کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-10 ساعت 00:56)amirfarrokh نوشته:  سلام
این جزو قوانینشون هست؟؟؟
یعنی میشینن چک میکنن که عکسی که من امسال استفاده کردم مثل سال قبله یا نه؟؟؟
بعید میدونم ها

من با عکس سال قبل ثبت نام کردم و برنده شدم ولی پیشنهاد میکنم عکس جدید بگیرید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
(2016-10-09 ساعت 21:26)?!Seattle نوشته:  
(2016-10-09 ساعت 02:36)hs6467 نوشته:  سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر

سفارت از چه طریقی تمکن مالی ازما میخواد؟ پرینت ترجمه شده حساب بانکی میخواد؟

بعد، این مبلغ حداقل باید برای من و خانومم و فرزند سه سالم چقدر باشه؟

یه سوالی، اینا چقدر به دردم میخورن در آمریکا:

( من شغلم آی تی هست و از کدنویسی سایت تا انیمیشن و طراحی و کدنویسی بازی های آنلاین و سه بعدی و دوبعدی و ... هست)

پول نقد در حساب بانکی داشته باشید و نامه تمکن از بانک بگیرید و اگر نتونستید میتونید سند ملک رو هم ترجمه کنید و بعنوان تمکن ارائه بدید ولی اولویت با نامه تمکن بانکی هستش .
برای یک نفر حدود بیست هزار دلار و به ازای هر نفر که به کیس اضافه میشه حدود پنج هزار دلار ‎‎

در باره شغل اول بهتره تحقیق کنید در کدوم ایالتها شغل شما خواستار زیادی داره و در تاپیک مربوط به اون ایالتها سوالات خودتون رو از اوضاع فعلی بازار کار مطرح کنید .

ممنون از شما دوست عزیز

خوب یه سوالی:

حالا اگه پول من کمتر از اون مقداری بود که آفیسر یا همون سفارت از من میخواد، ریجکت میشه پرونده یا نه ؟
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jsmlz
این جزو قوانینشون هست؟؟؟
بعید میدونم ها

نرم افزارهایی وجود داره که میتونه فایلهای تکراری رو تشخیص بده .و با استفاده از این نوع نرم افزار در کمتر از نیم ساعت خیلی راحت میتونن (کل عکسهای تکراری) متقاضیان رو پیدا کنند! و با توجه به اینکه امسال تاکید کردن عکس باید جدید باشه خیلی راحت میتونن همه کسانی که از عکس تکراری استفاده کردن از قرعه کشی حذف کنند.
برای مشاهده و یا دانلود این نوع برنامه ها کلمه Duplicate Finder روی توی گوگل جستجو کنید
2012-2017
تشکر کنندگان: sheghi ، pishtaz611 ، amirfarrokh ، jsmlz
(2016-10-10 ساعت 01:08)mohammad68 نوشته:  ویژگیهای ترکیب بندی عکس...
[عکس: yk3akoaa5x62do80bu91.jpg]
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
نقل قول:ممنون از شما دوست عزیز

خوب یه سوالی:

حالا اگه پول من کمتر از اون مقداری بود که آفیسر یا همون سفارت از من میخواد، ریجکت میشه پرونده یا نه ؟

بله ریجکت میشه.
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، hs6467 ، jsmlz
(2016-10-10 ساعت 02:45)hs6467 نوشته:  
(2016-10-09 ساعت 21:26)?!Seattle نوشته:  [quote='hs6467' pid='727202' dateline='1475964394']
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر

( من شغلم آی تی هست و از کدنویسی سایت تا انیمیشن و طراحی و کدنویسی بازی های آنلاین و سه بعدی و دوبعدی و ... هست)

پول نقد در حساب بانکی داشته باشید و نامه تمکن از بانک بگیرید و اگر نتونستید میتونید سند ملک رو هم ترجمه کنید و بعنوان تمکن ارائه بدید ولی اولویت با نامه تمکن بانکی هستش .
برای یک نفر حدود بیست هزار دلار و به ازای هر نفر که به کیس اضافه میشه حدود پنج هزار دلار ‎‎

در باره شغل اول بهتره تحقیق کنید در کدوم ایالتها شغل شما خواستار زیادی داره و در تاپیک مربوط به اون ایالتها سوالات خودتون رو از اوضاع فعلی بازار کار مطرح کنید .

قربون شکلت چرا اطلاعات غلط میدی!!! برای یک نفر چیزی حدود 15000 دلار ، یعنی همون خط فقر آمریکا که هر سال اعلام میشه
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، hs6467 ، alirezanz ، jsmlz
سلام دوستان، من در رابطه با ثبت نام سوالى داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنيد، من و نامزدم فروردين ماه عقد مى كنيم، مى خواستم بدونم الان مى تونيم اسم هم رو در قسمت همسر بنويسيم؟ اگر يكيمون برنده بشه اون موقع كه جواب لاتارى مياد زن و شوهر هستيم ولى الان عقد نكرديم
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-10-10 ساعت 10:48)azimi1368 نوشته:  
(2016-10-10 ساعت 02:45)hs6467 نوشته:  
(2016-10-09 ساعت 21:26)?!Seattle نوشته:  
(2016-10-09 ساعت 02:36)hs6467 نوشته:  سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر

قربون شکلت چرا اطلاعات غلط میدی!!! برای یک نفر چیزی حدود 15000 دلار ، یعنی همون خط فقر آمریکا که هر سال اعلام میشه
احتمالا قصد خرابکاری داشتم.
با پوزش از سایر دوستان اشتباه تایپی رو اصلاح می کنم
برای دو نفر حدود بیست هزار دلار و به ازای هر نفر که به کیس اضافه میشه حدود پنج هزار دلار

خط فقر برای سال 2016 اینه.

Rolleyes

2016 POVERTY GUIDELINES FOR THE 48 CONTIGUOUS STATES AND THE DISTRICT OF COLUMBIA‎
Persons ‎in family/household Poverty guideline‎
For ‎families/households with more than 8 persons, add $4,160 for each additional person.‎
1 ‎$11,880‎
2 ‎16,020‎
3 ‎20,160‎
4 ‎24,300‎
5 ‎28,440‎
6 ‎32,580‎
7 ‎36,730‎
8 ‎40,890‎
2016 ‎POVERTY GUIDELINES FOR ALASKA
For ‎families/households with more than 8 persons, add $5,200 for each additional person.‎
1 ‎$14,840‎
2 ‎20,020‎
3 ‎25,200‎
4 ‎30,380‎
5 ‎35,560‎
6 ‎40,740‎
7 ‎45,920‎
8 ‎51,120‎
2016 ‎POVERTY GUIDELINES FOR HAWAII
For ‎families/households with more than 8 persons, add $4,780 for each additional person.‎
1 ‎$13,670‎
2 ‎18,430‎
3 ‎23,190‎
4 ‎27,950‎
5 ‎32,710‎
6 ‎37,470‎
7 ‎42,230‎
8 ‎47,010‎

‎‎
تمکن مالی از فرمول زیر محاسبه می شه.

براساس تعداد افراد خانواده و ایالت مورد نظر، باید حداقل معادل ‎125 %‎ مبالغ اعلام شده تمکن مالی ارائه گردد. ‎‎
بعنوان مثال برای یک خانواده دو نفره که در یکی از 48 ایالت بغیر از هاوایی و الاسکا می خواد زندگی کند باید
‎16020 * 1.25 = 20025‎ دلار
منبع  این لینک
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، hs6467 ، jsmlz
سلام
لاتاری 2018 ثبت نام کردم
اگر قبول بشم
و قبل از قبولی عمل زیبایی بینی انجام بدم تکلیف چیه؟
همچین موردی بوده که ریجکت بشه؟
سلام دوستان
من یه‌سوال در مورد ثبت نام DV-2018 داشتم.
من خودم چند روز پیش ثبت نام‌کردم confirmation هم گرفتم.
الان پدرم هم میخواد خودش ثبت نام‌کنه که اطلاعات همه اعضای خانواده زیر ۲۱ سال لازمه..
میخواستم ببینم من که الان ۱۹ سالمه و پدرم باید اطلاعات منو هم وارد کنه،confirmationخودم باطل میشه یا نه؟
ممنون??
در ضمن عکسی که خودم باهاش ثبت نام کردم اگه دوباره پدرم تو اطلاعات من تو ثبت نام خودش بزاره مشکلی ایجاد نمیشه؟
پیشاپیش ممنون??
دوستان یکی واهشان جواب بده. این بند از میزان تحصلات که سفارت گفته "اموزشگاهای از راه دور" منظورش چیه؟ به شصه دارم غیر حضوری میونم. سن 34 هست. و دیپلمم رو 89 گرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید. پولی نیست.
آرزو میکنم که همه ی بچه های مهاجر سرا از قبول شده های امسال باشن

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، jack87 ، jsmlz
(2016-10-10 ساعت 01:11)siamak نوشته:  
این جزو قوانینشون هست؟؟؟
بعید میدونم ها

من با عکس سال قبل ثبت نام کردم و برنده شدم ولی پیشنهاد میکنم عکس جدید بگیرید .

سلام.نه مهم نیست شما زمانی که برنده بشید برای روز مصاحبه باید عکس جدید بگیرید...دوست من با عکس 3 سال پیش شرکت کرد و برنده شد خدا بخواد شما هم برنده مشید و...
تشکر کنندگان: amirfarrokh ، jsmlz
(2016-09-27 ساعت 03:16)microbit نوشته:  
(2016-09-26 ساعت 17:17)pishtaz611 نوشته:  به امید قبولی همه اونایی که هم میخوان برن و هم آرزوشو دارن
خدایا خودت میدونی چقدر دلم میخوام آمریکا زندگی کنم و فقط و فقط آمریکا نه جای دیگه

باز خوبه شما دلت میخواد اونجا زندگی کنی...
من از وقتی فقط 8 سالم بود دوست داشتم برم یه کشور دیگه، بزرگتر که شدم آمریکا رو کشفیدم.... و تا الان یا مشکلات مالی نزاشته یا شانس، که پام برسه اونجا...
الان وضعیتم جوریه که حاضرم فقط پام برسه آمریکا همونجا سرم رو بزارم زمین بگم خدایا شکرت بعدش جان به جان آفرین تسلیم کنم... دیگه آرزویی ندارم Big Grin  Big Grin  Big Grin

من سوییس هم دوست دارم زندگی کنم Wink Big Grin
برای همه دوستانی که ثبت نام کردن آرزوی قبولی دارم ...من متاسفانه 2 سال سابقه کاری در 5 سال گذشته رو ندارم به همین خاطر ثبت نام نمیکنم تا کسی دیگه که شرایط قبولی رو داره بتونه از این فرصت استفاده کنه ... انشاالله وفتی 2 سال سابقه کارم درست بشه صددرصد شرکت میکنم
تشکر کنندگان: jack87 ، farh@d ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان