کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-13 ساعت 19:38)kkr200 نوشته:  
(2016-10-12 ساعت 22:40)aralam نوشته:  سلام خدمت مدیر محترم گروه و دوستان عزیز
یه سوال داشتم از خدمتتون و اون اینکه کسانی که تو لاتاری 2017 برنده شده اند میتونن برای لاتاری 2018 نیز ثبت نام کنند؟

شما که برنده شدین دیگه ثبت نام چیه؟ :|

ولی خب جوابتون مثبت است.
دوست عزیز و گرامی ممنون از پاسختون.
شما خودتون بهتر میدونید که تا دقیقه 90 که ویزا بخوره تو پاستون، هیچ چیزی تو پروسه لاتاری قابل پیش بینی و برنامه ریزی نیست.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان خوبید؟میشه بگید تقریبا از اواسط اردیبهشت که جوابای اولیه میاد تا زمان نهایی که حتما باید قبل از اون وارد آمریکا بشید چقدر طول میکشه؟تقریبا اسفند ماه باید ایران رو ترک کنیم درسته؟
در به در در پی معشوق دویدیم چه غم
گر به معشوق رسیدیم چه بهتر نرسیدیم چه غم
تشکر کنندگان:
(2016-10-15 ساعت 16:31)avenger نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
یه سوال دارم از بچه های با تجربه...ممنون میشم راهنماییم کنین
من خودم روز های اول ثبت نام کردم و به خاطر این که خونه خودمون اجاره هست در قسمت ادرس و کد پستی ادرس خونه خالم رو دادم اما حالا میخوام  پسر  خالم رو ثبت نام کنم...الان میخوام بدونم اگه واسه ثبت نام پسر خالم همون ادرس و کد پستی گه واسه خودم زدم رو وارد کنم چون دو تا ادرس تکراری میشه بعدا به مشکل نمیخوره؟؟؟احیانا از قرع کشی حذف نمیشیم؟؟؟اینم بگم این قسمت ادرس و کد پستی اپشنال هست من دیدم خیلیا وارد نمیکنن
بازم ممنون از بچه هایی تجربه دارن و از کمک به بقیه دریغ نمیکنن
به امید روز های خوب

با سلام
با توجه به چیزایی که خوندم و شنیدم فکر نمیکنم مشکلی باشه. ادرس و کد پستی بعد از برنده شدنتون توی فرم DS-260 مهمه. برای اینکه کاملن مطمعن بشید و خیالتون راحت باشه میتونید توی این سایت هم سوالتون رو مطرح کنید و ببینید چه جوابی بهتون میدن. سایت مفیدی هستش.
http://britsimonsays.com/dv-2018-announced/
شماره کیس: ‎2017AS32XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 ‎July 12‎
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم:   ‎2016 ‎July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov‎
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: ‎2017 ‎Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP‎
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام دوستان
من امروز در عکاسی عکسم رو گرفتم منتها زمینه مایل به طوسی روشن شد و سمت چپ بک گراند تیره تر شد انگار که سایه افتاده و عکاس بک گراند رو در فتوشاپ کلا حذف کرد و کامل سفید شد ، به نظرتون ایراد داره؟؟ و من دوباره عکس بگیرم؟ باید چیکار کرد که بک گراند سایه نیوفته؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-16 ساعت 12:39)samirasamira1010 نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 23:26)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 22:55)samirasamira1010 نوشته:  اینقدر درگیر این اشتباهات احتمالی در مورد مثلا جابه جایی تاریخ تولد، اسم، عکس و ... نباشید. اینها باعث حذف کسی نمیشه. فرم رو پر کنید و برید به زندگیتون برسید تا چند ماه بعد. واقعا لاتاری چیزی نیست که ارزش وقت و هزینه و اعصاب خوردی داشته باشه. هیچ حساب و کتابی توش نیست و اگه دوستان واقعا به دنبال مهاجرت هستن به نظر من راه های دیگه رو حتما پیگیری کنن.

تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره؟

اگه منظورتون توصیه هایی هست که به دوستان داشتم حاصل تجربه ی خودم هست و سعی کردم این مسیر رو برم و جواب هم گرفتم خدارو شکر. اصلا هم مدعی نیستم که حتما این مسیر رو همه باید برن فقط دارم میگم تجربه ی من هست و ممکنه به درد بقیه بخوره. من دکتری از یکی از دانشگاه های خوب استرالیا با فاند کامل پذیرش گرفتم و الان منتظر ویزا هستم حدودا 2 ماهه. من سعی کردم با تلاش خودم رویاهام رو پیگیری کنم تا اینکه آینده ام رو به شانس بسپارم. البته لاتاری ثبت نام کردم و هر سال هم می کنم چون هیچ جا آمریکا نمیشه برای من (نظر هر کسی متفاوت هست). ولی این به این معنی نیست که آینده خودم و نسل بعد از خودم رو به شانس بسپارم و همینجوری بشینم تا اسمم دربیاد بین 15 میلیون نفر. وقتی شرایط مهاجرت رو دارم از راه دیگه ای حتما پیگیری می کنم چون می دونم تو این کشور آینده ی روشنی نخواهم داشت. منظورم از حرف هایی که به دوستمون زدم فقط این بود که یکم مطالعه کنن شرایط سایر کشورها رو تا اگه واقعا قصد مهاجرت دارن شاید بتونن از راه دیگه ای به اهدافشون برسن.
شما احیانا جواب سوالاتون رو که با فونت درشت هم نوشتید گرفتید؟!

لایک، امیدوارم بازم به دوستان راهنمایی کنین. با نظرتون کاملا موافقم هیچ جا آمریکا نمیشه اما تا بشه باید جاهای دیگرو تلاش کرد

اولین پست جدی من Big Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: HadiMSC ، samirasamira1010 ، نسل سوخته
(2016-10-16 ساعت 00:43)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-10-13 ساعت 20:18)alirezanz نوشته:  
(2016-09-29 ساعت 03:22)LORDAmiroo نوشته:  سلام دوستان
منم به عنوان یکی از پیشکسوت های این عرصه اومدم اعلام حضور کنم Big Grin
توروخدا مثل سال های قبل حرف های فلسفی نزنید که دیگه حالم داره بهم میخوره Big Grin
بابا هرکی برد نوش جونش هرکیم نبرد بره به کارش برسه :|
لطفا خواب هایی از قبیل مادربزرگم اومد گفت زندگیت متحول میشه و یا غیره هم تعریف نکنید که من یه آرشیو دارم :|
احساس های الهی مقطعی تون هم که هرساله بین ماه های سپتامبر تا می سراغتون میان بزارین همون پیش خودتون بمونه :|
ضمنا طبق گفته ی استاد خیابانی اونی که برنده نشده قطعا برنده نشده پس به دنبال معجزه تا ماه ها بعد از اعلام نتایج به سایت دیوی مراجعه نفرمایید.
با تشکر Smile :|

Sad  Sad  من خواب دیدم که امسال حله Sad  فقط سوار یه چهارپا بودم تو کوهستان، نمیدونم چرا اما حتما آمریکا میرفتم Wink

چهار پا چیه اسمش جکیه برادر :|
خر محبوب منه اونم کوهستان نیس گرند کنیونه  Cool
اونجا ام آمریکا بوده جایی نمیرفتی  Wink
او مای  Big Grin

هر سال ی عده میان اینجا سال بعد نیستن ولی ما همچنان هر سال اینجاییم Big Grin  ویزاهم بگیرم دیگه نمیتونم از اینجا برم Tongue  به این چت روم اعتیاد دارم Wink

@LORDAmiroo@ عزیز 4و7و11 چرا ثبت نام نکردی، اون 2007 شانست بود اگه ثبت نام کرده بودی الان اینجا میومدی میگفتی نیاین آمریکا بدرد نمیخوره همش کاره منم دیگه نمیتونم برگردم دلم واسه وطن تنگ شده Wink هی موج منفی میدادی ما هم میگفتیم خو برگرد Big Grin ازت نمیگذرم حق مارو خوردی چرا از اول ثبت نام کردی حق مارو ضایع کردی

او ساری Tongue منو از برق بکش Big Grin ولی اگه برگردی ازت نمیگذرم Cool
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، jack87 ، copol ، نسل سوخته ، Azarakhsh43
(2016-10-16 ساعت 16:49)Erebour نوشته:  سلام دوستان خوبید؟میشه بگید تقریبا از اواسط اردیبهشت که جوابای اولیه میاد تا زمان نهایی که حتما باید قبل از اون وارد آمریکا بشید چقدر طول میکشه؟تقریبا اسفند ماه باید ایران رو ترک کنیم درسته؟

سلام ، مطابق سوال 30 دستورالعمل ثبت نام تا 8 مهر 97 فرصت اقدام داريد

If I am selected, for how long am I entitled to apply for a Diversity Visa

If you are selected in the DV-2018 program, you are entitled to apply for visa issuance only during U.S. government Fiscal Year 2018, which spans from October 1, 2017, through September 30, 2018.  We encourage selectees to apply for visas as early as possible, once their program rank numbers become eligible
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: alirezanz ، jack87 ، copol
(2016-10-16 ساعت 18:30)alirezanz نوشته:  
(2016-10-16 ساعت 00:43)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-10-13 ساعت 20:18)alirezanz نوشته:  Sad  Sad  من خواب دیدم که امسال حله Sad  فقط سوار یه چهارپا بودم تو کوهستان، نمیدونم چرا اما حتما آمریکا میرفتم Wink

چهار پا چیه اسمش جکیه برادر :|
خر محبوب منه اونم کوهستان نیس گرند کنیونه  Cool
اونجا ام آمریکا بوده جایی نمیرفتی  Wink
او مای  Big Grin

هر سال ی عده میان اینجا سال بعد نیستن ولی ما همچنان هر سال اینجاییم Big Grin  ویزاهم بگیرم دیگه نمیتونم از اینجا برم Tongue  به این چت روم اعتیاد دارم Wink

@LORDAmiroo@  عزیز 4و7و11 چرا ثبت نام نکردی، اون 2007 شانست بود اگه ثبت نام کرده بودی الان اینجا میومدی میگفتی نیاین آمریکا بدرد نمیخوره همش کاره منم دیگه نمیتونم برگردم دلم واسه وطن تنگ شده Wink  هی موج منفی میدادی ما هم میگفتیم خو برگرد Big Grin  ازت نمیگذرم حق مارو خوردی چرا از اول ثبت نام کردی حق مارو ضایع کردی

او ساری Tongue  منو از برق بکش Big Grin  ولی اگه برگردی ازت نمیگذرم Cool

منم هر روز به افق نگا میکنم و به اعداد 4 و 7 و 11 لعنت میفرستم Big Grin
مخصوصا که اینطور که تو میگی قرار بوده ببرمو ثبت نام نکردم Sad
به نظرم که این حرفا کاملا مفید هستن و باعث میشن افراد دیگه ای مثل من 4 و 7 و 11 شونو از دست ندن Sad
حالا دیگه اشکال نداره از ما گذشته همین امسالم ثبت نام نکردم... هیییی. (البته قطعا میکنم ولی روزای پایانی ) Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: jack87 ، alirezanz ، نسل سوخته
(2016-10-16 ساعت 12:39)samirasamira1010 نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 23:26)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 22:55)samirasamira1010 نوشته:  اینقدر درگیر این اشتباهات احتمالی در مورد مثلا جابه جایی تاریخ تولد، اسم، عکس و ... نباشید. اینها باعث حذف کسی نمیشه. فرم رو پر کنید و برید به زندگیتون برسید تا چند ماه بعد. واقعا لاتاری چیزی نیست که ارزش وقت و هزینه و اعصاب خوردی داشته باشه. هیچ حساب و کتابی توش نیست و اگه دوستان واقعا به دنبال مهاجرت هستن به نظر من راه های دیگه رو حتما پیگیری کنن.

تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره؟

اگه منظورتون توصیه هایی هست که به دوستان داشتم حاصل تجربه ی خودم هست و سعی کردم این مسیر رو برم و جواب هم گرفتم خدارو شکر. اصلا هم مدعی نیستم که حتما این مسیر رو همه باید برن فقط دارم میگم تجربه ی من هست و ممکنه به درد بقیه بخوره. من دکتری از یکی از دانشگاه های خوب استرالیا با فاند کامل پذیرش گرفتم و الان منتظر ویزا هستم حدودا 2 ماهه. من سعی کردم با تلاش خودم رویاهام رو پیگیری کنم تا اینکه آینده ام رو به شانس بسپارم. البته لاتاری ثبت نام کردم و هر سال هم می کنم چون هیچ جا آمریکا نمیشه برای من (نظر هر کسی متفاوت هست). ولی این به این معنی نیست که آینده خودم و نسل بعد از خودم رو به شانس بسپارم و همینجوری بشینم تا اسمم دربیاد بین 15 میلیون نفر. وقتی شرایط مهاجرت رو دارم از راه دیگه ای حتما پیگیری می کنم چون می دونم تو این کشور آینده ی روشنی نخواهم داشت. منظورم از حرف هایی که به دوستمون زدم فقط این بود که یکم مطالعه کنن شرایط سایر کشورها رو تا اگه واقعا قصد مهاجرت دارن شاید بتونن از راه دیگه ای به اهدافشون برسن.
شما احیانا جواب سوالاتون رو که با فونت درشت هم نوشتید گرفتید؟!

آخ آخ آخ اسم استرالیا رو نیار که دلم خونه Sad Sad Sad
از یه کنفرانس بین المللی دعوت نامه داشتم فروزان بهم ویزا نداد Sad
نمیدونم حالا چرا اسماشونم کاملا مشابه خواننده های قدیمی بود Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: jack87 ، samirasamira1010 ، alirezanz
این ادرس نمیزاره همه اش بنویسم شماها که تکمیل کردین چیکار کردین تا یه حدی میزاره بعد دیکه نمی نویسه
تشکر کنندگان:
(2016-10-16 ساعت 23:15)Mehran11 نوشته:  این ادرس نمیزاره همه اش بنویسم شماها که تکمیل کردین چیکار کردین تا یه حدی میزاره بعد دیکه نمی نویسه

در قسمت ادرس لاین 2 ادامشو بنویسید. اگر بازم جا نشد ادرس رو خلاصه کنید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

تشکر کنندگان: jack87
دقیقا زمان ثبت نام تا کی هست ؟
کجا میشه دید تو سایت لاتاری
تشکر کنندگان:
دوستان من داخل پاسپورتم آخر فامیلم I خورده ولی من به اشتباه y تایپ کردم . کی میدونه حالا چی میشه
تشکر کنندگان:
سلام يه سوال داشتم. دوستان عكس خانوم ها اگر با رو سري يا مقنعه باشه اشكال داره؟؟ حتمي بايد بي حجاب باشه؟؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-17 ساعت 10:25)ardavanj نوشته:  دوستان من داخل پاسپورتم آخر فامیلم   I خورده ولی من به اشتباه   y تایپ کردم  . کی میدونه حالا چی میشه

مشکلی نداره زمانی که برنده شدین میتونین درستش کنین
تشکر کنندگان: ardavanj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان