.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2018-05-05 ساعت 15:43
دیگه مثل قدیم حوصله خوندن همه صفحه هارو ندارم
یکی مختصر یطوری که خودش حال داشته باشه، بگه الان اسممون دربیاد بالاخره چه مشکلات جدیدی پیش رو داریم با توجه به سخت گیری های مستر پرزیدنت تشکر کنندگان: mehdiravanbod ، امیر007 ، farid-nhp ، alirezanz
2018-05-05 ساعت 17:23
(2018-05-05 ساعت 15:43)bijan9 نوشته: دیگه مثل قدیم حوصله خوندن همه صفحه هارو ندارم دیگه شانسی وجود نداره (فعلا) - شاید این رای این دادگاه آخری کمک ناچیزی بکنه که حداقل برگردیم به بن 2 و فکر کنم برندگان دوره ی قبل بدشانس ترین ها بودند. ... در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: American Darlin ، mehdiravanbod ، امیر007 ، copol ، Ali_Hunter ، jalayevatan ، farid-nhp
2018-05-05 ساعت 23:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-05 ساعت 23:52 توسط afshin4749.)
(2018-05-05 ساعت 10:45)lord_alone_dark نوشته:(2018-05-04 ساعت 23:48)American Darlin نوشته:(2018-05-04 ساعت 22:07)lord_alone_dark نوشته: بچه ها اونوقت میگن چرا وحشی میشی میپری به مردم حقوق بی کاری میخوای چی کار چشمات ذاقه هست بهت حقوق بیکاری بدن .میخوای بری حقوق بیکاری بگیری اخرین هنرت برای آمریکا اینه حقوق بیکاری میخوای برو سوعد آمریکا دست خرم نمیدن دوست عزیز lord_alone_dark، با کمال عذرخواهی از حضور گرامیتان ، این اظهار نظر غیر کارشناسانه تان را نمیدانم از کدام منابع و ماخذ کسب کرده اید؟؟!!! چه کسی گفته که حقوق بیکاری در آمریکا فحش محسوب میشود؟؟!! تصورم این است که منظور شما Cash Assist و Food Stamp بوده و نه حقوق بیکاری. که البته دومی هم فحش محسوب نمیشود ولی اولی از نظر دولت که نه اما از نظر آنهایی که با پرداخت مالیات و مخارج آن در این راهها بشدت مخالفند ، بله فحش محسوب میشود و نه به دولت چرا که اعتقاد دارند ما نمی کاریم که دیگران مفت بخورند . محض اطلاع شما حقوق بیکاری یک حق است که در آمریکا میتواند به هر کسی که کار میکرده و حالا به هر دلیلی کارش را از دست داده تعلق گیرد!! از کارفرما کسر میکنند و آن را ذخیره کرده برای روزهای بیکاری کارگر. همانطور که در ایران این قانون وجود داشت و البته دزدی هم در آن زیاد میشد که البته اینجا دیگر جای این کارها نیست و همه چیز کنترل شده و سنجیده است !! تصور نمیکنم اروپا نیز این موضوع را یک نوع شرمساری محسوب کنند. این یک حق است و ولاغیر!! اگر به هر دلیلی قوانین را نمیدانید، به احتمال زیاد چیزی به اسم گوگل هست که میتواند شما را از این مسائل من درآوردی بدور کند. این درست نیست که نظراتمان را بعنوان قانون و عرف مطرح کنیم و آن را تعمیم دهیم به چیزهای دیگر. از شما متعجب هستم که چرا با اینکه فردی تحصیلکرده هستید با مدرک فوق لیسانس دارای کمالات و البته 600 میلیون سپرده ی بانکی با چندین و چند ویزای شینگن !! اینگونه اظهار نظرهای محکم و با عرض شرمساری از حضور گرامیتان بی پایه و اساس را مطرح میکنید. تفاوت آدمهای تحصیلکرده با دیگران در این است که هیچ چیزی را بدون منبع و ماخذ ارائه نمیکنند. اینگونه صحبتها من را به یاد چیزهایی انداخت که مدتهاست در تلگرام و فیسبوک و ...................... به وفور دیده میشد و آن این است که ملت حرفهای دلشان را به نام دیگران به خورد ملت میدادند!! مثلا میگفتند؛ "خدایا سرزمین ما را آباد و دشمنان ما را نان ده !!! کورش کبیر" و یا " روی دیگر سکه عکس من است آبراهام لینکلن" و یا خیلی چیزهای دیگری که آن بیچاره ها حتی توی خوابشان هم نگفته بودند !! بسیاری از ما ایرانیان عادت کرده ایم که برای هر چیزی یک پاسخ داشته باشیم !! نشد که نشد یکی بگوید نمیدانم و باید در این مورد تحقیق کنم !! آنچنان نظر میدهیم که انگار آخر همه ی اطلاعاتیم !! تشکر کنندگان: American Darlin ، peyman.n ، Malmal60 ، copol ، mehdiravanbod ، bijan9
2018-05-05 ساعت 23:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-05 ساعت 23:34 توسط afshin4749.)
(2018-05-04 ساعت 16:40)American Darlin نوشته: دوستان کسی میتونی یه توضیحی در رابطه با حقوق بیکاری بده ؟ عزیز دلم ، حقوق بیکاری به کسانی تعلق میگیرد که به نوعی مدتی کار کرده و برای آنها مبالغی از طرف دولت از کارفرمای شما اخذ میشده و در حسابی ذخیره شده و حالا که شخص فاقد هر نوع شغلی ست به او بر اساس یک معیار خاص تعلق گرفته پرداخت میگیرد. اینکه مبنای آن چیست و چگونه محاسبه و پرداخت میگردد ، بحثی بسیار مفصل است که در آینده ای نزدیک بحضور همه ی دوستان عرض مینمایم. مباحثی چون طول مدت پرداخت ، مبلغ قابل محاسبه و در نهایت نحوه ی پرداخت آن. تشکر کنندگان: American Darlin ، Malmal60 ، ostokhan ، dv2017 ، Ali_Hunter ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 00:14
فانتزی این روزهای من : بچه ها من برنده شدم خوشال باشم یا ناراحت
خاکتوسرت ترامپ که اینجوری مشاعرمونو از دست دادیم رف همه گردن توعه کچل بی خاصیت (در جریان پرونده های پزشکیش که هستین؟ یکم خاله زنک شیم )
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت چه یأس بی نهایتی ندیم من بود فصل بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذشت چه قلب بی سخاوتی حریم من بود تشکر کنندگان:
2018-05-06 ساعت 01:29
تشکر کنندگان: ostokhan ، American Darlin ، jalayevatan ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 01:32
دوستان یکی از آشناها ی سایتی بهم معرفی کرده برای اقدام از طریق ویزای کاری،منتها تو انگلیسه
همچین سایتیو امریکا و کانادا هم دارن اگر آدرس سایت و دارید محبت میکنید راهنماییم کنید ممنونم تشکر کنندگان: ostokhan ،
خیلی جالبه قضیه حذف پستهای اینجانب داره باز تکرار میشه
مشکلی نیست اگه با حذف پست من حال میکنید خوب حذفش کنید ولی این رو هم مطمئن باشید که روزی حقیقت شما رو حذف خواهد کرد ما کماکان کار خودمونو میکنیم و شادیم ترسهایتان مستدام باد شبی سرشار از ترس و وحشت را برایتان آرزومندم 😎 روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: ostokhan ،
2018-05-06 ساعت 02:25
(2018-05-06 ساعت 01:29)mehrnaaz نوشته:(2018-05-05 ساعت 11:04)ostokhan نوشته:(2018-05-05 ساعت 03:00)mehrnaaz نوشته: امسال چرا مهاجرسرا شماره معکوس نداره یه بخشی از دیالوگهای فیلم رهایی از شاوشنگ – اندی: «یادت باشه رد، امید چیز خوبیه، شاید بشه گفت بهترین چیزهاست و چیزهای خوب هیچ وقت نمیمیرند.» – رد: «بذار یه چیزی بهت بگم رفیق. امید چیز خطرناکیه. امید میتونه یه آدمو دیوونه کنه.» بیکار بودید فیلمای رهایی از شاوشنگ و ترمینال و cast away رو ببینید
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: mehrnaaz ، ostokhan ، nargol1990 ، American Darlin ، mehdiravanbod ، Ali_Hunter ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 03:06
(2018-05-06 ساعت 02:25)javadth نوشته:(2018-05-06 ساعت 01:29)mehrnaaz نوشته:(2018-05-05 ساعت 11:04)ostokhan نوشته: برای اینکه مدیر تاپیک و تالار نداره امسال چرا دیدم ولی واقعیت زندگی با فیلم خیلی فرق داره فیلم دوساعته میگذره میره ولی تو امیدتو باید سالیان سال حفظ کنی این سخته مخصوصا تو شرایطی باشی ک هر لحظت بدتر از لحظه ی بعده عملا نشدنیه من خودم ب کل بیخیال لاتاری شدم ولی نمیدونم چرا بازم میام اینجا نظرات بچه هارو میخونم دلمم میسوزه عمرمون حروم شد ملت بدبختی هستیم البته ب کسی جسارت نمیکنم کلی میگم چون تو مشکلات غرقیم تشکر کنندگان: ostokhan ، nargol1990 ، American Darlin ، mehdiravanbod ، bijan9 ، farid-nhp
چرا دیدم
ولی واقعیت زندگی با فیلم خیلی فرق داره فیلم دوساعته میگذره میره ولی تو امیدتو باید سالیان سال حفظ کنی این سخته مخصوصا تو شرایطی باشی ک هر لحظت بدتر از لحظه ی بعده عملا نشدنیه من خودم ب کل بیخیال لاتاری شدم ولی نمیدونم چرا بازم میام اینجا نظرات بچه هارو میخونم دلمم میسوزه عمرمون حروم شد ملت بدبختی هستیم البته ب کسی جسارت نمیکنم کلی میگم چون تو مشکلات غرقیم [/quote] در یک لحظه فکر کردم شعر نو نوشتی. البته بی شباهت هم نیست من رفتم خودم رو از پشت بوم خونمونبندازم پایین با خوندن این پست. حلالم کنید دوستان WE WILL BE ABLE TO TAKE BREATH AGAIN UNDER DEATH AGREE WITH ME تشکر کنندگان:
2018-05-06 ساعت 11:37
(2018-05-04 ساعت 22:12)lord_alone_dark نوشته:(2018-05-02 ساعت 01:55)aaa1990 نوشته: سلام دوستان لرد جان سلام. فکر کردم پارسال دفاع کردی از تزت. هنوز که داری همون راه دفاع رو می ری. امیدوارم راحت دفاع کنی. فکر کنم کشاورزی خوندی اگه اشتباه نکنم.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: nargol1990 ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-06 ساعت 12:22 توسط lord_alone_dark.)
(2018-05-06 ساعت 11:37)amirmc نوشته:(2018-05-04 ساعت 22:12)lord_alone_dark نوشته:(2018-05-02 ساعت 01:55)aaa1990 نوشته: سلام دوستان هر چی فکر میکنم این نوشته رو یادم نمیاد چرا؟.من ورودی بهمن 95 هستم الان ترم 3 هستم .اگه خدا قبول کنه تابستون دفاع میکنم .من مدیریت اجرایی هستم .دانشگاه علم و صنعت . تخصصی دارم رو داده کاوی کار میکنم.البته من از ترم 1 داشتم رو پایان نامم کار میکردم 2 دفعه پروپوزال عوض کردم .فک کنم منظورم دفاع از پروپوزالم بوده . دارم تمام داده های فروش ایران خودرو رو میگیرم در 10 سال گذشته با اطلاعات خریدار ها روش تحلیل کنم و ارزش طول عمر مشتری رو بدست بیارم کار سنگینیه . بازم فک میکنم منظورم دفاع پروپوزال بوده.بچه ها کسانی که صنایع هستن یا مدیریت یا ام بی ای از داده کاوی غافل نشین که پول زیادی داره توش و بازار کار خوبی تو خارج هم ایران داره پایه حقوقش در امریکا از 100 هزار در سال شروع میشه .
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم
شماره کیس: تاریخ دریافت نامه قبولی: تاریخ ارسال فرمهای سری اول : تاریخ کارنت شدن کیس : تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه: تاریخ دریافت کلیرنس: کنسولگری: ورود به آمریکا : تشکر کنندگان: nargol1990 ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 12:06
(2018-05-05 ساعت 11:40)ostokhan نوشته: @someonelikeyou@ فرزاد جان در کنارتیم برادر. غم مخور. راستی قیمت دلار چرا اینطوری شده امروز باز!
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: ostokhan ، jalayevatan ، farid-nhp
|