کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-26 ساعت 19:09)نداهمداني نوشته:  تكليف ماها كه قرار مصاحبه داريم توي اين هفته چي ميشه؟ا

شما کیس نامبرتون چنده که این هفته مصاحبه دارید؟
کیس نامبر: ‎2017AS00007XXX‎-تاریخ رویت قبولی: ‎05 May‎-تعداد اعضای کیس: 2-برنده اصلی همسرم-برنده فرعی : من (مرد)- محل مصاحبه: ابوظبی
تشکر کنندگان:
??اطلاعيه مهم مهاجرتى ??
دوستان عزيز
هنوز هيچ خبرى مبنى بر منع ورود ايرانى ها تاييد يا تصويب نشده است و صرفا مطرح شده تنها موضوعى كه تاييد شده و به امضاء رسيده نصب ديوار بين مرز مكزيك و امريكا است
اگر قوانين كه مطرح شده تصويب گردد اولين خبر را وكلاى مهاجرت از طريق كانون وكلا دريافت ميكنند
بى بى سى فارسى يا شبكه هاى خبر ايرانى براى ما وكلاء منبع موثق خبر نيستند و تنها مبنع موثق خبر اداره مهاجرت امريكا است كه تا كنون خبرى مبنى بر ندادن ويزا به ايرانى ها يا تغييرات در روند مهاجرت ايرانى ها ما دريافت نكرديم
????????????
@us_immigrant_services
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
تشکر کنندگان: bhb32 ، bsbali ، nssm ، hesgan
من هم با دوستان همدردی میکنم و از این موضوع واقعاً متاسف و متعجب هستم که چرا مردم ایران و به ویژه دانشجویان ایرانی باید با کشورهایی که عناصر تروریستی داعش در آنها حضور دارند یک کاسه بشوند و ذهنم قفل شده که ترامپ چه طور نتوانسته تفاوت بین ایران و سومالی را متوجه بشود! و ۵ کشور دیگر را با ما در یک کاسه قرار داده! امیدوارم حداقل سهمیه ایران در لاتاری ۲۰۱۸ و سالهای آتی رو حذف نکنند چون این طور که به نظر میاد شمشیر از رو بسته شده و اگر این آقای ترامپ بخواد اینطور مارو تحقیر کنه، وزارت خارجه ایران و دولت آقای روحانی هم باید بهشون واکنش نشون بدهند و اقدامات متقابل انجام بدهند. نظر شخصی من این هست که اگر قصد مهاجرت دارید و اگر این قانون امضا شد به فکر کشور دیگری برای مهاجرت باشید که احترام و عزت شما را نگه دارد ضمن اینکه ترامپ با این تصمیم‌گیری های نابخردانه برای خود آمریکایی ها هم سرنوشت نامعلوم و تیره ای رو ترسیم خواهد کرد.
تشکر کنندگان: battosai
یک نکته ای رو برای اون دسته دوستانی که الان در شرف رفتن هستن بگم و این خیلی مهمه :

برای اینکه یک EO (Executive Order به اجرا برسه نیاز هست که از تاریخ ثبت در Federal Registry مدت 30 روز گذشته باشه. برای همین در حالت محتاطانه تا 30 روز چیزی تغیری نخواهد کرد.

میتونین Federal Register رو اینجا: https://www.federalregister.gov/executive-orders مشاهده کنین. معمولا چند روز طول میکیشه تا EO در اونجا ثبت بشه.

ولی بعد از این 30 روز و به اطمینان 100% میتونم خدمتتون عرض کنم که هیچ کس با EB ویزا نمیتونه تا 30 روز وارد آمریکا بشه و در طی این 30 روز هم هیچ نوع ویزایی issue نخواهد شد. بنابراین اگر دوستان ویزا رو دارن حتما سفر کنن. اگر نگرفتن حتما بگیرن.

به احتمال زیاد این 30 روز مجددا تمدید میشه با توجه به درخواستی که EO داره.

پ.ن: قانون تو آمریکا جای پیش بینی و بد بینی و خوش بینی نداره. قانون اینجا خیلی واضحه و کاملا صفر و یکیه. فقط باید زمان گزاشت و متوجه شد که قانون دقیقا چی میگه و مراحل اداری به چه شکلی هست. برای همین آمریکا بیشترین تعداد وکیل در دنیا رو داره.

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: arminpaye ، Persischer ، armehraboon ، frhe
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، «مادلین آلبرایت» وزیر خارجه اسبق آمریکا در صفحه رسمی خود بر روی توئیتر نوشت آمادگی دارد در همبستگی با مهاجران مسلمان در آمریکا مسلمان شود.

آلبرات در صفحه خود نوشت: «من کاتولیک بزرگ شدم و سپس اسقفی شدم و بعدها فهمیدم که خانواده من یهودی بوده است و الان آمادگی دارم تا خودم را مسلمان ثبت کنم.»

وزیر خارجه اسبق آمریکا گفت که در همبستگی با پناهجویان و مهاجران مسلمان که دونالد ترامپ قصد دارد عرصه را در آمریکا بر آنها تنگ کند خود را به عنوان یک مسلمان ثبت کند.

در همین رابطه طرفداران حقوق مهاجران و پناهجویان روز چهارشنبه طرح کاخ سفید برای توقف پذیرش پناهجویان و تعلیق ویزای اتباع کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا را محکوم و تاکید کردند که این اقدام مسلمانان را هدف قرار داده و امنیت آمریکا را تضعیف خواهد کرد.

تشکر کنندگان: battosai ، Roya3757 ، Mrcivil ، علیا
(2017-01-26 ساعت 20:58)Radian نوشته:  یک نکته ای رو برای اون دسته دوستانی که الان در شرف رفتن هستن بگم و این خیلی مهمه :

برای اینکه یک EO  (Executive Order به اجرا برسه نیاز هست که از تاریخ ثبت در Federal Registry  مدت 30 روز گذشته باشه. برای همین در حالت محتاطانه تا 30 روز چیزی تغیری نخواهد کرد.

میتونین Federal Register رو اینجا: https://www.federalregister.gov/executive-orders مشاهده کنین. معمولا چند روز طول میکیشه تا EO در اونجا ثبت بشه.

ولی بعد از این 30 روز و به اطمینان 100% میتونم خدمتتون عرض کنم که هیچ کس با EB ویزا نمیتونه تا 30 روز وارد آمریکا بشه و در طی این 30 روز هم هیچ نوع ویزایی  issue نخواهد شد. بنابراین اگر دوستان ویزا رو دارن حتما سفر کنن. اگر نگرفتن حتما بگیرن.

به احتمال زیاد این 30 روز مجددا تمدید میشه با توجه به درخواستی که EO داره.

پ.ن: قانون تو آمریکا جای پیش بینی و بد بینی و خوش بینی نداره. قانون اینجا خیلی واضحه و کاملا صفر و یکیه. فقط باید زمان گزاشت و متوجه شد که قانون دقیقا چی میگه و مراحل اداری به چه شکلی هست. برای همین آمریکا بیشترین تعداد وکیل در دنیا رو داره.

https://www.federalregister.gov/reader-a...nto-effect

A final rule can go into effect in less than 30 days if the agency demonstrates “good cause” for why this would be in the public interest. Some examples of this would be public health and "safety" or minor corrections

قانونا الزامی به صبر ندارند!

ثانیا دستور میگه:

"I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and
"nonimmigrants, of such persons for 30 days "from the date of this order."

دوستان! در این شرایط تنها کمکی که از دست همه میاد اینه که ویزا بدست ها رو تشویق بکنید (میکردید! چون معلوم نیست دیر شده یا نه) تا ازین ۴۸ ساعت گذشته استفاده کرده و سریع برگردن.
بدترین پیشنهاد اینه که بگین صبر کنید ببینید چی میشه یا هنوز فرصت هست.
تشکر کنندگان: Reb ، Persischer ، gbtm
خواهر من ده روز ديگه مصاحبه داره ، بليط خريدن و هتل رزرو كردن ، تكليف اونا چيه؟! وكيلشون ميگه مشكلي ندارن و ميتونن برن! ايا درست ميگه؟
تشکر کنندگان:
Bachea bhtarin informationo vakil kameli mide farda saat 11 zohr yadetoon nareee. Harki kochiktrin ehsasi mikone k chizi balade mige v b baghie stres midee
تشکر کنندگان: sina454
(2017-01-26 ساعت 21:21)setaree نوشته:  Bachea bhtarin informationo vakil kameli mide farda saat 11 zohr yadetoon nareee. Harki kochiktrin ehsasi mikone k chizi balade mige v b baghie stres midee

بعد امضا قانون توصیه های ایشان بدرد کسی نمیخوره.
مساله ساده تر ازین حرفاست. تا فرصت باقیه باید امد... اگه واقعا تحت هیچ شرایطی فرد نمیتونه بیاد، خوب انوقت بشینه کنار تا ببینه چی پیش میاد.
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 15:31)Hamid_rr نوشته:  درود بر همگی ...
اگر شما یه سند معتبر بیاری که فقط یه اشاره کوچیک در باره صدور ویزا تلیق ویزا یا هر مطلب مرتبط با شایعه هایی که دوستان میگن پیدا کردین من همین الان ویزامو پاره میکنم میریزم سطل اشغال ..متوجه نمیشم چرا بعضیا میخوان حتما ویزاها تعلیق بشه البته جای شکرش هست که قدرت و اختیاری در این مورد ندارن ولی میتونن حداقل شایعش رو پخش کنن...
امروز سفارت زنگ زدم گفتم هفته دیگه بلیط دارم موردی نیست گفتش چه موردی باید باشه ؟!! ویزا داری میری دیگه ...
ضمنا برادرم تا چند ساعت دیگه میرسه آمریکا اونم با ویزای نه چندان روبراهی مثله f1 ...پیشنهاد میکنم زیاد به شایعه ها بها ندین وگرنه فکرتون فلج میشه..
در آخر آقای طاهر کاملی فردا جمعه از ساعت 11 قبل از ظار یه برنامه در اختصاص با همین داستان میبره رو آنتن ..سابقه این اقا نشون میده که بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنه و اهل زیر و رو کشیدنم نیست ..میتونه کمک کنه بدوستانی که هنوز باور دارن ویزاها تعلیق شده یا صدورش توقیف شده یا گرین کارتا دیگه اعتبار نداره ... یه مطلب دیشب خوندم توی همین سایت داشت رو سرم جعفری سبز میشد ..دوستمون میگفت اگر سیتیزن آمریکا باشی بیرون آمریکا باشی فعلا اجازه ورود نداری Smile))))))
موفق باشید .

يعني هيچي نشده؟ ترامپ امضا كرد الكي بود؟ تظاهرات ها توآمريكا مردم توهم زدن؟ واقعا گيج كننده اس
تشکر کنندگان: setaree ، Mrcivil
درود
امید الکی ندم ولی:
سال 2014 حدود خرداد ماه(آگوست) سیستم صدور ویزای امریکا خراب شد که دودش بدجوری توی چشم بچه های لاتاری 2014 رفت و کلی جاموندن و بالا صد خانواده ی ایرانی از هم جدا شدن.
اینها رو گفتم که بدونید در اون دوره حتی کسایی که ویزای یکضرب می گرفتن، رو فرستادند دنبال نخود سیاه چه برسه به اونایی مه رفتن توی مرحله ی کلیرنس!
ولی نکته مثبتش این بوده که بهشون یه برگه میدادن که برید وقتی سیستم درست شد برگردید و میدونم که تعدادی اخر تابستون بهشون زنگ زدن، ایمیل زدن که بیاید واسه دریافت ویزا
حالا به نظرم
1- اگر کسی ویزا داره همین امشب بره بهتر از فرداست. شما وقتی وارد شید دیگه حله حتی اگر دو روز بعدشم برگردید. چون کارتتون میاد به همون آدرس که دادید و بعد دوستان و فامیلتون میارنش و با اون دیگه در رفت و آمدید
2- کصاحبه دارید و یا منتظر کلیر هستید، صبور باشید. اگه این آقا و مشاورانش بعد 30 روز تمدیدش نکنن، امید هست که مثل اون اتفاق سال 2014، خبر بدن یا توی سایت سفارتها بزنن که بیاد واسه دریافت ویزا
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: zamini1975 ، sina454
(2017-01-26 ساعت 21:25)yami نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 21:21)setaree نوشته:  Bachea bhtarin informationo vakil kameli mide farda saat 11 zohr yadetoon nareee. Harki kochiktrin ehsasi mikone k chizi balade mige v b baghie stres midee

مساله ساده تر ازین حرفاست. تا فرصت باقیه باید امد... اگه واقعا تحت هیچ شرایطی فرد نمیتونه بیاد، خوب انوقت بشینه کنار تا ببینه چی پیش میاد.
Age ink shoma migid beshe va taraf koli hazineee kone v az airport reject she onvaght ki hazine on bande khodaro pardakht mikone bkhatere charkhidan to fazae majazi v gosh kardan harfe kasai k motekhases nistan aval ham khodamo migam! Farda saat 11 faqat chan saate va az chizi kasi aghab nmimone,agar nmitonid sabr konid tamas bgirid ba vakili k onjas va motekhaseso doros hesabie faqatharfe onaro gosh konida
تشکر کنندگان:
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچه‌ها من همین الان این تاپيک رو دیدم. آیا این قانون شامل" گرین کارد لاتاری" هم میشه ؟ من و همسرم هر دو گرین کارد داريم ولی الان ایران هستیم و درخواست پاس سفید دادیم که البته تا الان پاس سفيدمون نیومده. بسیار نگران شدم.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 21:36)setaree نوشته:  

Age ink shoma migid beshe va taraf koli hazineee kone v az airport reject she onvaght ki hazine on bande khodaro pardakht mikone bkhatere charkhidan to fazae majazi v gosh kardan harfe kasai k motekhases nistan aval ham khodamo migam! Farda saat 11 faqat chan saate va az chizi kasi aghab nmimone,agar nmitonid sabr konid tamas bgirid ba vakili k onjas va motekhaseso doros hesabie faqatharfe onaro gosh konida

متاسفاه چند دقیقه قبل توی BBC یه آقای وکیلی بود که در جواب سوالی در رابطه با هزینه مردم و حتی شکایت گفت ویزا یک امتیاز هست و حق نیست(طبق قانون اونجا) و نمیشه شکایتی کرد. هزینه کردن واسه سفر ریسک داره البته

من خودم از همسر و فرزندم جدا افتادم و از دیروز کلا گیجم ولی فکر میکنم این طور نمیمونه
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: battosai
(2017-01-26 ساعت 21:36)setaree نوشته:  

یک حساب دو دو تا چهار تا هست!!
گرین کارت آمریکا بیش از یک میلیارد تومن ارزش داره.
یک رفت و برگشت بیهوده بفرض ریجکت شدن در فرودگاه فقط پنج میلیون تومن خرج خواهد داشت در بدترین حالت.
حالا ببینید ارزش ریسک داره یا نه.
تشکر کنندگان: Kami R ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان