.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2018-05-06 ساعت 14:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-06 ساعت 14:34 توسط American Darlin.)
(2018-05-06 ساعت 03:06)mehrnaaz نوشته: واقعیت زندگی با فیلم خیلی فرق داره البته که زندگی توی این شرایط سخته ، واقعا هر لحظه ای که بیشتر اینجا باشیم بیشتر عمرمون هدر رفته ... حقیقت محضه ... حتی دقایق هم نباید هدر برن تو چنین جهنمی ... همیشه دوست داشتم برم جزایر هاوایی ، میدونم خیلی دور از دسترسه ولی باور کنید برای مردم اروپا و دیگر کشورها هیچ دردسر بزرگی نداره ، فقط دردسرشون زمانبندی و یه کوچولو خرج و مخارج !! بخدا حق کسی نیست دسترسی به نقاط مختلف دنیا براش اینقدر نا ممکن باشه ... یه عده این بلا رو سرمون آوردن ... حالا هیچ جا نمیتونیم بریم ... اما خودشون به محض اینکه تعطیلات بشه یا آمریکا میرن یا انگــلـیـــس ... فقط برای ما جهنم ساختن ... اما اون بخش از حرفتون که فرمودین فیلم دو ساعته ... فیلم تاثیری که میتونه روی آدم بذاره بعضی وقتها تا چندین روزه و بعضی مواقع آینده و بقیه ی عمرت تحت تاثیر یک فیلمه ... فیلمها و سریالهایی هستند که دیدنشون تاثیراتی میذاره روی شخصیت و زندگی آدم ... برای مثال اگر مقدور بود فیلم راه کارلیتو رو ببینید (Carlito's Way) ، مردی که برای رسیدن به رویاش تلاش میکنه ... بسیار زیباست و دوست داشتنی ، با بازی سلطان سینما : آل پاچینو ♥♥
2018-05-06 ساعت 15:24
دلار ۷۰۰۰ تومان شد
سکه ۲/۲۲۰/۰۰۰ تومان طلا ۲۰۷ هزار تومان لعنت بهت #تلگرام !!! تشکر کنندگان: American Darlin ، dv2017 ، copol ، mehdiravanbod ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 15:35
(2018-05-06 ساعت 15:24)ostokhan نوشته: واقعا اگر تلگرام زودتر شیلتر میشد هیچکدوم از این اتفاقات نمیفتاد !! میگم که من سر میزنم به سایتهای مثقال و 2قرون دلار حدود 4800 تومنه ، این نرخ نرخ دولتیه ؟ الان چه سایتی زده 7000 تومن ؟
2018-05-06 ساعت 15:37
(2018-05-05 ساعت 17:23)darabi نوشته:(2018-05-05 ساعت 15:43)bijan9 نوشته: دیگه مثل قدیم حوصله خوندن همه صفحه هارو ندارم من برنده 2018 هستم حس میکنم خیلی هم خوش شانسم با اینکه هنوز ویزامو نگرفتم که البته میگیرم می دونم که خیلی ها در انتظار این بودن که حتی لحظه ای جای منو شما باشن و این تجربه رو داشته باشن. لاتاری فقط بر اساس شانس هست و این شانس هنوز 5 ماهش مونده. تشکر کنندگان: farid-nhp
2018-05-06 ساعت 15:41
(2018-05-06 ساعت 15:35)American Darlin نوشته:(2018-05-06 ساعت 15:24)ostokhan نوشته: این نرخ کف بازار. اون 4200 تومن رو فقط تو تابلو و اینترنت میبینی که بنام دلار جهانگیری معروف شده سر کوچشون میفروشنش تشکر کنندگان: American Darlin ، dv2017 ، mehdiravanbod ، farid-nhp
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: American Darlin ، ostokhan ، vidatanha ، copol ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-05-06 ساعت 15:52 توسط American Darlin.)
(2018-05-06 ساعت 15:41)ostokhan نوشته: این نرخ کف بازار. اون 4200 تومن رو فقط تو تابلو و اینترنت میبینی که بنام دلار جهانگیری معروف شده سر کوچشون میفروشنش فرزاد جان حالا در همین لحظه فوضولی من گل کرده اسمت لاتاری دراومد یا به هر طریقی خواستی بری با چقدر پول میری ؟ هر چقدر پول تومان جمع و جور کنیم به دلار و یورو که چیزی ازش درنمیاد ! یعنی اصلا نمیشه روش حساب کرد !! یعنی پول خودمون با همه بی ارزشیش باز اینجا ارزشش بیشتر تا اونور که کلی پول اینور میشه هزینه یه ماه زندگی اونور آیا باید با جیب خالی بریم ؟!؟! چجور میشه استارت زد ؟؟
2018-05-06 ساعت 15:56
(2018-05-06 ساعت 15:51)American Darlin نوشته:(2018-05-06 ساعت 15:41)ostokhan نوشته: این نرخ کف بازار. اون 4200 تومن رو فقط تو تابلو و اینترنت میبینی که بنام دلار جهانگیری معروف شده سر کوچشون میفروشنش کو حالا تا من قبول شم. بعدش کو تا ویزا بشه گرفت. بعدش هم اوضاع همین روال پیش بره آمریکا که هیچ سر کوچمون هم نمیتونم برم از مشتی صفر یه نوشابه بگیرم/ در نتیجه اگر قبول نشم که نمیشمم خیلی خیلی بیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــــــــــــــره تشکر کنندگان: American Darlin ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 16:14
(2018-05-06 ساعت 15:45)dv2017 نوشته: نا خدا یاد همون لحطه ای افتادم که داریم هر سال تکرار میکنیم، سایت باز نمیشه و کلی تلاش میکنیم و توی قلبمون اشوبه و دست ها میلرزن. با این تفاوت که ذوق و شوق هر سال دیگه نیست. چون. نمیدونی قبول هم بشی دیگه فایده ای داره یا نه
هر چه دلم خواست نه آن میشود
هر چه خدا خواست همان میشود 2017 نشد 2018 نشد 2019 نشد 2020 نشد 2021 نشد 2022 نشد تشکر کنندگان: ostokhan ، American Darlin ، dv2017 ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 17:54
(2017-04-26 ساعت 17:42)ostokhan نوشته: بهترین شغل ها در آمریکا با سلام. مهندس مکانیک داشتن کافیه؟ مهندس مکانیکم سابقه کارم دارم ولی زبانم تعریفی نداره. تشکر کنندگان: farid-nhp
2018-05-06 ساعت 17:56
(2016-11-05 ساعت 01:17)LORDAmiroo نوشته: سلام خوبید همگی؟ 2010 HAS NOT BEEN SELECTED 2011 HAS NOT BEEN SELECTED 2012 HAS NOT BEEN SELECTED 2013 HAS NOT BEEN SELECTED 2014 HAS NOT BEEN SELECTED 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 ?؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اول ماشالله به همتتون! دوم انشالله امسال برنده شید.
2018-05-06 ساعت 17:58
معیارهای گزینش نیروهای متخصص و کارگران ماهر - از تاریخ 4 می 2013
برای واجد صلاحیت بودن از روش نیروهای متخصص و کارگران ماهر، کماکان بر اساس 6 معیار گزینش ارزیابی خواهید شد و کماکان طبق جدول زیر باید حداقل ۶۷ امتیاز بدست بیاورید: معیار گزینش امتیازات تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز دانش زبان انگلیسی و/یا فرانسه حداکثر ۲۸ امتیاز سابقه کار حداکثر ۱۵ امتیاز سن حداکثر ۱۲ امتیاز پیشنهاد کار در کانادا حداکثر ۱۰ امتیاز قابلیت انطباق حداکثر ۱۰ امتیاز مجموع حداکثر ۱۰۰ امتیاز امتیاز قبولی ۶۷ امتیاز .تحصیلات ( حداکثر ۲۵ امتیاز) بر اساس نوع مدرک تحصیلی، شما میتوانید امتیاز مربوط به تحصیلات را بدست بیاورید. سطح تحصیلات امتیاز سطح دکترا ۲۵ امتیاز کارشناسی ارشد یا دکترای حرفه ای ۲۳ امتیاز دو مدرک بعد از دبیرستان که یکی از آنها ۳ سال یا بیشتر باشد ۲۲ امتیاز مدرک بعد ار دبیرستان، ۳ سال یا بیشتر ۲۱ امتیاز مدرک بعد از دبیرستان، ۲ ساله ۱۹ امتیاز مدرک بعد از دبیرستان، ۱ ساله ۱۵ امتیاز دیپلم دبیرستان ۵ امتیاز پایین تر از دیپلم دبیرستان ۰ امتیاز دانش زبان انگلیسی و/یا فرانسه ( حداکثر ۲۸ امتیاز) امتیازهایی بر اساس میزان دانش زبان انگلیسی و/یا فرانسه که دو زبان رسمی کانادا است، به شما داده میشود. به منظور ارزیابی این قابلیت، شما میتوانید مشخص کنید که کدام زبان، زبان اول و کدام زبان دوم در نظر گرفته شود. بر اساس شرایط جدید حداقل سطح زبان مورد قبول برای هر یک از مهارتها، سطح 7 در استاندارد رسمی زبان کانادا (Canadian Language Benchmark - CLB ) در نظر گرفته شده است که برای زبان انگلیسی معادل آیلتس 6 می باشد. امتیارات مربوط به قابلیتهای زبان بر مبنای زیر داده میشود: سطح (زبان اول) صحبت کردن درک مطلب خواندن نوشتن CLB 7 ۴ ۴ ۴ ۴ CLB 8 ۵ ۵ ۵ ۵ CLB 9 ۶ ۶ ۶ ۶ سطح (زبان دوم) صحبت کردن درک مطلب خواندن نوشتن CLB 5 ۱ ۱ ۱ ۱ CLB 4 0 0 0 0 سطح زبان شما از طریق آزمونهای تایید شده (IELTS برای انگلیسی و TEF برای فرانسه) معین میشود. از جدول زیر میتوانید برای مشخص کردن امتیازات خود بر اساس نمره هایی که از آزمون IELTS گرفته اید، استفاده نمایید. صحبت کردن درک مطلب خواندن نوشتن CLB 7 IELTS 6 IELTS 6 IELTS 6 IELTS 6 CLB 8 IELTS 6.5 IELTS 7.5 IELTS 6.5 IELTS 6.5 CLB 9 IELTS 7 IELTS 8 IELTS 7 IELTS 7 سابقه کار (حداکثر ۱۵ امتیاز) به ازای هر سال سابقه کار تمام وقت یا معادل آن (حداقل ۳۷/۵ ساعت در هفته) که حقوق به شما پرداخت شده باشد، امتیاز کسب می کنید. این سابقه کار باید در سطوح مهارتی 0, A, B بر اساس طبقه بندی ملی مشاغل کانادا و در ۱۰ سال گذشته بدست آمده باشد. برای آنکه پرونده شما در نظر گرفته شود، بایستی حداقل یک سال سابقه داشته باشید.امتیازها بر اساس جدول زیر داده میشود: طبقه بندی ملی مشاغل کانادا و در ۱۰ سال گذشته بدست آمده باشد. برای آنکه پرونده شما در نظر گرفته شود، بایستی حداقل یک سال سابقه داشته باشید. امتیازها بر اساس جدول زیر داده میشود: سابقه کار امتیاز ۶ سال یا بیشتر ۱۵ امتیاز ۴ سال ۱۳ امتیاز ۲ سال ۱۱ امتیاز ۱ سال ۹ امتیاز سن (حداکثر ۱۲ امتیاز)شما بر اساس سنتان در زمانیکه پرونده شما توسط اداره مهاجرت دریافت میشود، طبق جدول زیر امتیاز کسب می کنید: سن امتیاز ۱۸ تا ۳۵ ۱۲ ۳۶ ۱۱ ۳۷ ۱۰ ۳۸ ۹ ۳۹ ۸ ۴۰ ۷ ۴۱ ۶ ۴۲ ۵ ۴۳ ۴ ۴۴ ۳ ۴۵ ۲ ۴۶ ۱ ۴۷ یا بیشتر ۰ پیشنهاد کار در کانادا (حداکثر ۱۰ امتیاز) پیشنهاد کار، درخواست استخدام از طرف یک کارفرمای کانادایی میباشد که توسط اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا (HRSDC) تایید شده باشد. برای آنکه به پیشنهاد کاری امتیازی تعلق گیرد، متقاضی باید یک LMO از اداره منابع انسان کانادا به اضافه یک پیشنهاد کار دائمی داشته باشد. در بعضی موارد متقاضی ممکن است از LMO معاف باشد و فقط پیشنهاد کار دائمی کافی است. تمهیدات جدیدی اتخاذ می شود که کیفیت را بالا برده و روند کار را سریعتر و ساده تر کند. امتیازات برای پیشنهاد کار در کانادا بر اساس جدول زیر داده میشود: پیشنهاد کار در کانادا امتیاز شما یک پیشنهاد کار دائمی از یک کارفرمای کانادایی دارید که توسط اداره منابع انسانی و توسعه مهارتها (HRSDC) تایید شده است. ۱۰ امتیاز شما یک پیشنهاد کار دائمی از یک کارفرمای کانادایی دارید و بدون نیاز به تایید HRSDC برای همان کارفرما مشغول به کار هستید. ۱۰ امتیاز ۵ امتیاز اضافی میتواند تحت فاکتور قابلیت انطباق به شما داده شود. قابلیت انطباق (حداکثر ۱۰ امتیاز) شما امتیازاتی بر اساس فاکتورهای موثر روی استقرار موفقتان در کانادا از نظر اقتصادی میتوانید بدست بیاورید که عبارتند از: قابلیت انطباق امتیاز کار قبلی در کانادا برای متقاضی اصلی ( حداقل یک سال در مشاغل گروه, 0)10 امتیاز تحصیلات قبلی در کانادا برای متقاضی اصلی ۵ امتیاز تحصیلات قبلی در کانادا برای همسر ۵ امتیاز سابقه کاری قبلی در کانادا برای همسر ۵ امتیاز پیشنهاد کار در کانادا ۵ امتیاز فامیل واجد شرایط در کانادا (۱۸ سال به بالا) ۵ امتیاز سطح زبان همسر (CLB 4) امتیاز ۵ تشکر کنندگان: dv2017 ، American Darlin ، copol ، Ali_Hunter ، jalayevatan ، آنارچ ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 18:05
(2018-05-06 ساعت 12:05)lord_alone_dark نوشته:سلام با کدوم نرم افزار کار میکنی؟ فکر نمیکنم از پایتون استفاده کنی!؟(2018-05-06 ساعت 11:37)amirmc نوشته:(2018-05-04 ساعت 22:12)lord_alone_dark نوشته: کار خوبی میکنی درسی میری منم این تز سنگین رو دفاع کنم پروزی درسی رو شروع میکنم داده کاوی نون داخلشه منتها اون حقوق هایی ک میفرمایید خیلی خاص! مثل اینکه تو ایران میگن حقوق مدیر مدیر مالی 15 میلیون ولی عملا اندک شرکتهایی ک اون اونطوری میدن و رسیدنب مشاغل بابای 50 هزارسالی خیلی سخته اونجا تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 19:42
(2018-05-06 ساعت 03:06)mehrnaaz نوشته: چرا دیدم منظور من از امید این نیستش که کار و زندگی رو تعطیل کنیم بشینیم سر در لاتاری بلکه شانسمون زد و قبول شدیم امید یعنی زندگی و تلاش کردن حالا لاتاری نشد یه روش دیگه این جمله معروف رو حتما همه شنیدن که میگه : انقدر به یه در بسته خیره میشیم که باز شدن بقیه در ها رو نمیتونیم ببینیم بهتره تلاش کنیم و شکست بخوریم تا اینکه از اول شکست رو قبول نیم لااقل از تلاش کردن لذت خواهیم برد
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: American Darlin ، copol ، Ali_Hunter ، farid-nhp
2018-05-06 ساعت 20:30
(2018-05-06 ساعت 18:05)redbull نوشته:(2018-05-06 ساعت 12:05)lord_alone_dark نوشته:سلام با کدوم نرم افزار کار میکنی؟ فکر نمیکنم از پایتون استفاده کنی!؟(2018-05-06 ساعت 11:37)amirmc نوشته: لرد جان سلام. فکر کردم پارسال دفاع کردی از تزت. هنوز که داری همون راه دفاع رو می ری. امیدوارم راحت دفاع کنی. فکر کنم کشاورزی خوندی اگه اشتباه نکنم. میخوام برم پایتون یاد بگیرم .پسر عمم داره امریکا درمیاره همین قدر سالی.اونم تو یک شرکت اینترنتی
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم
شماره کیس: تاریخ دریافت نامه قبولی: تاریخ ارسال فرمهای سری اول : تاریخ کارنت شدن کیس : تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه: تاریخ دریافت کلیرنس: کنسولگری: ورود به آمریکا : تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، farid-nhp
|