کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-10 ساعت 01:11)siamak نوشته:  
(2016-10-10 ساعت 00:56)amirfarrokh نوشته:  سلام
این جزو قوانینشون هست؟؟؟
یعنی میشینن چک میکنن که عکسی که من امسال استفاده کردم مثل سال قبله یا نه؟؟؟
بعید میدونم ها

من با عکس سال قبل ثبت نام کردم و برنده شدم ولی پیشنهاد میکنم عکس جدید بگیرید .

امسال فرق میکنه خود مدیر مهاجرسرا داخل انجمن هشدارها و نکات قبل ثبت نام گفتند که اگه امسال از عکس های که برای لاتاریه های قبلی استفاده شده حذف میشه
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان: jack87 ، amirfarrokh ، jsmlz
سلام. مدرک لیسانس همون university degreeمیشه؟
تشکر کنندگان: jack87 ، jsmlz
سلام
منم الان ثبت نام کردم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
تشکر کنندگان: jsmlz
(2016-10-10 ساعت 20:38)سارا - مانی نوشته:  سلام. مدرک لیسانس همون university degreeمیشه؟

بله، لیسانس و فوق دیپلم همین گزینه میشه
دوست عزیز
بله خود شما
10 ثانیه بخند :-)
مرسی

تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
(2016-10-10 ساعت 11:14)Tts نوشته:  سلام دوستان، من در رابطه با ثبت نام سوالى داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنيد، من و نامزدم فروردين ماه عقد مى كنيم، مى خواستم بدونم الان مى تونيم اسم هم رو در قسمت همسر بنويسيم؟ اگر يكيمون برنده بشه اون موقع كه جواب لاتارى مياد زن و شوهر هستيم ولى الان عقد نكرديم

نه، الان چون نامزد هستین و رسمی نشده اسم همدیگرو تو اطلاعاتتون ثبت نام نکنید و جداگانه اقدام کنید و اگر قبول شدید تو مرحله بعد که یه فرم دیگه باید پر کرد اونجا میتونید اطلاعات همسرتون رو انشالله عقد کرده باشید بدید.
دوست عزیز
بله خود شما
مرسی

تشکر کنندگان: alirezanz ، Tts ، نسل سوخته ، jsmlz
(2016-10-10 ساعت 13:05)pishtaz611 نوشته:  سلام
لاتاری 2018 ثبت نام کردم
اگر قبول بشم
و قبل از قبولی عمل زیبایی بینی انجام بدم تکلیف چیه؟
همچین موردی بوده که ریجکت بشه؟

فکر نمیکنم تاثیر بزاره به قول معروف نمیخواین بکوبین و از نو بسازین که تو این چند ماه! و حالا فوقش تو ترجمه مدارک شناسایی یه عکس جدید میگیرید و مدرک شناسایی رو با اون عکس به سفارت تحویل میدید
دوست عزیز
بله خود شما
مرسی

تشکر کنندگان: pishtaz611 ، alirezanz ، jsmlz
(2016-10-10 ساعت 14:49)farh@d نوشته:  دوستان یکی واهشان جواب بده. این بند از میزان تحصلات که سفارت گفته "اموزشگاهای از راه دور" منظورش چیه؟ به شصه دارم غیر حضوری میونم. سن 34 هست. و دیپلمم رو 89 گرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید. پولی نیست.

ممنون میشم یکی جواب این سوال منم بده
دوستان deadline ثبت نام لاتاری 2018 تا کی هست؟ حتما باید عکس امسال باشه یا با عکس پارسال هم میشه ثبت نام کرد؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
(2016-10-11 ساعت 01:24)farh@d نوشته:  [quote='farh@d' pid='727356' dateline='1476094754']
دوستان یکی واهشان جواب بده. این بند از میزان تحصلات که سفارت گفته "اموزشگاهای از راه دور" منظورش چیه؟ به شصه دارم غیر حضوری میونم. سن 34 هست. و دیپلمم رو 89 گرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید. پولی نیست.

[/quot]
اگه دیپلم ریاضی،تجربی یا انسانی که پیش دانشگاهی دارن و 12 ساله هستن داشته باشید مشکلی نداره از بابت ثبت نام ولی اگه فنی حرفه ای یا کاردانش بوده باشین به مشکل میخورین که اونم یا باید برید دنبال مدرک پیش دانشگاهی و یا دانشجو بشید.(چون نمیدونم چی و چطور غیر حضوری میخونید نمیتونم در این مورد راهنمایی کنم)
دوست عزیز
بله خود شما
مرسی

تشکر کنندگان: farh@d ، jsmlz
(2016-10-11 ساعت 02:27)fariba_a نوشته:  دوستان deadline ثبت نام لاتاری 2018 تا کی هست؟ حتما باید عکس امسال باشه یا با عکس پارسال هم میشه ثبت نام کرد؟

تا 17 آبان.
عکس هم امسال اعلام کردن اگر عکس سال های قبل باشه رو بزارین مردوده
دوست عزیز
بله خود شما
مرسی

تشکر کنندگان: fariba_a ، alirezanz ، jsmlz
(2016-10-08 ساعت 21:40)?!Seattle نوشته:  
(2016-10-08 ساعت 19:28)jack87 نوشته:  دوستان یه دوتا سوال پیش اومده برام:
1- تو قسمت 8 فرم ثبت نام که mailing address قسمت d که City/Town هست  به عنوان مثل یکی ساکن "تهران،شهرک غرب" باشه باید اینجور نوشته بشه دیگه: Tehran/shahrak gharb . درسته؟
2- تو قسمت e که District/County/Province/State هست فقط نام استان باید نوشته بشه؟ یا شهرداری منطقه و ناحیه این چیزا رو هم میخواد؟

1- در این قسمت فقط تهران رو ذکر می کنید و بقیه رو در قسمت آدرس اینطوری وارد می کنید

شهرك غرب - بلوار خوردين - خيابان توحيد ٣ - پلاك ١ - طبقه

4th Floor, No. 1, Tohid 3 St., Khovardin Blvd., Shahrak Gharb

2- فقط استان

با سلام دوست گرامی
فقط استان درست نیست چون توی گزینه ها state
هم هست که به معنای کشور است. پس اگر نام کشور را
هم بنویسند موردی ندارد،
(2016-09-30 ساعت 23:20)milade نوشته:  
(2016-09-30 ساعت 16:19)kkr200 نوشته:  
(2016-09-28 ساعت 11:03)milade نوشته:  سلام به همه همیشگی ها

امسال هم مجدداً فرا رسید تا ما دوباره عمرمون رو پای شانسمون صرف کنیم.
امیدوارم قدیمی های این بخت ازمایی دیگه به فکر این روش نباشند و از سایر روش ها هم اقدام کنند.
سال اولی ها هم توجه کنند که توی این چند سال از این منتظر سرا شاید کمتر از انگشتان دست برنده شده اند. بنابراین دل خوش نکنید و به زندگیتون توجه کنید.

اما من فاز منفی ام رو شورع میکنم با این جمله : هیچکس از شما قبول نمیشید بجز خودم!

امیدوارم امسال علاوه بر هوپ بر واقعیت ها هم نیم نگاهی داشته باشیم.

ایام به کام.

پ.ن: فاز منفی من هرچند فان هست اما واقعیت های جدی رو در بر داره ، کسی به دل نگیره.

به به داش گلمون

اقا سال قبل که از هممون دعوت شد، ما خودمون نخواستیم بریم Smile)

چه خبرا؟ خوبی؟
قشنگیش اینه میتونیم حرفای سال قبل رو کپی پیست کنیم Smile)
همشون همینان...

امسال هم ثبت نام میکنی؟

سلام.

قربانت داداش. ارادت دارم.
من خوبم، شکر. شما چطوری؟
چند سال از عمرمون گذشت سر هیچ ...
امیدوارم که امسال خبری بشه. اما در کل من تنها امسال و سال اینده رو ثبت نام میکنم. برنامه ریختم که بترکونم :دی
ایشالله هر کی هر چیزی به صلاحش هست پیش بیاد براش و همیشه جیبمون پر پول و لبمون خندون باشه.

ممنونم.

اوه اوه اینجا بازم شلوغ شد
چاکر شما
آقا من که شرایطش رو ندارم برای امسال
ایشالا که امسال کارات اوکی میشه

اون جریانِ برنامه ریختی بترکونی چیه؟ راه زیر آبی پیدا کردی؟ دست منم بگیر Big Grin
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: milade ، alirezanz ، jsmlz
سام وان لایک یو؟
عمو سام؟

فلافلی؟
قهوه خونه؟

بچه های سال قبل کجایین؟
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
(2016-10-11 ساعت 03:03)jack87 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 01:24)farh@d نوشته:  
(2016-10-10 ساعت 14:49)farh@d نوشته:  دوستان یکی واهشان جواب بده. این بند از میزان تحصلات که سفارت گفته "اموزشگاهای از راه دور" منظورش چیه؟ به شصه دارم غیر حضوری میونم. سن 34 هست. و دیپلمم رو 89 گرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید. پولی نیست.

[/quot]
اگه دیپلم ریاضی،تجربی یا انسانی  که پیش دانشگاهی دارن و 12 ساله هستن داشته باشید مشکلی نداره از بابت ثبت نام ولی اگه فنی حرفه ای یا کاردانش بوده باشین به مشکل میخورین که اونم یا باید برید دنبال مدرک پیش دانشگاهی و یا دانشجو بشید.(چون نمیدونم چی  و چطور غیر حضوری میخونید نمیتونم در این مورد راهنمایی کنم)

ممنون بابت جوابتون. ببینید من دیپلمم کامپیوتره کاروادانش هست. به یکی از اموزشگاهای از راه دور زنگ زدم و گفتم میخوام پیش بگیرم اینام گفتن غیر حضوری میتونی بیایی 24 واحد ورداری و امتحان بدی و دو واحد دیگت رو باید نهایی بدی (رشته انسانی انتخاب کردم) که دست ما نیست. دیپلم رو خود اموزش پرورش میده . کلا سر کلاس نمیریم و فقط موقغ امتحان با بقیه کسایی که امتحاندارن امتحان میدیم. (مدرک رو نمیخریم).
(2016-10-11 ساعت 09:07)farh@d نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 03:03)jack87 نوشته:  
(2016-10-11 ساعت 01:24)farh@d نوشته:  ممنون میشم یکی جواب این سوال منم بده
[/quot]
اگه دیپلم ریاضی،تجربی یا انسانی  که پیش دانشگاهی دارن و 12 ساله هستن داشته باشید ...

ممنون بابت جوابتون. ببینید من دیپلمم کامپیوتره کاروادانش هست. به ... (مدرک رو نمیخریم).

والله فرقی با خریدن نداره میخوای ما رو گول بزنی یا خودتو
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان