کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 08:13)aryan.khosravi نوشته:  تبریک به همه و تبریک به شرافت اون قاضی فقط 1 سوال هست اینکه کل فرمان ترامپ رو لغو کرده یا فقط اینکه کسانی که ویزا دارن میتونن وارد بشن؟

نه دوست عزیز

کل قانون کنسل نشده. فقط گفته شده افرادیکه ویزا دارند مامور مهاجرت نمیتونه اونارو دیپورت کنه. قسمت دیپورت رو موقت جلوشو قاضی گرفته تا آخر فوریه اطلاعات بیشتری کسب کنه و بعد از اون نظر نهایی دادگاه میتونه مشخص بشه که چقدر تغییر در حکم ترامپ باید داده بشه. نظر خود من اینه دادگاه حکم بر باطل کردن نظر رئیس جمهور میده بر اساس همون قانون اساسی و اعتراضات شدیدی که سر این قضیه شده. این یک شوآف کوتاه برای ترامپ خواهد بود و ضرر اون فقط از دست دادن یک ماه زمان خواهد بود که امیدوارم حتا کمتر از آن هم بشود.

قاضی حکم داده ترامپ دستور دادگاه رو به تمام مبانی ورودی کشور اعلام کنه. پس ممکنه باز هم 1-2 روزی سردرگمی تو فرودگاهها پیش بیاد. حالا دوستانی که هنوز ویزا دارند و میخوان برن هم پیشنهاد میکنم هم اخبار رو دنبال کنند و هم باسفارت و یا فرودگاه مقصد تماس بگیرن و اطلاعات کسب کنند. ولی شخصن فکر نمیکنم مشکلی از بابت ورود دوستان دارای ویزا پیش بیاد. ولی بهتره احتیاط کنین و با منبع معتبر تماس بگیرین.
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: gbtm ، arminpaye ، nssm ، lossi
(2017-01-29 ساعت 09:27)mostafa2017 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 08:13)aryan.khosravi نوشته:  تبریک به همه و تبریک به شرافت اون قاضی فقط 1 سوال هست اینکه کل فرمان ترامپ رو لغو کرده یا فقط اینکه کسانی که ویزا دارن میتونن وارد بشن؟

نه دوست عزیز

کل قانون کنسل نشده. فقط گفته شده افرادیکه ویزا دارند مامور مهاجرت نمیتونه اونارو دیپورت کنه. قسمت دیپورت رو موقت جلوشو قاضی گرفته تا آخر فوریه اطلاعات بیشتری کسب کنه و بعد از اون نظر نهایی دادگاه میتونه مشخص بشه که چقدر تغییر در حکم ترامپ باید داده بشه. نظر خود من اینه دادگاه حکم بر باطل کردن نظر رئیس جمهور میده بر اساس همون قانون اساسی و اعتراضات شدیدی که سر این قضیه شده. این یک شوآف کوتاه برای ترامپ خواهد بود و ضرر اون فقط از دست دادن یک ماه زمان خواهد بود که امیدوارم حتا کمتر از آن هم بشود.

قاضی حکم داده ترامپ دستور دادگاه رو به تمام مبانی ورودی کشور اعلام کنه. پس ممکنه باز هم 1-2 روزی سردرگمی تو فرودگاهها پیش بیاد. حالا دوستانی که هنوز ویزا دارند و میخوان برن هم پیشنهاد میکنم هم اخبار رو دنبال کنند و هم باسفارت و یا فرودگاه مقصد تماس بگیرن و اطلاعات کسب کنند. ولی شخصن فکر نمیکنم مشکلی از بابت ورود دوستان دارای ویزا پیش بیاد. ولی بهتره احتیاط کنین و با منبع معتبر تماس بگیرین.

اخ جان پس من سريع برم Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 09:27)mostafa2017 نوشته:  

نه دوست عزیز

امثال من چکار کنیم که کمتر از یک ماه به مصاحبه ام مونده بود ولی ایمیل زدن کنسل کردن . من دو ساله شوهرمو ندیدم
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان:
به نظرتون ممکنه شرافت 1 قاضی بهش فشار بیاره و زیر بار این تصمیم نژاد پرستانه ترامپ نره و کل قانون رو لغو کنه؟
تشکر کنندگان: bhb32
الان ما تمام امیدمون باید به این باشه که این حکم همین الان لغو بشه وگرنه با توجه به همکاری نکردن دولت ایران با دولت آمریکا به احتمال خیلی زیاد این 90 روز باز هم تمدید میشه
تشکر کنندگان: bhb32
با این حجم اعتراض و تظاهرات تو فرودگاهها و شکایت به دادگاهها احتمالش زیاده که دادگاههای فدرال ترمز اقدامات ترامپ رو بکشند.باید منتظر بود
تشکر کنندگان: armehraboon ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 09:47)aryan.khosravi نوشته:  به نظرتون ممکنه شرافت 1 قاضی بهش فشار بیاره و زیر بار این تصمیم نژاد پرستانه ترامپ نره و کل قانون رو لغو کنه؟

الان یک قاضی دیگه در ویرجینیا دستور آزاد کردن هرکسی که با گرین‌کارد در فرودگاهDulles نگاه داشته شده رو داده nytimes.
تشکر کنندگان: armehraboon
دوستان لطفا لینک توییت آقای ظریف رو بذارین تا خودمون در جواب بهشون اعتراض کنیم .توی این شرایط تنها کسی که می تونه برای ما کاری انجام بده خودمون هستیم و بس ... از دولتمردان ایرانی که واقعا توقعی نمی شه داشت چون جز خراب کردن اوضاع کاری نمی کنن از دوستانی که اونور هستن و به اصطلاح خرشان از پل گذشته خواهش می کنم فقط به شرایط خودتون نگاه نکنید چون بعدها ممکنه این مشکل برای خود شما هم باشه مثل اون دوست محترم جمهوری خواهی که با ترامپ موافق بود ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: setaree ، victor2017 ، saeedm
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده یه سوال داشتم میخواستم اگر میشه جواب من رو بدید، دوست من گرین کارت داره و الان از ۶ ماه بیشتر و از یک سال کمتر هست که به امریکا برنگشته و برای اول اسفند ماه بلیت گرفته که دوباره برای همیشه برگرده آمریکا که متاسفانه این مشکلات شامل گرین کارت دارها هم شده!! میخواستم ببینم الان امکان اجازه ورود داره یا بهتره هرچه امکانش هست بلیطش رو جلو تر بندازه و در همین بهمن ماه بگیره؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
چه هوای خوبی است امروز؛
چنان خوب است که نمی‌دانم چای بنوشم یا خودم را دار بزنم!
تشکر کنندگان: nikniknik ، eexaminee ، p.nsz ، Saeed rezaee ، setaree ، Elnaz_d ، shahin61 ، V_B
کل دیشب با تمام وجودم برای مرگش دعا کردم این اولین باری هست که از ته دلم مرگ کسی رو از خدا خواستم ! درست و غلطش رو نمی دونم ولی اینو می دونم توی این نه ماه به اندازه نه سال استرس کشیدم تازه نه بخاطر خودم بخاطر اینده شاید بهتر برای بچه م ولی چی شد ؟ هیچ .
تشکر کنندگان: aryan.khosravi ، nikniknik ، Elnaz_d ، Sudeh ، alireza_guitar ، shahin61
دوستان الان در خبرها خوندم که گرین کارتی هایی که بیرون از امریکا بوده اند برای ورود مجدد نیاز به مراجعه به یکی از سفارت ها یا کنسولگری های امریکا برای چک مجدد دارند.
http://www.reuters.com/article/us-usa-tr...SKBN15C0KX
تشکر کنندگان: gbtm
الان فقط امید به اون ایرانی هایی هست که تو آمریکا هستن و با اعتراضات مدنی خودشون جلوی حکم ناعادلانه ترامپ رو بگیرن و امید به اینکه تفکر خر من که از پل گذشته گور بابای بقیه نداشته باشن چون هیچ امیدی به دولت ایران نیست بهترین جمله ای که تو این شرایط سخت میشه به حکومت ایران گفت این شعر سعدی هست که میگه مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان
تشکر کنندگان: afshin007x
به خاطر تدبير و درايت مسئولين كشور، نه تو خونه خدا رامون ميدن نه تو آمريكا

تشکر کنندگان: aryan.khosravi ، علیا
Big Grin 
(2017-01-29 ساعت 10:10)arashmx نوشته:  چه هوای خوبی است امروز؛
چنان خوب است که نمی‌دانم چای بنوشم یا خودم را دار بزنم!

هر چه فریاد داری سر نارنجی بزن...
بچه ها فکر کردین عمو نارنجی فشار کار ریاست جمهوری چه شکلیش میکنه؟

[عکس: Donald-Trump-712641.jpg]

[عکس: 4B8cXWX.jpg]

Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: aryan.khosravi ، nssm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان