کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
سلام من موقع ثبت نام همه فرم هارو به درستی پر کردم وقتی روی دکمه submit زدم فرم دوباره به صفحه اول که صفحه مشخصات بود برگشت و به اون صفحه که کد تاییدیه ثبت نام میده نرفت بدون اینکه خطایی گرفته باشه و همه دکمه های cancel و submit ,یا continue هم ازبین رفته بودن ، وقتی دوباره ثبت نام کردم و مجدد فرم رو پر کردم تونستم با موفقیت ثبت نام کنم و کد تاییدیه رو بگیرم ، بنظرتون من در قرعه کشی شرکت داده میشم؟؟ این مشکل برای چی پیش اومد ؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من به دو تا مشکل اصلی برخوردم برای ثبت نام:

1. به همین آدرس سایت اصلی ثبت نام که توی مهاجرسرا گذاشته شده میرم، اما اصلا گرینه شروع پروسه ثبت نام نداره و فقط صفحه چک کردن قبولی 2017 میاد.

2. اون آدرسی هم که دوستان برای چک کردن عکس گذاشتند، فقط عکس رو کراپ و نهایتا سیو میکنه. اما چک نمیکنه و اوکی نمیده.

من پارسال شرکت نکردم اما سالهای قبلش شرکت کرده بودم و این مشکل اصلا وجود نداشت. ممنون میشم اگر کمک و راهنمایی کنید و آدرس هایی که شماها ازش استفاده کردید رو بگذارید که من هم بتونم ثبت نام کنم...
تشکر کنندگان:
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال دارم از بچه های با تجربه...ممنون میشم راهنماییم کنین
من خودم روز های اول ثبت نام کردم و به خاطر این که خونه خودمون اجاره هست در قسمت ادرس و کد پستی ادرس خونه خالم رو دادم اما حالا میخوام پسر خالم رو ثبت نام کنم...الان میخوام بدونم اگه واسه ثبت نام پسر خالم همون ادرس و کد پستی گه واسه خودم زدم رو وارد کنم چون دو تا ادرس تکراری میشه بعدا به مشکل نمیخوره؟؟؟احیانا از قرع کشی حذف نمیشیم؟؟؟اینم بگم این قسمت ادرس و کد پستی اپشنال هست من دیدم خیلیا وارد نمیکنن
بازم ممنون از بچه هایی تجربه دارن و از کمک به بقیه دریغ نمیکنن
به امید روز های خوب
رود خانه ها می دانند که عجله ای در کار نیست

ما روزی به مقصد خواهیم رسید! Wink
امیلن
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال دارم عکس مورد استفاده برای ثبت نام نباید با پاسپورت یکی باشه یا اگر یکی باشه مشکلی نیست.

ممنون از پاسخگوییتون.
شماره کیس: ‎2017AS32XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 ‎July 12‎
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم:   ‎2016 ‎July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: ‎2017 ‎Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP‎
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
تشکر کنندگان:
دوستان میشه لطف کنید جواب من رو بدید...

من با پروسه ثبت نام کاملا آشنایی دارم و بارها خودم شخصا ثبت نام کردم. چندین سال هم هست که توی این سایت عضوم. پس لطفا نگید برو تاپیک ها رو بخون. مشکل من اینه که وقتی تو سایت اصلی یعنی www.dvlottery.state.gov میرم فقط صفحه پیگیری 2017 و 2016 باز میشه. آیا من سایت رو اشتباه میرم؟! سالهای قبل دوستان بییشتر به هم کمک میکردند تو این سایت. امیدوارم که الان هم همینطور باشه. ممنون از عزیزانی که پاسخ میدن.
تشکر کنندگان:
(2016-10-15 ساعت 16:55)p450 نوشته:  دوستان میشه لطف کنید جواب من رو بدید...

من با پروسه ثبت نام کاملا آشنایی دارم و بارها خودم شخصا ثبت نام کردم. چندین سال هم هست که توی این سایت عضوم. پس لطفا نگید برو تاپیک ها رو بخون. مشکل من اینه که وقتی تو سایت اصلی یعنی www.dvlottery.state.gov  میرم فقط صفحه پیگیری 2017 و 2016 باز میشه. آیا من سایت رو اشتباه میرم؟! سالهای قبل دوستان بییشتر به هم کمک میکردند تو این سایت. امیدوارم که الان هم همینطور باشه. ممنون از عزیزانی که پاسخ میدن.

سلام
آخر آدرسی که نوشتین ESC میاد که اونو باید پاک کنین .
وارد صفحه ثبت نام میشه
اگر ESC باشه وارد صفحه نتایج میشه .

به امید قبولی همه .
تشکر کنندگان: p450
(2016-10-15 ساعت 16:40)MOZHDEHHHHHH نوشته:  دوستان یه سوال دارم عکس مورد استفاده برای ثبت نام نباید با پاسپورت یکی باشه یا اگر یکی باشه مشکلی نیست.

ممنون از پاسخگوییتون.

سلام
عکس باید فقط شرایط ذکر شده رو داشته باشه .

مشکلی نداره اگر دوجا ازش استفاده کنین . Wink Wink
تشکر کنندگان:
mehre cyrus نوشته:
MOZHDEHHHHHH نوشته: دوستان یه سوال دارم عکس مورد استفاده برای ثبت نام نباید با پاسپورت یکی باشه یا اگر یکی باشه مشکلی نیست.

ممنون از پاسخگوییتون.

سلام

مشکلی نداره اگر دوجا ازش استفاده کنین  . Wink  Wink

syrus جان سوال منم جواب میدادی دیگه

امیلن
تشکر کنندگان: alirezanz

من با پروسه ثبت نام کاملا آشنایی دارم و بارها خودم شخصا ثبت نام کردم. چندین سال هم هست که توی این سایت عضوم. پس لطفا نگید برو تاپیک ها رو بخون. مشکل من اینه که وقتی تو سایت اصلی یعنی www.dvlottery.state.gov  میرم فقط صفحه پیگیری 2017 و 2016 باز میشه. آیا من سایت رو اشتباه میرم؟! سالهای قبل دوستان بییشتر به هم کمک میکردند تو این سایت. امیدوارم که الان هم همینطور باشه. ممنون از عزیزانی که پاسخ میدن.

آدرس کامل :

با مرورگر Google chrome آخرین نسخه حتما برو ، اگر بازم صفحه نتایج اومد Ctrl+F5 رو بزن

اینم آدرس دانلود آخرین نسخه گوگل کروم

Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
(2016-10-15 ساعت 17:08)mehre cyrus نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 16:40)MOZHDEHHHHHH نوشته:  دوستان یه سوال دارم عکس مورد استفاده برای ثبت نام نباید با پاسپورت یکی باشه یا اگر یکی باشه مشکلی نیست.

ممنون از پاسخگوییتون.

سلام

مشکلی نداره اگر دوجا ازش استفاده کنین  . Wink  Wink

syrus جان سوال منم جواب میدادی دیگه Sad

امیلن

دوست عزیز من با این ادرس https://www.dvlottery.state.gov/ و مرورگر اینترنت اکسپلور برای چند نفر همین امروز ثبت نام کردم. امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه.
شماره کیس: ‎2017AS32XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 ‎July 12‎
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم:   ‎2016 ‎July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: ‎2017 ‎Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP‎
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
با ارزوی موفقیت واسه همه دوستان
یک سری افراد سودجو هستن واسه رونق کسب کارشون دست به هر کاری میزنن
نمونه این افراد
[عکس: 5iSr3]
خیلی ها واسه کنجکاوی ثبت نام میکنن و حق خیلی ها ضایع میشه
تشکر کنندگان: alirezanz ، Azarakhsh43
(2016-10-15 ساعت 16:31)avenger نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من خودم روز های اول ثبت نام کردم و به خاطر این که خونه خودمون اجاره هست در قسمت ادرس و کد پستی ادرس خونه خالم رو دادم اما حالا میخوام  پسر  خالم رو ثبت نام کنم...الان میخوام بدونم اگه واسه ثبت نام پسر خالم همون ادرس و کد پستی گه واسه خودم زدم رو وارد کنم چون دو تا ادرس تکراری میشه بعدا به مشکل نمیخوره؟؟؟احیانا از قرع کشی حذف نمیشیم؟؟؟اینم بگم این قسمت ادرس و کد پستی اپشنال هست من دیدم خیلیا وارد نمیکنن
به امید روز های خوب

بچه های قدیمی مهاجرسرا
خواهشن یه راهنمایی برسونین Rolleyes

امیلن
(2016-10-15 ساعت 18:00)avenger نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 16:31)avenger نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من خودم روز های اول ثبت نام کردم و به خاطر این که خونه خودمون اجاره هست در قسمت ادرس و کد پستی ادرس خونه خالم رو دادم اما حالا میخوام  پسر  خالم رو ثبت نام کنم...الان میخوام بدونم اگه واسه ثبت نام پسر خالم همون ادرس و کد پستی گه واسه خودم زدم رو وارد کنم چون دو تا ادرس تکراری میشه بعدا به مشکل نمیخوره؟؟؟احیانا از قرع کشی حذف نمیشیم؟؟؟اینم بگم این قسمت ادرس و کد پستی اپشنال هست من دیدم خیلیا وارد نمیکنن
به امید روز های خوب

بچه های قدیمی مهاجرسرا
خواهشن یه راهنمایی برسونین Rolleyes

تا جایی که من میدونم نه مشکلی نداره ولی این فقط نظر منه Wink
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jack87
(2016-10-14 ساعت 17:18)kkr200 نوشته:  
(2016-10-14 ساعت 03:00)Richard نوشته:  امروز الکی 3 تا پیج به اینجا اضافه شد . مثلا اینجا گفتگوی آزاد در مورد (پروسه ثبت نام) هست نه مکان چت!
بیچاره کسی که میخواد از اول تمام پیج هارو بخونه تا کمی تجربه کسب کنه.

همش تقصیر این @alirezanz‎ هستا :|
بیا جواب بده بینم چرا الکی چت روم میکنی اینجا رو؟

دوستِ عزیز من اینجا گفتگوی ازاد هست دیگه، راجع به هر موضوعی تکرار میکنم هر موضوعی که مربوط لاتاری و آمریکا و ... باشه ما حرف میزنیم

از تجربه های توهمی آمریکا Big Grin
تا این که اونجا چه ماستی خوبه برای سلامت
کجا زندگی کنی و هزارتا مورد دیگه

پ.ن : چرا تگ نمیشی؟ :|

چت روم امروز چه خلوته Big Grin
تگ میخوای کنی اول @ بزن بعد اسممو میزنی میاد انتخاب کن Smile
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، kkr200

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان