کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
سلام به همه دوستان عزیز
من هم میل همه شما خیلی ناراحت و نگران هستم از وضعت پیش اومده دوستان من نزدیک 5 ماه هست که وارد آمریکا شدم بعد از 7-8 سال انتظار برای گرفتن گرین کارت از طریق مادرم که برنده لاتاری بود من واقعا شرایط بد همه رو درک می کنم و فقط این ها رو براتون می نویسم که شاید یکم از نگرانی درتون بیارم چون خودم خیلی سال انتظار کشیدم تمام این سال هایی که من در انتظار بودم پر بود از اتفاق هایی که دلم برای گرفتن گرین کارت خالی میشد دیگه بد ترینش کودتا در ترکیه بود که هم زمان با مصاحبه من بود و اصلا من اجازه پرواز بهم داده نمیشد که برم برسم به آنکارا ولی آخرش ویزا با یه عالمه ماجرا به دستم رسید این راه پستی بلندی زیاد داره من خوب درکتون میکنم...روز های خیلی سختی برای هممون هست هر کسی یه جور گیر افتاده اما ناامید نباشید فقط صبر صبر صبر اینجا خود آمریکایی ها همه میگن مجلس به احتمال زیاد این قانون رو تصویب نمی کنه
تشکر کنندگان: gbtm ، frozen mind ، elikad ، armehraboon ، ali_yari5 ، alireza_guitar
من الان تَو فرودگاه هستم و دارم ميرم ارمنستان، متاسفانه الان ديدم كه تمام وقتاي سفارت در ماه فبريه كنسل شده ، اونقدر ناراحتم و تَو ذوقم خورده كه با بغض دارم مينويسم اين متن و ،. نامزدم هم پيشم هست و دلداري ميده كه عوضش ميريم ميگرديم و خوش ميگذرونيم ولي خيلي حالم گرفتس
دلم ميخواد تمام مداركم و بريزم تَو سطل زباله.
خيلي ناراحتم . اميدوارم خدا بهترين و برامرن بخواد
( من از طريق ويزاي نامزدي اقدام كردم)
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان: bhb32 ، armehraboon ، alireza_guitar
https://www.google.com/amp/s/dailydot.re...ent=safari
???

تشکر کنندگان:
یک قاضی فدرال آمریکا دستور داده است که فرمان دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور مبنی بر منع ورود شهروندان هفت کشور به ایالات متحده، "موقتا متوقف شود."
اتحادیه آزادی‌های مدنی شهروندان آمریکا روز شنبه در واکنش به فرمان آقای ترامپ، شکایتی را علیه او به دادگاه ارائه کرده است.
این اتحادیه می‌گوید که قاضی دستور داده است افراد بازداشت شده از عواقب دستور آقای ترامپ در امان بمانند و به کشورشان باز پس فرستاده نشوند.
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، frozen mind ، nssm ، samane1363 ، alireza_guitar
دوستان،
یک خبر خوش:

یک قاضی فدرال دستور ترامپ را موقتا متوقف کرد!

این یعنی فعلا کارها به روال قبل انجام میشه تا ببینیم زور کی به کی می رسه!

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، nssm ، maymary1220 ، samane1363 ، armehraboon ، afshin007x ، alireza_guitar ، feidom30
دوستان عزیز

بین این همه خبر بد اینم از یک خبر خوب. یک قاضی فدرال حکم داده افرادی که هم اکنون در مسیر امریکا هستند و یا وارد امریکا شدند و یا ویزای امریکا دارند میتوانند وارد امریکا بشوند و دیپورت نشوند.

*****اگه الان ویزا دارید و نمیدونید چیکار کنین به نظر من بهتره با سفارت و یا فرودگاه مقصد تماس بگیرین تا از شرایط ورود خودتون اطمینان حاصل کنین. این خبر جدیده و مثل دستور اجرایی هم زمان میبره و ممکنه برخی فرودگاهها هنوز از حکم دادگاه با خبر نشده باشند و جلوی ورود شما رو بگیرن. پس کسب خبر کنین و سپس اقدام به سفر کنین. امیدوارم ساعات آینده ابعاد این خبر بیشتر باز بشه.

اینم خبر شنبه شب به وقت امریکا بوده. امیدوارم وقتی روز کاری دوشنبه شروع میشه مسیر به سمتی بره که در کل این حکم ناعادلانه کنسل بشه.

قبلن هم گفتم، طبق خود قانون اساسی امریکا ، آنها نمیتوانند کسی رو بر اساس نژاد، مذهب، جنسیت و کشور محل تولد از ورود به امریکا منع کنن. این تاره اولشه. بیاین همگی با هم باز هم مثبت باشیم و انرژی مثبت بدیم و امیدومون رو از دست ندیم. همین الانش ملت از آخر هفته اشون زدند و رفتند در فرودگاهها برای "ماها" مهاجران آینده اعتراض کنند.

پس امیدتون رو از دست ندین و خواهش میکنم دوستانی که هی آیه یاس تا حالا خوندند و از پستهاشون بوی ناامیدی محض میاد، کمی پر انرژی تر فکر کنن بلکه بتونن مثبت هم تفکر کنند.

این از لینک اول

اینم از لینک دوم

امیدوارم در روزهای پیش رو شاهد خبرهای بیشتری باشیم و در نهایت این حکم ناعادلانه توسط دادگاه لغو بشه.
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: frozen mind ، maymary1220 ، elikad ، bhb32 ، afshin007x ، alireza_guitar ، victor2017
تبریک به همه و تبریک به شرافت اون قاضی فقط 1 سوال هست اینکه کل فرمان ترامپ رو لغو کرده یا فقط اینکه کسانی که ویزا دارن میتونن وارد بشن؟
تشکر کنندگان: victor2017
حکم قاضی میگه که اونایی که در فرودگاه ها بازداشت بودند (بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر) دیپورت نمیشن. این تنها چیزیه که این حکم به صراحت بهش اشاره کرده. احتمالا افرادی که ویزای اکتیو دارن هم میتونن الان برن به شرطی که بتونن سوار هواپیما بشن...متاسفانه به بیشتر ایرلاین ها هم گفتند سوار نکنید. ولی بعیده اونایی که مصاحبه هاشون لغو شده تا پایان این ۳ ماه بتونن کاری کنند جز صبر کردن. به هر حال امید به خدا یادتون نره و مدام پیگیر باشید. من هم براتون دعا میکنم.
تشکر کنندگان: bhb32 ، Tero.guy
سلام صبح همگی بخیر و شادی باشه انشاءالله
دوستان امیدوارم که دولتمردان کشورهای بزرگ
از جمله آمریکا بدانند که مردم کشور ایران چه
مردمان خونگرم و مهربانی هستند، و باز بدانند
که حساب مردم ایران از حساب سیاست های درست
یا غلط رژیم حاکم بر کشور جداست.
به امید روزهای خوب و خوش برای همه کسانی
که آرزوهای کوچک و بزرگ در زندگیشان دارند.
امیدوارم هر اتفاقی میافتد بازی روزگار طوری
رقم بخورد که حداقل اگر کسی سودی از آن
نمیبرد باعث ضربه خوردن به شخص هم نشود
امیدوارم این شوکهای ورود رئیس جمهور آمریکا
به مردم کشورمان به خیر و‌ خوشی تمام شوند.
هر چند باید منتظر بدتر از این ها از سوی
آقای پوست نارنجی بود!
همواره پیروز باشید.
تشکر کنندگان: elikad
کسی متن حکم قاضی دادگاه رو داره؟ اگه کسی داره خواهشا بزاره
تشکر کنندگان:
(2017-01-28 ساعت 19:42)nikniknik نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 16:03)aazitaa نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 11:44)nikniknik نوشته:  خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش می دهد که اتریش مانع ورود ۳۰۰ ایرانی غیرمسلمان که امیدوار بودند پس از اقامت موقتی در این کشور به آمریکا بروند شده است.
گفته می شود که این از عواقب طرح آقای ترامپ برای جلوگیری موقت از صدور ویزا برای اهالی هفت کشور اسلامی از جمله ایران است.
براساس طرحی که ۲۷ سال پیش در کنگره آمریکا تصویب شد اتریش به عنوان مسیری برای عبور یهودیان، مسیحیان و بهاییان ایران به آمریکا که در کشور خود در معرض خطر بودند عمل می کرد.
+ ترامپ دستور 'بررسی شدید' متقاضیان بازدید یا مهاجرت به آمریکا را صادر کرد
مقام های آمریکایی در اتریش با این دسته از مهاجران ایرانی مصاحبه می کردند اما آسوشیتدپرس به نقل از مقام های اتریشی می نویسد که "برنامه لوتنبرگ برای ایرانی ها" در روزهای اخیر متوقف شده است.
این خبرگزاری می نویسد که این تحول ارتباط مستقیمی با دستور امضا شده در روز جمعه از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ندارد اما از آثار و عواقب موضع گیری سخت تر در مورد مهاجرت به آمریکاست.
توماس شنول سخنگوی وزارت خارجه اتریش گفت که این کشور پس از آن مانع ورود این افراد شد که "مقام های آمریکایی به ما گفتند که ادامه سفر افراد به آمریکا، یعنی کسانی که ویزایشان را به عنوان بخشی از آن برنامه (لوتنبرگ) از مقام های اتریشی گرفته اند فعلا متوقف می شود."
وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه در ای میلی گفته بود که دولت اتریش ویزای کسانی که هنوز وارد این کشور نشده اند را "به طور الکترونیکی لغو کرده است."
آقای شنول گفت که این تصمیم بر حدود ۳۰۰ ایرانی که ویزای اتریش گرفته بود و می خواستند وارد این کشور شوند اثر می گذارد.
او گفت که با حدود ۱۰۰ نفر از آنها تماس گرفته شده و به آنها اطلاع داده شده که نمی توانند به اتریش بیایند. او گفت تلاش برای تماس با باقی این افراد ادامه دارد.
سایر مقام ها گفتند که هم اکنون شمار کمی از ایرانی ها با ویزای موقتی در اتریش هستند اما تکلیف آنها معلوم نیست.
"انجمن کمک به مهاجران عبری زبان" گفت که پایان این برنامه "جان کسانی که در جستجوی آزادی مذهبی هستند را به خطر می اندازد و حاوی پیام غلطی درباره نقض گسترده آزادی مذهبی در ایران است."
دونالد ترامپ روز جمعه دستوری را برای "بررسی شدید" افرادی که قصد سفر یا مهاجرت به آمریکا را دارند امضا کر

دوست عزیز یه سوال دیگه (البته اگر میتونید جواب بدید) ما الان 4، 5 ماه هم هست که 6000 دلار پول هم به حساب سازمان مهاجرتی آمریکا هم ریختیم حالا تکلیف اون پولمون چی میشه ؟

هزینه اپلیکیشن بوده؟

نه هزینه زندگی برای 4ماه ابتدایی ورود بوده که ما ضمانت میکنیم نیازی به حمایت دولت آمریکا نداریم
Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
تشکر کنندگان:
زياد زمان نمي بره تا ترامپ متوجه بشه كه بازتاب تصميم گيري هاي عرصه سياست با حوزه تجارت خيلي متفاوته. در حوزه تجارت ترامپ مي تونست با يه تصميم چكشي مدير يه كارخونه رو اخراج كنه و اتفاق خيلي خاصي نيافته چون نتيجه تصميمش در نهايت به منافع خودش بر مي گشت ولي در عرصه سياست يه تصميم اشتباه مي تونه كل جامعه رو متاثر بكنه اين تاثيرات گاهي مي تونه بسيار زيان آور باشه.
ساختار حكومتي ايالات متحده به گونه اي طراحي شده كه ديكتاتوري رو نمي تونه تو خودش هضم كنه اهرم هاي قدرتمند تصميم گير و تصميم ساز اينقدر در آمريكا زياده كه اجازه تصميمات ناصحيح رو به رئيس جمهور يا هر شخص ديگه اي نميده همانطور كه ترامپ تونست بدون نظر مجلس حكمي رو پياده سازي كنه كه بيشتر به يه شوي سياسي شباهت داره اهرم هاي ديگري كه به مراتب جايگاه پايين تري دارن نظير دادستان يه ايالت يا قاضي و حتي يه فرماندار مي تونن بنا بر مصالح تصميمات رئيس جمهور رو وتو كنند.
برخلاف نظر خيلي از دوستان كه اين تصميم ترامپ رو يه تصميم يه شبه و غير كارشناسي مي دونند من فكر مي كنم اين تصميم كاملا بررسي شده و جامع هست اون زماني كه اوباما مي گفت تمام گزينه ها روي ميزه اين يكي از همون گزينه هاست متاسفانه ترامپ اين گزينه رو انتخاب كرد
موضوع گيري ترامپ در خصوص ناتو و تغيير موضعش پس از ديدار با نخست وزير انگليس نشون داد كه ترامپ خيلي زود از تصميماتش بر مي گرده اصولا دنياي تجارت عرصه تصميمات كوتاه مدته يعني هر وقت متوجه شدي تصميمت اشتباه به سادگي مي توني كوتاه بياي و شخصيت ترامپ اينطوري شكل گرفته اما بازتاب و بازخورد تصميم اخير ترامپ در آمريكا مي تونه ايشون رو از تصميمش برگردونه همانطور كه در ايالت هاي مختلفي فرماندارها و قاضي ها موضع گيري كردند اگه در ايالت هاي ديگه هم اين اتفاق بيافته مي تونه مفيد باشه
پيش بيني من اينه كه ترامپ به سادگي از موضعش عقب نشيني مي كنه چون اين تصميم تبعات غير قابل جبراني رو براي دولتش داره مطمئن باشيد به يه اصلاح كوچيك حكم رو متعادلش مي كنند هر كسي كه از اين حكم متاثر شده در هر شرايطي كه هست محكم و صبور باشه و مسيرش رو با اداره مضاعف ادامه بده
كافيه قياس بكنيد ببينيد ايراني ها چقدر در آمريكا موفق بودن توي ناسا ،‌مايكروسافت، دانشگاه ها و حتي مراكز تصميم گيري مهم. ما تروريست نيستيم ما دنبال تنش و جنگ نيستيم ما صلح طلب هستيم و كمترين آزار رو براي آمريكا داشتيم ما مردمان روزهاي سخت هستيم ما رو از سر بريده نترسونيد ما خيلي بدتر از اينش رو با موفقيت عبور كرديم اگه اراده بكنيم كه كاري رو انجام بديم مطمئن باشيد به بهترين شكل انجامش ميديم
از زندگي كنوني تون لذت ببريد و منتظر روزهاي خوب تر در آينده باشيد
موفق و پيروز باشيد

تشکر کنندگان: Ali--usa ، pegah_p6 ، mostafa2017 ، afshin007x ، alireza_guitar ، gozargah ، anahita1361 ، V_B ، علیا
اون طور که من متوجه شدم حکم قاضی فدرال فقط شامل افرادی میشه که الان در فرودگاه های آمریکا بازداشت هستن که میشه همون 100 تا 200 نفر و فقط اونها رو از دیپورت شدن معاف میکنه ولی حتی نمیتونه الان فوری از بازداشت آزادشون کنه. این حکم شامل افرادی که میخوان از فرودگاه کشور دیگه ای به سمت آمریکا حرکت کنن نمیشه. ولی همونطوری که الان بزنین اخبار داره نشون میده مردم آمریکا علیه فرمان اجرایی ترامپ دارن به شدت تظاهرات میکنن و از همین الان ترامپ با مردم در کنتاکت قرار گرفته.
تشکر کنندگان: gbtm ، armehraboon ، Tero.guy
(2017-01-29 ساعت 01:05)Hadi_20 نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 23:59)Phoenix7 نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 22:56)sayhoon نوشته:  دوستان حتما این درخواست رو امضا کنید درسته که کاخ سفید فعلا امظاهارو دستکاری میکنه و رای ها رو نشون نمیده ولی ما باید امضاهارو بزنیم، این دستکاری امضاها نشون میده که آمار جعلی هر جایی و کشوری هست و مختص کشور ما نیست.
لینک امضا لطفا کلیک کنید

به نظر من اصلا به صلاح نیست که کسی این نامه رو امضاء کنه و یا اگه کسی امضاء هم کرده امضاء خودش رو پس بگیره تا متن اصلاح بشه
لطفا امضاء نکنید!
چون اون کسی که این متن رو تهیه کرده به طور کاملا آشکاری مغرضانه متن رو تنظیم کرده و جوری تنظیم کرده که احتمالا فقط به نفع خودش باشه
یکبار  دیگه این قسمت رو دوباره بخونید:
I am shocked and appalled by reports that you intend to sign an Executive Order to ban access to the U.S. for some visa holders from Iran.
میگه من تعجب کردم که چرا میخوای دستوری رو امضاء کنی که ورود افراد  " ویزا به دست ایرانی  " رو ممنوع میکنه !

من تو کامنت قبلی ام  به موضوع خود خواهی ایرانیان اشاره کردم که مصداق همون مثلی بود که : مرکب من از پل گذشت ؛ تزلزل نشیمن گاه سایرین!!!! Sad

خوب یکی نیست به این شخصی که متن این اعتراض رو نوشته حالی کنه چرا متن رو جوری تنظیم نکردی که اعتراضی باشه واسه تروریست نامیدن کشورت ما بین اون 6تا کشور نُخاله؟
چرا اعتراض به این نکردی که  هیچ شواهد قطعی مبنی بر دست داشتن مردم مملکتت تو حوادث تروریستی نیست؟ و غالب این اعمال توسط دیگران انجام شده؟
من خودم دل خوشی از خیلی چیزها ندارم ولی این کاری که نارنجی امروز کرد توهین به تک تک ما بود
نویسنده این متن اعتراضی خواسته به ترامپ این طور بفهمونه ( التماس کنه) که فقط بزار کسانی که ویزا دارند بیان تو !!! در صورتیکه متن باید جوری تنظیم میشد که ترامپ رو مجبور کنه کلا اسم ایرانو از تو لیست ملیتهای تروریست  در بیاره تا این  روزنه  به روی بقیه که " الان" ویزا ندارند بسته نشه.
به نظر من تکیه اصلی متن  باید روی خروج نام شهروندان ایران از لیست اون6  تا کشور داغون میشد نه این که ازش میخواستن که بزاره هر کی ویزا داره بره داخل!
مثل رفتار خودخواهانه یه بچه دبستانی !
اصلا فرض کن با ویزا هم رفتی داخل چه طور میخوای سنگینی نگاهها و رفتار مردم اون کشور رو وقتی مثل یه تروریست باهات رفتار میکنند رو تحمل کنی؟چرا چون اسم جائی که ازش اومدی تو لیست دالتونهاست! Cool
این قسمت متن هم که دیگه واقعا غم انگیزه :
You risk throwing that all away and taking us down a slippery slope towards a dark future.
انگار داره همراه با گریه التماس میکنه
به نظر من اشتباهه یه همچین متن مغرضانه و خفت باری رو امضاء کنین
خود دانید
اون 6 تا نخاله هم که میگید مثل ما کشورند و مردمشون هم حق دارند مثل ما در صلح و صفا و آزادی زندگی کنندبا این طرز تفکر می خواید برید آمریکا؟
ما همیشه طرز تفکر ما همینطور بوده در مورد کشورهای پایینتر از خودمون نمونه اش همین افغانستان که با چه تحقیری برخورد می کنیم باهاشون.(جالبه اونا می تونن برن ما نه)واسه همینه که هرچقدر هم تلاش می کنیم خودمونو بهتر نشون بدیم و بگیم ما فرق داریم ناکام می مونیم.این یک واقعیت است دوستان خیلی ها اصلا متوجه این موضوع نمیشن.همش تعجب می کنن میگن چرا اینجوری شد بهتره فکر کنند شاید دلیلش نوع نگاه ما به کشورهایی یه کم پایین دست تر از خودمون از لحاظ امکانات باشه.وقتی کشور پایین تر رو(معلوم نیست اونم در آینده از ما جلو بزنه) رو نخاله میگی دیگه آمریکایی که کشور ما فرسنگ ها باهاش فاصله داره چرا نباید انتظار داشته باشی مارو تروریست بنامه.

نه تو الان خوبی
خیلی هم خوب .بفرما بپر بغل ترامپ جونت!
درکت میکنم که خیلی تلاش کردی از نوشته من که کاملا منطبق به اصول ناسیونالیستی هست ایراد بگیری
البته میدونم چی بهت فشار آورده
و احتمال قریب به یقین این ایراد گرفتن از کسی باید سر بزنه که ملیتش چیزی غیر از ایرانی هست . مثلا افغانی
هر کسی که ذره ای شرف و عرق ایرانی تو رگش باشه به این متن اعتراض میکنه .اعتراض میکنه که چرا و به چه حقی اسم کشورش باید تو جمع چند تا کشور " نُخاله " باشه
یکی از سران همین کشورهای نخاله (عمر البشیر) همین دیروز برای گرفتن مواجب از عربستان و تو خاک عربستان به ملت ایران توهین کرد(علی رغم اون همه نمکی که از ایران خورد) همین یه دلیل برای نخاله بودن کافی نیست؟ مگه ایرانی چه ظلمی به اونها کرده؟.می خوای از عراق هم واست بنویسیم؟
در ضمن ما به اندازه کافی در حق هموطنان تو؛ یعنی افغانی های مقیم ایران؛ علی رغم اون همه جرم و جنایتی که تو ایران مرتکب شدن رفتار بسیار انساندوستانه ای داشتیم به نحوی که اگه یه کدوم از این اعمال شنیع رو توی همون کشور ترامپ مرتکب میشدید ملت آمریکا چنان درسی بهتون میدادند که دور و ور اسم آمریکا هم نگردید نه این که با یه دونه بلیط اتوبوس کابل تهران بیاید تهرانو " همه کاری " بکنید و با یه بلیط هم برگردید و اسم ایرانیو بذارید نژاد پرست !
من فیلم هموطنان تو رو توی کمپهای آلمان دیدم.اونجا حتی جرات آوردن اسم نژاد پرست رو به دهان ندارید ولی به ما که میرسید انتظار خدماتVIP دارید؟
اصلا چرا ما هم نباید یه دیوار بین خودمون و شما نکشیم ؟ کاری که ترامپ میخواد با مکزیک بکنه.اتفاقا هزینه اش رو هم باید شماها بدید نه ما!

Cool
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: aryan.khosravi ، Tero.guy
هردم از این باغ بری میرسد. شنیدم امروز پلیس مهاجرت ICE جلوی دوست کلمبیاییمون که فلوریدا زندگی میکنه را گرفت و ازش مدارک اقامتی خواست که این آقا سیتیزن هست و آیدیش را نشون داد. احتمالا دیدید که کلمبیاییها اصلا چهره تابلو یا اسپنیش مکزیکی ندارند. این دوستمون که یکجورایی سفید و خاورمیانه ای میزنه. یعنی ریسیستهای فلوریدا از الان شروع کردن. شایدم فقط همزمانی اتفاقی ماجراها باشه.
تشکر کنندگان: gbtm ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان