کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 03:13)abas_kashan نوشته:  یک سوالی دارم این اف بی ای چک چی بود که الان گیر دادن اطلاعات میخوان؟!!!!

الآن میخوان که بتونن مستقیم از ایران استلام کنن و بتونن که پیشینه یک نفر رو از تو ایران پیدا کنن, که باید دولت ایران این دسترسی رو بهشن بده
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: abas_kashan ، gbtm ، calm
(2017-01-29 ساعت 03:13)abas_kashan نوشته:  یک سوالی دارم این اف بی ای چک چی بود که الان گیر دادن اطلاعات میخوان؟!!!!

عباس جان اف بي آي چك نبود، ادمين چك بود... هزار لايه داره از nsa fbi cia بگير تا مابقي سوشيال مديا و ...
و ظاهرا خودشون براي چك خودشون ارزش قائل نيستن
مي خوان اصول دين و روش نماز جمعه بپرسن
March.22 entered
تشکر کنندگان: abas_kashan ، daeialborz ، afshin007x
مارو اسک.... کردن مشخصا ما نه سفارت داریم نه رابطه ای با انها

همین گواهی سو پیشینه بگیرن با رزومه و بیمه کار کفایت میکنه یا به انایی که اسپانسر دارن ویزا بدن
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-01-29 ساعت 03:18)abas_kashan نوشته:  مارو اسک.... کردن مشخصا ما نه سفارت داریم نه رابطه ای با انها

همین گواهی سو پیشینه بگیرن با رزومه و بیمه کار کفایت میکنه یا به انایی که اسپانسر دارن ویزا بدن

دقیقاً نکته مخفی کار همینجاست که این چیزارو قبول نمیکنن و قانون 90 روزه رو به دائم تبدیل میکنن (تا رئیس جمهور بعدی)
تشکر کنندگان: gbtm ، abas_kashan
خداکنه دولت ایران این پیشینه افرادمتقاضی سفر به آمریکارو ازطریق سفارت سوئیس یا پاکستان بهشون بده که دیگه هیچ بهانه ای باقی نمونه
(2017-01-29 ساعت 03:23)eexaminee نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 03:18)abas_kashan نوشته:  مارو اسک.... کردن مشخصا ما نه سفارت داریم نه رابطه ای با انها

دقیقاً نکته مخفی کار همینجاست که این چیزارو قبول نمیکنن و قانون 90 روزه رو به دائم تبدیل میکنن (تا رئیس جمهور بعدی)

Nagid trokhodaa?? ma k na hamsaremon mitone biad na ma berim , maha chijar konim vaqean bkhoda dori az khonevade khili sakhto degh avare???
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
(2017-01-29 ساعت 03:09)mehrdadfa نوشته:  سلام دوستان عزیز
این دستور ازاین نظر که اصلا کشورهایی روکه ازاتباعشون تروریستهای تندرو بودند و به آمریکا اومدن واقدامات تروریستی انجام دادن رو هدف قرارنداده آدم رو خیلی اذیت میکنه واین هفت کشوری که منع شدندهیچکدام درآمریکا اقدامات تروریستی انجام ندادند . اینا میگن دولتهای این هفت کشور هیچ بک گراندی از سوابق اتباعشون که میخوان به آمریکا سفرکنند روبه وزارت خارجه آمریکا نمیدن وبهمین دلیل به وزارت خارجه وامنیت داخله دستورداده باتمامی کشورها تماس بگیرند واگرهرکشوری راضی نشداطلاعات مربوط به پیشینه فردمتقاضی سفربه آمریکارو بده به اتباع اون کشور ویزا ندند الان اگه کشورما آماده همکاری بشه  احتمالا مشکل حل میشه ولی اگه نشه وضعیت پیچیده خواهدشد من مخصوصا برای اون هموطنام که برنده لاتاری 2017هستندواقعا متاسفم چون خودم هم ازبرنده های 2016 بودم وپروسه طولانی دریافت ویزاروتجربه کردم فقط اینومیتونم بگم بچه هانگران نباشیدآقای ترامپ داره بهره برداری تبلیغاتی میکنه ومیخواد کمی گردوخاک کنه بگه جلوی ورود تروریست گرفته شد ویک پاسخ تبلیغاتی برای هواداراش باشه چون این  قانون هیچ کمکی به امنیت مردم آمریکا نخواهدکرد آخه ایرانی ها که تروریست نیستند بعدازسه ماه همه چی روبه راه میشه وفقط ممکنه وقتی ویزا میدن یک تعهدی چیزی بگیرند که توآمریکا نباید عقاید تندرو داشته باشید چون این مطلب رو تو دوران تبلیغات انتخاباتی گفته بود .بچه ها نگران نباشید همه چی روبراه میشه سال پیش هم اغلب ویزا ها توماههای آخرصادرشد مطمئنا مشاورای آقای ترامپ ایشان رو آگاه خواهندکرد وپروسه صدورویزابزودی ازسرگرفته میشه.

دقیقاً درسته و در صدرشون عربستان و پاکستان هستن که ترامپ فکر نکنم حتی بدونه تو کدوم قاره واقع شدن!

آقای ترامپ یک دیوانه زنجیری و بسیار خطرناک هست که صلح و امنیت کل جهان رو تهدید میکنه و مردم آمریکا اشتباه بدی کردن که به زودی عواقبش رو خواهند دید.

[عکس: A_awSgVEeuqX_2015-12-09_1449648473resized_pic.jpg]
تشکر کنندگان:

ترسم اینه که چون دولت ایران اطلاعات نمیده به آمریکا، اینا هم پروسه کلیر رو تا ۱،۲ سال هم لفتش بدن، ولی‌ الان انرژی پازیتیو می‌خوایم فقط
(2017-01-25 ساعت 09:25)arminpaye نوشته:  سلام من ويزاي ٦ ماهه امريكا رو دارم ميخواستم عيد برم وكيلم ايميل زده الان بيا بايد چه كار كنم؟؟؟!!!!

عزیز من، طرف با گرین کارد می‌خواد بیاد، نمیذارن، ولی‌ شنیدم واسه گرین کارد، کیس به کیس نگاه می‌کنن
(2017-01-29 ساعت 03:25)mehrdadfa نوشته:  خداکنه دولت ایران این پیشینه افرادمتقاضی سفر به آمریکارو ازطریق سفارت سوئیس یا پاکستان بهشون بده که دیگه هیچ بهانه ای باقی نمونه

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توییتی اعلام کرد که انجام اینکار توسط ایران غیرممکن است.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: gbtm ، eexaminee ، Alizzz ، feidom30
(2017-01-29 ساعت 03:29)Nazem نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 03:25)mehrdadfa نوشته:  خداکنه دولت ایران این پیشینه افرادمتقاضی سفر به آمریکارو ازطریق سفارت سوئیس یا پاکستان بهشون بده که دیگه هیچ بهانه ای باقی نمونه

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در توییتی اعلام کرد که انجام اینکار توسط ایران غیرممکن است.

خدایا این ملت چیکار باید بکنه ؟
(2017-01-29 ساعت 03:05)kavirr نوشته:  سلام,

امروز متوجه شدم که دستوری که مربوط به همه ایرانی ها میشه, حتی اونای که سیتیزن آمریکا هستند

"The executive order US president Donald Trump signed yesterday temporarily banning entry to the US for citizens of several Muslim-majority countries also applies to those who hold two nationalities, the State Department confirmed today. That means that a citizen of both Iraq and the UK, for example, could not avert the ban by traveling to the US on her British passport."

https://qz.com/897382/trumps-immigration...-citizens/

http://thehill.com/blogs/blog-briefing-r...ens-report

http://www.wsj.com/articles/trump-visa-b...1485628654

The dual-citizenship ban doesn’t apply to U.S. citizens who are also citizens of the seven nations singled out by Trump.

http://thehill.com/blogs/blog-briefing-r...ens-report
تشکر کنندگان: yami ، kavirr

با سلام، من نتونستم تو پروفایل آقای ظریف این توییت رو پیدا کنم، لطف میکنید لینک توییت ایشون رو بذارین... میخوام بهشون جواب بدم...
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 03:37)victor2017 نوشته:  

يعني كلا بريم افغانستان يا پاكستان شهروندي بگيريم ميتونيم بريم پيش زنو بچمون .... مملكت خودمون بمونيم كلا...رفتيم
ببخشيدا
يك سال و نيمه از زن و بچم دورم ديگه عفت كلامي برام نمونده

Mn ham mese shomaa??? va khiliaye dg mese maa???
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
تشکر کنندگان: drfaezeh ، victor2017
الان فقط باید برندگان لاتاری ۲۰۱۷ نگران باشند . چون یک زمان محدود دارند ...
تازه بعضی از دوستان مثل بنده دارای شماره کیس بالایی هستند که دیگه هیچ ...
بقیه دوستان بعد از ۳ ماه میرن ادامه کار ویزاشون رو انجام میدن و خلاص ...
ولی تنها کسانی که به احتمال زیاد به حقشون نمیرسند ، برندگان لاتاری ۲۰۱۷ هست ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان