.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 10:24
(2017-01-29 ساعت 10:08)sasa22 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز بنده یه سوال داشتم میخواستم اگر میشه جواب من رو بدید، دوست من گرین کارت داره و الان از ۶ ماه بیشتر و از یک سال کمتر هست که به آمریکا برنگشته و برای اول اسفند ماه بلیت گرفته که دوباره برای همیشه برگرده آمریکا که متاسفانه این مشکلات شامل گرین کارت دارها هم شده!! میخواستم ببینم الان امکان اجازه ورود داره یا بهتره هرچه امکانش هست بلیطش رو جلو تر بندازه و در همین بهمن ماه بگیره؟ دوستان اگر میشه پاسخ من رو هم بدید
2017-01-29 ساعت 10:28
بخشی از پیام بنیانگذار فیسبوک به نارنجی:
زاکربرگ همچنین به پناهندگان اشاره کرده است. وی بر این نکته تأکید کرده که همسر وی و خانوادهاش در قالب پناهندگانی از چین و ویتنام به آمریکا وارد شدهاند. وی در این خصوص میگوید: ما باید درهای خود را برای پناهندگان و افرادی که نیاز به کمک دارند، باز بگذاریم.
2017-01-29 ساعت 10:39
(2017-01-29 ساعت 08:47)aazitaa نوشته:(2017-01-28 ساعت 19:42)nikniknik نوشته:(2017-01-28 ساعت 16:03)aazitaa نوشته: دوست عزیز یه سوال دیگه (البته اگر میتونید جواب بدید) ما الان 4، 5 ماه هم هست که 6000 دلار پول هم به حساب سازمان مهاجرتی آمریکا هم ریختیم حالا تکلیف اون پولمون چی میشه ؟ مگه شما اسپانسر نداشتید؟ تشکر کنندگان: aazitaa
2017-01-29 ساعت 10:42
(2017-01-29 ساعت 10:08)sasa22 نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز بنده یه سوال داشتم میخواستم اگر میشه جواب من رو بدید، دوست من گرین کارت داره و الان از ۶ ماه بیشتر و از یک سال کمتر هست که به آمریکا برنگشته و برای اول اسفند ماه بلیت گرفته که دوباره برای همیشه برگرده آمریکا که متاسفانه این مشکلات شامل گرین کارت دارها هم شده!! میخواستم ببینم الان امکان اجازه ورود داره یا بهتره هرچه امکانش هست بلیطش رو جلو تر بندازه و در همین بهمن ماه بگیره؟ خودتون که دارین این وضع بلبشو را ملاحظه می کنید که هیچ تضمینی نیست تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-29 ساعت 10:44
حکم قاضی فدرال باید دید چه نتیجه ای داره و آیا شامل حال باقی افرادیکه هنوز سفر نکرد میشه یا خیر.
احتمالن تنها امید ما است تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-29 ساعت 10:46
دوستان اگه هنوز بشه رفت از کدوم خط میشه اجازه پرواز گرفت؟ قطر که دیشب به ما اجازه نداد
2017-01-29 ساعت 10:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 10:54 توسط lordsaroman.)
سلام دوستان.
خدا را شکر بالاخره من به خونم در امریکا رسیدم و می تونم داستانم رو تعریف کنم. من گرین کارت دارم و به خاطر شغلم سفر کاری خیلی زیاد دارم مخصوصا به کانادا. من هفته ی پیش دوشنبه از امریکا اومدم تورنتو و توی اون هفته متاسفانه این مردک پیش نویس دستور رو منتشر کرد. من فکر کنم اولین نفری بودم که بعد خوندن اصل پیش نویس تو همین فروم گفتم این واسه ی گرین کارتی ها هم می تونه مشکل ایجاد کنه. به هر حال من بلیطم به امریکا یک شنبه ساعت 5 بعد از ظهر به وقت تورنتو بود. من واقعا به خاطر مسایل شخصی نمی تونستم همون پنج شنبه یا جمعه برگردم. اما امروز که شنبه باشه دیدم اوضاع خیلی خرابه و از طرف شرکت هم ایمیل داده شد که سریعا باید برگردم. خلاصه اولین بلیط به شهرم رو که ساعت 5 بعد از ظهر بود رو طرف های ظهر گرفتم و فورا خودم رو رسوندم به فرودگاه تا زمان کافی داشته باشم. همون طور که قبلا توضیح دادم فرودگاه تورنتو برای پرواز های به سمت امریکا پلیس مهاجرت امریکا در خود فرودگاه تورنتو هست. خلاصه ما خودمون رو رسوندیم به فرودگاه پرواز من با امریکن ایرلاین بود. رفتم تا کارت پرواز رو بگیرم و تا وقتی پاسپورت و گرین کارت رو به خانومه دادم به فارسی برگشت بهم گفت "ای بابا شما هم ایرانی هستید؟ ما نمی تونیم کارت پرواز صادر کنیم" من بهش گفتم custom که همین بغله شما اینو صادر کنی این جوری نیست که من برم یه شهر دیگه و دیگه مسئولیت برگردوندنم با شما باشه! شما صادرش کنه فوقش می رم اگه ریجکت کردن برمی گردم! بعد خانمه به انگلیسی با همکارش صحبت کرد، همکارش با من موافق بود این خانم ایرانیه نه! خلاصه بعد کلی چونه زنی کارت پروازم رو بهم داد و من رفتم قسمت مهاجرت. آفیسر تا پاسپورتم رو دید بدون هیچ سوال جوابی من رو فرستاد secondary inspection تقریبا طرف ساعت یک بود که وارد اون سالن شدم. یه یکی دو نفر بیشتر تو نبودند گفتم خوبه لا اقل کارم طول نخواهد کشید. من چون کثیر السفر هستم یه دوباری secondary خورده بودم اما بعد 10 دقیقه منو می فرستادند بیرون. اما امروز نه. آفیسر قسمت secondary بعد 4-5 دقیقه بهم اشاره کرد بیام دم باجه. یه کاغذ گذاشت جلوش که یادداشت کنه. این سوال ها رو ازم پرسید: آفیسر: چند وقت بیرون امریکا بودی؟ من: یک هفته. (آفیسر داشت اینا رو رو کاغذ می نوشت) آفیسر: چرا اومدی کانادا؟ من: سفر کاری داشتم. آفیسر: هر چند وقت یک بار میای کانادا؟ من: حداقل ماهی یک بار. آفیسر: دفع بعد کی قراره بیای کانادا دوباره؟ من: نمی دونم هنوز بسته به شرکت داره آفیسر: اسم شرکتت چیه دقیق من: (اسم رو بهش گفتم) آفیسر: آخرین بار کی ایران بودی؟ من: نوامبر سال پیش آفیسر: واسه چی رفتی ایران؟ من: دیدن خانواده. آفیسر: برو بشین صدات می کنم. من هم رفتم نشستم. حدود 2 ساعت طول کشید و هیچ خبری نشد. تو این مدت ده نفر آدم اومدن تو secondary و کلیر شدن رفتن. من تنها فردی بودم که تو سالن بودم. بعد دیدم دوباره آفیسره صدام زد. اومدم پشت دکه. آفیسر: اسم اون شرکت کانادایی که اومدی اینجا واسه کارت چیه؟ من: (اسم رو گفتم) آفیسر: آدرسش چیه دقیق؟ من: (آدرس رو بهش دادم) آفیسر: آدرس خونت تو امریکا چیه؟ من: (آدرس خونم رو بهش دادم) آفیسر: خوب من اینا رو باید بفرستم approve کنن. من اگه جای تو باشم الان سفر خارج امریکا نمی کنم. برو فعلا بشین تا جوابش بیاد. منم رفتم نشستم. تو همون مدت دوباره کلی آدم می اومدن تو secondary بعد 10 دقیقه clear می شدن می رفتن انگار من تنها کسی بودم که اونجا بود تا اینکه یه ایرانی دیگه هم وارد شد که با ویزا بود اما نمی دونم ویزای چی. بعد چند دقیقه که نشسته بود صداش زدن بهش یه برگه دادند گفتند نمی تونی بری امریکا. خلاصه تو همین گیر و ویر بود که تلفن اون آفیسره زنگ خورد و اون طرف گفت: he is approved? Is he good to go now? و بعد گوشی رو گذاشت بهم اشاره کرد بیام و پاسپورت رو مهر زد و گفت just on time for your flight و سریع من رفتم به سمت gate که داشتن boarding می کردند. خلاصه من سه ساعت کامل “detained” بودم و خیلی خسته کننده بود. چندتا نکته کنکوری: 1- اگه گرین کارت دارین و ایرلاین می گه من کارت پرواز صادر نمی کنم یا سوار هواپیما نمی کنم بگید من با ریسک خودم می رم شما کارت پروازو بده 2- آماده ی سوال جواب های طولانی و انتظار بلند مدت در قسمت secondary inspection باشید
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020 تشکر کنندگان: gbtm ، خوش لحن ، Elnaz_d ، hes94 ، mpas89 ، h.mgh ، shabahang92 ، kiana11 ، Persischer ، alireza_guitar ، Saeed rezaee ، shahin61 ، behjat ، victor2017 ، abas_kashan ، dela ، saeedm ، masuodrh ، afshin007x ، Haghighat ، copol ، daria
2017-01-29 ساعت 10:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 10:59 توسط Lilimamali.)
(2017-01-28 ساعت 17:39)area241 نوشته:(2017-01-28 ساعت 16:36)sama79 نوشته: دوستان کسی از روند مصاحبه ها خبری ندارد؟با عرض سلام الان نامه ما هم اومد. Per U.S. Presidential Executive Order signed on January 27, 2017, visa issuance to aliens from the countries of Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen has been suspended effective immediately until further notification. Your upcoming VISA appointment was cancelled in compliance with these new directives.
.
If you are a national, or dual national, of one of these countries, please do not attempt to schedule a visa appointment, pay a visa fees at this time, or attend your previously scheduled visa appointment. Please note that certain travel for official governmental purposes, related to official business at or on behalf of designated international organizations, on behalf of the North Atlantic Treaty Organization, or by certain officials is not subject to this suspension. If you have questions or believe your appointment was cancelled in error, then send a detail email to coves+nbr@visaops.net. Please monitor travel.state.gov and usvisa-info.com for further updates
کیس: 2017AS38XX
تعداد اعضاء : 2 نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May تاریخ ارسال فرم: 24 May کارنت شدن کیس: 12 Dec تاریخ نامه دوم: 20 Dec محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی تاریخ مصاحبه : 21 Feb ویزا دریافت شد.
2017-01-29 ساعت 10:58
اگر نامه کنسلی دریافت نکردین توی سایت usvias رو هم چک کنین.
وقت ما رو اونجا کنسل کردن ولی هنوز ایمیلی برامون نیومده.
F3
تعداد نفرات: 4 نفر محل مصاحبه: آنکارا اقدام اولیه: اکتبر 2001 تشکیل پرونده: آگوست 2008 مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!) مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017 نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP) صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می) دو نفر دیگر: AP تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-29 ساعت 10:59
این برای من اومد همین الان از دبی خواهر.....ده مادر ....ده
Per U.S. Presidential Executive Order signed on January 27, 2017, visa issuance to aliens from the countries of Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen has been suspended effective immediately until further notification. Your upcoming VISA appointment was cancelled in compliance with these new directives. If you are a national, or dual national, of one of these countries, please do not attempt to schedule a visa appointment, pay a visa fees at this time, or attend your previously scheduled visa appointment. Please note that certain travel for official governmental purposes, related to official business at or on behalf of designated international organizations, on behalf of the North Atlantic Treaty Organization, or by certain officials is not subject to this suspension. If you have questions or believe your appointment was cancelled in error, then send a detail email to coves+nbr@visaops.net. Please monitor travel.state.gov and usvisa-info.com for further updates.
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
2017-01-29 ساعت 11:06
سلام دوستان
من یه سوال داشتم اگه کسی اطلاعی داره لطف کنید جواب بدید. میخواستم بدونم با سیتیزن از ایران بخوایم خارج شیم بیایم امریکا هم مشکل میگیرن؟
2017-01-29 ساعت 11:08
(2017-01-29 ساعت 11:06)Elnaz_d نوشته: سلام دوستان از ایرلاینی که میخواین باهاش برین بپرسین
F3
تعداد نفرات: 4 نفر محل مصاحبه: آنکارا اقدام اولیه: اکتبر 2001 تشکیل پرونده: آگوست 2008 مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!) مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017 نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP) صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می) دو نفر دیگر: AP
2017-01-29 ساعت 11:13
من متوجه نشدم الان كيسهاي لاتاري معلق هستند يا كنسل؟
يعني بعد از ٩٠ روز اگه حكم تمديد نشه ما دوباره به مصاحبه دعوت ميشيم يانه؟
2017-01-29 ساعت 11:17
دوستان اگر کسی با گرین کارت می آد به مسایل زیر دقت کنه و با دوستانتون به اشتراک بگذارید:
_ فرم I-407 که دال بر انصراف از اقامت هست را اصلن امضا نکنید. _ اگر راهتون نمیدادند ازشون درخواست NTA و ملاقات با قاضی مهاجرت کنید _ همه اپ های سوشال را از روی گوشی هاتون پاک کنید. ممکنه کنترلش براتون دردسر درست کنه. _ اگر درباره موقشنگ و دیوارش و ... پرسیدند، دیگه خودتون استاد گزینش عقیدتی و ... هستید، دلش را بدست بیارید! 2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shabahang92 ، alireza_guitar ، samirakn ، yami ، sina35 ، manamilad ، bhb32 ، ed2008 ، victor2017 ، gbtm ، shahin61 ، lordsaroman
2017-01-29 ساعت 11:17
(2017-01-29 ساعت 11:06)Elnaz_d نوشته: سلام دوستانفکر نمی کنم
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012 Case No : Yrv2013...... پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!! |