 آپریل
نامه دوم: 24 آگوست
محل مصاحبه: ابوظبی‎
تاریخ مصاحبه:6 جون
سربازی: معافیت
(2016-10-08 ساعت 21:14)arhsabour نوشته:  با سلام
کسی که برای ۲۰۱۷ قبول شده ولی هنوز برای مصاحبه نرفته برای ۲۰۱۸ میتونه باز ثبت نام بکنه؟ (که اگر مشکلی پیش آمد شانس از دست نده) نکته منفی برای مصاحبه نیست؟

خیر . فقط یکی از دوستان اعلام کرده بود ممکنه از شما سوال بشه که چرا دوبار ثبت نام کردین ؟
البته تا الان هیچ کدوم از دوستان چنین چیزی رو اعلام نکرده بودن و شاید فقط تنها موردی بوده که از ایشون سوال شده.
شما هم خیلی راحت راست مطلب رو می گین که با توجه به زمان مصاحبه و امکان ap خوردن و تموم شدن ویزا ها ترجیح دادین امسال هم شرکت کنید.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: arhsabour ، pishtaz611 ، alirezanz ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان