کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
دوستان اینقدر روحیه خودتون رو خراب نکنید خدابزرگه وباید دید دوستانی که تا ماه دیگه میرن مصاحبه وبرمیگردن ببینیم وضعیت دوستان چی میشه حالا که مشخص نیست حدودن اگه قرار برنامه جدیدی برای پروندها ثبت کنن ماه دیگه مشخص میشه واینم مجدد میگم زیاد بدبین نباشید
تشکر کنندگان: bhb32 ، bsbali
(2017-01-26 ساعت 02:52)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 00:57)arminkh نوشته:  الان ما که گرین کارت داریم و ایرانیم فعلا هم شامل میشه؟؟

منظورتون اینه که شما یه بار سفرکرده و گرین کارت را گرفتید وبرگشتید به ایران؟
بله به خاطر همین ترامپ سریع ورود کردیم ولی قبل از اومدن گرین کارت برگشتیم.گرین کارت ولی دو هفته بعد صادر شد و پیش داییم هست الان.الان نگران پدرم هستیم که منتظر کلیرنس هستش.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: Nov. 2003
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت NVC Welcome letter: آگوست ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-261 و پرداخت ۱۲۰ دلار: دوم سپتامبر ۲۰۱۵
تاریخ ارسال مدارک : ۷ اکتبر ۲۰۱۵
تاریخ تکمیل فرم DS-260 و پرداخت ۳۲۵ دلار: ۲۷ نوامبر ۲۰۱۵
نامه کامپلیت : ۲۹ مارچ ۲۰۱۶
تاریخ مصاحبه: هفته دوم نوامبر ۲۰۱۶
تاریخ کلیرینس : دو نفریکضرب پدرم ap...
ورود:۱۵ دسامبر ۲۰۱۶
ssn:دو هفته بعد از ورود
گرین کارد:یک ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
درود بر همگی ...
اگر شما یه سند معتبر بیاری که فقط یه اشاره کوچیک در باره صدور ویزا تلیق ویزا یا هر مطلب مرتبط با شایعه هایی که دوستان میگن پیدا کردین من همین الان ویزامو پاره میکنم میریزم سطل اشغال ..متوجه نمیشم چرا بعضیا میخوان حتما ویزاها تعلیق بشه البته جای شکرش هست که قدرت و اختیاری در این مورد ندارن ولی میتونن حداقل شایعش رو پخش کنن...
امروز سفارت زنگ زدم گفتم هفته دیگه بلیط دارم موردی نیست گفتش چه موردی باید باشه ؟!! ویزا داری میری دیگه ...
ضمنا برادرم تا چند ساعت دیگه میرسه امریکا اونم با ویزای نه چندان روبراهی مثله f1 ...پیشنهاد میکنم زیاد به شایعه ها بها ندین وگرنه فکرتون فلج میشه..
در آخر آقای طاهر کاملی فردا جمعه از ساعت 11 قبل از ظار یه برنامه در اختصاص با همین داستان میبره رو آنتن ..سابقه این اقا نشون میده که بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنه و اهل زیر و رو کشیدنم نیست ..میتونه کمک کنه بدوستانی که هنوز باور دارن ویزاها تعلیق شده یا صدورش توقیف شده یا گرین کارتا دیگه اعتبار نداره ... یه مطلب دیشب خوندم توی همین سایت داشت رو سرم جعفری سبز میشد ..دوستمون میگفت اگر سیتیزن امریکا باشی بیرون امریکا باشی فعلا اجازه ورود نداری Smile))))))
موفق باشید .
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-01-26 ساعت 07:31)Radian نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 06:56)Hamid_rr نوشته:  کدوم قانون ؟!!!!
دستور اجرایی نیومده هنوز .. دوتا فرمان اجرایی امضا کرده برادر ترامپ
1.احداث دیوار مرزی مکزیک
2.تحریم بوجه شهرهایی که مهاجران غیر قانونی رو پناه بدن .
وسلام نامه شد تمام دنبال چی هستید رفقا ؟؟!!!!
اقا خانم هیچ اتفاقی نیوفتاده تمام روال مهاجرت  طبق گذشته هست امروز هیچ دستور کاری در ارتباط با ویزا گرین کارت ورود به آمریکا صدور ویزا و و و جوجود خارجی نداشته ...
البته یه چیزی میتونه باشه که دوستان خودشون یه فرمان اجرایی امضا کردن ..خخخخخخ
شب و روز همگی خوش .

شما با سیستم عملکرد قوه ی مجریه آمریکا آشنا نیستی عزیز دل. ما تو این سیستم 6 ساله خون دل خوردیم  Big Grin

دیگه انگلیسی واضح داره بالاش میگه : From the date of this order

شما که اینقدر واردی و قدرت داری یه ویزا برا همسایه ما صادر کن رفیق .
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-01-26 ساعت 15:31)Hamid_rr نوشته:  درود بر همگی ...
اگر شما یه سند معتبر بیاری که فقط یه اشاره کوچیک در باره صدور ویزا تلیق ویزا یا هر مطلب مرتبط با شایعه هایی که دوستان میگن پیدا کردین من همین الان ویزامو پاره میکنم میریزم سطل اشغال ..متوجه نمیشم چرا بعضیا میخوان حتما ویزاها تعلیق بشه البته جای شکرش هست که قدرت و اختیاری در این مورد ندارن ولی میتونن حداقل شایعش رو پخش کنن...
امروز سفارت زنگ زدم گفتم هفته دیگه بلیط دارم موردی نیست گفتش چه موردی باید باشه ؟!! ویزا داری میری دیگه ...
ضمنا برادرم تا چند ساعت دیگه میرسه آمریکا اونم با ویزای نه چندان روبراهی مثله f1 ...پیشنهاد میکنم زیاد به شایعه ها بها ندین وگرنه فکرتون فلج میشه..
در آخر آقای طاهر کاملی فردا جمعه از ساعت 11 قبل از ظار یه برنامه در اختصاص با همین داستان میبره رو آنتن ..سابقه این اقا نشون میده که بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنه و اهل زیر و رو کشیدنم نیست ..میتونه کمک کنه بدوستانی که هنوز باور دارن ویزاها تعلیق شده یا صدورش توقیف شده یا گرین کارتا دیگه اعتبار نداره ... یه مطلب دیشب خوندم توی همین سایت داشت رو سرم جعفری سبز میشد ..دوستمون میگفت اگر سیتیزن آمریکا باشی بیرون آمریکا باشی فعلا اجازه ورود نداری Smile))))))
موفق باشید .
سلام به شما
حالا خونسردیت رو حفظ دوست عزیز Cool

کلا بازار شایعات داغ میشه دیگه...

من هفته دیکه بلیتم هست و ....خلاصه یه استرس دیگه هم اضاقه شده Smile

منطقا هم نباید برای دارندگان ویزا مشکل پیش باید چون من خودم مثلا 10 ماه طول کشید کلیر شدم.

و الان قراره ویزای جدید ندن که سخت گیری بشتری کنن ( البته واقعا نمیدونم بیشتر از این سخت گیری داریم یا نه! Wink

ممنون که با سفارت تماس گرفتی و یه خوزده ارامش میدی به امثال من.

ببنیم اخبار جدید چی هست گرچه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، gbtm
(2017-01-26 ساعت 14:25)Paniz888 نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 14:06)Sepidehsalehi نوشته:  سلام عزیزان
آیا امکانش هستکه همگی یه ایمیل به ن ا ی ا ک بزنیم و ازشون ملتمسانه تقاضا کنیم صدای ما رو به گوش مجلس سنا برسونن بلکه فرجی بشه دست از سر ایران بردارن؟
من میخام این کارو بکنم اگه هر کدوم از ما یه ایمیل بزنه ممکنه تاثیر داشته باشه
دوست عزیز سلام
من کاملا متوجه نگرانی شما هستم
چون خودم هم تو همچین حالی هستم
ولی منطقی اینه که فقط صبر کرد و دید که چی میشه
امید به خدا داشت و انرژی مثبت
مگه همه ماها جم بشیم چند نفر میشیم که بتونیم حکم یک رییس جمهور که با ده ها میلیون رای سر کار اومده تاثیر بگذاریم
من هم درد شما هستم و تمام این زحمات رو به امیدی کشیدم
ما همیشه باید امیدوار باشیم
انسان با امید زنده است

حرف شما درسته اما اونجا فقط رییس جمهورش نیست که کلی داستان پشتشه....
در ضمن کیس شما کارنت نشده، وقت مصاحبه نداری، همه چیزتو پول نکردی واسه تمکن مالی، رزرو بلیط و هتل هم نداشتی .....
شما فعلا منو درک نمیکنی
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می
تاریخ تکمیل فرم: 28 می
تاریخ کارنت: 12 دسامبر
تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر
تاریخ سفارت: 23 فوریه
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا  Rolleyes
تشکر کنندگان:
دوستان گرامی سلام..
امروز یکی از دوستانی که کیس لاتاری بودن مصاحبه داشتن و ای پی شدن..و طی تماسی که با ایشون داشتم بهم گفتن که خودشون شخصا از افیسر در مورد این جریانات سوال کرده و افیسر بهشون گفته که هنوز هیچ دستوری به ما داده نشده و کارا طبق روال عادی داره پیش میره.
پس فعلا جای نگرانی نیست و توکلتون به خدا باشه..
تشکر کنندگان: Sepidehsalehi ، ekhveh ، bhb32 ، zamini1975
دستور اجرایی ترامپ در خصوص برندگان لاتاري سکوت کرده
BBCPersian:
?همه آنچه که باید درباره پیش نویس دستور اجرایی ترامپ برای توقف صدور ویزا به ایرانیان باید بدانید:‌‌

?این پیش نویس صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران، عراق، سوریه، یمن، سودان، لیبی و یمن را به مدت ۳۰ روز متوقف می کند.‌
با توجه به این دستور به نظر می رسد دولت ترامپ قصد دارد لغو احتمالی اعطای ویزای آمریکا به شهروندان کشورهایی که از نظر وی همکاری نکرده اند را تمدید کند.‌
محدودیت‌های مندرج در پیش نویس شامل ویزاهای دیپلماتیک نمی شود.‌‌‌

?آیا رئیس جمهوری آمریکا حق امضای چنین دستورالعملی را دارد؟‌‌
رئیس جمهوری آمریکا این دستورالعمل‌ها را بر مبنای اختیارات اجرایی خود صادر می کند. گروه‌های مدنی طرفدار مهاجران و پناهندگان می گویند که در حال بررسی جزئیات دستور العمل‌های جدید آقای ترامپ هستند و در برابر موارد احتمالی خلاف قانون اساسی در این فرامین ساکت نخواهند نشست.‌‌

?آیا سفر به آمریکا برای ایرانی‌ها غیر ممکن خواهد شد؟‌
این پیش نویس سفر بسیاری از ایرانی‌ها به آمریکا را فعلا به حالت تعلیق در می آورد. اگر امضا و پس از گذشت ۳۰ روز تمدید شود، سفر به آمریکا برای ایرانیان فقط به صورت معدود و موردی و نیز در صورتی که در راستای منافع ملی آمریکا باشد میسر خواهد شد.‌
پیش نویس سند هرچند شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می شود ولی بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری ندارد.
پیش نویس همچنین بر وضع شهروندان ایران که در آمریکا به عنوان توریست یا دانشجو زندگی می کنند یا در مرحله پروسه پناهندگی هستند اثری ندارد ولی اگر فرد از آمریکا خارج شود حتی اگر چند بار اجازه ورود به آمریکا را داشته باشد، احتمالا به وی اجازه ورود مجدد داده نخواهد شد.‌‌

?این دستور برای شرکت کنندگان در قرعه کشی کارت سبز اقامت در آمریکا چه پیامدی می تواند داشته باشد؟
پیش نویس دستورالعمل در مورد قرعه کشی کارت سبز سکوت اختیار کرده است.‌
آینده پناهجویانی که در ترکیه از سازمان ملل برای آمریکا درخواست پناهندگی داده اند چه می شود؟
پیش نویس پذیرش تمام پناهجویان را برای ۱۲۰ روز معلق می کند. پذیرش پناهجویان سوری تا اطلاع ثانوی معلق شده است.‌‌

?تکلیف دارندگان ویزای آمریکا که قصد سفر قریب الوقوع به آمریکا را دارند؟
اين فرمان تا اين لحظه امضا نشده. ولى اگر در ٢٤ يا ٤٨ ساعت آینده امضا شود بلافاصله اجرايى مي شود. اما غير ممكن نيست كه چند روزى طول بكشد تا وزارت امنيت داخلى آمريكا آيين نامه اجرايى آن را ابلاغ كند. در چنين شرايطى ممكن است هنوز چند روزى وقت ورود وجود داشته باشد.
برداشت سخت گيرانه يا انعطلاف پذير مقام هاى وزارت امنيت داخلى و وزارت خارجه از دستور ريس جمهور مي تواند در نحوه اجرا تاثير بگذارد.‌
http://bbc.in/2jAdgtF
@BBCPersian

تشکر کنندگان: علیا
دوستان عزیز
یه اتفاق که میوفته تو شبکه های اجتماعی دست به دست میچرخه و دل ما آشوب میشه....
ما بخاطر وقت مصاحبه ای که کمتر از یک ماه دیگه داشتیم همه داراییمون رو برای تمکن مالی فروختیم....
و میخواستیم توی هفته آینده مدارکمون رو پست کنیم، حالا اصلا دیگه تکلیفمون رو نمیدونیم....
امیدوارم اگه قراره یه ماه عقب بیفته لااقل بعدش ایران همکاری کنه که سوء پیشینه بده والا اگه بازم تمدید شه باید از صفر شروع کنیم
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا  Rolleyes
تشکر کنندگان:
سلام چقدر نگرانی و استرس ایجاد شده واقعا تکلیف ما چیه Sad
تشکر کنندگان:
دوستان خواهشا اخبار جدید و اونهایی که با مصاحبه میرن در این چند روز آینده حتما به اطلاع بقیه برسونید ممنونم????
تشکر کنندگان:
پیش بینی من اینه که برای برندگان لاتاري مشکلی بوجود نمیاد ولی پروسه کلیرنس سختگیرانه تر میشه که البته شرایط ما همیشه نسبت که کشورهای دیگه سخت تر بوده بنابراین فکر نمی کنم برای برندگان لاتاري مشکلی بوجود بیاد

تشکر کنندگان: copol ، Paniz888 ، علیا
(2017-01-26 ساعت 16:34)خوش لحن نوشته:  پیش بینی من اینه که برای برندگان لاتاري مشکلی بوجود نمیاد ولی پروسه کلیرنس سختگیرانه تر میشه که البته شرایط ما همیشه نسبت که کشورهای دیگه سخت تر بوده بنابراین فکر نمی کنم برای برندگان لاتاري مشکلی بوجود بیاد
خدا شما رو خیر بده که انرژی مثبت میدی
ایالت ویرجینیا  Rolleyes
تشکر کنندگان: خوش لحن
(2017-01-26 ساعت 15:31)Hamid_rr نوشته:  درود بر همگی ...
ضمنا برادرم تا چند ساعت دیگه میرسه آمریکا اونم با ویزای نه چندان روبراهی مثله f1 ...پیشنهاد میکنم زیاد به شایعه ها بها ندین وگرنه فکرتون فلج میشه..
در آخر آقای طاهر کاملی فردا جمعه از ساعت 11 قبل از ظار یه برنامه در اختصاص با همین داستان میبره رو آنتن ..سابقه این اقا نشون میده که بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنه و اهل زیر و رو کشیدنم نیست ..میتونه کمک کنه بدوستانی که هنوز باور دارن ویزاها تعلیق شده یا صدورش توقیف شده یا گرین کارتا دیگه اعتبار نداره ... یه مطلب دیشب خوندم توی همین سایت داشت رو سرم جعفری سبز میشد ..دوستمون میگفت اگر سیتیزن آمریکا باشی بیرون آمریکا باشی فعلا اجازه ورود نداری Smile))))))
موفق باشید .

سخن شما متین اما انکار نمیشه کرد که کل شرایط وارد فاز جدید و مبهمی شده
تشکر کنندگان:
Trump Executive Order Draft

https://assets.documentcloud.org/documen...fugees.pdf

فایل‌های پیوست
.pdf   Trump-EO-Draft-on-Refugees.pdf (اندازه 2.51 MB / تعداد دانلود: 95)
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان