کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
سوال من این هست که
الان میگن میخوان سوابق افراد رو توی شبکه های اجتماعی بررسی کنند....

پس واقعا توی دوره کلیرنسی که مثلا برای من 10 ماه بود و برای بعضی از دوستان که همین حدود یا بیشتر،
دقیقا چه چیزی رو داشتن چک میکردند؟؟!!!!! Big Grin Cool
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: bhb32 ، victor2017 ، shbn ، razraz ، ....مهرشاد....
به نظرم باید از ترامپ تشکر کنیم. خود مسلمونا هزارسال دیگه هم نمی تونستن اینجوری محبوب بشن و خودشونو تو دل مردم دنیا جا کنن. عمرا نمی تونستن وسط فرودگاه نماز بخونن اونم با حمایت مردم نه طعنه و تمسخرشون. ایران هم که لیدر این ماجرا حساب می شه و موجه ترینه بین این کشورا، بیشتر از همیشه شناخته می شه. خودش و ملتش. ممنون آقای ترامپ که دنیا رو با مسلمونای واقعی آشتی می دی.
البته بعید می دونم سیاستمدارای باهوش دنیا متوجه کاری که دارن می کنن نباشن. به نظر من بعد از موج ضد اسلامی که در نتیجه ی پیدایش داعش در جهان شدت گرفت، فقط همچین حرکت انقلابی و انتحاری ای می تونست جو رو عوض کنه. بعد از عملیات های تروریستی پی در پی در اروپا و ترس جهانی ایجاد شده، این طور به نظر می رسید که مسلمونا بیشتر از همیشه مورد اهانت و هتک حرمت قرار می گیرن. با هجوم مهاجرا بعد از ماجراهای سوریه، این قضیه شدیدتر هم شد. اما حالا با حکم آقای ترامپ، توجه تمام مردم دنیا متوجه این موضوع می شه و از اون جایی که برای اکثریت مردم دنیا(البته کسایی که اهل فکر و تحلیل هستن)، ترامپ نماد یک "بدمن" بی اخلاق و تندرو و احمقه، برای این اکثریت این حکم مردود و ابلهانه و ظالمانه به نظر می رسه. بنابراین واکنش هایی خواهند داشت مشابه چیزی که در فرودگاه ها شاهد هستیم و مطمئنا بیشتر از این هم خواهیم دید. چیزی که دیده می شه، نزدیک شدن قلب ها به همدیگه س، مردم به خاطر داشتن یه دشمن مشترک، با هم دیگه احساس همدلی بیشتری پیدا کردن. حالا دیگه انقدر بحث و تحلیل پیرامون این موضوع اتفاق میافته تا واقعیت های بیشتری مشخص بشه. واقعیت هایی مثل اینکه هیچ کدوم از تروریست هایی که تا امروز شناخته شدن ایرانی نبودن. حقایقی مثه اینکه عربستان به عنوان بزرگترین اسپانسر و تعلیم دهنده ی تروریست ها، غایب بزرگ این لیسته و حالا توجه تمام جهان به این غایب بزرگ جلب می شه. از طرفی با صحبت های اخیر مسئولین آمریکایی که گفتن عربستان تغییر کرده و با اسراییل نزدیک تر شده و واسه همین توی لیست نیست، بیشتر از همیشه باعث منفور شدن هردوی این حکومت های جانی و روان پریش و متوهم می شه.
حالا اگه همه ی اینارو بذاریم کنار روابط دوستانه ی ترامپ و رفیق پوتین، باید بگیم واقعا حرکت هوشمندانه ای بوده.

یقینا این قانون نمی تونه پابرجا بمونه مگر اینکه بخوایم شاهد یه جنگ جهانی جدید باشیم که این مقدمشه و البته احتمالش ضعیفه. بنابراین شاید این طور بشه که بعد از نود روز و کلی سر و صدا و تحلیل و محبوب و شناخته تر شدن مسلمون های واقعی، قانون به شکلی لغو بشه و چیزی که باقی می مونه، پیروزی بزرگ برای مسلمون هاست که حالا دوستان و حامیان بیشتری دارن. یکی از برنده های اصلی این ماجرا هم ایرانه که بدون هیچ دلیلی توی این لیست قرارداده شده.

ممنون آقای ترامپ. تو باهوشترين احمق دنيايي
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
Washington, Massachusetts and New York are becoming the first states to sue the Trump administration with filings announced this week over the executive order restricting refugees and immigration. They likely won’t be standing alone for long.
Since Donald Trump was elected president, Democratic state attorneys general have been forming a coordinated wall of legal resistance over immigration, environmental protections, health care, and other major issues.

3 ایالت واشنگتن و ماساچوست و نیویورک میخوان شکایت کنن از حکم ترامپ (این خبر خیلی خوبیه)
اینم لینک خبر : https://apple.news/AYTME2u7iTeGshxZ40i2YlA

دوستان البته ممکنه نتونن تو این 90 روز حکم رو ملغی کنن ولی همین اعتراض ها باعث میشه که حداقل ترامپ نتونه براحتی بعد از 90 روز طرح رو تمدید کنه.

تشکر کنندگان: bhb32 ، mostafa2017 ، mulan1979 ، victor2017 ، armehraboon ، nssm ، sayhoon
جان کلی، وزیر امنیت میهن:‌ من می خواهم روشن کنم که فرمان اجرایی اخیر به چه معناست و به چه معنا نیست. این فرمان منع مسافرت یا سفر نیست. این یک بند موقتی است که به ما اجازه می دهد روند بررسی کنونی برای ویزا و پناهندگان را بهتر کنیم.
در ۳۰ روز آینده ما نقاط ضعف و قوت سیستم مهاجرت مان را که سخاوتمندانه ترین در جهان است ارزیابی و تجزیه و تحلیل خواهیم کرد. ما سپس به شرکای خارجی مان ۶۰ روز زمان خواهیم داد تا با مقررات امنیت ملی ما همکاری کنند. بدین ترتیب ما می توانیم تضمین کنیم که سیستم آن گونه که باید کار می کند و آن حفاظت از مردم آمریکاست. تکرار می کنم این یک منع برای مسلمانان نیست. هدف وزارت امنیت میهن حفاظت از مردم آمریکا، میهن مان، ارزش هایمان و آزادی ادیان که یکی از اساسی ترین ارزش هایی است که ما به آن ارج می نهیم، است.
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: armehraboon ، victor2017 ، bhb32 ، mulan1979
همان طور که دوستمون تو پست قبل گفتند دادستانهای سه تا از ایالتهای امریکا بر علیه دستور اجرایی ترامپ اقامه دعوی کردند. من گفتم برای اون دسته از دوستانی که متن انگلیسی سختشون باشه و یا منبع فارسی نداشته باشند قسمتهایی رو براشون ترجمه کنم تا همچنان با امید به آینده این مسیر سخت رو در کنار هم ادامه بدیم:

واشنگتن، ماساچوست و نیویورک سه ایالتی هستند که به گفته دادستان آنها، بر اساس شکایت اتحادیه آزادی های مدنی امریکا و گروهای مستقل دیگر شاکی این دستور اجرایی هستند.

نکته مهم اینه که دادستان هر ایالت توسط مردم انتخاب میشه و دیدگاه سیاسی و یا وابستگی حزبی (ممکنه دموکرات و یا جمهوری خواه باشند) اونها مانعی برای اعمال قانون نیستش.

دادستان واشنگتن گفت:
به عنوان دادستان ایالت، این مسئولیت قانونی من هست که از حقوق مردم دفاع کرده و عدالت رو برقرار کنم و از طرف مردم از قانون اساسی محافظت کنم و این کاری هست که انجام خواهیم داد.

دادستان از یک قاضی درخواست کرده که نکات کلیدی این حکم رو آماده کنه و گفته ممکنه بقیه ایالتها هم به این اقامه دعوی بپیوندند. روز یکشنبه هم 17 دادستان دموکرات در بیانیه مشترکی با یکدیگر اعلام کردند که از همه ابزار و امکانات قانونی برای جنگیدن بر علیه این قانون تبعیض آمیز استفاده خواهند کرد. برخی دادستانهای ایالتهایی هستند که به ترامپ رای داده بودند، مانند آیوا و پنسیلوانیا.

این دخالت دادستانهای ایالتها قبلن هم سابقه داشته. به عنوان مثال در زمان اوباما، دادستانهای جمهوری خواه برخی ایالتها وارد موضوع شدند و بر طبق دستور آنها برخی مفاد قانون بیمه درمانی اوباما(اوباماکر) دستخوش تغییر شد در زمانی که هنوز حتا جزئیات اوباماکر مشخص نشده بود.

یک نکته مهم هم که اینجا لازمه بگم، از وقتی این خبر منتشر شد، اتحادیه آزادی های مدنی امریکا اعلام کرد که از این دستور شکایت خواهد کرد. بعد این خبر، ظرف 48 ساعت 41 میلیون دلار از طرف مردم پول جمع آوری کرد تا بتونه بر علیه این حکم اقامه دعوی کنه. این در حالیه که به قول خودشون هم بی سابقه بوده و هم به طور معمولی سالی 3-4 میلیون دلار مردم به این اتحادیه کمک مالی میکنند.

دوستان عزیز
این قضیه خیلی جدیتر از این حرفهاست. از زمان امضای اولین دستور اجرایی تا الان گروههای مختلفی به اون اعتراض کردند. دستور اجرایی نبوده که حمایت قاطبه مردم رو با خودش داشته باشه و همه اونها با مخالفتهای گسترده ای مواجه شده. این حکم اخیر هم چون به طور مستقیم تبعیض آمیز و بر خلاف قانون اساسی امریکاست و همچنین به طور مستقیم به امنیت ملی ارتباط داره و گروه بسیار گسترده ای از مردم رو در بر میگیره، بیشتر مورد توجه واقع شده. این رو بذارید در کنار برخی اخبار که حکایت از عدم سلامت روانی ترامپ داره و نسبت به اون پزشکان هشدار دادند و حتا بازهم عدم مناسب بودن جایگاه ریاست جمهوری برای اون و همچنین دروغهایی که فقط خودش و دوستانش باور دارن....حتا گفته شده از زمان بوش به این ور سابقه نداشته اینطور فعالیت گسترده دادستانها بر علیه یک دستور اجرایی...

پس، امید خودتون رو از دست ندید و امیدوارانه این روزها رو طی کنین. در کنار این، سعی کنین خودتونو با شرایط سخت الان و واقعیت هم تطبیق بدهید.

امیدوارم در اولین دادگاه پیش رو "مردم" برنده بشوند.

لینک خبر

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: victor2017 ، armehraboon ، Raha_s121 ، ایلیانا ، nssm ، bhb32 ، mulan1979 ، sayhoon
گگ
(2017-02-01 ساعت 06:03)Persischer نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 05:39)aryan.khosravi نوشته:  بچه ها میدونم یه عده ای از طاهر کاملی خوشتون نمیاد ولی ظاهرا ایشون از طرف ایرانی ها از ترامپ شکایت کرده و قراره فردا ساعت 10 صبح این دادگاه برگزار بشه شرح خبر به این شکل هست

دادگاه رسيدگي به شكايت دفتر دكتر طاهركاملي و همكاران از رئيس جمهور فردا ساعت ١٠ صبح در آدرس زير برگزار مي شود. از دوستان خود  در شهر شيكاگو بخواهيد براي حمايت از اين خواسته كه از جانب كل ايرانيان آمريكا طرح گرديده در دادگاه حضور پيدا كنند
In front of the Honorable Der-Yeghiayan, Courtroom 1903, 219 S. Dearborn Ave., Chicago, Illinois, 60605

اینم کانال تلگرامش: @EB5USA

کسی میدونه چرا وکلای ایرانی - آمریکایی توی تبلیغات فارسیشون مینویسن «دکتر» فلان.. ولی توی متنهای انگلیسی به دکتراشون اشاره نمی کنن؟

دلیلش این هست گه رشته حقوق تو امریکا اول میرن ی لیسانس تو هر رشته ای دلشون بخواد میگیرد بعد میتونن بیان رشته حقوق بخونن گه تو سیستمهای اکادمیک امریکا و کانادا بهش میگن Jurise doctor گه به اختصار بهش میگن JD بعد از اینکه اینو گرفتن تازه میتونن برن فوق لیسانس با مشتری بخونن ی جورایی معادل لیسانس حقوق خودمون تو ایران هست پس تو امریکا نمیتونن به خودشون بگن دکتر ولی تو ایران از ما اگاهی مردم سو استفاده میکنن و مردمی گه میبیپن نوشته دکتر فلانی فکر میکنن یارو بعد دیپلم ده دوازده سال درس خونده پی آچ دی گرفته!! پس چون این دکترا معادل پی آچ دی نیست نمیتونن اونجا خودشونو دکتر صدا بزنن
تشکر کنندگان: ایلیانا ، bhb32 ، Persischer ، mulan1979

دوستان
عدو شود سبب خیر  رو که جریانشو شنیدید!
هر کسی از دیده پرونده ی خودش به این قضایا نگاه میکنه و حالا نوبت منه!
ترامپ پذیرش پناهجو  رو از ۱۱۰ هزارتا در سال به نصف یعنی ۵۰ هزارتا کاهش داده!
این میدونی یعنی چی!؟!  یعنی رسیدگی به پرونده های دیگه سرعتش خیلی بالا میره؛ از جمله خانوادگی و شایدم لاتری و پرونده ها دیگه.
یه نکته که توی این صدو خورده ای صفحه کسی بهش اشاره نکرده این بوده که:
با گوش کردنم به حرف های تبلیغاتی ترامپ( قبل از انتخابش)
بیشتر وقت ها ترامپ به این نکته اشاره میکرد که جلوی افراد غیر قانونی رو می گیره و راه رو برای کسانی که از طریق خانوادگی میان هموار میکنه.(این نکته ی خانوادگیش خوب توی یادم مونده)
(البته هیچ وقت اشاره به کشور خاصی نکرد)
خلاصه ااینکه شاید این کارش یه جورایی ناخواسته سرعت رسیدگی به تمام پرونده ها ی مختلف رو  خیلی بالا ببره.
به امید حق

♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: victor2017 ، bhb32 ، hmashayekh ، mulan1979 ، nssm ، ....مهرشاد....
http://permitiranian.com/

دوستان گرامى:
به پشتوانه شما عزيزان متن نهايى نامه جهت امضا تقديم حضورتان میگردد. اين نامه از جناب آقاى دكتر ظريف در خواست دارد تا تمامى تلاش خود را در راستاى رفع مشکلاتی که در خصوص ويزاهاى مهاجرتى و غیر مهاجرتی از سوى دولت ايالت متحده بوجود امده است را به كار گيرد. در ضمن متن نامه در برگیرنده انواع ویزاها و حتی کسانی که در مرحله مصاحبه و قبل آن میباشند میشود. لطفا در انتشار اين نامه جهت امضا بكوشيم
لینک سایت:
لطفا پس از ورود به سایت و درقسمت بالا سمت راست روی گزینه ثبت نظر و رای کلیک کنید و سپس روی گزینه ارسال نظر و رای کلیک کرده و اسم کامل و آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در قسمت نظر و پیشنهاد هم میتوانید نظرات خود را اعلام کنید و بعد از وارد کردن کد امنیتی روی گزینه ارسال کلیک کنید و در نهایت کد به ایمیل شما ارسال میشود. وارد ایمیلتان شوید و همان کد دریافتی راreply کنید
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017
نتيجه : AP
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Kami R ، bhb32 ، nssm ، victor2017 ، alireza_guitar
سلام . همسر من دو شب پيش و خودم ١ ساعت پيش وارد سن فرانسيسكو شديم، ما گرين كارت داريم، همسرم رو حدود ١ ساعت تو secondary inspection نگه داشتن و من رو نيم ساعت، فقط چند تا سوال معمولى كه كجا رفتى و چكار ميكنى و كجا زندگى ميكنى. بعد هم گفتن ميتونيد بريد. رفتارشون خيلى خوب بود، دوستانى كه گرين كارت دارن نگران نباشن مشكلى ندارن، وكلاى زيادى تو فرودگاه مجانى به مسافرا كمك ميكنن، تا از فرودگاه اومديم بيرون كلى وكيل و مردم معترض اومدن سمتون و خوش امد گفتن و از رفتاره بده مو قشنگ معذرت خواهى كردن
تشکر کنندگان: daria
سلام دوستان
وظیفه خودم دونستم که تشکر کنم از همه دوستان و انرژی خوبی که تو این شرایط برای هم به اشتراک می زاریم
یه سوال
من تو فرم ۲۶۰ آدرس امریکا و مشخصات پاسپورت خانومم رو وارد نکردم. چون اون موقع هیچکدومش مشخص نبود
و حالا مشخص شده، به نظرتون درخواست آنلاک کنم؟ مهمه؟ اگه درخواست کنم با توجه به شماره کیسم، نوبت مصاحبه عقبتر نمیفته؟ منظورم بعد از ۳ماه تعلیقه البته.
به امید مرتفع شدن مشکلات پیشرو و روشن شدن تکلیف همه دوستان هر چه زودتر
کیس: حدود ۴۰۰۰   Cool
رویت قبولی: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶- برنده مرحله دوم
ارسال فرم: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه : ۴ می ۲۰۱۷
تعداد افراد کیس: ۲ نفر
شغل آزاد
سربازی معاف
نتیجه: ویزای یک ضرب
سفرنامه

...... مى‏ گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد *سوره نساء*
تشکر کنندگان: bhb32 ، victor2017 ، ramin_red
(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته:  http://permitiranian.com/

دوستان گرامى:
به پشتوانه شما عزيزان متن نهايى نامه جهت امضا تقديم حضورتان میگردد. اين نامه از جناب آقاى دكتر ظريف در خواست دارد تا تمامى تلاش خود را در راستاى رفع مشکلاتی که در خصوص ويزاهاى مهاجرتى و غیر مهاجرتی از سوى دولت ايالت متحده بوجود امده است را به كار گيرد. در ضمن متن نامه در برگیرنده انواع ویزاها و حتی کسانی که در مرحله مصاحبه و قبل آن میباشند میشود. لطفا در انتشار اين نامه جهت امضا بكوشيم
لینک سایت:
لطفا پس از ورود به سایت و درقسمت بالا سمت راست روی گزینه ثبت نظر و رای کلیک کنید و سپس روی گزینه ارسال نظر و رای کلیک کرده و اسم کامل و آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در قسمت نظر و پیشنهاد هم میتوانید نظرات خود را اعلام کنید و بعد از وارد کردن کد امنیتی روی گزینه ارسال کلیک کنید و در نهایت کد به ایمیل شما ارسال میشود. وارد ایمیلتان شوید و همان کد دریافتی راreply کنید

سپاس
انجام شد
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته:  دوستان گرامى:
لینک سایت:

كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه ظاهراً راست ميگن كه بيشتر اقازاده ها دچار مشكل شدند و حتى نميتوانند ٩٠ روز صبر كنند. آخه كاربر گرامى، خود ايران بانى به وجود اومدن اين مشكل هست بعد شما... دود از كنده بلند ميشه دوست محترم.
نه اينكه ماشالا ايران خيلى هم ارتباطات قوى و دوستانه با امريكا دارد حتماً اقاى ظريف معجزه ميكند.
تشکر کنندگان:
(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته:  http://permitiranian.com/

دوستان گرامى:
لینک سایت:

تا زمانی که وزیر خارجه جدید امریکا انتخاب و معرفی نشه ظریف کاری نمیتونه بکنه

امریکا به رئیس سازمان ملل جواب پس نمیده بیاد به حرف ظریف چیزی رو عوض کنه

اظهار نظر های ایران دخالت در امور داخلی کشور امریکا تلقی میشه
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، gbtm
(2017-02-01 ساعت 13:06)شهرادلیلا نوشته:  سلام دوستان
وظیفه خودم دونستم که تشکر کنم از همه دوستان و انرژی خوبی که تو این شرایط برای هم به اشتراک می زاریم
یه سوال
من تو فرم ۲۶۰ آدرس آمریکا و مشخصات پاسپورت خانومم رو وارد نکردم. چون اون موقع هیچکدومش مشخص نبود
و حالا مشخص شده، به نظرتون درخواست آنلاک کنم؟ مهمه؟ اگه درخواست کنم با توجه به شماره کیسم، نوبت مصاحبه عقبتر نمیفته؟ منظورم بعد از ۳ماه تعلیقه البته.
به امید مرتفع شدن مشکلات پیشرو و روشن شدن تکلیف همه دوستان هر چه زودتر

به نظر من اين كار رو انجام نده
انشاء الله هر وقت رفتي سفارت با خودت يك برگه ببر توش همه مشخصات خانمت رو بنويس و بهشون توضيح بده كه اون موقع چيزي مشخص نبود
من خودم روز مصاحبم با اين داستان مواجه شدم.
حتي چون موبايلم رو باخودم نبرده بودم اونجا هم نداشتم اين مشخصات رو كه بدم بهشون. حفظ نبودم
طرف گفت رفتي بيرون واسمون ايميل كن. منم ايميل كردم. تشكر كردن
چيز خاصي نيست. نگران نباش
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، شهرادلیلا
(2017-02-01 ساعت 11:39)alireza_guitar نوشته:  
دوستان
عدو شود سبب خیر  رو که جریانشو شنیدید!
هر کسی از دیده پرونده ی خودش به این قضایا نگاه میکنه و حالا نوبت منه!
ترامپ پذیرش پناهجو  رو از ۱۱۰ هزارتا در سال به نصف یعنی ۵۰ هزارتا کاهش داده!
این میدونی یعنی چی!؟!  یعنی رسیدگی به پرونده های دیگه سرعتش خیلی بالا میره؛ از جمله خانوادگی و شایدم لاتری و پرونده ها دیگه.
یه نکته که توی این صدو خورده ای صفحه کسی بهش اشاره نکرده این بوده که:
با گوش کردنم به حرف های تبلیغاتی ترامپ( قبل از انتخابش)
بیشتر وقت ها ترامپ به این نکته اشاره میکرد که جلوی افراد غیر قانونی رو می گیره و راه رو برای کسانی که از طریق خانوادگی میان هموار میکنه.(این نکته ی خانوادگیش خوب توی یادم مونده)
(البته هیچ وقت اشاره به کشور خاصی نکرد)
خلاصه ااینکه شاید این کارش یه جورایی ناخواسته سرعت رسیدگی به تمام پرونده ها ی مختلف رو  خیلی بالا ببره.
به امید حق

بادرودوعرض ادب واحترام خدمت تمامی دوستانِ نازنین
علیرضا جان نکته ی قابل تامل درموردِ پناهندگان اینه که وقتی باصطلاح توسط نمایندگان سازمان ملل راستی ازمائی شدن و کیسشون مورد تایید قرار گرفت ازشون سوال میپرسن مایلید به کدام کشور پناهنده شوید و از انجائی که ا م ر ی ک ا اسم و رسم خوبی داره همه این کشورُ انتخاب میکنند.یادم میاد 12سال پیش که پدر ومادرم از طریق پدربزرگم(پدر مادرم) براشون اقدام شد بمن ویزاندادن بالای 21 سال بودم وبعد از اون هم مامانم برام اقدام کرده وتمام خاله داییهام اونجانُ حتی 1بارم ایران نیومدن بعد ازمهاجرت ولی وضعیت من اینگونست که در امضاء مشخصه و نکته ی جالب اینجاست درمدت این11 سال تمامی دوستان و فامیلای دورمون پناهنده ی دروغی شدن و الان امریکا هستند بعضیهاشون مغازه های انچنانی داشتن و وضع مالی خوب یه زن وشوهرش هر دو با فوق لیسانس تربیت بدنی اموزگار رسمی اموزش پرورش بودند و...... و یه نکته ی جالب دیگه ترامپ هرکاری میکنه میگه for american peopleخوب بابا لامصب منم بچه ی 2تا امریکن پیپُلَم تازه 2 تابرادرِ امریکن پیپُلم دارم درست مثل خیلی از عزیزانی که اینجا(مهاجرسرا) باهم زندگی میکنیم
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، zamini1975 ، alireza_guitar ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان