کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
ممنون از همه عزیزانی که پاسخ من رو دادند...
سپاسگزارم
تشکر کنندگان:
و باز هم 2018 و انتظاری تلخ تا ماه می.
پنجمین تلاش برای موفقیت...... شور و شوق سالهای اول و دوم نیست دیگه. کلا اینجا پاتوقمون بود و تو تاپیک شمارش معکوس تا اعلام نتایج رویابافی میکردیم.
امیدوارم موفق باشید . فرزاد ایمیگرنت (استخوان سابق)
تشکر کنندگان: jalayevatan ، mehre cyrus
سلام
احساس میکنم تاریخ تولد خانمم روز و ماهش رو جا به جا زدم Sad
اساتید نظرشون چیه؟ اعصابم خرد شده
% 23 ▓▓▓▓▓▓▓▓
Loading►...Please Wait◄
تشکر کنندگان:
سلام خدمت همه ی دوستان
بنده هم بعد از 2سال مجدد میخوام ثبت نام کنم 2ساله قبلشم که بخت با ما یار نبود و قبول نشدیم
امیدوارم امسال کسایی که واقعا شرایطشو دارن قبول بشن
البته هنوز ثبت نامی نکردم دیگه مثل 4ساله پیش شوقی نیست واسه ثبت نام ولی خوب ناامیدم نمیشم Smile
به امید قبولی
تشکر کنندگان:
(2016-10-15 ساعت 16:40)MOZHDEHHHHHH نوشته:  دوستان یه سوال دارم عکس مورد استفاده برای ثبت نام نباید با پاسپورت یکی باشه یا اگر یکی باشه مشکلی نیست.

ممنون از پاسخگوییتون.

مهم نیست یکی باشه یا نه فقط باید عکس جدید باشه
تشکر کنندگان:
(2016-10-15 ساعت 20:27)DR.MOVIE نوشته:  سلام

سلام مشکلی نیست زمانی که برنده شدین میتونین درستش کنین Smile
تشکر کنندگان:
[عکس: 56gj_statue-of-liberty-flag.jpg]
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: jalayevatan ، pishtaz611 ، Azarakhsh43

اینقدر درگیر این اشتباهات احتمالی در مورد مثلا جابه جایی تاریخ تولد، اسم، عکس و ... نباشید. اینها باعث حذف کسی نمیشه. فرم رو پر کنید و برید به زندگیتون برسید تا چند ماه بعد. واقعا لاتاری چیزی نیست که ارزش وقت و هزینه و اعصاب خوردی داشته باشه. هیچ حساب و کتابی توش نیست و اگه دوستان واقعا به دنبال مهاجرت هستن به نظر من راه های دیگه رو حتما پیگیری کنن.
تشکر کنندگان: HadiMSC ، نسل سوخته
(2016-10-15 ساعت 22:55)samirasamira1010 نوشته:  

اینقدر درگیر این اشتباهات احتمالی در مورد مثلا جابه جایی تاریخ تولد، اسم، عکس و ... نباشید. اینها باعث حذف کسی نمیشه. فرم رو پر کنید و برید به زندگیتون برسید تا چند ماه بعد. واقعا لاتاری چیزی نیست که ارزش وقت و هزینه و اعصاب خوردی داشته باشه. هیچ حساب و کتابی توش نیست و اگه دوستان واقعا به دنبال مهاجرت هستن به نظر من راه های دیگه رو حتما پیگیری کنن.

تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره؟
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: samirasamira1010 ، pishtaz611
(2016-10-15 ساعت 18:00)avenger نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 16:31)avenger نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
یه سوال دارم از بچه های با تجربه...ممنون میشم راهنماییم کنین
من خودم روز های اول ثبت نام کردم و به خاطر این که خونه خودمون اجاره هست در قسمت ادرس و کد پستی ادرس خونه خالم رو دادم اما حالا میخوام  پسر  خالم رو ثبت نام کنم...الان میخوام بدونم اگه واسه ثبت نام پسر خالم همون ادرس و کد پستی گه واسه خودم زدم رو وارد کنم چون دو تا ادرس تکراری میشه بعدا به مشکل نمیخوره؟؟؟احیانا از قرع کشی حذف نمیشیم؟؟؟اینم بگم این قسمت ادرس و کد پستی اپشنال هست من دیدم خیلیا وارد نمیکنن
بازم ممنون از بچه هایی تجربه دارن و از کمک به بقیه دریغ نمیکنن
به امید روز های خوب

بچه های قدیمی مهاجرسرا
خواهشن یه راهنمایی برسونین Rolleyes

سلام دوست عزیز

نگران نباشید ادرس مهم نیست شما برای چند نفر دیگه هم همون ادرس رو بزنید مشکلی نداره

ادرس دقیق فقط بعد از برنده شدن و تو فرم DS-260 مهمه

موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: pishtaz611
(2016-10-13 ساعت 20:18)alirezanz نوشته:  
(2016-09-29 ساعت 03:22)LORDAmiroo نوشته:  سلام دوستان
منم به عنوان یکی از پیشکسوت های این عرصه اومدم اعلام حضور کنم Big Grin
توروخدا مثل سال های قبل حرف های فلسفی نزنید که دیگه حالم داره بهم میخوره Big Grin
بابا هرکی برد نوش جونش هرکیم نبرد بره به کارش برسه :|
لطفا خواب هایی از قبیل مادربزرگم اومد گفت زندگیت متحول میشه و یا غیره هم تعریف نکنید که من یه آرشیو دارم :|
احساس های الهی مقطعی تون هم که هرساله بین ماه های سپتامبر تا می سراغتون میان بزارین همون پیش خودتون بمونه :|
ضمنا طبق گفته ی استاد خیابانی اونی که برنده نشده قطعا برنده نشده پس به دنبال معجزه تا ماه ها بعد از اعلام نتایج به سایت دیوی مراجعه نفرمایید.
با تشکر Smile :|

Sad  Sad  من خواب دیدم که امسال حله Sad  فقط سوار یه چهارپا بودم تو کوهستان، نمیدونم چرا اما حتما آمریکا میرفتم Wink

چهار پا چیه اسمش جکیه برادر :|
خر محبوب منه اونم کوهستان نیس گرند کنیونه Cool
اونجا ام آمریکا بوده جایی نمیرفتی Wink
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: alirezanz
دوستان من ثبت نام کردم همه مراحلم درست پیش رفتم ولی وقتی سابمیت زدم برگشت صفحه اول!کامفرمیشن کد کجا بود؟؟؟؟؟داد؟؟من ندیدم!!!وای حالم بده!!!!فک کردم ایمیل میشه!!!تروروخدا زود جوابمو بدید من ثبت نام شدم؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
این چه سیستمیه آخه ک اول باید مدیر سایت ببینه بعد بقیه میتونن ببینن؟؟؟؟
خب شاید من سوالم اورژانسی بود!!!!

هیچی دیگه خواستم بگم ک ب سلامتی ثبت نام کردم...اول با فایرفاکس رفتم ک بهم شماره نداد بعد با گوگل کروم خیلی راحت کانفرمیشن نامبر رو داد منم هزار جا نوشتمشSmile)
تشکر کنندگان:
(2016-10-15 ساعت 17:13)avenger نوشته:  [quote='mehre cyrus']

ممنون از پاسخ
syrus جان سوال منم جواب میدادی دیگه
سلام
من مهرکوروش هستم . آقا نیستم .
چون اطمینان نداشتم جوابتونو ندادم . اما به نظر نمیاد اشکالی داشته باشه . خیلیا باهم تو یه خونه زندگی میکنن پس آدرسشونم شبیه همه .
Shy Shy Shy
تشکر کنندگان: alirezanz
(2016-10-15 ساعت 23:26)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 22:55)samirasamira1010 نوشته:  

تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره؟

اگه منظورتون توصیه هایی هست که به دوستان داشتم حاصل تجربه ی خودم هست و سعی کردم این مسیر رو برم و جواب هم گرفتم خدارو شکر. اصلا هم مدعی نیستم که حتما این مسیر رو همه باید برن فقط دارم میگم تجربه ی من هست و ممکنه به درد بقیه بخوره. من دکتری از یکی از دانشگاه های خوب استرالیا با فاند کامل پذیرش گرفتم و الان منتظر ویزا هستم حدودا 2 ماهه. من سعی کردم با تلاش خودم رویاهام رو پیگیری کنم تا اینکه آینده ام رو به شانس بسپارم. البته لاتاری ثبت نام کردم و هر سال هم می کنم چون هیچ جا آمریکا نمیشه برای من (نظر هر کسی متفاوت هست). ولی این به این معنی نیست که آینده خودم و نسل بعد از خودم رو به شانس بسپارم و همینجوری بشینم تا اسمم دربیاد بین 15 میلیون نفر. وقتی شرایط مهاجرت رو دارم از راه دیگه ای حتما پیگیری می کنم چون می دونم تو این کشور آینده ی روشنی نخواهم داشت. منظورم از حرف هایی که به دوستمون زدم فقط این بود که یکم مطالعه کنن شرایط سایر کشورها رو تا اگه واقعا قصد مهاجرت دارن شاید بتونن از راه دیگه ای به اهدافشون برسن.
شما احیانا جواب سوالاتون رو که با فونت درشت هم نوشتید گرفتید؟!
تشکر کنندگان: dvb3000 ، alirezanz ، LORDAmiroo ، darabi ، pishtaz611

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان