کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-21 ساعت 14:00)sherwean001 نوشته:  Thirteen most sacred number for me.
This Year is 13th Year of Registration DV for me.
Good Luck

احسنت به این همه پشتکار
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، sherwean001 ، M0HSeN_US
(2017-04-21 ساعت 11:30)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 10:33)dv2017 نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 10:22)milad.abadani نوشته:  همه خواب هستن,بیدار بشید,شمارش معکوس داره تک رقمی میشه,خداییش برای سال تحویل اینقدر پیگیر نبودم.
سال تحویلو جالب گفتید  Smile

سلام آقا میلاد
اونجا کولرها رو راه انداختید؟

سلام,از یک ماه و نیم پیش,کولر ها رو روشن کردیم.البته تا الان نیاز نبوده در حالت سرمایش زیاد بزاریم

ما که درجه کولرمون الان یک ماهه از 17 بالاتر نرفته...آقا میلاد گرمه هاااااااا Cool نکنه ازونایی که هی کولر خاموش میکنی Big Grin ما ماهشهر هستیم البت آبادانی الاصل Cool
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، ostokhan ، dv2017 ، copol ، milad.abadani ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، aram_hpanahi
(2017-04-21 ساعت 11:18)Sky of NY نوشته:  سلام دوستان

شما میتونید در یوتیوب تایپ کنید drive downtown و از این طریق اسامی شهرهای مختلف میاد.
شما میتونید شهر مورد نظر رو انتخاب کنید و در خیابان های شهر به گشت و گذار بپردازید.
از این طریق یه کم با مناطق مختلف شهر آشنا میشید.
این ویدئوها معمولا با dash cam گرفته شده.

Try it

وای وای نیویورک رو دیدم البته چند تاشو حجم عزیز اجازه داد Big Grin اشک تو چشام جمع شد Shy
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، ostokhan ، dv2017 ، Sky of NY ، milad.abadani ، leader-m ، M0HSeN_US ، shahin61 ، aram_hpanahi
(2017-04-21 ساعت 12:59)milad.abadani نوشته:  من زندگی در جزایر رو دوست دارم,راستی دوستان کسی از اقا ارش خبر نداره??? دیگه پست نمیزاره.

چرا من دوس ندارم؟منم همه عمرم جزیره که نه اما گرمسیری بودم پس چرا اینقد فراری ام از گرما؟؟؟

نیویورک خوبه 4 ماه برف و بوران و درجه منفی Rolleyes
کلا شرق امریکا رو بیشتر از غربش دوس دارم
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، shahin61 ، aram_hpanahi
اصطلاحات مربوط به حیوانات
(21)

Buffalo گاومیش
?
buffalo:
حقه زدن

!He buffaloed me
بهم کلک زد!
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
پراکندگی مهاجران سال قبل 2016

انتخاب شما کجاست؟ بطور خلاصخ بگو. بگو اگه یه روز قبول شی

[عکس: qdlk_untitled.png]

ایالات کالیفرنیا (سن فرانسیسکو و جنوب کالیفرنیا)، فلوریدا، کلرادو ، نیویورک، ماساچوست (بوستون)، نوادا(لاس وگاس)، ایلینویز(شیکاگو)، جورجیا و کارولینای جنوبی و هاوایی (هنولولو که در نقشه مشخص نیست چون فاصله زیادی تا آمرریکا دارد) بیشترین نرخ ورود تازه مهاجران را داشته اند.
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 16:07)ostokhan نوشته:  انتخاب شما کجاست؟ بطور خلاصخ بگو. بگو اگه یه روز قبول شی
...
1- رالی کارولینای شمالی 2- پیتسبورگ پنسیلوانیا 3- لینکلن نبراسکا
خود شما چی؟
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، M0HSeN_US ، shahin61 ، aram_hpanahi
سلام ، یکی از دوستان گفته بود تو یوتوب عبارت drive downtown رو بزنید همینجوری که داشتم می‌گشتم به چیزهای مشابهی مثل video walk هم رسیدم و توی لینک زیر ،دقیقه چهارده و چهل ثانیه حدودا می‌تونید پرچم ایران رو ببینید

https://youtu.be/Fhg8tvyJbAo
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، dv2017 ، ostokhan ، Sky of NY ، nargol1990 ، milad.abadani ، hooman13 ، leader-m ، copol ، M0HSeN_US ، shahin61 ، aram_hpanahi
(2017-04-21 ساعت 16:33)dv2017 نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 16:07)ostokhan نوشته:  انتخاب شما کجاست؟ بطور خلاصخ بگو. بگو اگه یه روز قبول شی
...
خود شما چی؟

هر جا راه بده. هیچ وقت جدی در مورد فکر نکردم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، M0HSeN_US ، shahin61 ، Farzad Immigrant ، aram_hpanahi
پیشینه ایرانیان لس‌آنجلس

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

لس آنجلس (به طور کلی کالیفرنیای جنوبی) سکونتگاه تعداد زیادی از ایرانیان آمریکا است. جمعیت ایرانیها در این منطقه را در حدود ۵۰۰٬۰۰۰ نفر تخمین می‌زنند. شهر لس آنجلس بزرگترین سکونتگاه ایرانیهای دور از میهن در جهان می‌باشد. پیشینه حضور ایرانیها در لس آنجلس به دهه ۱۹۶۰ و ۷۰ میلادی باز می‌گردد، اما رشد چشمگیر مهاجرت آنها هنگام (در اثر) انقلاب ۱۳۵۷ اتفاق افتاده است. انتخاب این شهر به واسطه خوشایند بودن شرایط زندگی در آن و نزدیکی به ایده‌آلهای اقتصادی، فرهنگی، اقلیمی و رفاهی مردم ایران صورت گرفته است. در طول سال‌های گذشته حضور ایرانیها در سراسر کالیفرنیای جنوبی گسترش یافته است. شهرهای بورلی هیلز، دره سن فرناندو، ارواین و اورنج از جمله مناطقی هستند که ایرانیها حضور چشمگیری در آنها دارند. در لس آنجلس رسانه‌های گسترده ایرانی فعالیت می‌کند که بیش از ده کانال تلویزیونی برنامه‌هایی به زبان فارسی تولید و مخابره می‌کنند.
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 16:55)ostokhan نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 16:33)dv2017 نوشته:  
...
خود شما چی؟
هر جا راه بده. هیچ وقت جدی در مورد فکر نکردم  Sad
خب اینم آزادی عملیه که مجردا نسبت به متاهلا خصوصا بچه دارها دارن
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، nargol1990 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، shahin61 ، aram_hpanahi
وبسایت انجمن ایرانیهای جامعه آمریکا ساکن نیویورک

در حال حاضر مثل اینکه نسخه انگلیسی وبسایت آماده هستش و فارسی رو نوشته در دست تولید هستش. عکس های ایرانیهای و انجمنشون رو میتونید ببینید

ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنجــــــــــــــــــــــــــــا کــــــــــــــــــــــــــــــلیکــــــــــــــــــــــــــــــــــ کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــد..

.
.
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، M0HSeN_US ، shahin61 ، Farzad Immigrant ، aram_hpanahi
(2017-04-21 ساعت 17:07)dv2017 نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 16:55)ostokhan نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 16:33)dv2017 نوشته:  1- رالی کارولینای شمالی 2- پیتسبورگ پنسیلوانیا 3- لینکلن نبراسکا
خود شما چی؟
هر جا راه بده. هیچ وقت جدی در مورد فکر نکردم  Sad
خب اینم آزادی عملیه که مجردا نسبت به متاهلا خصوصا بچه دارها دارن

اینایی که گفتی کاملا درسته. من همیشه میگم هر وقت آدم قبول شد تحقیق میکنه در رابطه با انتخاب ایالت.
در ضمن باید دید میخوام در اون شرایط چکار کنم درس بخونم کار کنم . بسته به اون یه جایی رو انتخاب کرد.
البته همه اینا بدون قبولی باد هواست Big Grin Big Grin
پاسخ
(2017-04-21 ساعت 17:14)ostokhan نوشته:  ...
البته همه اینا بدون قبولی باد هواست  Big Grin   Big Grin

البته بدون قبولی کل این 200 صفحه میشه ازونا که شماگفتی

هفته پیش یه جایی بودم بین دو نفر مکالمه ای در مورد گرین کارت رد و بدل میشد . یکیشون خیلی علاقه مند بود لاتاری قبول بشه ، اون یکی که خیر سرش از موقعیت اجتماعی نسبتا خوبی برخورداره با اعتماد به نفس کامل میگفت که این حقیقت رو بدون که لاتاری برای ایرانیا 5 ساله یک فریبه و توی این 5 سال حت یک ایرانی هم موفق به کسب ویزا از طریق لاتاری نشده . اونجا بود که یاد آمار بولتن ویزا افتادم و عکس  ویزاهای دوستان . اعتماد به نفسش کامل تو حلقم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، pishtaz611 ، nargol1990 ، santaclara ، milad.abadani ، tadaee ، leader-m ، copol ، sepideh1234 ، M0HSeN_US ، shahin61
(2017-04-21 ساعت 17:35)dv2017 نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 17:14)ostokhan نوشته:  ...
البته همه اینا بدون قبولی باد هواست  Big Grin   Big Grin

البته بدون قبولی کل این 200 صفحه میشه ازونا که شماگفتی

هفته پیش یه جایی بودم بین دو نفر مکالمه ای در مورد گرین کارت رد و بدل میشد . یکیشون خیلی علاقه مند بود لاتاری قبول بشه ، اون یکی که خیر سرش از موقعیت اجتماعی نسبتا خوبی برخورداره با اعتماد به نفس کامل میگفت که این حقیقت رو بدون که لاتاری برای ایرانیا 5 ساله یک فریبه و توی این 5 سال حت یک ایرانی هم موفق به کسب ویزا از طریق لاتاری نشده . اونجا بود که یاد آمار بولتن ویزا افتادم و عکس  ویزاهای دوستان . اعتماد به نفسش کامل تو حلقم Cool

احتمالا کارمند یکی از این سفارتهای آمریکا بوده که با چنین اعتماد بنفسی این حرف رو زده
کلا ما تو مملکتمون کارشناس تمام امور داریم. طرف اصلا چیزی در مورذ یه مساله ای نمیدونه میاد تو جمع قدقد میکنه که بگه منم سرم میشه. بابا وقتی تو چیزی سررشته نداری بگو نمیدونم .کسی نمیگه لال بود طرف Big Grin
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان