کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-26 ساعت 21:39)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچه‌ها من همین الان این تاپيک رو دیدم. آیا این قانون شامل" گرین کارد لاتاری" هم میشه ؟ من و همسرم هر دو گرین کارد داريم ولی الان ایران هستیم و درخواست پاس سفید دادیم که البته تا الان پاس سفيدمون نیومده. بسیار نگران شدم.

شما و همسر مستثنی هستید، خیالتون فعلا راحت باشه ولی 30 روز دیگه رو خدا میدونه
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: samirakn ، sib 24
بچه‌ها من همین الان این تاپيک رو دیدم. آیا این قانون شامل" گرین کارد لاتاری" هم میشه ؟ من و همسرم هر دو گرین کارد داريم ولی الان ایران هستیم و درخواست پاس سفید دادیم که البته تا الان پاس سفيدمون نیومده. بسیار نگران شدم.

خیر شما مشکلی ندارید، کسی که گرین کارت داره یا سیتیزن هست بدون هیچ مشکلی میتونه رفت و آمد کنه
تشکر کنندگان: samirakn ، sib 24
(2017-01-26 ساعت 21:41)Kami R نوشته:  

ممنون دوست عزیز از پاسختون اما میشه شفاف تر توضیح بدین! ۳۰ روز آینده قراره چی بشه؟!
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان:
کسانی که گرین کارت رو اخذ کردن یا سیتیزنشیپ گرفتن از این قانون مستثنی هستند ولی دوستانی که قصد اخذ ویزای دانشجویی یا مسافرتی و کاری رو داشته باشن بیشترین ضرر و زیان از این قانون رو خواهند دید، اونهایی هم که بعد از امضاء قانون مصاحبه داشته باشن یا منتظر کلیر شدن باشن باید در انتظار بمونن که در موردشون چه تصمیمی اتخاذ بشه در نهایت اگر کسی ویزای دانشجویی و کاری یا مسافرتی دستش هست بهتره از همین الان برای خروج اقدام کنه چون معلوم نیست چه شرایطی پیش بیاد. ضمناً دستور اجرایی اسمش روش هست و از زمان امضاء شدن برای مدت زمان مقرر شده تبدیل به قانون میشه.
تشکر کنندگان: gbtm ، Ashkan3832
دوستان یک سوال...الان تکلیف لاتاری سال جاری و سال های اینده چی میشه؟.. یعنی میریم تو کشور های دارای ممنوعیت؟؟با اینکه زمانی که این قانون وجود نداشت ثبت نام کردیم؟؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 21:11)yami نوشته:  دوستان! در این شرایط تنها کمکی که از دست همه میاد اینه که ویزا بدست ها رو تشویق بکنید (میکردید! چون معلوم نیست دیر شده یا نه) تا ازین ۴۸ ساعت گذشته استفاده کرده و سریع برگردن.
بدترین پیشنهاد اینه که بگین صبر کنید ببینید چی میشه یا هنوز فرصت هست.

نکته ی خیلی خوبی بود. من کاملا موافقم.

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: Ashkan3832
ساعت چهار چهار نیم عصر بوقت واشنگتن قراره دستور اجرایی امضا کنه

9:00 am || Receives the Presidential Daily Briefing
10:20 am || Departs White House
Noon || Attends Congress of Tomorrow Republican Member Retreat; Philadelphia
2:10 pm || Departs Philadelphia
3:00 pm || Arrives White House
4:00 pm || Meets with Senator Hatch and Congressman Brady
4:30 pm || Signs an executive order
تشکر کنندگان: Ashkan3832
کشورهایی که دولتشون اطلاعات لازم رو برای دولت آمریکا ارسال کنه محدودیت کمتر میشه!!اگر نه محدودیت ادامه داره
تشکر کنندگان:
امیدواریم که همه چیز به حالت قبل برگرده.توکل به خدا.ولی اگر به تصویب برسه تمام ویزاها مهاجرتی و غیر مهاجرتی کنسل میشه.این مساله شامل لاتاری هم میشه.
تشکر کنندگان:
(2017-01-26 ساعت 21:49)samirakn نوشته:  

ممنون دوست عزیز از پاسختون اما میشه شفاف تر توضیح بدین! ۳۰ روز آینده قراره چی بشه؟!

درود
راستش الان همه اطلاعاتمون در همین حد هست و باقیش میشه حدس و گمان
ولی فکر نکنم از این بدتر بشه
ببینیم 30 روز دیگه تمدید میشه، بدتر میشه، بهتر میشه! نمیدونیم
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان:
شامل گرین کارت نمیشه،ولی اگر پاس سفید بدستتون نرسید حتما قبل از 6 ماه برگردید و تا زمانی که پاس سفید نگرفتید برنگردید ایران
تشکر کنندگان:

دوستان
توی بدترین شرایط هم امیدتونو از دست ندید

منم از کل خانوادم جدااام !

ولی با تمام این شرایط دارم از زندگیم لذت میبرم.
Hope
Hope
Hope
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: battosai ، sepideh1234 ، Paniz888

حدا لعنتش کنه این ادم و.
از دیشت تا حالا استرس گرفتم. من هفته بعد وقت سفارت دارم همش میگم نکنم کنسلش کنن . یا اینکه اصلا ویزا بهم ندن. اخه نامزدم امریکاست و از این راه دارم اقدام میکنیم Sad
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان: battosai ، sepideh1234
(2017-01-26 ساعت 21:58)yami نوشته:  ساعت چهار چهار نیم عصر بوقت واشنگتن قراره دستور اجرایی امضا کنه

9:00 am || Receives the Presidential Daily Briefing
10:20 am || Departs White House
Noon || Attends Congress of Tomorrow Republican Member Retreat; Philadelphia
2:10 pm || Departs Philadelphia
3:00 pm || Arrives White House
4:00 pm || Meets with Senator Hatch and Congressman Brady
4:30 pm || Signs an executive order

فکر می‌کنم فقط دستورvoting fraud را می‌خواهد امروز امضا کند. من به دفتر سناتور زنگ زدم، فرمودند اونا کاری نمیتوانند کنند الان وقتی‌ چیزی هنوز امضا نشده و گفتند که به پدر مادر محترم بگید امروز تشریف بیارند آمریکا تا امضا نشده. ما هم فرموندیم ۲ ساعت دیگه خدمتتون میرسند، تاکسی دم داره!!!! Cool  Wink  از شوخی‌ گذشته من بلیط پدر مادرم برای یکشنبه است. اگر پرواز کردن بهتون میگم که چی‌ شده.
تشکر کنندگان: Saeed rezaee ، Paniz888
با توجه به اینکه این دستور نسبتا جدید است و هنوز تجزیه و تحلیل لازمه توسط کانون وکلای مهاجرت انجام نشده و هنوز از کانالهای برسی‌ کننده ردّ نشده است. لطفا مطالب مندرجه را فقط به عنوان یک نظر بدوی و قابل تغییر تلقی‌ نمایید و به هیچ وجه این مندرجات جنبه مشاوره قانونی‌ ناداشته و فقط جهت اطلاعات عمومی‌ تهیه شده است. این دفتر هیچ گونه مسئولیتی راجب به بازتاب این دستور در مورد پرونده‌های شخصی‌ نخواهد داشت.

1-آیا دستور جدید رییس جمهور شامل پناهندگانی که قبلا فایل کرده اند میشود؟

در دستور جدید رییس جمهور از لغت Refugee استفاده شده است. چون نحوه اثبات پرونده برای اشخاصی که تقاضایStatus  Refugee و یا پناهندگی میکنند بعضی اوقات از لغت Refugee  یا Asylee به جای هم استفاده میشوند. در این دستور جدید رییس جمهور آمده است که به مدت 4 ماه از رسیدگی و قبول Refugee ها خودداری شود. این میتواند به این منظور طلقی شود که هم درخواست کنندگان پناهندگی و هم اشخاص Refugeeرا دربر میگیرد. در حال حاضر نظر این دفتر این است که به مدت ۴ ماه از رسیدگی به تمام این نوع پرونده‌ها خودداری خواهد شد. فرضا اگر پرونده شما در جائی‌ از صف انتظار بود که قرار بود یک سال دیگر به صورت طبیعی وقت آن برسد، حال باید ۴ ماه به آن زمان نیز اضافه کرد.  آیا این شرایط در پایان این مدت ۴ ماه تغییر خواهد کرد ، یا رسیدگی‌ها سختتر خواهد شد و یا شرایط دیگری پیش کشیده خواهد شد یا خیر، در حال حاضر مشخص نیست.

۲-آیا این قانون در مورد ویزای  ۱  Oیا مهارت‌های خارق‌العاده صدق می‌کند؟

2- طبق دستور رییس جمهور تمام ویزاهای کوتاه مدت یا اقامتی مربوط به کشورهای خاصی که ایران هم جز آنهاست متوقف خواهند شد و شروع دوباره آنها با رسیدگی های خاص و شدید توأم خواهد بود. منظور از رسیدگی های خاص و شدیدتر هنوز مشخص نشده و باید از مراحل اداری بگذرد و به صورت دستورالعمل اداری به عموم اعلام شود.

۳-آیا این قانون شامل پناهندگانی که برای همسرانشان اقدام کرده اند میشود؟

به نظر میرسد که تمامی پرونده های دایمی و یا موقت در پوشش این دستور قرار گرفته که شامل پناهندگان و همراهان آنها هم بشود. حتی در حال در جامعه حقوقدانان مهاجرتی آمریکا این شک وجود دارد که آیا افرادی که با پرونده آنها در سفارتخانه ها موافقت شده ولی هنوز عازم آمریکا نشده اند، هم در پوشش این دستور قرار خواهند گرفت یا نه. البته بعد از صدور نحوه اجرایی این قانون تمام این مسائل مشخص تر خواهد شد.

۴- آیا برای این قانون زمان تعیین شده است؟

تا آنجایی که متن قانون نشان میدهد، این قانون بلافاصله به اجرا گذاشته خواهد شد ولی مواردی در آن وجود دارد که پس از گذشت زمان مشخص یا پس از انجام پیش درآمدهایی به مرحله اجرا گذاشته میشود. مثلا ً در قسمتی از این دستور آمده است که کشورهای مختلف موظند قبول کنند که برای حفاظت ملی آمریکا همکاری های لازمه را تشان دهند و اطلاعات کافی در مورد اتباع خود که تقاضای ویزای آمریکا را دارند به این دولت تحویل دهند. این دستور به ممالک مختلف 60 روز زمان داده است که موافقت یا عدم موافقت خود را در مورد این همکاری اعلام کنند و مسلماً اگر دولتی در این مورد همکاری لازمه را انجام ندهد، اتباع آن در آینده موفق به اخذ ویزای آمریکا نخواهند شد.

۵-آیا اشخاصی‌ که ویزای آمریکا دارند میتوانند همچنان وارد آمریکا شوند؟

طبق جوابی که در بالا هم در این مورد داده شده است مشخص نیست که نحوه اجرایی این دستور چه خواهد بود، ولی وکلای مهاجرت بیم آن را دارند که حتی افرادی که در حال حاضر ویزا در پاسپورت دارند نیز تحت پوشش این دستور قرار گیرند.

۶-آیا هنوز هم می‌توان برای پناهندگی اقدام کرد؟

- بلی – هیچ قسمتی از این قانون حرف از ممانعت در طرح پرونده نکرده است.

۷-آیا اشخاصی‌ که گرین کارت آمریکا دارند میتوانند همچنان به خارج از آمریکا سفر کنند؟

امکان دارد افرادی که در حال حاضر اقامت دائمی آمریکا دارند اگر به ایران مسافرت کنند به هنگام بازگشت مورد توجه ماًموران مرزی قرار گیرند و در مورد سفرشان از دیگر جزئیات پرونده سوًالهای بیشتری از آنها شود. ولی در خود دستور قانون مطلبی راجع به تغییر وضع مقیمان دائمی آمریکا نیامده است. تجربه نشان داده است که دستور سخت گیری از مقامات بالا منجر به سخت گیریهای بیشتری چه بسا مازاد بر دستور قانونی رئیس جمهور اعمال گردد.

۸-آیا با توجه به این قانون اشخاصی‌ که مدت طولانی‌ با گرین کارت خارج از آمریکا بوده اند همچنان میتوانند وارد آمریکا شوند؟

رجوع شود به جواب بالا

-9آیا ایرانیان جز لیست کشورهای تحت شعاع این قانون قرار می‌گیرد، هستند یا خیر؟

بله. ایران جز این لیست قرار دارد و سفر اشخاصی‌ که قصد داشته‌اند که با ویزاهای موقت یا اقامت دائم به آمریکا بیایند را برای ۳۰ روز متوقف کرده است. آیا این مساله بعد از ۳۰ روز تمدید خواهد شد یا خیر، هنوز مشخص نیست. مثلا ویزاهای موقت شامل توریستی و تحصیلی‌ می‌باشد و ویزاهای اقامتی شامل افرادی است که قرار بوده از طریق کار، خانواده و یا ازدواج به صورت مهاجر وارد آمریکا شوند.

-10شایعه است که اشخاصی‌ که متولد کشورهای اسلامی هستند ولی‌ هنوز اقامت آمریکا را ندارند باید خود را به مقامات اداره مهاجرت آمریکا معرفی‌ کنند آیا این درست است؟

در گذشته نه چندان دور ما شاهد اجباری شدن معرفی‌ داوطلبانه مردان کشور مسلمان در آمریکا بود‌یم .این  برنامه که   registration نام داشت در زمان اوباما ملغی شد .(البته سالها بود که معلق مانده بود).در حال حاضر دستور ترامپ  شامل این قانون نیست.

ولی‌ دست‌اندرکاران بیم آن را دارند که این اسم نویسی‌ها دوباره آغاز شود.
تشکر کنندگان: mostafa2017

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان