کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 01:39)farzadmohajer نوشته:  چه فایده که فقط خواستن حق بچه های لاتاری ۲۰۱۷ خورده بشه ...

Vaghean darketoon mikonam man ham gharar bood bara visa daneshjoe beram ke nashood kheilii sakhte az khodeto poleto vaghtet bezarii va ba kolii omid berii jelo ama intor beshe omidvaram in eghdamate jadiid vase hame keshvara bardashte beshe va rahate behtarii bara jelo giri az terorism ejrae beshe
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 01:21)Mrs.sara نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 00:32)Nazem نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 00:28)Pegah123 نوشته:  من خودم تو سايت ارمنستان ديدم
Per U.S. Presidential Executive Order signed on January 27, 2017, visa issuance to aliens from the countries of Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen has been suspended effective immediately until further notification. If you are a national, or dual national, of one of these countries, please do not schedule a visa appointment or pay any visa fees at this time. If you already have an appointment scheduled, please DO NOT ATTEND your appointment as we will not be able to proceed with your visa interview. Please note that certain travel for official governmental purposes, related to official business at or on behalf of designated international organizations, on behalf of the North Atlantic Treaty Organization, or by certain officials is not subject to this suspension. Please contact contactus@visaops.net to inform them of your appointment time and date and request cancellation. Please continue to monitor https://travel.state.gov and http://usvisa-info.com for further updates.

توی سایت سفارت من چیزی نمی بینم ، ممکنه لینک بدید؟

داخل سایت نزده ، به کسانی که طی یک ماه و هفته های آینده مصاحبه دارن ایمیل زدن . مغزم درد گرفته فقط چهار هفته به مصاحبه من باقی مانده بود . اصلا نمیتونم آرام باشم . فقط خودمم که میدونم چه حالی دارم .

سلام
واقعا نمیشه چیزی گفت !! متن خبر در سایت. کسی هست بگه ما باید دقیقا چه کاری کنیم؟
شماره کیس: ‎##46‎-----تاریخ رویت قبولی: MAY 12-----تعداد اعضا: 3------ارسال فرم: 10 JUN
محل مصاحبه: ارمنستان----تاریخ کارنت: JAN 12----تاریخ نامه دوم: 20 JAN
تاریخ مصاحبه: MAR 23- AP
تاریخ update کیس اصلی: 28-27-24 MAR و  2 MAY و 25,28 AUG
تاریخ update بقیه اعضاء: 27-24 MAR و AUG 28
تاریخ کلییرنس:   AUG 28 بدون بنافاید
دریافت ویزا:  *
ورود به آمریکا:  *
مقصد:  *
تاریخ دریافت گرین کارت:  *   <<انتظار>>
تشکر کنندگان: gbtm ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 02:03)babisondes نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 02:02)حسین69 نوشته:  سلام دوستان
من برای پدر و مادرم ویزای توریستی گرفتم اواسط فبریه به نظرتون ویزا رو کنسل کنم ؟

منظورتون بليطه؟

نه منطورم این بود که وقت سفارت گرفنم برای ویزای توریستی برای اواسط فوریه و با این شرایظ نمیدونم کنسلش کنم یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 02:11)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان. وقت بسیار کمی دارم که به پروازم برسم. اما فعلا:
1- من گرین کارت دارم
2- قرار بود یک شنبه برم آمریکا اما عوض کردم به امروز
2-الان که این رو می نویسم در فرودگاه تورنتو هستم و همین دقایق پیش از custom آمریکا رد شدم. همون طور که می دونید پلیس گذرنامه آمریکا در خود فرودگاه تورنتو هست.
3- من رو 3 ساعت کامل در secondary inspection نگه داشتند اما بالاخره اجازه ورود دادند
4- همین چند دقیقه پیش یک ایرانی دیگه وارد secondary inspection شد اما درجا ریجکتش کردند

ایشالا تا چند ساعت دیگه وقتی رسیدم جزییات رو می نویسم چی شد.
فعلا.

ممنون بابت اعلام. این دقیقا همون چیزیه که من امروز صبح گفتم.

کسانی که گرین کارت دارن و بیشتر از 180 روز بیرون نبودن و مشکل دادگاهی ندارن، از نظر قانونی امکان جلوگیری از ورودشون وجود نداره. قبلا شما اگر بیشتر بیرون میبودی طرف یک قر و لندی میکرد و ردت میکرد اما الان فرق میکنه.

منتها برای چک کردن اینکه اینها واجد شرایط هستن به Secondary inspection میرن.

من تا حالا 3 4 بار Secondary inspection بودم. Nothing to worry about مادامی که شما خودتون مشکلی در اقامتتون نداشته باشین. حتی من یکبار 3 ساعت تو نیویورک حتی تا تو موبایلم رو هم بررسی کردن (از خجالت آب شدم فقط البته LOL ). من سفر تا سالی 4 یا 5 بار سفر های بیزینس به اروپا دارم.

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: calm ، alireza_guitar ، lordsaroman ، dela
(2017-01-28 ساعت 22:22)amino نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 22:15)calm نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:59)amino نوشته:  آخه قانونه تا صدو بیست روز هست ، درسته؟
بعد از اون کسیکه قبول بشه تا زمان مصاحبه و ویزا گرفتنش یک سالی طول میکشه
برا همین برام سواله

شما شانس بیار 2018 برنده بشو بلاخره یه راهی پیدا می کنن مث بچه های 2017 سرتو می برن

⁦:-|⁩
سوال من اینه که بر اساس همین قانون ، نمیتونن کاری به برنده های سال دیگه داشته باشن ،
درسته؟

دوست عزیز این قانون سه ماه اعتیار دارد بنابراین تاثیری بر برندگان سال بعد نخواهد داشت
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 02:37)calm نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 22:15)calm نوشته:  شما شانس بیار 2018 برنده بشو بلاخره یه راهی پیدا می کنن مث بچه های 2017 سرتو می برن

سوال من اینه که بر اساس همین قانون ، نمیتونن کاری به برنده های سال دیگه داشته باشن ،
درسته؟

دوست عزیز این قانون سه ماه اعتیار دارد بنابراین تاثیری بر برندگان سال بعد نخواهد داشت

معلوم نيست به كجا بكشه اوضاع، اما وقتي كه ٦ ماه از زمان ثبت نام تا اعلام نتايج زمان ميبره، قاعدتا معلومه كه يكسري مطالعات در مورد اشخاص ميكنن تا اينكه اعلام كنن نتايجو، احتمالش هست كه بخان سهميه ايرانو بردارن. البته اين نظر شخصي منِ و بنده هيچگونه مسوليتي در اين مورد به عهده نميگيرم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، واقعا متاسفم بابت شرایط بد و ناعادلانه ای که پیش اومده، شوهر خاله ام که گرین کارت داره اومده ایران واسه یک هفته، فردا هم قراره با ترکیش لاین برگرده، اگه تونست برگرده یا نه، حتما اینجا اطلاع رسانی میکنم، امیدوارم همه چیز دوباره مثل سابق بشه.
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
تشکر کنندگان: bhb32 ، dela
(2017-01-28 ساعت 22:15)calm نوشته:  شما شانس بیار 2018 برنده بشو بلاخره یه راهی پیدا می کنن مث بچه های 2017 سرتو می برن

درسته؟

البته درصورتی که با حالت پیش فرض برنده های این 6 کشور رو از نتایج حذف نکنند که احتمالش خیلی زیاده.
با توجه به نگاهی که ترامپ داره احتمالش هست بخواد کلاً لغو کنه لاتاری رو در صورتی که طرح ارائه بده براش.
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-01-29 ساعت 01:54)Sepidehsalehi نوشته:  یه سوالی که دارم اینه که..... ما کلا قضیه لاتاری رو بیخیال شیم یا ممکنه یک در هزار بازم بشه روش حساب کرد؟
ما به اندازه کافی وقت و هزینه رو این قضیه گذاشتیم واقعا دیگه فک کنم کافیه

تا اخرین لحظه نا امید نشو و خبرها رو پیگیری کن - من یادمه وقتی خبر پایان ویزا رو چند سال قبل دادن تعدادی از بچه ها بی خیال شدن و در ایران موندن ولی تعدادی به سرعت رفتند سفارت و پاسپورتشون رو تحویل دادن و عده ای از آنها موفق شدن با پافشاری ویزا بگیرن
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-01-29 ساعت 02:46)eexaminee نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 22:22)amino نوشته:  ⁦:-|⁩
درسته؟

البته درصورتی که با حالت پیش فرض برنده های این 6 کشور رو از نتایج حذف نکنند که احتمالش خیلی زیاده.
با توجه به نگاهی که ترامپ داره احتمالش هست بخواد کلاً لغو کنه لاتاری رو در صورتی که طرح ارائه بده براش.

اتفاقن بزرگترین خدمت رو می کنه به مهاجران واقعی که دیگه به امید واهی لاتاری نشینن و اقدام جدی کنن
تشکر کنندگان: eexaminee ، daeialborz
(2017-01-29 ساعت 02:51)calm نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 02:46)eexaminee نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 02:37)calm نوشته:  دوست عزیز این قانون سه ماه اعتیار دارد بنابراین تاثیری بر برندگان سال بعد نخواهد داشت

اتفاقن بزرگترین خدمت رو می کنه به مهاجران واقعی که دیگه به امید واهی لاتاری نشینن و اقدام جدی کنن

درسته ولی نفعی ازش به ایرانیان نمیرسه و مطمئنم به زودی سراغ لغو کل قانون 50000 ویزای لاتاری هم میره
تشکر کنندگان:
سلام,

امروز متوجه شدم که دستوری که مربوط به همه ایرانی ها میشه, حتی اونای که سیتیزن آمریکا هستند

"The executive order US president Donald Trump signed yesterday temporarily banning entry to the US for citizens of several Muslim-majority countries also applies to those who hold two nationalities, the State Department confirmed today. That means that a citizen of both Iraq and the UK, for example, could not avert the ban by traveling to the US on her British passport."

https://qz.com/897382/trumps-immigration...-citizens/

http://thehill.com/blogs/blog-briefing-r...ens-report

http://www.wsj.com/articles/trump-visa-b...1485628654
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
این دستور ازاین نظر که اصلا کشورهایی روکه ازاتباعشون تروریستهای تندرو بودند و به آمریکا اومدن واقدامات تروریستی انجام دادن رو هدف قرارنداده آدم رو خیلی اذیت میکنه واین هفت کشوری که منع شدندهیچکدام درآمریکا اقدامات تروریستی انجام ندادند . اینا میگن دولتهای این هفت کشور هیچ بک گراندی از سوابق اتباعشون که میخوان به آمریکا سفرکنند روبه وزارت خارجه آمریکا نمیدن وبهمین دلیل به وزارت خارجه وامنیت داخله دستورداده باتمامی کشورها تماس بگیرند واگرهرکشوری راضی نشداطلاعات مربوط به پیشینه فردمتقاضی سفربه آمریکارو بده به اتباع اون کشور ویزا ندند الان اگه کشورما آماده همکاری بشه احتمالا مشکل حل میشه ولی اگه نشه وضعیت پیچیده خواهدشد من مخصوصا برای اون هموطنام که برنده لاتاری 2017هستندواقعا متاسفم چون خودم هم ازبرنده های 2016 بودم وپروسه طولانی دریافت ویزاروتجربه کردم فقط اینومیتونم بگم بچه هانگران نباشیدآقای ترامپ داره بهره برداری تبلیغاتی میکنه ومیخواد کمی گردوخاک کنه بگه جلوی ورود تروریست گرفته شد ویک پاسخ تبلیغاتی برای هواداراش باشه چون این قانون هیچ کمکی به امنیت مردم آمریکا نخواهدکرد آخه ایرانی ها که تروریست نیستند بعدازسه ماه همه چی روبه راه میشه وفقط ممکنه وقتی ویزا میدن یک تعهدی چیزی بگیرند که توامریکا نباید عقاید تندرو داشته باشید چون این مطلب رو تو دوران تبلیغات انتخاباتی گفته بود .بچه ها نگران نباشید همه چی روبراه میشه سال پیش هم اغلب ویزا ها توماههای آخرصادرشد مطمئنا مشاورای آقای ترامپ ایشان رو آگاه خواهندکرد وپروسه صدورویزابزودی ازسرگرفته میشه.
تشکر کنندگان: gbtm ، eexaminee ، saeedm ، daeialborz ، mostafa2017 ، V_B
یک سوالی دارم این اف بی ای چک چی بود که الان گیر دادن اطلاعات میخوان؟!!!!
تشکر کنندگان:
یعنی‌ اینا فرق ملت و دولت هم حالیشون نیست؟ خواهر من ویزا گرفته ولی‌ نمیتونه بیاد؟ یه زن خانه‌دار یعنی‌ انقدر واسه آمریکا خطرناک بود ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان