کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-26 ساعت 09:32)m_baghaei نوشته:  با درود به همه دوستان،
اقتصاد آنلاين:
ترامپ صدور ویزا به شهروندان ایرانی و چند کشور دیگر را یک ماه متوقف کرد

?دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، با صدور فرمانی صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز متوقف کرده است.
?این فرمان شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری نخواهد داشت.
?این فرمان بر ویزاهای دیپلماتیک و سیاسی و مقامات سازمان ملل هم اثری ندارد.
?دستور جدید همچنین بر شهروندان ایران که در آمریکا هستند هم تاثیری ندارد. اما اگر فرد از آمریکا خارج شود، حتی اگر چند بار اجازه ورود داشته باشد، به وی اجازه ورود مجدد داده نخواهد شد/بی بی سی
@eghtesadonlinw
سلام
اول اینکه چرا تو شرایط بحرانی ما خودمون اوضاع رو بحرانی تر میکنیم ؟؟؟؟
دوستان گل من اگر ما اینجا دور هم جمع شدیم یعنی اعتماد داریم به این سایت پس لطفا هر خبریو جدا از منبعش منتشر نکنیم اقای سپهر توی کانال تلگرام نوشتن بر اساس لینک خبر های کاخ سفید هنوز هیچی امضا نشده است پس به ایشون اعتماد کنیم و به همین خبر بسنده کنیم و در بقیه موارد هم امید به خدا داشته باشیم حتی اگر هم امضا شده باشه باید صبر کرد تا ببینیم اوضاع چی میشه با حرص و ناراحتی مشکلی حل نمیشه
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
تشکر کنندگان: elikad ، MOZHDEHHHHHH ، Paniz888 ، AbbasHTC ، hesgan ، onasiss ، m_baghaei ، bhb32 ، zamini1975 ، afshin007x
سلام دوستان.

همسر من پيرو اخبار جديد، ديروز با وكيلمون در آمريكا صحبت كرد و اين پيام رو برام فرستاد:

I talked to Gabriela couple minutes ago. And she said we've already met all the requirements for the visa and the order that Trump signed, is for the ones that are pending, not the ones are ahead you approved.?

ايشون گفته افرادي كه مصاحبه شدن و منتظر كليرنس هستن امور اداريشون ادامه پيدا ميكنه و دستور ترامپ درمورد افراديه كه كيسشون هنوز اپروو نشده.
Fedهازدواج با سيتيزن- ‎IR1‎
سفارت: آنكارا
شروع پروسه: 2014/9/9
اپروو: 2015/5/13
دريافت كيس نامبر: 2015/6/17
ايميل تأييد تكميل مدارك در ان وي سي:  2016/3/3
ايميل مصاحبه: 2016/5/25
تاريخ مصاحبه: 2016/7/14
نتيجه مصاحبه:  AP

آپديت هاي مهم:
(٢٠١٦)
١٥ جولاي - ١٢ دسامبر

(٢٠١٧)
 - ١٣ دسامبر دو خطي شدن 

(٢٠١٨)
٢٢ فوريه or  
٥ اپريل waiver 
 ٣٠ جولاي يك خطي شدن 
 ٢٥ اكتبر تبديل or به / 

(٢٠١٩)
١٢ جولاي (ارسال پكيج ويور توسط وكيل ما) 
٥ دسامبر (دو خطي)
 ١١ دسامبر (تكميل دوباره فرم DS-260) 

(٢٠٢٠)
٧ ژانويه or شدن
١٣ ژانويه Expiring Soon
٢٣ ژانويه or
٢٤ ژانويه ايميل مصاحبه مجدد (مورخ ١٨ فوريه)
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، Nooshin1361 ، zamini1975
(2017-01-26 ساعت 11:25)maryam1983 نوشته:  سلام دوستان.

همسر من پيرو اخبار جديد، ديروز با وكيلمون در آمريكا صحبت كرد و اين پيام رو برام فرستاد:

I talked to Gabriela couple minutes ago. And she said we've already met all the requirements for the visa and the order that Trump signed, is for the ones that are pending, not the ones are ahead you approved.?

ايشون گفته افرادي كه مصاحبه شدن و منتظر كليرنس هستن امور اداريشون ادامه پيدا ميكنه و دستور ترامپ درمورد افراديه كه كيسشون هنوز اپروو نشده.

dooste aziz omidvaram harfe shoma dorost bashe, vali kasi ke hanuz approve nashode ke niazi be visa nadare alan, va dar hale haze sodure visa motevaghef shode Sad kheily narahatam, maloom nist baraye ma ke mosahebamun nazdike chi mishe, aslan mosahebi dar kar hast ya na Sad Sad Sad
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-01-26 ساعت 11:30)ziziii نوشته:  

dooste aziz omidvaram harfe shoma dorost bashe, vali kasi ke hanuz approve nashode ke niazi be visa nadare alan, va dar hale haze sodure visa motevaghef shode Sad  kheily narahatam, maloom nist baraye ma ke mosahebamun nazdike chi mishe, aslan mosahebi dar kar hast ya na  Sad  Sad  Sad

اگر شرايط اينقدر حاد بود ديروز سفارت ارمنستان 3 نفر رو كلير نمي كرد
امروز (07 بهمن 95) هم در سفارت ارمنستان 2 نفر كلير شدن كه يكي لاتاري هست
2017AS2884
YRV2016526010
پس احتمال اينكه صحبت خانم مريم درست باشه خيليه
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: Sudeh ، mulan1979 ، armehraboon ، Nooshin1361 ، zamini1975
دوستان اینا میگن کسی که همین الان داخل امریکاس اگه با ویزای مالتی بره بیرون حق نداره برگرده!! تکلیف بقیه با این حساب مشخصه.
الان سوال اینجاست، حرف این وکیل درست در نیامد که ظاهرا هم اصلا در تضاد با پیش نویس قانون هست، خسارت مادی و معنوی این فرد رو کی میده؟
رو کلیر سفارت هم حساب نکنید. اونا فعلا تا دستور نیاد کارشونو میکنن، افسر مهاجرتم دستور بیاد سر لحظه کارشو میکنه.
همیشه این وسط تا قانون بره سر جاش یه عده قربانی میشن و یه عده هم سریع شرایط حاد رو متوجه میشن و خودشونو نجات میدن.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، armehraboon ، gbtm
(2017-01-26 ساعت 11:39)bhb32 نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 11:30)ziziii نوشته:  

dooste aziz omidvaram harfe shoma dorost bashe, vali kasi ke hanuz approve nashode ke niazi be visa nadare alan, va dar hale haze sodure visa motevaghef shode Sad  kheily narahatam, maloom nist baraye ma ke mosahebamun nazdike chi mishe, aslan mosahebi dar kar hast ya na  Sad  Sad  Sad

اگر شرايط اينقدر حاد بود ديروز سفارت ارمنستان 3 نفر رو كلير نمي كرد
امروز (07 بهمن 95) هم در سفارت ارمنستان 2 نفر كلير شدن كه يكي لاتاري هست
2017AS2884
YRV2016526010
پس احتمال اينكه صحبت خانم مريم درست باشه خيليه

cheghadr aali, en behtarin khabari bud ke shenidam, kheily mamnoon, omidvaram ke be hamin surat pish bere.
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
یکی از بدترین قسمتهای این قانون (که البته از نظر سیاسی واجتماعی عادلانه هست) الزام دولت امریکا به رفتار مشابه و برابر از هر لحاظ در صدور ویزا با کشورهای دیگره.
بعنی اگر کشوری به امریکایی ویزای مهاجرتی نمیده، آمریکا هم به شهروندان ان کشور ویزای مهاجرتی نده.
اگر سختگیری بیمورد میکنه، ابنا هم سختگیری کنن (مثلا ایران به توریست امریکایی اجازه سفر بدون تور و تنها نمیده).
اگر هزینه بالا میگیره اینا هم هزینه بالا بگیرن و الی اخر...
البته از کلمه تا حد ممکن و عملی استفاده کردن practicable
تشکر کنندگان: h.mgh ، gbtm
سلام دوستان من كاملا اخبار رو پيگيري ميكنم و تحليلهارو هم دنبال ميكنم، قضيه ديوار مكزيك قطعي شده و امضا شده، ولي در مورد ويزاي ايران هيچ حكمي صادر نشده، فقط در اين حد كه احتمالش هست كه تا ١ ماه در حالت تعويق بمونه، حتي اگه اين احتمال هم قطعي بشه بازم براي ماها زياد فرقي نميكنه چون ماها در انتظار هستيم، بعد اين يك ماه هم اگه شرايطو سخت كنه يا طولاني تر ميشه كارمون يا هم براي اوناييكه تاره اقدام ميكنن محدودتهايي گذاشته ميشه،
ولي من خودم اگه جاي دوستاني كه ويزا دستشونه بودم سريعا خودمو ميرسوندم اونجا تا از اين احتمالات خلاص شم ولي اينم بايد در نظر بگيريمكه ترامپ يكم غير قابل پيش بيني هستش!
اميدوارم كه هميشه تو اين لحظات سخت بهمديگه كمك فكري كنيم و سريع بريم سر زندگيمون
Cr1
ارسال مدارك: 19jan 2016
اپروو: 27May 2016
دريافت كيس نامبر:26June 2016
نامه تكميل مدارك:02Aug 2016
مصاحبه: 27Sep2016-ارمنستان
Ap!
Update:27sep,29sep,3oct
تشکر کنندگان: zamini1975 ، armehraboon ، bhb32 ، hesgan ، ziziii ، bsbali ، afshin007x
(2017-01-25 ساعت 20:15)omid311 نوشته:  سلام خیالتون راحت با مهاجرت غیرقانونی مشکل داره روند شاید کمی کند بشه ولی پروندها سرجاشون هستن وخود ترامپ به تنهای نمیتونه تصمیم بگیره کی بیاد کی بره و اینم بگم راحت30درصد اقتصاد آمریکاروی ایرانی میچرخه واز نظرهای دیگه هم همینطور

درود
این وضعیت احتمالا گذراست البته توی پیش نویس این فرمان اجرایی، امکان دایمی کردنش رو واسه کشورهای خاص قرار دادن. حالا تعریف کشور خاص چی هست، خودشون میدونن!!!!
ولی با کلیات سخن شما موافقم. در ضمن اون 30% رو خوب اومدی Big Grin البته من یه حسابی کردم دیدم کمی بیشتر هست Big Grin Big Grin
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: omid311 ، gbtm
(2017-01-26 ساعت 11:48)yami نوشته:  دوستان اینا میگن کسی که همین الان داخل آمریکاس اگه با ویزای مالتی بره بیرون حق نداره برگرده!! تکلیف بقیه با این حساب مشخصه.
الان سوال اینجاست، حرف این وکیل درست در نیامد که ظاهرا هم اصلا در تضاد با پیش نویس قانون هست، خسارت مادی و معنوی این فرد رو کی میده؟
رو کلیر سفارت هم حساب نکنید. اونا فعلا تا دستور نیاد کارشونو میکنن، افسر مهاجرتم دستور بیاد سر لحظه کارشو میکنه.
همیشه این وسط تا قانون بره سر جاش یه عده قربانی میشن و یه عده هم سریع شرایط حاد رو متوجه میشن و خودشونو نجات میدن.

با شما موافقم...

هر چی بشه اتفاق مثبتی بنا نیست بیفته...

البته ویزاهای مهاجرتی همیشه دیر و زود داره ولی کلا اوکی هست...

اما بقیه ویزاها قطعا با مشکل مواجه میشه متاسفانه
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: bhb32
جزییات ممنوعیت یک ماهه صدور ویزای آمریکا برای ایرانیان
دونالد ترامپ در فرمان اجرایی جدیدی در نخستین هفته حضورش در کاخ سفید سفر اتباع 7 کشور ایران، عراق، سوریه، یمن، سودان، سومالی و لیبی را به خاک آمریکا به مدت يك ماه ممنوع کرده است.
این تصمیم جنجالی ترامپ در راستای شعارهای ایام انتخابات اوست که خواستار ایجاد محدودیت و ممنوعیت در سفر اتباع کشورهای مسلمان به آمریکا شده بود.
بر اساس تصمیم جدید که البته قرار بود ترامپ روز چهارشنبه امضا کند - اما امضای آن بنا به دلایل نامعلوم به تعویق افتاده - از لحظه امضای این فرمان اجرایی به مدت يك ماه سفارت خانه های آمریکا در سراسر جهان برای اتباع 7 کشور فوق از جمله ایران روادید سفر به آمریکا را صادر نخواهند کرد و حتی ممکن است شهروندان ایرانی و 6 کشور دیگر که پیش تر ویزای آمریکا را دریافت کرده و در طی مدت يك ماهه بخواهند وارد خاک آمریکا شوند از سوی پلیس مرزبانی آمریکا به کشورهایشان "دیپورت" شوند.
این تصمیم جدید و بی سابقه دولت ترامپ که حتی در بحرانی ترین دوران روابط ایران – آمریکا پس از انقلاب اسلامی – دوران 444 روزه دستگیری کارکنان سفارت آمریکا در تهران – به مورد اجرا درنیامده بود، زندگی صدها هزار شهروند ایرانی ساکن آمریکا و خانواده هایشان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
تصمیم جدید در وضعیت شهروندان ایرانی که دارای " کارت سبز" (گرین کارت) سفر به آمریکا و یا دارای گذرنامه آمریکایی هستند، تاثیری نخواهد داشت و این شهروندان می توانند در طی همین مدت بدون مانع وارد آمریکا شوند.
همچنین این فرمان اجرایی ترامپ شامل ویزاهای سیاسی و دیپلماتیک و ویزاهایی که برای دیپلمات های ایرانی مقیم نیویورک (سازمان ملل) صادر می شود، نخواهد شد.
برای شهروندان ایرانی ساکن آمریکا نیز در صورتی که این شهروندان پاسپورت آمریکایی نداشته و فاقد گرین کارت باشند در صورت خروج از آمریکا در مهلت یک ماهه ممنوعیت، دیگر به آنها اجازه ورود به خاک این کشور داده نخواهد شد. این وضعیت می تواند به ویژه برخی دانشجویان ایرانی ساکن آمریکا را تحت تاثیر قرار دهد و ورود و خروج آنها به آمریکا را غیرممکن کند.
همچنین برنامه ریزی و هزینه های بسیاری از دانشجویان ایرانی متقاضی تحصیل در دانشگاه های آمریکا که در سال جاری برای گرفتن ویزای تحصیلی برنامه ریزی کرده بودند، با این فرمان اجرایی ترامپ به هدر خواهد رفت.
گفته می شود ممکن است وضعیت یک ماهه ممنوعیت صدور ویزا پیش از منقضی شدن، برای مدت های مشابه يك ماهه تمدید شود.
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
تشکر کنندگان: Pegah123 ، battosai
سلام عزیزان
آیا امکانش هستکه همگی یه ایمیل به ن ا ی ا ک بزنیم و ازشون ملتمسانه تقاضا کنیم صدای ما رو به گوش مجلس سنا برسونن بلکه فرجی بشه دست از سر ایران بردارن؟
من میخام این کارو بکنم اگه هر کدوم از ما یه ایمیل بزنه ممکنه تاثیر داشته باشه
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می
تاریخ تکمیل فرم: 28 می
تاریخ کارنت: 12 دسامبر
تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر
تاریخ سفارت: 23 فوریه
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا  Rolleyes
تشکر کنندگان: afshin007x
(2017-01-26 ساعت 14:06)Sepidehsalehi نوشته:  سلام عزیزان
آیا امکانش هستکه همگی یه ایمیل به ن ا ی ا ک بزنیم و ازشون ملتمسانه تقاضا کنیم صدای ما رو به گوش مجلس سنا برسونن بلکه فرجی بشه دست از سر ایران بردارن؟
من میخام این کارو بکنم اگه هر کدوم از ما یه ایمیل بزنه ممکنه تاثیر داشته باشه
دوست عزیز سلام
من کاملا متوجه نگرانی شما هستم
چون خودم هم تو همچین حالی هستم
ولی منطقی اینه که فقط صبر کرد و دید که چی میشه
امید به خدا داشت و انرژی مثبت
مگه همه ماها جم بشیم چند نفر میشیم که بتونیم حکم یک رییس جمهور که با ده ها میلیون رای سر کار اومده تاثیر بگذاریم
من هم درد شما هستم و تمام این زحمات رو به امیدی کشیدم
ما همیشه باید امیدوار باشیم
انسان با امید زنده است
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
تشکر کنندگان: gbtm ، bhb32
(2017-01-26 ساعت 11:13)Ali--usa نوشته:  موضوع اينه كه ممكنه تا بخواد اين قانون بشه و كنگره تصويبش كنه يكي دوماه طول بكشه
ولي براي كيسهايي مثل كيس خودم كه ١٠٠٪‏ ميريم تو پروسه AP و حداقل ٦ ماه كارمون طول ميكشه مطمئناً ديگه اميدي نيست
مگر اينكه اسم ايران از اين ليست خارج بشه كه بسيار بعيد به نظر ميرسه
شما فقط به اظهارات mad dog ! وزير دفاع ترامپ توجه كنيد:
در سال 2013 گفته امنیت ملی آمریکا فقط سه تا تهدید داره: ایران،  ایران و ایران.
تفنگدار دریاییه و ایران رو مسبب کشته شدن دویست و خورده ای تفنگ دار در بیروت در حمله به پادگان آمریکایی در 1983 میدونه .
بدلیل نظرات تند ضد مذاکرات هسته ای با ايران در سال 2013 اوباما از فرماندهی کل ستاد ارتش آمریکا برکنارش کرده.
داعش رو تنها عذری برای کارهایی جسورانه ایران میدونه و میگه اگر ایران با داعش دشمنه چرا تا بحال در ایران عملیات تروریستی اتفاق نیفتاده.

شما فرض اين رو هم كه ايران از ليست اون كشورهاي تروريستي در بياد رو هم نكنين
فقط دوستاني كه ميخوان براي مصاحبه ويزا و هتل بگيرين حتماً غير چارتري بگيريم كه امكان كنسلي داشته باشه
چون احتمال هر اتفاقي هست
من امروز ميخواستم براي دبي تور بگيرم كه فعلاً منتفي كردم
موفق و پيروز و خوشحال باشيد
و واقع گرا

دوست عزیز
دستور اجرایی رئیس جمهور نیاز به تایید کنگره نداره و از روز امضا قابل اجرا خواهد بود
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: gbtm
دوستان اینقدر روحیه خودتون رو خراب نکنید خدابزرگه وباید دید دوستانی که تا ماه دیگه میرن مصاحبه وبرمیگردن ببینیم وضعیت دوستان چی میشه حالا که مشخص نیست حدودن اگه قرار برنامه جدیدی برای پروندها ثبت کنن ماه دیگه مشخص میشه واینم مجدد میگم زیاد بدبین نباشید
تشکر کنندگان: bsbali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان