کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
دوستان من امروز در سياتل به تظاهرات رفتم! اينجا تظاهرات و اعتراض ها شروع شده و بيشتر تظاهرات در فرودگاه ها هست! فردا هم باز قراره به يك تظاهرات ديگه برم! خوشبختانه امريكايي ها خيلي دارن حمايت ميكنن! اميدوارم بزودي اوضاع بهبود پيدا كنه
(2017-01-29 ساعت 11:17)hoseyn نوشته:  دوستان اگر کسی با گرین کارت می آد به مسایل زیر دقت کنه و با دوستانتون به اشتراک بگذارید:
_ فرم I-407 که دال بر انصراف از اقامت هست را اصلن امضا نکنید.
_ اگر راهتون نمیدادند ازشون درخواست NTA  و ملاقات با قاضی مهاجرت کنید
_ همه اپ های سوشال را از روی گوشی هاتون پاک کنید. ممکنه کنترلش براتون دردسر درست کنه.
_ اگر درباره موقشنگ و دیوارش و ... پرسیدند، دیگه خودتون استاد گزینش عقیدتی و ... هستید، دلش را بدست بیارید!

سلام

ممکنه فرمایید منظور از آپ سوشال چیه؟

ممنون
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red
فرایند کارنت شدن برندگان لاتاری ۲۰۱۷ در چه مرحله ای هست ؟؟
به روال عادی داره میره جلو یا اونم متوقف شده ؟؟
اونایی که شماره کیس بالای ۵۰۰۰ دارند چی کار کنن الان ؟؟ کسی اطلاعی داره ؟
آیا وقت مصاحبه برای کیس های بالا تا بعد از شهریور ادامه خواهد داشت ؟؟
چون بیشتر دوستان فرم ۲۶۰ خودشون رو زود پر کردن و پروندشون در حال جریان بود
آیا دوباره پیگیری میکنند پرونده هایی که فعلا متوقف شده ...
آخه الان کسانی که برنده شدند برای آیندشون تصمیمات جدی رو گرفتند ...
امضای ترامپ باید از سال بعد اجرایی میشد نه وسط بررسی پرونده ها ...
این حکم در تاریخ آمریکا بی سابقه بود ...
کسی میتونه با یک ایمیل از روند کار سفارت ها مثلا ترکیه جهت کارنت شدن سوال بپرسه ؟ ممنون
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 10:53)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان.
خدا را شکر بالاخره من به خونم در آمریکا رسیدم و می تونم داستانم رو تعریف کنم. من گرین کارت دارم و به خاطر شغلم سفر کاری خیلی زیاد دارم مخصوصا به کانادا. من هفته ی پیش دوشنبه از آمریکا اومدم تورنتو و توی اون هفته متاسفانه این مردک پیش نویس دستور رو منتشر کرد. من فکر کنم اولین نفری بودم که بعد خوندن اصل پیش نویس تو همین فروم گفتم این واسه ی گرین کارتی ها هم می تونه مشکل ایجاد کنه. به هر حال من بلیطم  به آمریکا یک شنبه ساعت 5 بعد از ظهر به وقت تورنتو بود. من واقعا به خاطر مسایل شخصی نمی تونستم همون پنج شنبه یا جمعه برگردم. اما امروز که شنبه باشه دیدم اوضاع خیلی خرابه و از طرف شرکت هم ایمیل داده شد که سریعا باید برگردم. خلاصه اولین بلیط به شهرم رو که ساعت 5 بعد از ظهر بود رو طرف های ظهر گرفتم و فورا خودم رو رسوندم به فرودگاه تا زمان کافی داشته باشم. همون طور که قبلا توضیح دادم فرودگاه تورنتو برای پرواز های به سمت آمریکا پلیس مهاجرت آمریکا در خود فرودگاه تورنتو هست. خلاصه ما خودمون رو رسوندیم به فرودگاه پرواز من با امریکن ایرلاین بود. رفتم تا کارت پرواز رو بگیرم  و تا وقتی پاسپورت و گرین کارت رو به خانومه دادم به فارسی برگشت بهم گفت "ای بابا شما هم ایرانی هستید؟ ما نمی تونیم کارت پرواز صادر کنیم" من بهش گفتم custom که همین بغله شما اینو صادر کنی این جوری نیست که من برم یه شهر دیگه و دیگه مسئولیت برگردوندنم با شما باشه! شما صادرش کنه فوقش می رم اگه ریجکت کردن برمی گردم! بعد خانمه به انگلیسی با همکارش صحبت کرد، همکارش با من موافق بود این خانم ایرانیه نه! خلاصه بعد کلی چونه زنی کارت پروازم رو بهم داد و من رفتم قسمت مهاجرت.
آفیسر تا پاسپورتم رو دید بدون هیچ سوال جوابی من رو فرستاد    secondary inspection  تقریبا طرف ساعت یک بود که وارد اون سالن شدم. یه یکی دو نفر بیشتر تو نبودند گفتم خوبه لا اقل کارم طول نخواهد کشید. من چون کثیر السفر هستم یه دوباری secondary  خورده بودم اما بعد 10 دقیقه منو می فرستادند بیرون. اما امروز نه. آفیسر قسمت secondary  بعد 4-5 دقیقه بهم اشاره کرد بیام دم باجه. یه کاغذ گذاشت جلوش که یادداشت کنه. این سوال ها رو ازم پرسید:

آفیسر: چند وقت بیرون آمریکا بودی؟
من: یک هفته. (آفیسر داشت اینا رو رو کاغذ می نوشت)
آفیسر: چرا اومدی کانادا؟
من: سفر کاری داشتم.
آفیسر: هر چند وقت یک بار میای کانادا؟
من: حداقل ماهی یک بار.
آفیسر: دفع بعد کی قراره بیای کانادا دوباره؟
من: نمی دونم هنوز بسته به شرکت داره
آفیسر: اسم شرکتت چیه دقیق
من: (اسم رو بهش گفتم)
آفیسر: آخرین بار کی ایران بودی؟
من: نوامبر سال پیش
آفیسر: واسه چی رفتی ایران؟
من: دیدن خانواده.
آفیسر: برو بشین صدات می کنم.
من هم رفتم نشستم. حدود 2 ساعت طول کشید و هیچ خبری نشد. تو این مدت ده نفر آدم اومدن تو secondary  و کلیر شدن رفتن. من تنها فردی بودم که تو سالن بودم. بعد دیدم دوباره آفیسره صدام زد. اومدم پشت دکه.
آفیسر: اسم اون شرکت کانادایی که اومدی اینجا واسه کارت چیه؟
من: (اسم رو گفتم)
آفیسر: آدرسش چیه دقیق؟
من: (آدرس رو بهش دادم)
آفیسر: آدرس خونت تو آمریکا چیه؟
من: (آدرس خونم رو بهش دادم)
آفیسر: خوب من اینا رو باید بفرستم  approve  کنن. من اگه جای تو باشم الان سفر خارج آمریکا نمی کنم. برو فعلا بشین تا جوابش بیاد.

منم رفتم نشستم. تو همون مدت دوباره کلی آدم می اومدن تو secondary بعد 10 دقیقه clear  می شدن می رفتن انگار من تنها کسی بودم که اونجا بود تا اینکه یه ایرانی دیگه هم وارد شد که با ویزا بود اما نمی دونم ویزای چی. بعد چند دقیقه که نشسته بود صداش زدن بهش یه برگه دادند گفتند نمی تونی بری آمریکا. خلاصه تو همین گیر و ویر بود که تلفن اون آفیسره زنگ خورد و اون طرف گفت:  he is approved? Is he good to go now? و بعد گوشی رو گذاشت بهم اشاره کرد بیام و پاسپورت رو مهر زد و گفت just on time for your flight و سریع من رفتم به سمت gate که داشتن boarding می کردند. خلاصه من سه ساعت کامل “detained”  بودم و خیلی خسته کننده بود.

چندتا نکته کنکوری:
1- اگه گرین کارت دارین و ایرلاین می گه من کارت پرواز صادر نمی کنم یا سوار هواپیما نمی کنم بگید من با ریسک خودم می رم شما کارت پروازو بده
2- آماده ی سوال جواب های طولانی و انتظار بلند مدت در قسمت secondary inspection باشید

بسلامتی و میمنت هیچوقت تو هیچ مرزی نمونی عزیز
اما من اگر جای مدیران این سایت خودم را نمیبخشیدم که یه خداقل هشداری زاجع به تصمیمات این فرد
به اعضای این سایت ندادم.
خودم بعدچهارده سال داشتم دوماه پیش میرفتم اما تعلل کردم و این شد من فکرمیکنم باهوشها پیشبینی کرده بودن و رفتن
تشکر کنندگان: armehraboon
با سلام به همه دوستان
ويزاي من نامزي هست و پنج ماه اعتبار داره.من پروازم از قطر بود كه كنسل شد.تكليف افرادي مثل ما كه وبزاهامون قبل از امدن ترامپ صادر شده چي هست؟بايد سه ماه ديگه از عزيزانمون دور بمونيم؟
?
نوع ويزا:نامزديk1
تاريخ ارسال مدرك:اگست ٢٠١٦
تاريخ مصاحبه:١٠ژانويه ٢٠١٧
تاريخ ورود:فوريه ٢٠١٧
تاريخ ازدواج:فوريه٢٠١٧
ارسال مدارك براي گرين كارت:مي ٢٠١٧
تاريخ انگشت نگاري: ٢٣ جون ٢٠١٧
دريافت نامه مصاحبه:اگست ٢٠١٧
دريافت مجوز كار و سفر:سپتامبر٢٠١٧
مصاحبه:٢٦سپتامبردريافت گرين كارت:يكهفته بعد از مصاحبه
تشکر کنندگان: bhb32 ، armehraboon
(2017-01-29 ساعت 13:04)vistac نوشته:  پلیس آمریکا یک زن و مرد ایرانی را در فرودگاه «جان.اف کندی» نیویورک بازداشت کرد

پلیس آمریکا والدین یک دانشجوی ایرانی را که برای دیدار با فرزند خود به این کشور سفر کرده بودند را بازداشت کرده است./مهر

حالا بازداشت چرا مي كنن اينا؟؟
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 13:56)negarak62 نوشته:  با سلام به همه دوستان
ويزاي من نامزي هست و پنج ماه اعتبار داره.من پروازم از قطر بود كه كنسل شد.تكليف افرادي مثل ما كه وبزاهامون قبل از امدن ترامپ صادر شده چي هست؟بايد سه ماه ديگه از عزيزانمون دور بمونيم؟
?

فکر کنم باید یکم صبر کنین تا چند روز آینده تکلیف مشخص شه.
منم مثل شماهستم و پروسه ap ما انجام شده.
بنابر این باید اجازه ورود بدن و یا بگن غلط کردیم و مهر ویزارو از تو پاسمون در بیارن.
دوگانگی تا چه حد آخه؟
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، nssm ، negarak62
سلام یکی از اقوام من دو هفته دیگه وقت مصاحبه داشت امروز از سفارت تماس گرفتند و گفتند که سفارت از امروز تعطیله و نیاین
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-29 ساعت 14:00)lady65719 نوشته:  سلام یکی از اقوام من دو هفته دیگه وقت مصاحبه داشت امروز از سفارت تماس گرفتند و گفتند که سفارت از امروز تعطیله و نیاین

بله تمام مصاحبه ها کنسل شده. برای ما هم 20 روز دیگه بود که نامه اومد کنسل هست. دوستان دیگه تور و بلیط نگیرن برای مصاحبه. چون همه مصاحبه هارو کنسل کردن.
من متاسفانه تور گرفتم که کلی باید ضرر بدم برای کنسلی تور.
کیس: ‎2017AS38XX‎
تعداد اعضاء : 2 نفر
تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May
تاریخ ارسال فرم: 24 May
کارنت شدن کیس: 12 Dec
تاریخ نامه دوم:  ‎20 Dec
محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی
تاریخ مصاحبه : 21 Feb
ویزا دریافت شد. Shy
(2017-01-29 ساعت 13:30)Sudeh نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 13:27)faegheh_niazmand نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 12:38)faegheh_niazmand نوشته:  سلام دوستان
توی سایت kcc فقظ راجع به مصاحبه های ماه فوریه گفته ،ما هایی که مصاحبمون واسه March هست  هم از الان مصاحبمون رو کنسل شده بدونیم و دنبال جمع کردن مدارک نباشیم؟؟؟؟هنوز هیچ ایمیل کنسلی هم از سفارت واسم نیومده...
چرا هیچکس به سوال من جواب نمیده؟  Sad

دوست عزیز سلام
به نظرم اینا هنوز تو خودشون توجیه نشدن.
مصاحبه ما هم هشتم مارچ بود که امروز صبح دیدم تو usvisa کنسل شده. بعد طرفای ساعت 11 ایمیل کنسلی اومد.
گویا تا 90 روز وقت مصاحبه ها هم کنسل هست.
اگر براتون کنسلی نیومد و تو usvisa هم وقتتون رو کنسل نکردن ممنون میشم اطلاع رسانی کنین.
لطفا لینک کامل usvisa رو بهم میدین که چک کنم؟
تشکر کنندگان:
یک ویدیو تو پوتیوب دیدم که گفتم شاید شماهم دوست داشته باشید ببیند. مربوط به موضوع ویزا نیست ولی دیدنش جالبه و نشان دهنده شخصیت و تفکر بیمار گونه ترامپ است.
You Can See the Moment When Trump Crushes Melania's Soul

https://www.youtube.com/watch?v=JN9tde-x2nw
تشکر کنندگان:
الان من با برادرم صحبت کردم گفت تقریبا تو اکثر فرودگاهها تظاهراته ! ازونور جناب ترامپ هم فرمودن خیلی کار خوبی کردیم از اولم باید همین کارو می کردیم!
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: Sudeh ، victor2017 ، mrticoen ، bhb32 ، ed2008 ، elikad
(2017-01-29 ساعت 13:42)nssm نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 13:33)Sudeh نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 13:19)nssm نوشته:  ای خداااا ویزایی که 14 سال براش صبر کردم هزینه کردم از خیلی فرصتها به خاطر آمریکا چشم پوشی کردم و و و .... حالا تو این سه ماه اعتبارش تموم میشه و همه زندگیم برنامه اش به هم میریزه . خیلی ناراحتم و حالم بده

دوست عزیز منم باهات همدردم
15 سال منتظر شدم و هزینه کردم.  همه زندگیم رفته هوا و الان نمیدونم باید چیکار کنم.
امیدوارم این مساله به خیر حل بشه و هممون بتونیم به هدفمون برسیم

ممنونم از همدردیتون
من هم تنها آرزوم همینه که همه ماها که اینقدر زحمت کشیدیم حقمون ضایع نشه

انشالله که همگی به حقمون برسیم...خدا میدونه تا به این مرحله برسیم چه تلاش هایی کردیم و از چه چیزایی گذشتیم...
به امید شنیدن خبرهای خوب این روزارو سر میکنیم
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
تشکر کنندگان: bhb32 ، negarak62 ، nssm
(2017-01-29 ساعت 14:19)faegheh_niazmand نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 13:30)Sudeh نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 13:27)faegheh_niazmand نوشته:  چرا هیچکس به سوال من جواب نمیده؟  Sad

دوست عزیز سلام
به نظرم اینا هنوز تو خودشون توجیه نشدن.
مصاحبه ما هم هشتم مارچ بود که امروز صبح دیدم تو usvisa کنسل شده. بعد طرفای ساعت 11 ایمیل کنسلی اومد.
گویا تا 90 روز وقت مصاحبه ها هم کنسل هست.
اگر براتون کنسلی نیومد و تو usvisa هم وقتتون رو کنسل نکردن ممنون میشم اطلاع رسانی کنین.
لطفا لینک کامل usvisa رو بهم میدین که چک کنم؟

http://usvisa-info.com/
همون جایی که برای پیک رجیستر کردین. وارد حساب کاربریتون بشین ببینین وضعیت مصاحبتون چجوریه
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
(2017-01-29 ساعت 14:22)ایلیانا نوشته:  الان من با برادرم صحبت کردم گفت تقریبا تو اکثر فرودگاهها تظاهراته ! ازونور جناب ترامپ هم فرمودن خیلی کار خوبی کردیم از اولم باید همین کارو می کردیم!

البته ما ایرانی ها خیلی برامون عجیب نیست که یه مقام مسول تو رومون وایسه وسط روز بگه شبه.
حداقل پیش نیازاشو گذروندیم.
Sad Sad
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان