.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2021-11-11 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2021-12-11 ساعت 21:17 توسط AFSHIN.Tehrani.)
سلام بر دوستان گرامی امیدوارم امسال اسمم دراد چون امسال دیگه عکس رو خودم تو خونه گرفتم با پرده سفید
تشکر کنندگان: alirezanz
2021-11-11 ساعت 18:13
(2021-11-09 ساعت 17:04)vidatanha نوشته:(2021-11-09 ساعت 02:58)ostokhan نوشته: . یک روز ماتده به اتمام وقت.[quote pid='773538' dateline='1636410498'] [/quote] این ایراد رو به عکس من هم گرفت اون سایت چک کردن عکس. یه چیزایی در مورد فشردگی بود و ارور میداد. البته من با دو سه تا عکس دیگه هم امتحان کردم همون ارور میداد ولی کلا مشخصات دیگه عکس همه ردیف بود از قبیل قرار گرفتن چانه و چشم ها تو ناحیه هاشور و سایز سر در عکس. دیگه اعصابم نکشید که بخوام خیلی ور برم به عکس. فقط به سایز مورد نظر روندمش و کوالیفای کردمش و تموم. شرکت هم ندادن دیگه ندادن. برام مهم نیست. همونجور که در مورد سالهای پیش نمیدونیم. این روش بالاترم گفتم نون و اب نمیشه برای ادم. کلا برنامه ریزی با دقتی میطلبه که از کتگوری های مختلف اقدام کنی. لاتاری که اسمش روش. ما یه تفنگ اب پاش هم بهمون ندادن تو قرعه چه برسه به انتخاب میون چندمیلیون نفر که اصلا معلوم نیست اساسش براساس قرعه س یا نه. من که تو کتم نرفت فقط قرعه باشه
2021-11-14 ساعت 19:17
(2021-11-10 ساعت 15:08)dv2017 نوشته:اینا فایده نداره(2021-11-09 ساعت 21:32)نیویورک.2022 نوشته: من متوجه شدم بر خلاف تصور خیلی هامون مهمترین نکته عکسه. در واقع اگر عکس اوکی نباشه کلا حذف میشیم و اصلا در قرعه کشی شرکت داده نمیشیم. ((البته متاسفانه کامل مطمئن نیستم...))در خیلی از سایتهای انگیسی سرچ کردم و بارها تاکید کرده بودند که اصلا نباید ادیت بشه عکس. در حالی که آتلیه ها همه عکسها را رتوش کمی میکنند. به خاطر همین یک سری ها با پرده خونه عکس دارن و برنده شدن. چون ادیت نشده بوده. من که چند سالی هست آتلیه نمیرم و خودم عکس میگیرم. ولی اگر کسی خواست بره آتلیه تاکید کنه عکس خام و ادیت نشده را بهش بدن و فیلتر نزارن و رتوش نکنن. درنهایت این که من هم هیچ وقت مطمون نشدم که عکسم درسته یا نه؟! در واقع نفهمیدم از بدشانسی که برنده نشدم یا از بی سوادی خودمه که عکسم بد بوده و اصلا شرکت داده نشدم.ما چند سال با ديوار سفيد، ملحفه سفيد عكس گرفتيم هيچكدوم برنده نشديم-- شانس نقش اساسي داره باید بری پایگاه بسیج محلتون ابتدا نیت کنی که استکبارستیزی میکنم قربت الی الله. بعد اونجا عکس با پرده های چلوارشون میگیری و سپس تثب تام میکنی برای سرزمین کفر و استکبار. اینطوری دیگه مو لای درزش نمیره
2021-12-03 ساعت 19:31
(2021-11-09 ساعت 21:32)نیویورک.2022 نوشته: من متوجه شدم بر خلاف تصور خیلی هامون مهمترین نکته عکسه. در واقع اگر عکس اوکی نباشه کلا حذف میشیم و اصلا در قرعه کشی شرکت داده نمیشیم. ((البته متاسفانه کامل مطمئن نیستم...))در خیلی از سایتهای انگیسی سرچ کردم و بارها تاکید کرده بودند که اصلا نباید ادیت بشه عکس. در حالی که آتلیه ها همه عکسها را رتوش کمی میکنند. به خاطر همین یک سری ها با پرده خونه عکس دارن و برنده شدن. چون ادیت نشده بوده. من که چند سالی هست آتلیه نمیرم و خودم عکس میگیرم. ولی اگر کسی خواست بره آتلیه تاکید کنه عکس خام و ادیت نشده را بهش بدن و فیلتر نزارن و رتوش نکنن. درنهایت این که من هم هیچ وقت مطمون نشدم که عکسم درسته یا نه؟! در واقع نفهمیدم از بدشانسی که برنده نشدم یا از بی سوادی خودمه که عکسم بد بوده و اصلا شرکت داده نشدم. این کامنت از جمله you has not been selected سمی تر بود داغونم کرد اصن تشکر کنندگان: ostokhan
دوستان گرامی
آرزوی خوش شانسی برای همتون دارم امسال
2021-12-08 ساعت 00:15
(2021-12-08 ساعت 00:12)ostokhan نوشته: دوستان گرامیاستخوان جان شما سفر کرده ای یا پرنده ای که تو قفس لونه کرده؟
کيس نامبر: 2022AS78**
تعداد افراد: من مرد تنهای شبم کنسولگری: آنقارا ارسال دی اس 260: 15 می ایمیل درخواست مدارک: 14 سپتامبر ارسال اسکن مدارک و ترجمه: 23 اکتبر (من تنبلی کردم دیر شد تو نکن دوست من) کارنت: May نامه دوم: متاسفانه هیجوقت نیومد نتیجه: جامانده DV2022 تشکر کنندگان: ostokhan
2021-12-09 ساعت 02:37
2021-12-09 ساعت 02:39
(2021-12-03 ساعت 19:31)nargol s نوشته:از سم هم گذشته دیگه. عفونت کشنده بود(2021-11-09 ساعت 21:32)نیویورک.2022 نوشته: من متوجه شدم بر خلاف تصور خیلی هامون مهمترین نکته عکسه. در واقع اگر عکس اوکی نباشه کلا حذف میشیم و اصلا در قرعه کشی شرکت داده نمیشیم. ((البته متاسفانه کامل مطمئن نیستم...))در خیلی از سایتهای انگیسی سرچ کردم و بارها تاکید کرده بودند که اصلا نباید ادیت بشه عکس. در حالی که آتلیه ها همه عکسها را رتوش کمی میکنند. به خاطر همین یک سری ها با پرده خونه عکس دارن و برنده شدن. چون ادیت نشده بوده. من که چند سالی هست آتلیه نمیرم و خودم عکس میگیرم. ولی اگر کسی خواست بره آتلیه تاکید کنه عکس خام و ادیت نشده را بهش بدن و فیلتر نزارن و رتوش نکنن. درنهایت این که من هم هیچ وقت مطمون نشدم که عکسم درسته یا نه؟! در واقع نفهمیدم از بدشانسی که برنده نشدم یا از بی سوادی خودمه که عکسم بد بوده و اصلا شرکت داده نشدم.
2021-12-13 ساعت 21:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2021-12-13 ساعت 21:40 توسط نیویورک.2022.)
(2021-12-03 ساعت 19:31)nargol s نوشته:کاش شما و جناب استخوان یک توضیحی میدادید که ماهایی که تازه کار هستیم از شما یاد بگیریم. یعنی به نظرتون عکس مهم نیست؟ یا رتوش مهم نیست یا چی؟؟!!.. ممنون میشم یک توضیحی بدید هم شما و هم جناب استخوان.(2021-11-09 ساعت 21:32)نیویورک.2022 نوشته: من متوجه شدم بر خلاف تصور خیلی هامون مهمترین نکته عکسه. در واقع اگر عکس اوکی نباشه کلا حذف میشیم و اصلا در قرعه کشی شرکت داده نمیشیم. ((البته متاسفانه کامل مطمئن نیستم...))در خیلی از سایتهای انگیسی سرچ کردم و بارها تاکید کرده بودند که اصلا نباید ادیت بشه عکس. در حالی که آتلیه ها همه عکسها را رتوش کمی میکنند. به خاطر همین یک سری ها با پرده خونه عکس دارن و برنده شدن. چون ادیت نشده بوده. من که چند سالی هست آتلیه نمیرم و خودم عکس میگیرم. ولی اگر کسی خواست بره آتلیه تاکید کنه عکس خام و ادیت نشده را بهش بدن و فیلتر نزارن و رتوش نکنن. درنهایت این که من هم هیچ وقت مطمون نشدم که عکسم درسته یا نه؟! در واقع نفهمیدم از بدشانسی که برنده نشدم یا از بی سوادی خودمه که عکسم بد بوده و اصلا شرکت داده نشدم. تشکر کنندگان: ostokhan
2021-12-16 ساعت 22:42
(2021-12-13 ساعت 21:38)نیویورک.2022 نوشته:نیویورک جان حقیقتا کسی دستورالعمل مشخص و تدوین شده از عکس لاتاری نداره ومن خودمم بعد هشت سال هنوز نمیدونم رعایت کردم یا نه. میگن نباید روتوش بشه. البته کراپ کردن که مشکلی نداره. عکس باید نور و ابعاد مناسب رو داشه باشه و تو نرم افزارهای مربوطه عکس رو ولید بکنه.(2021-12-03 ساعت 19:31)nargol s نوشته:کاش شما و جناب استخوان یک توضیحی میدادید که ماهایی که تازه کار هستیم از شما یاد بگیریم. یعنی به نظرتون عکس مهم نیست؟ یا رتوش مهم نیست یا چی؟؟!!.. ممنون میشم یک توضیحی بدید هم شما و هم جناب استخوان.(2021-11-09 ساعت 21:32)نیویورک.2022 نوشته: من متوجه شدم بر خلاف تصور خیلی هامون مهمترین نکته عکسه. در واقع اگر عکس اوکی نباشه کلا حذف میشیم و اصلا در قرعه کشی شرکت داده نمیشیم. ((البته متاسفانه کامل مطمئن نیستم...))در خیلی از سایتهای انگیسی سرچ کردم و بارها تاکید کرده بودند که اصلا نباید ادیت بشه عکس. در حالی که آتلیه ها همه عکسها را رتوش کمی میکنند. به خاطر همین یک سری ها با پرده خونه عکس دارن و برنده شدن. چون ادیت نشده بوده. من که چند سالی هست آتلیه نمیرم و خودم عکس میگیرم. ولی اگر کسی خواست بره آتلیه تاکید کنه عکس خام و ادیت نشده را بهش بدن و فیلتر نزارن و رتوش نکنن. درنهایت این که من هم هیچ وقت مطمون نشدم که عکسم درسته یا نه؟! در واقع نفهمیدم از بدشانسی که برنده نشدم یا از بی سوادی خودمه که عکسم بد بوده و اصلا شرکت داده نشدم. در هر صورت اگه این نکات رو رعایت کنی نباید مشکل خاصی باشه. کلا لاتاری رو نباید بهش فکر کزد از اول تا اخرش. بگیر نگیر داره. تا لحظه اخر ممکنه که کار به سرانجام نرسه. بیخیالی طی بکن تشکر کنندگان: kasra ، mohsen kaheh ، AFSHIN.Tehrani
2022-02-06 ساعت 02:38
تشکر کنندگان: AFSHIN.Tehrani
2022-02-10 ساعت 17:38
(2021-12-09 ساعت 02:37)ostokhan نوشته:ای جان دل من از منتظرین کارنتی ام ایشالا که خیره 🙏(2021-12-08 ساعت 00:15)mehrdad_9908 نوشته:مهرداد جان ظاهرا میله های قفس از فولاد اب دیده س. نمیشه فولاد رو کاریش کرد(2021-12-08 ساعت 00:12)ostokhan نوشته: دوستان گرامیاستخوان جان شما سفر کرده ای یا پرنده ای که تو قفس لونه کرده؟
کيس نامبر: 2022AS78**
تعداد افراد: من مرد تنهای شبم کنسولگری: آنقارا ارسال دی اس 260: 15 می ایمیل درخواست مدارک: 14 سپتامبر ارسال اسکن مدارک و ترجمه: 23 اکتبر (من تنبلی کردم دیر شد تو نکن دوست من) کارنت: May نامه دوم: متاسفانه هیجوقت نیومد نتیجه: جامانده DV2022 تشکر کنندگان: ostokhan ، AFSHIN.Tehrani
2022-02-15 ساعت 01:17
اساتید کسی تو این دو سال اخیر تونست از لاتاری بره اونور ؟
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: AFSHIN.Tehrani ، ostokhan
2022-02-23 ساعت 02:37
تشکر کنندگان: AFSHIN.Tehrani ، saeed_gh ، javadth
|