کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 12:15)ramin_red نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 12:09)Lilimamali نوشته:  دوستان خیلی ها امضاء کردن سایتpetitions رو ولی همچنان 1 نفر نشون میده!!
ممکن مخصوصا اینجوری کردن؟
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state

این سایت به شما یک ایمیل میفرسته که تا شما کانفیرم نکنی رای محاسبه نمیشود.

حتی اگر ایمیل رو هم کانفیرم کنی بازم رو عدد یک ثابت میمونه من چند بار با سیستم ها و ایمیل های مختلف امتحان کردم حتی از ف*ی*ل*ت*ر *ش*ک*ن هم استفاده کردم اما هنوز هم همون عدد یک رو نشون میده
Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
تشکر کنندگان: nssm ، ramin_red
(2017-01-29 ساعت 12:15)ramin_red نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 12:09)Lilimamali نوشته:  دوستان خیلی ها امضاء کردن سایتpetitions رو ولی همچنان 1 نفر نشون میده!!
ممکن مخصوصا اینجوری کردن؟
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state

این سایت به شما یک ایمیل میفرسته که تا شما کانفیرم نکنی رای محاسبه نمیشود.

بله تائیید رو زدم.
شما الان باز کنید سایت رو. از دیروز فکر میکنم بیش از 1000 نفر ثبت نام کردن. ولی فقط میزنه 1 نفر.
کیس: ‎2017AS38XX‎
تعداد اعضاء : 2 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May
تاریخ ارسال فرم: 24 May
کارنت شدن کیس: 12 Dec
تاریخ نامه دوم:  ‎20 Dec
محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی
تاریخ مصاحبه : 21 Feb
ویزا دریافت شد. Shy
تشکر کنندگان: aazitaa

کانال آخرین خبر:
?نخست وزیر کانادا در پیامی خطاب به مهاجران و پناهجویان که توسط رئیس جمهوری آمریکا ممنوع الورود شده‌اند، اعلام کرد: کانادا از شما استقبال می‌کند.
@akharinkhabar
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: victor2017 ، battosai ، bhb32
این واقعا در حق کسانی که مثل ما 7 یا 8 سال در انتظار دریافت گرین کارت از طرف پدر و مادرشون هستند و حالا پدرمون رو هم اونجا از دست دادیم ,و مادرمون اونجا تنها مونده ظلم میشه,درست روز قبلش وکیل نامه از طرف ما فرستاد برای معرفی اسپانسر که بتونیم از طریق کیس پدرمون بریم پیش مادرمون و اون اونجا تنها نمونه؛
خدا میدونه بعد از 90 روز با این حجم پرونده هایی که روی هم انبار میشن چقدر زمان برای بررسی کیس ها لازم باشه تازه اگر قوانین هم مثل ثابق بمونه و تغییر های ناخوشایندی نشه
البته این مدت 90 روز و 120 روز هم بیدلیل انتخاب نشده , ویزای ورود به امریکا 90 روز بیشتر اعتبار نداره و در این مدت اکثر ویزاهای صادر شده بی اعتبار خواهند شد
و مدت اقامت و اجازه کار پناهندگان هم 120 روز بیشتر نیست که میبایست مجدادا تمدید بشه که قبلا کار ساده ای بود و تا رای نهایی دادگاه ادامه داشت تازه بعد از رای هم با اعتراض میشد دوباره تمدیدش کرد حالا اونها هم باطل خواهند شد
کنگوری :F2B در سال 2009
دریافت ویزای توریستی در سال 2014
آپدیت به F1 در سال 2014
فوت پتیشنر در ژانویه 2015
درخواست برای تغییر پتیشنر در آپریل 2015
نامه برای جوینت اسپانسر در سال 2016
ارسال مدارک 26 ژانویه 2017
صدور دستور عدم اعطای ویزای 27 ژانویه 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، gbtm ، Elnaz_d ، Saeed rezaee ، battosai ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 12:25)alireza_guitar نوشته:  

کانال آخرین خبر:
?نخست وزیر کانادا در پیامی خطاب به مهاجران و پناهجویان که توسط رئیس جمهوری آمریکا ممنوع الورود شده‌اند، اعلام کرد: کانادا از شما استقبال می‌کند.
@akharinkhabar

الان دقیقا این جناب عوام‌فریب منظورش چیه؟
میخواد به همه ویزا بده برن کانادا؟؟؟
تشکر کنندگان: victor2017 ، gbtm ، alireza_guitar
سلام دوستان
توی سایت kcc فقظ راجع به مصاحبه های ماه فوریه گفته ،ما هایی که مصاحبمون واسه March هست هم از الان مصاحبمون رو کنسل شده بدونیم و دنبال جمع کردن مدارک نباشیم؟؟؟؟هنوز هیچ ایمیل کنسلی هم از سفارت واسم نیومده...
تشکر کنندگان: bhb32 ، Ali--usa
دوستان امیدتان را از دست ندهید. با عکس العمل هایی که از دیروز در آمریکا انجام شده بعید به نظر می رسه که این قانون دائمی شود. وقتی که یک قاضی فدرال بخشی از حکم رئیس جمهور را متوقف می کند یعنی اینکه در آینده خبرهایی خوب در مورد لغو این حکم خواهیم شنید. اعتراض های مردمی و حضور چند نماینده کنگره در میان معترضان نشان دهنده موقتی بودن و شکست این حکم ناعادلانه است. ترامپ به خاطر تفکرهای شخصی خود دوست دارد که مورد توجه باشد و ملاقات با نخست وزیر بریتانیا و تغییر موضعش در مقابل ناتو ثابت کرد که او توانایی ادامه دادن به موضع های افراطی و غیر منطقی خود را ندارد. بحث اخراج مهاجران غیرقانونی از کشورهای لاتین تبار را هم حساب کنید. اگر با این وضعیت ادامه دهد اعتراض ها بیشتر و بیشتر خواهد شد و شک نکنید که کارش به استضاح خواهد کشید.
تشکر کنندگان: bhb32 ، afshin007x
فرایند کارنت شدن برندگان لاتاری ۲۰۱۷ در چه مرحله ای هست ؟؟
به روال عادی داره میره جلو یا اونم متوقف شده ؟؟
اونایی که شماره کیس بالای ۵۰۰۰ دارند چی کار کنن الان ؟؟ کسی اطلاعی داره ؟

ببین امضای یه پیرمرد مریض چه هرج و مرجی راه انداخته ...
انشالله فرم ورود به تیمارستانش رو امضا کنه ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: shabahang92
(2017-01-29 ساعت 12:16)Hadi_20 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 09:12)Phoenix7 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 01:05)Hadi_20 نوشته:  اون 6 تا نخاله هم که میگید مثل ما کشورند و مردمشون هم حق دارند مثل ما در صلح و صفا و آزادی زندگی کنندبا این طرز تفکر می خواید برید آمریکا؟
ما همیشه طرز تفکر ما همینطور بوده در مورد کشورهای پایینتر از خودمون نمونه اش همین افغانستان که با چه تحقیری برخورد می کنیم باهاشون.(جالبه اونا می تونن برن ما نه)واسه همینه که هرچقدر هم تلاش می کنیم خودمونو بهتر نشون بدیم و بگیم ما فرق داریم ناکام می مونیم.این یک واقعیت است دوستان خیلی ها اصلا متوجه این موضوع نمیشن.همش تعجب می کنن میگن چرا اینجوری شد بهتره فکر کنند شاید دلیلش نوع نگاه ما به کشورهایی یه کم پایین دست تر از خودمون از لحاظ امکانات باشه.وقتی کشور پایین تر رو(معلوم نیست اونم در آینده از ما جلو بزنه) رو نخاله میگی دیگه آمریکایی که کشور ما فرسنگ ها باهاش فاصله داره چرا نباید انتظار داشته باشی مارو تروریست بنامه.

نه تو الان خوبی
خیلی هم خوب .بفرما بپر بغل ترامپ جونت!
درکت میکنم که خیلی تلاش  کردی از نوشته من که کاملا منطبق به اصول ناسیونالیستی هست ایراد بگیری
البته میدونم چی بهت فشار آورده
و احتمال قریب به یقین این ایراد گرفتن از کسی باید سر بزنه که ملیتش چیزی غیر از ایرانی هست . مثلا افغانی
هر کسی که ذره ای شرف و عرق ایرانی تو رگش باشه به این متن اعتراض میکنه .اعتراض میکنه که چرا و به چه حقی اسم کشورش باید تو جمع چند تا کشور " نُخاله " باشه
یکی از سران همین کشورهای نخاله (عمر البشیر) همین دیروز برای گرفتن مواجب از عربستان و تو خاک عربستان به ملت ایران توهین کرد(علی رغم اون همه نمکی که از ایران خورد) همین یه دلیل برای نخاله بودن کافی نیست؟ مگه ایرانی چه ظلمی به اونها کرده؟.می خوای از عراق هم واست بنویسیم؟
در ضمن ما به اندازه کافی در حق هموطنان تو؛ یعنی افغانی های مقیم ایران؛ علی رغم اون همه جرم و جنایتی که تو ایران مرتکب شدن رفتار بسیار انساندوستانه ای داشتیم به نحوی که اگه یه کدوم از این اعمال شنیع رو توی همون کشور ترامپ مرتکب میشدید ملت آمریکا چنان درسی بهتون میدادند که دور و ور اسم آمریکا هم نگردید نه این که با یه دونه بلیط اتوبوس کابل تهران بیاید  تهرانو " همه کاری " بکنید و با یه بلیط هم برگردید و اسم ایرانیو بذارید نژاد پرست !
من فیلم هموطنان تو رو  توی کمپهای آلمان دیدم.اونجا حتی جرات آوردن اسم نژاد پرست  رو به دهان ندارید ولی به ما که میرسید انتظار خدماتVIP دارید؟
اصلا چرا ما هم نباید  یه دیوار بین خودمون و شما نکشیم ؟ کاری که ترامپ میخواد با مکزیک بکنه.اتفاقا هزینه اش رو هم باید شماها بدید نه ما!

Cool

معلومه که اون چیزایی که نوشتم حسابی عصبانیت کرده.چرا فکر می کنی من افغانی هستم.چون هیچ وقت باور نداری که یک ملیت ایرانی بیاد از یک ملیت غیر خودش دفاع کنه و از ظلم هایی که گاها بهشون میشه دفاع کنه و اگر اینکارو کرد حتما همون ملیت رو داره و اصلا همچین چیزی امکان نداره که ایرانی باشه؟
شما حتی آدم عجول و از پیش قضاوت کننده ای هستید جوری که یک نسبتی رو به من میدید قبل اینکه مطمئن بشید و از روی اون شروع به به حرف زدن و نتیجه گیری می کنید.حرفهایی که در مورد افغان ها یا سایر کشورها زدی هم گفته های منو بیشتر ثابت می کنه.
اول به کشورهای دیگر احترام بزارید تا انتظار داشته باشید به کشور شما احترام بزارند.

حالاشما دو تا چرا دعوا میکنید؟کنترل کنید خودتونو
تشکر کنندگان: alireza_guitar
پلیس آمریکا یک زن و مرد ایرانی را در فرودگاه «جان.اف کندی» نیویورک بازداشت کرد

پلیس آمریکا والدین یک دانشجوی ایرانی را که برای دیدار با فرزند خود به این کشور سفر کرده بودند را بازداشت کرده است./مهر
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: battosai ، bhb32
«نیکولا استروجن» نخست وزیر اسکاتلند توییت جاستین ترودو را ریتوییت کرد و با استفاده از هشتگ «به اسکاتلند خوش آمدید» از مردم این هفت کشور دعوت کرده به اسکاتلند برود.
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، battosai ، bhb32
دوستان در کالیفرنیا میگن صبح یکشنبه به وقت امریکا تدارک تظاهرات بسیار بزرگی علیه اقدامات مهاجرتی ترامپ شده. خوبیش اینه که ۱۲ میلیون مکزیکی تبار امریکا هم در این مساله متحد شهروندان ایرانی و شش کشور دیگه هستند بعلاوه ی میلیونها امریکایی ضدترامپ
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، battosai ، Sudeh ، ed2008 ، mulan1979 ، bhb32 ، afshin007x
فرایند کارنت شدن برندگان لاتاری ۲۰۱۷ در چه مرحله ای هست ؟؟
به روال عادی داره میره جلو یا اونم متوقف شده ؟؟
اونایی که شماره کیس بالای ۵۰۰۰ دارند چی کار کنن الان ؟؟ کسی اطلاعی داره ؟
کسی میتونه با یک ایمیل از روند کار سفارت ها مثلا ترکیه جهت کارنت شدن سوال بپرسه ؟ ممنون

ببین امضای یه پیرمرد مریض چه هرج و مرجی راه انداخته ‎...‎
انشالله فرم ورود به تیمارستانش رو امضا کنه ‎...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: ed2008
به گزارش شاهدان عینی و خبرنگاران روزنامه‌های کانادایی، از بعدازظهر شنبه و به دنبال اجرایی شدن دستور پرزیدنت دونالد ترامپ، چندین شهروند ایرانی کانادایی (دو ملیتی) ساکن شهرهای تورنتو و ونکوور که با دراختیار داشتن پاسپورت کانادایی خود قصد عبور از مرز زمینی و ورود به خاک آمریکا را داشتند، اجازه عبور نگرفته و به داخل کانادا بازگردانده شده‌اند؛ در نتیجه تصمیم تبعیض آمیز رئیس جمهور جدید و تندروی آمریکا، ده‌ها هزار ایرانی شهروند کانادا از روز شنبه ۲۸ ژانویه از حق سفر به آمریکا برای مدت حداقل سه ماه محروم شده‌اند.
وزارت امنیت ملی آمریکا و وزارت امور خارجه کانادا اعلام کردند که ایرانیان سیتیزن‌ کانادا که محل تولد آنها در پاسپورت کانادایی «ایران» قید شده باشد یا اونهایی که دوملیتی هستند و پاسپورت کانادایی و ایرانی دارند، بر حسب دستور ترامپ از ساعت ۲۴ امشب ۲۹ ژانویه مُجاز به ورود به خاک ایالات متحده آمریکا نمی‌باشند و اگر اقدام کنند در مرز ورودی (زمینی یا فرودگاه) بازداشت خواهند شد و مُهر اخراج از ایالات متحده در پاسپورت اونها زده میشه و برای همیشه از ورود به آمریکا محروم میشن! به این ترتیب و در نتیجه تصمیم دونالد ترامپ، ده‌ها هزار ایرانی شهروند کانادا از سفر به آمریکا محروم شده‌اند.
تشکر کنندگان: battosai ، ed2008 ، bhb32
ای خداااا ویزایی که 14 سال براش صبر کردم هزینه کردم از خیلی فرصتها به خاطر امریکا چشم پوشی کردم و و و .... حالا تو این سه ماه اعتبارش تموم میشه و همه زندگیم برنامه اش به هم میریزه . خیلی ناراحتم و حالم بده
تشکر کنندگان: aazitaa ، gozargah ، battosai ، ed2008 ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان