کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-03 ساعت 14:55)Phoenix7 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 13:03)Kami R نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 12:22)Sudeh نوشته:  لعنت به همشون
تکلیف ما که به هیچ کدوم اینا کاری نداریم و تا حالا تاثیریم توش نداشتیم چیه؟
ازون ور که رونده شدیم
دولت خودمونم هیچ کاری واسمون نمیکنه هیچچچچچ بدتر یکاری میکنه جاهای دیگم رامون ندن

درود
هم دردان گرامی
این درسته که با این شرایط پیش اومده، هممون ناراحتیم و تقریبا بلا تکلیف. حالا اگر کارا درست شه و ویزاها درست شه و یا پروسه کاری مون بره جلو، ولی مطمئن هستم که هممون خانواده، فامیل و دوستانی اینجا داریم. این مسیری که رابط دو کشور داره میره، بوی آرامش رو نمی بینم. نباید دغدغه ی خودمون رو فقط داشته باشیم. باید کمی وسیعتر و بزرگتر فکر کنیم

من فکر میکنم اگه کارها جور بشه و روزی روزگاری پام برسه اونطرف (حالا هر جا) ولی اگه قرار باشه پدرم و مادرم و سایر اعضاء خانواده ام اینجا تو شرایط دیگه ای قرار بگیرن( مثلا جنگ ) ترجیح میدم   حتی اگه تو آمریکا باشم برگردم و اینجا در  کنارشون باشم و در کنارشون بمیرم .
بدون اونها بودن تو بهترین و پیشرفته ترین کشورهای دنیا هم هیچ لطفی نداره.  گفتم نهایتش مرگه که اونم یکبار اتفاق می افته و همه چیز تمام میشه .حالا ما با رفتنمون به هر جای دیگه ای از دنیا فقط میتونیم اونو به تاخیر بندازیم
شرم و نفرین هم  برای کسانی میمونه   که دوست دارن  کار به اونجور جاها بکشه

یکی از قشنگ ترین پست هایی که اینجا خوندم، واقعاً درست گفتین، فرار کردن از واقعیت کار آدم های بزدل و ترسو هست.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Phoenix7 ، ed2008 ، Sudeh
آقایون خانوما خواهش میکنم بحث های بی ربط و بی ارزش رو اینجا نکنید فقط اطلاعاتی که میتونه مفید باشه بنویسید 126 صفحه نوشته شده به اندازه 5 صفحه هم به درد بخور نیست
تشکر کنندگان: zamini1975 ، bhb32 ، nssm ، battosai ، frz61 ، V_B ، daria ، ed2008 ، Ali--usa ، mostafa2017 ، Mrcivil
یکی میاد میگه همه چی آرومه یکی هم میاد مثل سفرهای گالیور میگه من میدونم بدبخت میشیم والا بخدا هیچکس علاقه ای نداره بدونه طرز فکرتون چیه
تشکر کنندگان: bhb32 ، nssm ، battosai ، V_B ، daria ، Mrcivil
(2017-02-03 ساعت 15:30)....مهرشاد.... نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 06:11)sce نوشته:  دوستان ممنون از اطلاع رسانی خوبتون.
میشه لطفا کمی از دلواپسی من کم کنین ؟
مادر خانم من می خواد 15 فوریه با پرواز قطری بیاد اینجا. به نظرتون مشکلی در بدو ورود خواهد بود یا نه ؟
اینجور که من دستگیرم شده تا الان برای دارندگان گرین کارت ظاهرا نباید مشکلی باشه.درسته ؟
ممنون میشم.

بادرود واحترام دیروز و پریروز چند نفراز فامیلهای ما که کارت سبزشون هم 7ماه پیش ،2سال پیش و 4سال پیش گرفته بودن سنهاشونم بترتیب 67 ، 35 و 23 سال هست براحتی وبدون هیچ مشکلی از فرودگاه دالاس وارد خاک آمریکای کبیر شدند .اصلا و تحت هیچ شرایطی نگران نباشید چون همانطور که اطلاع دارید فرودگاه دالاس یکی از سختگیرترین پرتهای ورودی به آمریکاست

درود
میشه لطف کنی و بگی چند وقت بود اومده بودن بیرون؟
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: bhb32 ، ....مهرشاد.... ، daria
"ترامپ:ایران با آتش بازی می کند.آنها قدردان اوباما که اینقدر با آنها مهربان بود نیستند.ولی من نه."
منبع :توئیتر ترامپ

فکر کنم به خاطر صادر نشدن روادید برای کشتی گیران آمریکایی بود.نمی دونم اینکار درسته یا نه ولی به نظر من عکس العمل نباید به دور از انتظار باشه و منطقی است که ایران اینکارو انجام بده.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-02-03 ساعت 06:12)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 03:33)victor2017 نوشته:  
(2017-02-02 ساعت 17:02)farzadmohajer نوشته:  بچه ها چند درصد احتمال میدید وقت مصاحبه بدن ؟؟؟؟؟؟

با اين كامنتاي شما در دوهفته اخير فكر كنم ترامپ تنها كسيو كه راه نده شمايي

واقعا برام خیلی عجیبه . نزدیک ۹۹ درصد آمریکایی ها میخوان سر به تن ترامپ نباشه ...
ولی ۹۹ درصد بچه های این سایت مثل شما ، برای دیدن ترامپ لحظه شماری می کنن ...
به حق چیزای ندیده ...
من اگر هم برسم آمریکا ، اونجا فقط میخوام حق مهاجرهارو از دولت بگیرم و دفاع کنم .
کلا فقط میخوام برم اونجا ، هر جوری که شده حال ترامپو بگیرم ... نذر کردم ...
خیلی عصبانیم کرده ... خیلی ... یک اپسیلون هم که شده باید صدامو بهش برسونم ...
شما ها شاید یک ساله که ترامپ رو میشناسید ... ولی من از خیلی سال های پیش شناختمش و
برای همین شگفت زده شدم که چطوری رفته کاخ سفید !!! واقعا چطوری رفته !!!

مثل این هست که مستربین بشه ، پادشاه بریتانیای کبیر ....

آقای تندرو ،بداخلاق ، افکار افراطی و.... که بااین افکارِ پلیدت باعث به زیر سوال بردنِ ابرو وحیثیت ایرانیهای ازاده وباشرف و....میشی.لطفا به اعصاب خرابت مسلط باش و در توئیتر ،فیس بوک و اینستا گرام تعداد دنبال کنندگان صفحه و به نوشته های زیر پستهای پرزیدنت ترامپ دقت کن البته اگه سواد خواندن انگلیسی داری تا شاید پس از ان بدون تحقیق ومزه مزه کردن و قبل از اینکه از منطقت کمک بگیری هیچ سخنی برزبان نیاری و هیچ کجا دست نوشته هایی که با تمدن و اصالت ایرانُ ایرانی درتضاد است بجانگذاری.ضمنا پروسه لاتری یک امتیاز است که بدلیل جمعیت کم نژاد پارسی در امریکا درمقایسه با دیگر جمعیت افراد از سایر کشورها به انسانهای انسان ازاده مودب و... پارسی ایرانی اعطامیشود و حق نیست . و دراخر خوبه شما هنوز مصاحبه نرفتی و هیچ هزینه ای نکردی و الا...... درضمن نگران نباش من بهت قول میدم وارد امریکا میشی چون انسانها هرچه بداخلاقتر و افراطی تر و دغل بازترو ... باشن شانسشون خیلی خیلی بیشتره برای ورود به امریکا و تجربه این مهم رو به اثبات رسونده .دراخر نزاکت داشته باش واگاه باش اینجا متعلق به من وتو نیست و هزاران نفر دختر،همسر،مادر،خواهر وانسانهای بافهم وشعور دست نوشته های من و تو رو مشاهده میکنند.اگه خواستی ادب و نزاکتُ زیر سوال ببری، پیام خصوصی بده تا توان پاسخگوئیتُ داشته باشم وبدان باش نهایت سعی وتلاشمُ کردم مودبانه ومحترمانه جواب بدم به پُستهای مُخل ارامشت درچندروزِ گذشته
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
تشکر کنندگان: mghk_1363 ، bhb32 ، battosai ، frz61 ، yami ، Mrcivil ، aazitaa ، victor2017
(2017-02-03 ساعت 16:01)Hadi_20 نوشته:  "ترامپ:ایران با آتش بازی می کند.آنها قدردان  اوباما که اینقدر با آنها مهربان بود نیستند.ولی من نه."

فکر کنم به خاطر صادر نشدن روادید برای کشتی گیران آمریکایی بود.نمی دونم اینکار درسته یا نه ولی به نظر من عکس العمل نباید به دور از انتظار باشه و منطقی است که ایران اینکارو انجام بده.

عزیزم هادی جانِ عزیز بادرود وعرض احترام اگه اخبارُ دنبال کرده باشی پرزیدنت ترامپ توسط نمایندشون درسازمان ملل به صراحت فرمودند:بدلیل ازمایشهای موشکی مکرر پس از توافق هسته ای و مسلح کردن حوثیهای یمنی وکلی فعالیتهای دیگه که با استانداردهای بین المللی امریکائی در تضاد است ایران با اتش یا به عبارتی دمِ شیربازی میکند
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، Hadi_20 ، frz61
(2017-02-03 ساعت 15:40)Kami R نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 15:30)....مهرشاد.... نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 06:11)sce نوشته:  دوستان ممنون از اطلاع رسانی خوبتون.
میشه لطفا کمی از دلواپسی من کم کنین ؟
مادر خانم من می خواد 15 فوریه با پرواز قطری بیاد اینجا. به نظرتون مشکلی در بدو ورود خواهد بود یا نه ؟
اینجور که من دستگیرم شده تا الان برای دارندگان گرین کارت ظاهرا نباید مشکلی باشه.درسته ؟
ممنون میشم.

بادرود واحترام دیروز و پریروز چند نفراز فامیلهای ما که کارت سبزشون هم 7ماه پیش ،2سال پیش و 4سال پیش گرفته بودن سنهاشونم بترتیب 67 ، 35 و 23 سال هست براحتی وبدون هیچ مشکلی از فرودگاه دالاس وارد خاک آمریکای کبیر شدند .اصلا و تحت هیچ شرایطی نگران نباشید چون همانطور که اطلاع دارید فرودگاه دالاس یکی از سختگیرترین پرتهای ورودی به آمریکاست

درود
میشه لطف کنی و بگی چند وقت بود اومده بودن بیرون؟

بادرود یکیشون1ماه فردِ23ساله.فرد35ساله 5ماهُ20روز وفرد67ساله حدودا 9ماه
تشکر کنندگان: bhb32 ، aryan.khosravi ، battosai ، Kami R ، daria ، gbtm
(2017-02-03 ساعت 16:08)....مهرشاد.... نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 06:12)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 03:33)victor2017 نوشته:  با اين كامنتاي شما در دوهفته اخير فكر كنم ترامپ تنها كسيو كه راه نده شمايي

واقعا برام خیلی عجیبه . نزدیک ۹۹ درصد آمریکایی ها میخوان سر به تن ترامپ نباشه ...
ولی ۹۹ درصد بچه های این سایت مثل شما ، برای دیدن ترامپ لحظه شماری می کنن ...
به حق چیزای ندیده ...
من اگر هم برسم آمریکا ، اونجا فقط میخوام حق مهاجرهارو از دولت بگیرم و دفاع کنم .
کلا فقط میخوام برم اونجا ، هر جوری که شده حال ترامپو بگیرم ... نذر کردم ...
خیلی عصبانیم کرده ... خیلی ... یک اپسیلون هم که شده باید صدامو بهش برسونم ...
شما ها شاید یک ساله که ترامپ رو میشناسید ... ولی من از خیلی سال های پیش شناختمش و
برای همین شگفت زده شدم که چطوری رفته کاخ سفید !!! واقعا چطوری رفته !!!

مثل این هست که مستربین بشه ، پادشاه بریتانیای کبیر ....

آقای تندرو ،بداخلاق ، افکار افراطی و.... که بااین افکارِ پلیدت باعث به زیر سوال بردنِ ابرو وحیثیت ایرانیهای ازاده وباشرف و....میشی.لطفا به اعصاب خرابت مسلط باش و در توئیتر ،FB و اینستا گرام تعداد دنبال کنندگان صفحه و به نوشته های زیر پستهای پرزیدنت ترامپ دقت کن البته اگه سواد خواندن انگلیسی داری تا شاید پس از ان بدون تحقیق ومزه مزه کردن و قبل از اینکه از منطقت کمک بگیری هیچ سخنی برزبان نیاری و هیچ کجا دست نوشته هایی که با تمدن و اصالت ایرانُ ایرانی درتضاد است بجانگذاری.ضمنا پروسه لاتری یک امتیاز است که بدلیل جمعیت کم نژاد پارسی در آمریکا درمقایسه با دیگر جمعیت افراد از سایر کشورها به انسانهای انسان ازاده مودب و... پارسی ایرانی اعطامیشود و حق نیست . و دراخر خوبه شما هنوز مصاحبه نرفتی و هیچ هزینه ای نکردی و الا...... درضمن نگران نباش من بهت قول میدم وارد آمریکا میشی چون انسانها هرچه بداخلاقتر و افراطی تر و دغل بازترو ... باشن شانسشون خیلی خیلی بیشتره برای ورود به آمریکا و تجربه این مهم رو به اثبات رسونده .دراخر نزاکت داشته باش واگاه باش اینجا متعلق به من وتو نیست و هزاران نفر دختر،همسر،مادر،خواهر وانسانهای بافهم وشعور دست نوشته های من و تو رو مشاهده میکنند.اگه خواستی ادب و نزاکتُ زیر سوال ببری، پیام خصوصی بده تا توان پاسخگوئیتُ داشته باشم وبدان باش نهایت سعی وتلاشمُ کردم مودبانه ومحترمانه جواب بدم به پُستهای مُخل ارامشت درچندروزِ گذشته

سلام شما گفتید که هرکی افراطی تر و دغل بازتر باشه راحت تر می تونه بره آمریکا و گفتید تجربه بهم ثابت کرده.آخه چطوری اینجور آدما شانسشون بیشتر میشه؟Sad پس با این اوصاف باید قدردان ترامپ باشیم چون گفته تغییراتی ایجاد میکنه در مهاجرت که اونایی که واقعا به مردم و کشور ما عشق می ورزند وارد شودند.شاید این حرفش باعث بشه که اینجور افراد دیگه راحت تر نتونن برن آمریکا.
میشه تجربه تون رو در این زمینه بگید تا من بهتر متوجه بشم که چرا اینطوریه.با تشکر از شما.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، ....مهرشاد....
سلام

کاش میشد یک نفر یک تاپیک مخصوص لاتاری و این بحران (دستور ترامپ) ایجاد کنه...
مشکل لاتاری ها با گرین کارتی ها و ویزایی ها و سیتیزن ها خیلی فرق میکنه
تشکر کنندگان: mrticoen ، daria ، Ali--usa ، ....مهرشاد.... ، smohammadi
دو مليتي ها با سفارت تماس بگيرن و برن براي مصاحبه.
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-02-03 ساعت 16:01)Hadi_20 نوشته:  "ترامپ:ایران با آتش بازی می کند.آنها قدردان  اوباما که اینقدر با آنها مهربان بود نیستند.ولی من نه."

(به نقل از یک دوست... منبع نامشخص)

اخیرا تحلیل سیاسی ترسناکی را از یک پیرمرد اسکاتلندی شنیدم که در خیابان زندگی می کند.
در لندن تظاهرات بزرگی در اعتراض به دستور اخیر ترامپ در مورد اتباع هفت کشور برگزار شده بود. بعدش، پیرمرد را در راه دیدم - معمولا چند کلمه ای گپ می زنیم. پرسید: تظاهرات را دیدی؟ گفتم خیلی بزرگ بود. گفت: ولی من پیرمرد یک چیزی یادم است. وقتی تاچر اینجا نخست وزیر شد، مرتب از همین تظاهرات ها علیهش می شد. اما می دانی این جور تظاهرات تا کی ادامه پیدا کرد؟
ادامه داد: تا موقع جنگ فالکلند! تاچر به یک جایی در آن طرف دنیا حمله کرد و بعد، مردم پشت سرش بسیج شدند. اعتراض ها هم تمام شد.
برداشت من از وضعیت امروز آمریکا و جهان، با پیرمرد تفاوت دارد. ولی نمی توان انکار کرد که حرفش، آدم را به فکر می برد. (اگه اونجا بودم به پیرمرده میگفتم، داداش ما خودمونم ایران ازینکارا با ارتش بعثی صدام یزید کافری کشور دوست، برادر و همسایه، مظلوم و مسلمان عراق کردیم!! سیاست چقدر قوانینش قدیمی هست در عین کارایی)
تشکر کنندگان: ed2008 ، mulan1979 ، Haghighat
(2017-02-03 ساعت 17:36)yami نوشته:  

(به نقل از یک دوست... منبع نامشخص)

اخیرا تحلیل سیاسی ترسناکی را از یک پیرمرد اسکاتلندی شنیدم که در خیابان زندگی می کند.
در لندن تظاهرات بزرگی در اعتراض به دستور اخیر ترامپ در مورد اتباع هفت کشور برگزار شده بود. بعدش، پیرمرد را در راه دیدم - معمولا چند کلمه ای گپ می زنیم. پرسید: تظاهرات را دیدی؟ گفتم خیلی بزرگ بود. گفت: ولی من پیرمرد یک چیزی یادم است. وقتی تاچر اینجا نخست وزیر شد، مرتب از همین تظاهرات ها علیهش می شد. اما می دانی این جور تظاهرات تا کی ادامه پیدا کرد؟
ادامه داد: تا موقع جنگ فالکلند! تاچر به یک جایی در آن طرف دنیا حمله کرد و بعد، مردم پشت سرش بسیج شدند. اعتراض ها هم تمام شد.
برداشت من از وضعیت امروز آمریکا و جهان، با پیرمرد تفاوت دارد. ولی نمی توان انکار کرد که حرفش، آدم را به فکر می برد. (اگه اونجا بودم به پیرمرده میگفتم، داداش ما خودمونم ایران ازینکارا با ارتش بعثی صدام یزید کافری کشور دوست، برادر و همسایه، مظلوم و مسلمان عراق کردیم!! سیاست چقدر قوانینش قدیمی هست در عین کارایی)

امیدوارم حرف اون پیرمرد در مورد ترامپ صدق نکنه الان هم اوضاع جهان با زمان تاچر خیلی فرق کرده.در مورد ترامپ هم اینو بگم من در زمان انتخابات خیلی به حرفاش گوش می کردم صریحا با گزینه جنگ و حمله نظامی مخالف بود چون اعتقاد داشت که باعث بی ثباتی خاورمیانه می شود به خاطر سرنگون کردن دولت های د.ی.ک.ت.ا.ت.و.ر ولی به قول خودش تروریست کش و ایجاد خلا قدرت برای تروریست ها و بی ثباتی در این کشورها حسابی به اوباما تاخت و حتی جنگ عراق رو هم اشتباه می دونست و از خرج های کلانی که در خاورمیانه شده بود به شدت انتقاد کرد و در مورد جنگ سوریه هم گفت کشورهای حاشیه خلیج فارس باید پولشو بدن و کلا اقتصادی به مساله نگاه می کنه و همه چیز رو با پول سبک سنگین می کنه.برای همین حرف از شروع جنگ دیگر بیشتر شبیه یک شوخی است تا واقعیت و من خودم نگرانی زیادی از این بابت ندارم.و این حرفارم زدم تا دوستانی که می خواند بدونند تفکرات ترامپ چطوری است بیشتر باهاش آشنا بشند.
مشکل امثال ماهم بیشتر این است که این مسائل روی برنامه ریزی ما تاثیر منفی میزاره و شاید همین حرف ها و جدل ها باعث طولانی شدن این تعلیق بشه.
در مورد دمکرات ها هم من ازشون دل خوشی ندارم و بهتره بدونید همین تحریم های فلج کننده که باعث اون مشکلات شد در زمان دموکرات ها و از زبان همین خانم کلینتون بیرون اومد والله قبل اون که زمان جمهوری خواه ها بود هم در تحریم بودیم ولی اینطوری نشده بودیم تازه محور شرارت هم بودیم ولی بازهم وضعمون به بدی زمان دمکرات ها نبود.البته دموکرات ها خیلی کارها قبل تر ها در تاریخ ایران انجام دادند که خب اینجا جاش نیست در موردشون حرف بزنیم Big Grin
تشکر کنندگان: mulan1979 ، ramin_red ، yami ، nikniknik
سلام.
یک قاضی در دیتروید نیز دستور ترامپ را موقتا لغو کرد.

خبر:
http://www.msn.com/en-us/news/politics/u...ar-AAmAiEQ
کیس: ‎2017AS30XX‎
تعداد اعضاء ‎: دو نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: ‎5 May‎
تاریخ ارسال فرم: ‎17 May‎
کارنت شدن کیس: ‎14 Oct‎
محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: ‎8 Dec‎
نتیجه: A.P
تاریخ Clear شدن: 8 Feb
تاریخ صدور ویزا: 21 Feb
تاریخ ورود به آمریکا: Mar 2
تشکر کنندگان: mulan1979 ، aryan.khosravi ، yami ، Bboys_s ، mrticoen ، V_B ، bhb32
(2017-02-03 ساعت 18:56)ssalahi نوشته:  سلام.
یک قاضی در دیتروید نیز دستور ترامپ را موقتا لغو کرد.

خبر:
http://www.msn.com/en-us/news/politics/u...ar-AAmAiEQ

خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون
تشکر کنندگان: bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان