کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-27 ساعت 20:18)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 20:13)hesgan نوشته:  دربارۀ اینکه گفته میشه قانون از لحظه ای که رئیس جمهور امضاء کنه اجرا میشه یه چیزی هم هست... ببینید، الان مثلاً دو روزه که فرمان اجرایی صادر کرده برای کشیده شدن دیوار بین آمریکا و مکزیک. خب، آیا ظرف دو روز گذشته کار عملی در این راستا صورت گرفته؟ آیا مثلاً ماشین آلات و بلوک سیمانی فرستادن تو منظقه که کار شروع بشه؟ اصلاً هنوز محل بودجه اش مشخص نیست و سر این موضوع با هم کل کل دارن... با این حساب فرمانی که امضاء میشه ممکنه به دلایل زیادی لزوماً بلافاصله قابل اجرا نباشه. بنابراین میشه اینجور نتیجه گیری کرد که اگر قانون منع صدور ویزا و ورود برای ایرانی ها امضاء و اعلام بشه، باز هم مدت زمانی طول خواهد کشید تا جزئیاتش مشخص بشه و در عمل قابل اجرا باشه.

عزیزم دیوار باغچه که نمیزنن!! دیوار کشیدن استارتش با کامیون و کارگر شروع نمیشه!!
با مطالعات مهندسی و براورد هزینه و شناسایی کانترکتورها شروع میشه!! که احتمالا استارتش زده شده.

عزیزم خب منم همینو میگم دیگه!!!! خودت جواب خودتو دادی! Big Grin قانون که اعلام بشه باید کارشناسی بشه و برآورد و... بعد اجرا بشه! چطور پس فکر می کنین اگه این قانون اعلام بشه از همون لحظه اجرایی میشه؟! Big Grin من مثال دیوار رو زدم که بگم از امضاء تا عمل فاصله هست و یک شبه قابل انجام نیست.... البته روحیۀ طنز شما هم قابل تقدیره! Smile
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-27 ساعت 20:29)nikniknik نوشته:  دوستان، من دیروز به دفتر سناتور زنگ زدم و بهاشون صحبت کردم و از دفتر سناتور به من زنگ زدند الان و گفتند که صحبت کردن با  USCISو اونجا بهشون گفتن که خودشون هنوز چیزی نمیدونن و احتمال داره که این قانون فردا یعنی‌ شنبه امضا بشه ولی‌ زمان قطعی امضا یا اینکه چه قانونی‌ هست دقیق را نمی‌دانستند. من حالا دارم با دفتر تمام سناتور‌ها و کنگرسمن  آیالت تماس میگیرم. همه هم به سلامتی‌ republican هستند!!

آقا دمت گرم که چه ذینفع باشی و چه نباشی اما منفعل نیستی...حداقل کاش بپرسی ترامپ امضا بکنه واکنششون چیه. هرچند جواب روشنه و خواهند گفت چیزی که امضا نشده هنوز نمیشه دربارش نظر داد. اون وقتم میشه گفت کار اشتباهی که انجام بشه تا زمان درست کردنش خیلیها رو به دردسر میندازه و حتا آینده اشونو ممکنه خراب کنه (ببخشید، خودمو تصور کردم یه لحظه در حال صحبت با سناتورها).

ولی شما غیر اینکه تماس میگیرین، خواهشن دوستان دیگر ایرانی تونو هم تشویق کنین که تماس بگیرن. قصه سر و دیگ و ... معروف نشه. این امضا بشه دیگه تبصره ای نیست که یکی بگی من که دانشجو نیستم به من چه یا من که لاتاری برنده نشدم به من چه ..... جنرالی داره ممنوع میکنه (هرچند که اگه فقط دانشجویی یا لاتاری یا خانوادگی هم بود بازم وظیفه ایرانی و ایرانیه که مخالفت کنه).

امیدوارم به لطف خدا این ماجرا ختم به خیر بشه
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: جواد حبيبي ، خوش لحن ، bhb32 ، shahin61 ، afshin007x
دوستان باتوجه به اينكه فعلاً وزير امور خارجه مون منطقيه و تو صفحات مجازي هم فعاليت خوبي داره بهتر نيست از الان هممون بهش ايميل بديم و درخواستمون رو بگيم
شايد باتوجه به نزديك بودن اتمام دولت و احساسي عمل كردن وزرا كمكمون كرد.
ظريف مرد خوبيه و بسيار منطقي
اين مشكل عدم سوپيشينه به هيچ عنوان لاينحل نيست
من خودم حاضرم از وزارت امور خارجه وقت بگيرم براي طرح موضوع
فقط از يه جا شروع كنيم
دوستان به خودتون بياد
بهرحال از قديم گفتن حق دادني نيست گرفتنيه
حق ورود قانوني براي همه ما ايجاد شده نذاريم يه مرد با تفكرات افراطي حقمون رو بخوره
جداً برنامه ريزي كنيم و شروع كنيم

تشکر کنندگان: خوش لحن ، mostafa2017 ، drfaezeh ، bhb32 ، Paniz888 ، sabmn ، mulan1979 ، afshin007x
دوستان یه خواهشی ازتون دارم اگه کسی میتونه تا قبل از امضا شدن کاری کنه لطفا بکنه، من فقط تونستم به ن ا ی ا ک یه ایمیل بزنم و ازشون تقاضای کمک کنم.
اگه دستور امضا شد، تنها کاری که از دستمون بر میاد یه تقاضا نامه بنویسیم و همگی امضاش کنیم و از وزارت امور خارجه بخوایم که اطلاعات مورد نیازشون رو در اختیارشون بزارن که واسه همیشه بی چاره نشیم....
خواهش میکنم بجای دعوا و اعتراض و کارشناسی در مورد قضیه واسه یه بارم شده با هم متحد شیم...
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می
تاریخ تکمیل فرم: 28 می
تاریخ کارنت: 12 دسامبر
تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر
تاریخ سفارت: 23 فوریه
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا  Rolleyes
تشکر کنندگان: خوش لحن ، Ali--usa ، drfaezeh ، mrticoen ، Paniz888 ، mulan1979 ، zamini1975 ، afshin007x
(2017-01-27 ساعت 20:56)hesgan نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 20:18)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 20:13)hesgan نوشته:  دربارۀ اینکه گفته میشه قانون از لحظه ای که رئیس جمهور امضاء کنه اجرا میشه یه چیزی هم هست... ببینید، الان مثلاً دو روزه که فرمان اجرایی صادر کرده برای کشیده شدن دیوار بین آمریکا و مکزیک. خب، آیا ظرف دو روز گذشته کار عملی در این راستا صورت گرفته؟ آیا مثلاً ماشین آلات و بلوک سیمانی فرستادن تو منظقه که کار شروع بشه؟ اصلاً هنوز محل بودجه اش مشخص نیست و سر این موضوع با هم کل کل دارن... با این حساب فرمانی که امضاء میشه ممکنه به دلایل زیادی لزوماً بلافاصله قابل اجرا نباشه. بنابراین میشه اینجور نتیجه گیری کرد که اگر قانون منع صدور ویزا و ورود برای ایرانی ها امضاء و اعلام بشه، باز هم مدت زمانی طول خواهد کشید تا جزئیاتش مشخص بشه و در عمل قابل اجرا باشه.

عزیزم دیوار باغچه که نمیزنن!! دیوار کشیدن استارتش با کامیون و کارگر شروع نمیشه!!
با مطالعات مهندسی و براورد هزینه و شناسایی کانترکتورها شروع میشه!! که احتمالا استارتش زده شده.

عزیزم خب منم همینو میگم دیگه!!!! خودت جواب خودتو دادی!  Big Grin قانون که اعلام بشه باید کارشناسی بشه و برآورد و... بعد اجرا بشه! چطور پس فکر می کنین اگه این قانون اعلام بشه از همون لحظه اجرایی میشه؟!  Big Grin من مثال دیوار رو زدم که بگم از امضاء تا عمل فاصله هست و یک شبه قابل انجام نیست.... البته روحیۀ طنز شما هم قابل تقدیره! Smile

دوست جان، در متن دستور اجرایی یا در دستورالعمل اجرای دستور اجرایی دیدم نوشته "تا جای ممکن"
از این لحظه ورود ایرانی ممنوع با یک ایمیل به تمام مرزبانی ها قابل ممکن شدنه.
شروع دیوار با یک ایمیل قابل ممکن شدن نیست.
قیاس شما مع الفارق هست Smile
در ضمن دوستان دیدین؟ فقط من نیستم قضیه رو به فیلم ربط میدماااا؟ پای فیلم ماتریکس هم به میان کشیده شد!!
تشکر کنندگان: Survivor ، mulan1979 ، Pegah123
یک نکته دیگه که دوستان فراموش میکنن:

شما همین الانم میتونی از ایران عدم سوء پیشینه بگیری، ببری ترجمه کنی و به سفارت بدی. اما، مشکل اینجاست که چون در ایران سفارتی وجود نداره پس اونها هم نمیتونند که تاییدش کنند.پس، تحویل عدم سوء پیشینه هم در حال حاضر به اونها فایده ای نداره. برای همینم هست که بر خلاف بقیه کشورها، از کیسهای مقیم ایران عدم سوء پیشینه ایران جزو مدارک تحویلی به سفارت نیست. مشکل سر عدم ارتباط دیپلماتیک ایران و امریکاست و نه ندادن عدم سوء پیشینه توسط دولت ایران.
تشکر کنندگان: شهرادلیلا ، mulan1979 ، shahin61 ، afshin007x
(2017-01-27 ساعت 20:52)Survivor نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 20:32)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 20:26)Survivor نوشته:  Smile))))

خداییش آخه من چی بگم...  Sad
بعد به من میگن داری اینجا فیلم تحلیل میکنی!! من فیلمم یا این دوستان عزیزمون؟
آقا از صب علی الطلوع تو هوم دیپو و والمارت استانبولی پیدا نمیشه. سیمان فقط با حواله میدن....

اينجا اكثرا ترجيح ميدن چيزى كه دوست دارن يا خوششون مياد و بخونن و بشنون نه واقعيت و. تا يه چيزى مينويسى كه فكر ميكنى برداشته درست از واقعيات موجوده فكر ميكنن مشكل شخصى دارى و جلوى گرين كارت گرفتنشونو گرفتى. شده داستان                        red pill/blue pill فيلم Matrix

يكى مياد ميگه بحث نكنين يكى ميگه نگين آرامش من بهم ميريزه ١٠ خط شعر مينيويسه كه شماها كه اينارو مينويسين دشمن منين. تيمارستان ...

ایول!! من همیشه گفتم یک زیر گروه کلا باید باز بشه به اسم تقویت روحیه!!
اونجا فقط ملت بیان به من دل بدن و قلوه بستونن و روحیه هم رو تقویت کنن...
واقعیت هم انشالا مطابق قانون جذب فیلم راز تحت تاثیر این گروه قرار خواهد گرفت و بقیه هم یه خیری میبینن.
تنها چیزی که بابتش ناراحتم ابنه که خدای نکرده خدای نکرده اگه امضا بسه چند روز بعد خیلی ها خواهند امد اینجا و شیون خواهند کرد که چرا این چند روز فرصت رو علیرغم داستن ویزا در دست سوزاندیم...
تشکر کنندگان: Survivor
دوستان با نامه نگاری چیزی حل نمی‌شه، این جریان ۳،۴ سال پیش مشابهش پیش آمد،سر جریان تمام شدن ویزا،به همه پیام دادند از کامبیز حسینی بگیر تا الان ایر ،از نایک تا اوباما. ولی‌ دقت نکردند قانون،قانون است،نمی‌دونم بعضی‌‌ها کی‌ میخوان احترام به قانون رو یاد بگیرند،شاید هم زمانی‌ قانون خوبه که به نفمون باشه در این صورت بهش احترام باید گذشت،فعلا توصیه‌ام اینه که از اقدامات احساسی‌ خودداری کنید و با طناب کسی‌ هم تو چاه نرید،هر چی‌ قسمت باشه همون می‌شه.
تشکر کنندگان: Survivor ، mulan1979 ، alireza_guitar
الان سی ان ان اعلام کرد که احتمالا امروز ساعت 4:30 عصر به وقت واشنگتن سه تا فرمان اجرایی امضاء خواهد شد که یکیش دربارۀ محدودیت های صدور ویزاس:

http://edition.cnn.com/2017/01/27/politi...index.html

خدا به خیر بگذرونه!
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
تشکر کنندگان: nikniknik ، mulan1979
(2017-01-27 ساعت 21:24)gbtm نوشته:  دوستان با نامه نگاری چیزی حل نمی‌شه، این جریان ۳،۴ سال پیش مشابهش پیش آمد،سر جریان تمام شدن ویزا،به همه پیام دادند از کامبیز حسینی بگیر تا الان  ایر ،از نایک تا اوباما. ولی‌ دقت نکردند قانون،قانون است،نمی‌دونم بعضی‌‌ها کی‌ میخوان احترام به قانون   رو یاد بگیرند،شاید هم زمانی‌ قانون خوبه که به نفمون  باشه در این صورت بهش احترام باید گذشت،فعلا  توصیه‌ام اینه که  از اقدامات احساسی‌ خودداری کنید و با طناب کسی‌ هم تو چاه  نرید،هر  چی‌ قسمت باشه همون می‌شه.

دوست عزیز
تمام شدن قانونی ویزا ربطی به دستور اجرایی اشتباه نداره. هرچی سر جای خودش. کسی سر خود نگفته ایمیل و یا تماس بگیرن. همچنین، بر فرض محال هم شما با سناتورت تماس بگیری و اعتراض خودتو نشون بدی کار اشتباهی نیست که شما داری دیگران رو از انجام اون نهی میکنی. بهتره وقتی پیشنهادی در جایی عمومی میدیم متوجه عواقب اون باشیم که کسی ممکنه با خوندن اون اون کار رو انجام "بده" یا "نده". و همین دادن و یا ندادن بعدها ممکنه تاثیر در مسیر زندگی اون بذاره. پس متاسفانه توصیه شما یک توصیه اشتباهه و توصیه به جا و در زمان مناسبی نیست.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، afshin007x
متاسفانه سخنگوی کاخ سفید همین الان گفت ترامپ ساعت ۴:۳۰ بعدازظهر امروز به وقت واشنگتن دستور ممنوعیت ورود شهروندان ۷ کشور رو امضا میکنه
تشکر کنندگان: mulan1979
استرس دوباره شروع شد

ترامپ قراره امروز دستور ممنوعیت ورود شهروندان ۷ کشور رو امضاء کنه

این سری خبرگذاری های cnn و Fox و همچنین کاخ سفید اعلام کرده

امیدوارم خبرهای خوشی بشنویم اگر هم نشد فقط باید صبر کنیم صبر !!!

تشکر کنندگان: mulan1979 ، afshin007x
(2017-01-27 ساعت 21:03)Ali--usa نوشته:  دوستان باتوجه به اينكه فعلاً وزير امور خارجه مون منطقيه و تو صفحات مجازي هم فعاليت خوبي داره بهتر نيست از الان هممون بهش ايميل بديم و درخواستمون رو بگيم
شايد باتوجه به نزديك بودن اتمام دولت و احساسي عمل كردن وزرا كمكمون كرد.
ظريف مرد خوبيه و بسيار منطقي
اين مشكل عدم سوپيشينه به هيچ عنوان لاينحل نيست
من خودم حاضرم از وزارت امور خارجه وقت بگيرم براي طرح موضوع
فقط از يه جا شروع كنيم
دوستان به خودتون بياد
بهرحال از قديم گفتن حق دادني نيست گرفتنيه
حق ورود قانوني براي همه ما ايجاد شده نذاريم يه مرد با تفكرات افراطي حقمون رو بخوره
جداً برنامه ريزي كنيم و شروع كنيم

کاملا موافقم
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
تشکر کنندگان: فام مج
اقای دکتر ترامب حق دارد برای امنیت کشور و ملتش این دستورا بدهد

ایران جزو لیست کشور های حامی ترو ریست هست و شکی نبود که ایشون این دستورا بدهند

اما نگرانید ؟ نگران نباشید لاتاری سرجاش هست اما رسیدگی به پرونده ها طولانی تر خواهد شد
تشکر کنندگان:
دوستان بجاي بحث هاي فردي و فرسايشي لطف كنين و گرهي از مشكل كسي باز كنين

من فردا پاسپورتم دستم مي رسه با مهر ويزا با پاكت نامه سربسته
بليط بگيرم برم يا بشينم و خاك بر سر كنم؟
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان