.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 11:24
تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-29 ساعت 11:39
باعث تاسف شد واقعا ،،اين توهين مليتي به ايرانيا كه صلح دوستند و امريكا هم ميدونه مردم عادي چطورن
دوستان اميدوار باشيد تو امريكا خيلي ها عليه اين فعال شدند از سياسيون تا انديشمندان و مردم عادي،ى اونجا نيروهاي مختلف ميتونن تاثير بزارن ترامپ اونقدر تندرو هست كه اميد ميره تنروي خودش باعث نابوديش بشه اقدام رييس جمهور خوب بود ولي كافي نيست بايد جواب موثر تري به امريكا داده بشه،، البته ايرانيها بهتره از پرخاش پرهيز كنن شناختيم ترامپو چه فرد نامتعادليه انيدوارم اين قايله ختم خير بشه صبر داشته باشيد،،، بزاريد روشهايي حديدشونو تنظيم كنن ميخان ازتون امتحان سهت تري بگيرن ،،شما كه خطري نداريد براي امريكا پس نگران نباشيد همه مون پاس ميكنيم اون extreme vetting رو،، ما خيلي فرق داريم با كشورهاي عربي،،، خيلي دود مصاحبه كننده هر ميفهمن اينو من هم همسرم امريكا تازه. قبل اين جريان رفت منم مصاحبه بعد دو سال و نيم صبر كنسل شد،،، اون بنده خدا نه ميتونه بياد نه ميدونه تكليف من چيه،، ولي مدام ميگم نگران نباش انكه. را حساب پاك است از معامله چه باك است بزاريد سه ماه ديگه تكنيكك جديدشون رو پياده كنن ما هم پاسش ميكنيم،، همينجوريش بيش از ده ماه كليرنس ميزدن،، باز ميشه اين در،،،،صبح ميشه اين شب،، ولي حدا،،،صبر كنيد فعلا،،٩٠ روز
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 تشکر کنندگان: خوش لحن ، alireza_guitar ، bhb32 ، aazitaa ، victor2017 ، setaree ، afshin007x
سلام به همگی بچه ها این اکانت نصف پیاز رو در تویتر دنبال کنید مردم آمریکا میخوان بگن ارزش نصف پیاز از ترامپ بیشتره ??
https://twitter.com/HalfOnionInABag/stat...0212515840
2017-01-29 ساعت 11:49
(2017-01-29 ساعت 11:39)manamilad نوشته: باعث تاسف شد واقعا ،،اين توهين مليتي به ايرانيا كه صلح دوستند و امريكا هم ميدونه مردم عادي چطورن 90 نه 87 روز
2017-01-29 ساعت 11:52
نه خونه خدا (مکه) راهمون میدن نه خونه شیطون(امریکا).دقت کردین هیشکی مسئولیت ما ایرانیا رو نمی پذیره
2017-01-29 ساعت 11:53
بی بی سی فارسی :
یک قاضی فدرال آمریکا دستور داده است که فرمان دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور مبنی بر منع ورود شهروندان هفت کشور به ایالات متحده، "موقتا متوقف شود." براساس دستور این قاضی روند بازداشت، اخراج و استرداد کسانی که با ویزای قانونی وارد آمریکا شده اند یا پناهنده هستند، "موقتا متوقف شده است." اتحادیه آزادیهای مدنی شهروندان آمریکا روز شنبه در واکنش به فرمان آقای ترامپ، شکایتی را علیه او به دادگاه ارائه کرده است. این اتحادیه میگوید که قاضی دستور داده است افراد بازداشت شده از عواقب دستور آقای ترامپ در امان بمانند و به کشورشان باز پس فرستاده نشوند. اتحادیه آزادیهای مدنی شهروندان آمریکا تخمین میزند که پس از فرمان آقای ترامپ میان ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر در فرودگاههای آمریکا یا در بخش ترانزیت بازداشت شده باشند. دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه دستوری را با عنوان "حفاظت از آمریکا در مقابل حملات تروریستی" امضا کرد که بر اساس آن ورود پناهجویان به آمریکا به مدت چهار ماه معلق شد و بازدید شهروندان هفت کشور با اکثریت مسلمان از جمله ایرانیان به آمریکا در همین مدت زمان ممنوع شد. تصمیم دادگاه در شرایطی صادر شده است که صدها شهروند آمریکا در چندین فرودگاه در ایالتهای مختلف آمریکا علیه سیاستهای مهاجرتی جدید آقای ترامپ دست به تظاهرات زده بودند.
2017-01-29 ساعت 11:58
(2017-01-29 ساعت 11:06)Elnaz_d نوشته: سلام دوستان طبق مسايلي كه من از دوستان سيتيزن شنيدم و جستحوي زياد در موارد executive order بنظر مياد نگاه به دومليتيهاي ايراني امريكايي و دارندگان گرين كارت ايراني هم ابتدا منعي است، ولي مثل اينكه اين افراد ديپروت شدنش ن بستگي داره به كيسشون، گفتن كه اين افراد بايد دوباره بررسي بشن مطمين بشيم خطرناك نيستن و اينكه ايا براي امريكا فايده اي دارند يا نه، در مورد ساير ويزاها كلا برميگردونن همه رو ،،ولي با توجه به فضايي كه ايجاد شده كه حتي kcc ,uscis هم دقيقا نميدونن دقيقا برنامه چيه و صرفا احراي دستور ميكنن،،احتمال هر چيزي ميره! مامورين مرزباني jfk در حواب درخواست وكلاي دو دارنده گرين كارت عراقي براي صحبت با اونها گفتند ما هيچي ازمون برنمياد تنها چيزي كه ميتونيم بگيم اينه كه. به ترامپ زنگ بزنيد!!! در واشنگتن پست ميتونيد اين خبرو بخونيد نهايتا اين دو عراقي چون وكيل فوري گرفتن و مرتبط بودن با همكاري با ارتش امريكا با. راي فوري قاضي فدرال ازاد شدن ولي باقي افراد هنوز تو فرودگاه نگه داشته شدند،، وكلايي مشغولند براي سايرين راي قاضي فدرال براي غير قانوني بودن نگه داشتن كساني كه رسيدن امريكا يا ترنسفر دارن ميشن ممكنه باعث رهايي اين تعداد محدود بشه فعلا فقط صبر توصيه ميشه، اخبارو دنبال منيد تحولي اساسي در دنيا داره اتفاق ميوفته
until being strong is the only choice you have CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
دوست عزیز
کجا باید چک کنم ؟لطف کنید لینک مستقیم که بشه وضعیت رو چک کرد را از سایت usvias برام بفرستید. تو سایت usvias برای شما چی نوشتن؟
2017-01-29 ساعت 11:59
اکانت رسمی تویتر هم اینو نوشته
Twitter is built by immigrants of all religions. We stand for and with them, always. نمیدونم چی بگم همه توی فرودگاه جان اف کندی دارن برای ایرانی ها دست میزنن و تشویقشون میکنن https://twitter.com/YousefMunayyer/statu...4883372032 تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-29 ساعت 12:00
90 نه 87 روز
[/quote] یه تاپیک شمارش معکوس باید زد خخخخ
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2017-01-29 ساعت 12:03
(2017-01-29 ساعت 11:49)خوش لحن نوشته:(2017-01-29 ساعت 11:39)manamilad نوشته: باعث تاسف شد واقعا ،،اين توهين مليتي به ايرانيا كه صلح دوستند و امريكا هم ميدونه مردم عادي چطورن درسته،،،يادم رفته بود سختي دوران انتظار رو،،سختي شمارش هر روز رو،،، من دوستل و نيمه كه ديگه شمارش از دستم رفته،،، ولي حق باش ما شماست،، اميدوار باشيم خركات مخالف زودتر اثر كنه
until being strong is the only choice you have CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 تشکر کنندگان: alireza_guitar ، aazitaa
2017-01-29 ساعت 12:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 12:24 توسط Lilimamali.)
دوستان خیلی ها امضاء کردن سایتpetitions رو ولی همچنان 1 نفر نشون میده!!
ممکن مخصوصا اینجوری کردن؟ https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state
کیس: 2017AS38XX
تعداد اعضاء : 2 نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May تاریخ ارسال فرم: 24 May کارنت شدن کیس: 12 Dec تاریخ نامه دوم: 20 Dec محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی تاریخ مصاحبه : 21 Feb ویزا دریافت شد.
2017-01-29 ساعت 12:15
(2017-01-29 ساعت 12:09)Lilimamali نوشته: دوستان خیلی ها امضاء کردن سایتpetitions رو ولی همچنان 1 نفر نشون میده!! این سایت به شما یک ایمیل میفرسته که تا شما کانفیرم نکنی رای محاسبه نمیشود.
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: mpas89
2017-01-29 ساعت 12:16
(2017-01-29 ساعت 09:12)Phoenix7 نوشته:(2017-01-29 ساعت 01:05)Hadi_20 نوشته:(2017-01-28 ساعت 23:59)Phoenix7 نوشته:اون 6 تا نخاله هم که میگید مثل ما کشورند و مردمشون هم حق دارند مثل ما در صلح و صفا و آزادی زندگی کنندبا این طرز تفکر می خواید برید آمریکا؟ معلومه که اون چیزایی که نوشتم حسابی عصبانیت کرده.چرا فکر می کنی من افغانی هستم.چون هیچ وقت باور نداری که یک ملیت ایرانی بیاد از یک ملیت غیر خودش دفاع کنه و از ظلم هایی که گاها بهشون میشه دفاع کنه و اگر اینکارو کرد حتما همون ملیت رو داره و اصلا همچین چیزی امکان نداره که ایرانی باشه؟ شما حتی آدم عجول و از پیش قضاوت کننده ای هستید جوری که یک نسبتی رو به من میدید قبل اینکه مطمئن بشید و از روی اون شروع به به حرف زدن و نتیجه گیری می کنید.حرفهایی که در مورد افغان ها یا سایر کشورها زدی هم گفته های منو بیشتر ثابت می کنه. اول به کشورهای دیگر احترام بزارید تا انتظار داشته باشید به کشور شما احترام بزارند. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: setaree
2017-01-29 ساعت 12:17
(2017-01-29 ساعت 10:39)Saeed rezaee نوشته:(2017-01-29 ساعت 08:47)aazitaa نوشته:(2017-01-28 ساعت 19:42)nikniknik نوشته: هزینه اپلیکیشن بوده؟ چرا اسپانسر هم داریم (که ایشون تمام کارهای حقوقی و قانونی و دولتی و ..... ما رو انجام میدن به اضافه اینکه همه جوره هم باید مارو تو آمریکا حمایت کنن) و اما طبق قانون موجود اون پول رو باید واریز کنیم وقتی وارد آمریکا شدیم تو یه کارت بهمون میدنش تا بتونیم خرجش کنیم Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان تشکر کنندگان: Saeed rezaee
|