کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-26 ساعت 03:49)Persischer نوشته:  از كساني كه وقت مصاحبه دارن يا ويزا گرفتن ولي هنوز ازش استفاده نکردن، آیا کسی با سفارت محل صدور ویزا تماس گرفته؟؟
من امروز با نشنال ویزا سنتر تماس گرفتم، (از صبر ایوبم پشت خط استفاده کردم) یه آقای بی حالی گوشی رو برداشت،

پرسیدم: «کسی که نوبت مصاحبه داره در این شرایط تکلیفش چیه؟»
گفت: «کدوم شرایط؟ چه تکلیفی!»
گفتم: «آقاتون گفته به ایرانیا ویزا نمیدیم. خب اگر قراره ویزا ندید ما با چه امیدی بریم مصاحبه؟»
گفت: «والا از این چیزایی که شما میگی من خبر ندارم، اگر چیز مهمی باشه توی همون سایت سفارت آنونس میکنن.»

حالا منتظرم تلفنچی سفارت آمریکا در ابوظبی از خواب ناز بیدار شه عین همین چیزا رو زنگ بزنم ازش بپرسم. اگه حرف حساب زد بهتون اطلاع میدم. شما هم مشغلذمه هستید اگر چیزی دونستید به من نگید.

یه بیتی هم وصف حال خودم:
مالیاتهایی که دادم به اوباما  ------  گوئیا که دود شد رفته هوا

سلام .
ممنون میشم اگه زنگ زدی به من هم خبر بدی مستقیما....
تشکر کنندگان: setaree
الان زمان بحث و مجادله نیست. هر کی ویزا دستشه باید سریعا تا ۲۴-۴۸ ساعت اینده خودشو برسونه اینجا.

حتی بی بی سی هم اشکارا همینو میگه (دیگه چطور صریحتر از این بگن داره درب بسته میشه)::
تکلیف دارندگان ویزای آمریکا که قصد سفر قریب الوقوع به آمریکا را دارند؟
اين فرمان تا اين لحظه امضا نشده. ولى اگر در ٢٤ يا ٤٨ ساعت آینده امضا شود بلافاصله اجرايى مي شود. اما غير ممكن نيست كه چند روزى طول بكشد تا وزارت امنيت داخلى آمريكا آيين نامه اجرايى آن را ابلاغ كند. در چنين شرايطى ممكن است هنوز چند روزى وقت ورود وجود داشته باشد.

عین جریان فیلم ترمینال شده!! باید یه بار دیگه بشینم نگاهش کنم...
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، h.mgh ، gbtm
از قضا الان زمان صبر نیست!!!
الان زمان بحث و مجادله نیست. هر کی ویزا دستشه باید سریعا تا ۲۴-۴۸ ساعت اینده خودشو برسونه اینجا.

حتی بی بی سی هم اشکارا همینو میگه (دیگه چطور صریحتر از این بگن داره درب بسته میشه)::
اين فرمان تا اين لحظه امضا نشده. ولى اگر در ٢٤ يا ٤٨ ساعت آینده امضا شود بلافاصله اجرايى مي شود. اما غير ممكن نيست كه چند روزى طول بكشد تا وزارت امنيت داخلى آمريكا آيين نامه اجرايى آن را ابلاغ كند. در چنين شرايطى ممكن است هنوز چند روزى وقت ورود وجود داشته باشد.
تشکر کنندگان: armehraboon ، mulan1979
(2017-01-26 ساعت 08:58)yami نوشته:  الان زمان بحث و مجادله نیست. هر کی ویزا دستشه باید سریعا تا ۲۴-۴۸ ساعت اینده خودشو برسونه اینجا.

عین جریان فیلم ترمینال شده!! باید یه بار دیگه بشینم نگاهش کنم...

موافقم. کسی اگر الان ویزا دستشه بهتره تا 48 ساعت آینده خودش رو به امریکا برسونه.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

N400 Filed: April2020
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، h.mgh
با درود به همه دوستان،
اقتصاد آنلاين:
ترامپ صدور ویزا به شهروندان ایرانی و چند کشور دیگر را یک ماه متوقف کرد

?دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، با صدور فرمانی صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز متوقف کرده است.
?این فرمان شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری نخواهد داشت.
?این فرمان بر ویزاهای دیپلماتیک و سیاسی و مقامات سازمان ملل هم اثری ندارد.
?دستور جدید همچنین بر شهروندان ایران که در آمریکا هستند هم تاثیری ندارد. اما اگر فرد از آمریکا خارج شود، حتی اگر چند بار اجازه ورود داشته باشد، به وی اجازه ورود مجدد داده نخواهد شد/بی بی سی
@eghtesadonlinw
شماره کیس: ‎2017ASXXX               ‎
تاریخ رویت قبولی:         ‎2016 - may 5‎
تعداد افراد کیس:            3
نظام وظیفه:                خرید خدمت
کنسولگری:                  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016 - may 13
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016 - may 18‎
کارنت شدن کیس:        ‎2016 - agu 14
تاریخ دریافت نامه دوم:   ‎2016 - agu 22            
تاریخ مصاحبه:               ‎2016 - oct 21
نتیجه:AP
آپدیتها:12دسامبر،11و15و16 می توسط سیس.
7فوریه، 7مارچ توسط ایمیل
دریافت ایمیل کلیرنس:16می
ایشود: 31می
تشکر کنندگان: V_B ، Mrcivil
بخشی از پیش نویس که به ما مربوط می شه. هنوز تصویب نشده و هنوز اسمی از ایران نیست ولی متاسفانه احتمال زیاد هم تصویب می شه و هم اسم ایران می آد. فقط نمی دونم وقتی با ایران رابطه ندارن چطور می خوان اطلاعات افراد رو بگیرن و تازه اگه ایران هم همکاری کنه وقتی اطلاعات دولت ایران رو قبول ندارن چی قراره گیرشون بیاد. خدا همه ی ما رو از شر ترامپی حفظ کنه!

--------------
* تعلیق صدور روادید و سایر امتیازهای مهاجرتی برای کشورهای متضمن نگرانی‌های خاص.

(بند a) رئیس‌جمهور آمریکا، وزیر امنیت داخلی این کشور را موظف کرده با مشورت وزیر خارجه و مدیر اطلاعات ملی به تعیین این موضوع بپردازد که هر یک از کشورها لازم است چه اطلاعاتی به واشنگتن ارائه کنند تا بر اساس آن بتوان مشخص کرد آن دسته از اتباع خارجی که تقاضای روادید یا پذیرش آنها دست بررسی است، همان افرادی هستند که اعلام کرده‌اند و یا متضمن تهدید برای آمریکا نیستند.

* (بند b) وزیر امنیت داخلی بایستی با مشورت وزیر خارجه و مدیر اطلاعات ملی، ظرف 30 روز بعد از اجرایی شدن این فرمان اجرایی، گزارشی درباره موارد ذکر شده در بند a برای بررسی را تقدیم رئیس‌جمهور کنند. وزیر امنیت داخلی بایستی در این گزارش اطلاعات مورد نیاز برای بررسی روادید اتباع کشورهای مختلف و همچنین کشورهایی که از ارائه اطلاعات کافی خودداری می‌کنند را مشخص کند. اتباع خارجی که با روادیدهای دیپلماتیک، روادید ناتو و ویزای نوع c-2 برای سفر به سازمان ملل متحد سفر می‌کنند از شمول این بررسی‌ها خارج شده‌اند.

* به منظور کاستن از بار مسئولیت نهادهای ذیربط در زمان انجام بررسی‌های مشخص شده در بالا و همچنین ضمانت برقراری استانداردهای لازم جهت جلوگیری از حملات تروریستی، رئیس‌جمهور آمریکا هر گونه ورود مهاجرتی و غیرمهاجرتی اتباع بیگانه از کشورهایی که به موجب مفاد قانونی، کشورهای متضمن نگرانی خوانده تشخیص داده شده‌اند را به مدت 30 روز از زمان صدور این حکم، تعلیق می‌کند.

* وزیر خارجه آمریکا بایستی فوراً بعد از دریافت گزارش تشریح شده در بند b که حاوی اطلاعات مربوط به بررسی روادیدها است، از تمامی دولت‌های خارجی که اطلاعات لازم را ارائه نکرده‌اند بخواهد که اطلاعات خود را ظرف 60 روز بعد از اخطار، تحویل بدهند.

-----------

خلاصه اوضاع خوب نیست ولی هنوز جای امیدواری هست!
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: Sudeh
بله که میتونن برن انقدر فکرهای ناراحت کننده نکنید انشالله همه چیز درست میشه
تشکر کنندگان: bhb32
من نمیفهمم حالا که این بحث راه افتاده چرا اونایی که ویزا دستشونه نمیان و کار رو تموم کنن ؟؟!!! وایسادن که باطلش کنن؟ بابا بیاید یه سک سک بکنید و برید تا گرین کارتتون رو بگیرید. اونایی هم که در صف ویزا هستن امیدوارم قانون عطف به ماسبق نشه و ویزاشون رو بگیرن و بیان چون این بابا اصلا معلوم نیست میخواد چیکار بکنه و چه سیاستهایی رو در دست داره. قول میدم کل ملت آمریکا از انتخاب این آدم پشیمون میشن.
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، h.mgh ، gbtm ، Pegah123
سلام به همه
این قانون جدید که آقای ترامپ گذاشتن واسه عدم صدور ویزای مهاجراتی و غیر مهاجرتی تا 30 روز شامل حال بچه های لاتاری هم میشه دیگه؟؟؟؟؟؟ یعنی دیگه تموم؟؟؟؟؟
مصاحبه: ارمنستان
نتیجه: ای پی
کیس نامبر:###7
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 10:26)mahdis932 نوشته:  سلام به همه
این قانون جدید که آقای ترامپ گذاشتن واسه عدم صدور ویزای مهاجراتی و غیر مهاجرتی تا 30 روز شامل حال بچه های لاتاری هم میشه دیگه؟؟؟؟؟؟ یعنی دیگه تموم؟؟؟؟؟

والا تا اونجا که گفته کل ویزاهای مهاجرتی غیر مهاجرتی و توریستی به حالت تعلیق در میاد! لاتاری هم هست جز اینا
تشکر کنندگان: pishtaz611
(2017-01-26 ساعت 09:59)sina454 نوشته:  بله که میتونن برن  انقدر فکرهای ناراحت کننده نکنید انشالله همه چیز درست میشه

Tashakor doste aziz dalile negarani man ine ke shenidam kolan az vorode kasani ke visa mohajerati ya gheire mohajerati dashte bashan jelogiri mishe ya yek mahpas kasani ke pakate zard dashte bashan visa mohajerati to paseshon khorde va shamel mishe albate baraye yek mah badesho dege bastegi be hale khobe mr ..... dare vaghean. Nemidone adam chi bayad bege
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 10:20)afshin4749 نوشته:  من نمیفهمم حالا که این بحث  راه افتاده چرا اونایی که ویزا دستشونه نمیان و کار رو تموم کنن ؟؟!!! وایسادن که باطلش کنن؟ بابا بیاید یه سک سک بکنید و برید تا گرین کارتتون رو بگیرید. اونایی هم که در صف ویزا هستن امیدوارم قانون عطف به ماسبق نشه و ویزاشون رو بگیرن و بیان چون این بابا اصلا معلوم نیست میخواد چیکار بکنه و چه سیاستهایی رو در دست داره. قول میدم کل ملت آمریکا از انتخاب این آدم پشیمون میشن.

امیدوارم عطف به ماسبق نشه Sad
تشکر کنندگان: h.mgh
(2017-01-26 ساعت 10:28)Eyelash نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 10:26)mahdis932 نوشته:  سلام به همه

والا تا اونجا که گفته کل ویزاهای مهاجرتی غیر مهاجرتی و توریستی به حالت تعلیق در میاد! لاتاری هم هست جز اینا

ای بابا! Sad Sad Sad
تشکر کنندگان: pishtaz611
(2017-01-26 ساعت 09:00)yami نوشته:  از قضا الان زمان صبر نیست!!!

سلام به شما دوست عزیز

متاسفانه الان مشکل اینه که اخبار منتشر شده در مورد دارندگان ویزا صراحت نداره!
بی بی سی رو من اخبارش رو تا اخرین لحظه دیدم...
صدور ویزا که قطعا تا یکماه تعلیق میشه...

ولی ممنوعیت ورود شامل حال پناهجویان بود...
البته بارم گفتن چون قانون امضا نشده جزییاتش کاملا معلوم نیست...

خلاصه من هفته دیکه بلیت دارم امیدوارم بتونم برم.. Big Grin
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
موضوع اينه كه ممكنه تا بخواد اين قانون بشه و كنگره تصويبش كنه يكي دوماه طول بكشه
ولي براي كيسهايي مثل كيس خودم كه ١٠٠٪‏ ميريم تو پروسه AP و حداقل ٦ ماه كارمون طول ميكشه مطمئناً ديگه اميدي نيست
مگر اينكه اسم ايران از اين ليست خارج بشه كه بسيار بعيد به نظر ميرسه
شما فقط به اظهارات mad dog ! وزير دفاع ترامپ توجه كنيد:
در سال 2013 گفته امنیت ملی آمریکا فقط سه تا تهدید داره: ایران، ایران و ایران.
تفنگدار دریاییه و ایران رو مسبب کشته شدن دویست و خورده ای تفنگ دار در بیروت در حمله به پادگان آمریکایی در 1983 میدونه .
بدلیل نظرات تند ضد مذاکرات هسته ای با ايران در سال 2013 اوباما از فرماندهی کل ستاد ارتش آمریکا برکنارش کرده.
داعش رو تنها عذری برای کارهایی جسورانه ایران میدونه و میگه اگر ایران با داعش دشمنه چرا تا بحال در ایران عملیات تروریستی اتفاق نیفتاده.

شما فرض اين رو هم كه ايران از ليست اون كشورهاي تروريستي در بياد رو هم نكنين
فقط دوستاني كه ميخوان براي مصاحبه ويزا و هتل بگيرين حتماً غير چارتري بگيريم كه امكان كنسلي داشته باشه
چون احتمال هر اتفاقي هست
من امروز ميخواستم براي دبي تور بگيرم كه فعلاً منتفي كردم
موفق و پيروز و خوشحال باشيد
و واقع گرا

تشکر کنندگان: pishtaz611 ، h.mgh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان