.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 14:32
(2017-01-29 ساعت 14:26)Sudeh نوشته:من حساب کاربری ایجاد کردم ولی هنوز واسه پیک رجیستر نکردم(2017-01-29 ساعت 14:19)faegheh_niazmand نوشته:(2017-01-29 ساعت 13:30)Sudeh نوشته: دوست عزیز سلاملطفا لینک کامل usvisa رو بهم میدین که چک کنم؟ با این اوصاف تا رجیستر نکنم چیزی نمیتونم ببینم درسته؟ تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-29 ساعت 14:32
من تازه از فرودگاه برگشتم ، مردم هنوز بودن و شعار ميدادن ، بعد ٧ ساعت كم كم داشتن مسافرارو بعد كلي سين جين ميفرستادن بيرون. داماد استاد شجريان هم تا جايي كه بودم اومد بيرون ، ايشون هم گرين كارتيه.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: victor2017 ، Sudeh ، bhb32 ، ed2008 ، shahin61 ، elikad ، armehraboon ، alireza_guitar ، mulan1979 ، kh-shadi
2017-01-29 ساعت 14:33
این کلیپ رو حتما ببینید که در فرودگاه های آمریکا مردم در حال شعار دادن هستند از مسلمان ها حمایت میکنن خیلی زیباست
https://twitter.com/joshtrujillo/status/...8711041025
2017-01-29 ساعت 14:34
(2017-01-29 ساعت 14:00)victor2017 نوشته:شما واقعا خیلی خوشبین هستین.گرین کارت رو کنسل کردن،سیتی زن های کشورهای اروپایی با اصالت ایرانی رو ممنوع کردن،بعد شما با ویزا خوشبینی به چند روز دیگه!! ؟(2017-01-29 ساعت 13:56)negarak62 نوشته: با سلام به همه دوستان این یک جریان هدفمند،پشتوانه دار و فکر شدس،سیاست آمریکا احساسی و سلیقه ای نیست،قراره پای ایرانی به اونجا نرسه و اونهایی رو هم که هستن با ابزار مختلف مثل مالیاتو استخدام مسایل امنیتی اونقدر تحت فشار میذارن تا خودشون برن.این شروع و اعلام آغاز یک دوران جدیده تشکر کنندگان: victor2017 ، ed2008 ، alireza_guitar
2017-01-29 ساعت 14:35
در فرودگاه کندی نیویورک تاکسی ران های فرودگاه برای حمایت از معترض ها اعلام کردند که امروز به مسافران در فرودگاه خدمات ارائه نخواهد کرد.
2017-01-29 ساعت 14:36
(2017-01-29 ساعت 14:34)Scorsizi5374 نوشته:(2017-01-29 ساعت 14:00)victor2017 نوشته:شما واقعا خیلی خوشبین هستین.گرین کارت رو کنسل کردن،سیتی زن های کشورهای اروپایی با اصالت ایرانی رو ممنوع کردن،بعد شما با ویزا خوشبینی به چند روز دیگه!! ؟(2017-01-29 ساعت 13:56)negarak62 نوشته: با سلام به همه دوستان خود ترامپ اعلام کرد منظور ما اسلام نیست،به چه زبونی بگه!! از انتخاب کشورهاش هم که معلومه.....
2017-01-29 ساعت 14:41
(2017-01-29 ساعت 14:32)faegheh_niazmand نوشته:(2017-01-29 ساعت 14:26)Sudeh نوشته:من حساب کاربری ایجاد کردم ولی هنوز واسه پیک رجیستر نکردم(2017-01-29 ساعت 14:19)faegheh_niazmand نوشته: لطفا لینک کامل usvisa رو بهم میدین که چک کنم؟ اگر حساب کاربریتون فعال باشه میتونین ببینین. وقت رو خودتون گرفتین یا سفارت داده؟ وقت ما رو که سفارت داده بود ولی نمیدونم قبل انتخاب محل پیک وقتمون رو نشون میداد یا بعدش.
F3
تعداد نفرات: 4 نفر محل مصاحبه: آنکارا اقدام اولیه: اکتبر 2001 تشکیل پرونده: آگوست 2008 مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!) مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017 نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP) صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می) دو نفر دیگر: AP تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-29 ساعت 14:43
(2017-01-29 ساعت 14:22)Sudeh نوشته:(2017-01-29 ساعت 13:42)nssm نوشته:(2017-01-29 ساعت 13:33)Sudeh نوشته: دوست عزیز منم باهات همدردم تقریبا همه ما این وضعیت رو داریم من هم خودم چند روزه خوابم نمیبره من که تو این راه پدرم رو هم در امریکا از دست دادم و مادرم هم اونجا تنهاست, تشکر کنندگان: victor2017 ، ایلیانا ، ed2008 ، bhb32 ، nssm ، alireza_guitar ، Sudeh
2017-01-29 ساعت 14:48
(2017-01-29 ساعت 14:34)Scorsizi5374 نوشته:(2017-01-29 ساعت 14:00)victor2017 نوشته:شما واقعا خیلی خوشبین هستین.گرین کارت رو کنسل کردن،سیتی زن های کشورهای اروپایی با اصالت ایرانی رو ممنوع کردن،بعد شما با ویزا خوشبینی به چند روز دیگه!! ؟(2017-01-29 ساعت 13:56)negarak62 نوشته: با سلام به همه دوستان من براساس شنیده های خودم قضاوت میکنم دوست عزیزم. پیش بینی آینده رو نه بلدم و نه انرژی منفی می دم. برای من مسله ، برگشتن به آغوش خانواده و زن و بچمه. شما رو نمی دونم ولی من چاره ای دیگه ندارم ، ضمنا ذاتا هم آدم خوشبینی هستم. برای شما و همه دوستان اینجا آرزوی سلامتی و شادی و حضور در جمع خانوادگی دارم.
March.22 entered
2017-01-29 ساعت 14:57
خانم؛ کلیین کانوی که مشاور ارشد ترامپ هم هست چند ساعت پیش تو تویتر رسمش نوشته که :"باید به شرایط عادت کنید. رئیسجمهور مرد عمله!اون توی دوران کمپین و کاندیداتوری قول هایی به مردم آمریکا داد و الان هم داره سعی میکنه اون هارو تحویل بده."
قسمت جالبش برای ما مهاجر سرایی ها اینجاست:"رئیس جمهور جدید توی شوک وارد کردن به سیستم هنوز اول راهه!!!"
2017-01-29 ساعت 14:57
(2017-01-29 ساعت 14:32)babisondes نوشته: من تازه از فرودگاه برگشتم ، مردم هنوز بودن و شعار ميدادن ، بعد ٧ ساعت كم كم داشتن مسافرارو بعد كلي سين جين ميفرستادن بيرون. داماد استاد شجريان هم تا جايي كه بودم اومد بيرون ، ايشون هم گرين كارتيه. سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان دوست عزیز، اومدن بیرون یعنی این که وارد عمه ريکا شدن یا این که برگردانده شدن به ایران ؟
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا. دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود. دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود. خدا خواست و شد. تشکر کنندگان: ed2008
2017-01-29 ساعت 15:00
سلام، دوستان،
شبکه خبری CNN آمریکا یک شماره WhatsApp و یک تلفن داده، گفته هر کی یا خانوادش سر این قضیه به مشکل خوردند باهاشون تماس بگیره: Voicemail: 6465359720 WhatsApp: +447435939154
دوست عزیز.
اول از همه باید بگم که این رو نمیدونم که چیزهایی که پایین تر مینویسیم شامل دوستان خواهد شد یا خیر. ولی هر چی هست بر اساس قانون فعلی به شما میگم. چند تا موضوع و مقوله هست. مهم ترین هاش inadmissibe و removable بودن هست. inadmissible بودن یعنی که شما تحت بند های خاصی از قانون اجازه ورود به آمریکا ندارید. برای مثال سربازی سپاه رفتید و 306 خوردید... پس طبق 306 شما inadmissible هستید و اجازه ورود به آمریکا بهتون نمیدن. حالا فرض کنید این همه سربازی سپاه در آمریکا هستند که از قبل رفتند. اینها رو کسی بیرون نمیندازه... چون removable نیستند. removable بودن یعنی که به اندازه کافی خطرناک هستند که طرف رو از کشور اخراج می کنند. اگر بخوان این کار رو بکنند باید دادگاه بذارند و کلی دنگ و فنگ و هزینه داره براشون و دیده شد به غیر از کسایی که کیس های خیلی خطرناکی هستند این کار رو نمی کنند و حتی در مورد این افراد هم بیشتر حبس و غیره رو ترجیح میدن تا روال قانونی.... نمونه های زیادی از این ها رو میشه در سایت وکلایی که کیس هایی که برنده شدند رو میذارند دید. حالا چرا این بحث رو کردم. در دو سال گذشته کیس های خاصی پیش اومده که اگر لازم باشه میتونم ازشون بخوام اینجا حرف من رو تصدیق کنند. یکی از این افراد به یکی از سفارت های اصلی مراجعه می کنه و چون خیلی کارش طول میکشه پرونده رو می بنده و به یک سفارت غیر اصلی میره و 3 هفته ای کلیر میشه. ایشون به آمریکا میره و مشغول تحصیل بوده در آمریکا که براش از سفارت اصلی که کنسل کرده بوده و کیسش رو بسته بوده نامه میاد که 212 خوردی و نمی تونی بری... ایشون در تماس با وکیل متوجه میشن که تا موقعی که آمریکا هستند هیچ کس هیچ چیزی بهشون نمیتونه بگه و به قولی removable نیستند. چون ground of inadmissibility ایشون بعد از ورود به آمریکا شناخته شده بوده توسط DoS و ایشون هم قانونی وارد آمریکا شده بودند. خلاصه سرتون رو درد نیارم. ایشون الان مشغول تحصیل هستند. ولی به محضی که بخوان تغییر status بدند و از ویزای F به J یا به H برند... یا همچنین اگر بخوان گرین کارت بگیرند، با این که در خاک آمریکا تشریف دارند، اقدام برای ورود حساب میشه و چون inadmissible هستند راهی جز ترک آمریکا ندارند. نکته... در مورد این که کسی که inadmissible هست و در حال حاضر در آمریکا هست، و میخواد گرین کارت بگیره مطمئنم که inadmissibility کار دستش میده. ولی وکیلی که به این دوستمون گفته از F به J و H هم مشکل میخوره رو من حقیقت خودم سرچ نکردم مطمئن شم. اصلا و ابدا بعید ندونید که inadmissibility میتونه کار دست کسی بده که میخواد از F به J یا H بره... یا از J به H... مضاف بر این که هستند کسایی که در روز خوب ویزا هم با تغییر status از F به J اشون موافقت نشده. اصولا این هم لنگ یک executive order دیگه هست در بهترین حالت! در ضمن فراموش نکنید که در حال حاضر همه ایرانیان عزیز به خاطر executive order آقای Adolf Trump (آدولفش رو از هیتلر گرفتم) متاسفانه inadmissible هستند! این اقدام کلا به اندازه کافی بد هست و تاثیر حتی روی کسایی که green card دارند گذاشته و کلا هیچ انتهایی در معادلاتتون براش نباید در نظر بگیرید و باید خیلی سریع پلن های B و C تا Z رو آماده کنید. کلا شما از همین الان این طور فرض کنید که اقدام بعدی ترامپ اخراج ایرانی ها از آمریکا خواهد بود و برنامه اتون رو بر این اساس بریزید... این قصه سر دراز داره... Expect Sunshine, but Be Prepared for Rain § 8-1.1 The Meaning Of "Admission" Grounds of inadmissibility apply only to non-citizens seeking admission to the United States. The phrase "seeking admission" encompasses more than attempting to obtain a visa or cross a border. Admission means lawful entry into the U.S. after inspection and authorization by an immigration officer. INA § 101(a)(13). Non-citizens are deemed applicants for admission when they arrive at a port of entry to the United States and also when they are present in the U.S. but have not been lawfully admitted. INA § 235(a). Consequently, non-citizens who have lived in the U.S. for many years can be considered "inadmissible" if they evaded inspection when they entered the country. INA § 212(a)(6). The same individuals could also be considered removable for being present in the U.S. in violation of the law. INA § 237(a)(1). Nonimmigrants applying to adjust to permanent resident status are also considered to be seeking admission and are therefore subject to the grounds of inadmissibility. INA § 245. Consequently, persons lawfully admitted to the U.S. as nonimmigrants could become inadmissible for permanent residence based on acts committed while in the U.S. and could be subject to removal if they apply to adjust status. INA § 237(a)(1). Because the grounds for inadmissibility and removal are different, the same individuals might not be removable if they remain nonimmigrants. Admissibility is also an issue for individuals seeking naturalization as U.S. citizens, because one of the requirements for naturalization is that the applicant was lawfully admitted to permanent residence. INA § 316. If the Bureau of Citizenship and Immigration Services determines that an applicant for naturalization was inadmissible at the time he or she became a permanent resident, it will not only deny citizenship but will also initiate removal proceedings. Frequently, a person's inadmissibility only comes to the attention of immigration authorities when he or she applies for one of these immigration benefits. Non-citizen crew members and persons who are paroled into the U.S. for humanitarian reasons, although lawfully present in the country, are not considered admitted. INA § 101(a)(13)(B). In removal proceedings, they are accorded the same status as inadmissible persons. تشکر کنندگان: victor2017 ، Saeed rezaee ، afshin007x ، ایلیانا ، shahin61 ، Haghighat ، mulan1979 ، alireza_guitar ، lordsaroman
نقل قول از دوستان
نقل قول:من امروز فرودگاه آنکارا بودم پرواز لوفت هانزا داشتم به مونیخ و از مونیخ به سن فرانسیسکو. ویزای من ویزای مهاجرتی از طریق مادر سیتزنه و نه سال براش صبر کردم و مجرد موندم. من فوق لیسانس کامپیوتر دارم و دو ساله که در دانمارک کار و زندگی کردم. خیلی راحت کارت پرواز منو صادر نکردند و پول بلیطم از بین رفت و کاری هم از دست من برنیومد. تشکر کنندگان: bhb32 ، afshin007x ، nssm ، ed2008 ، elikad
2017-01-29 ساعت 15:14
سلام.
توردبی که خریدیم چهار میلیون و هشتاد هزارکه غیر قابل برگشته پس میریم دبی یه سری میزنیم و برمیگردیم.قرار مصاحبه کنسولی مون را که خودشون کنسل کردن و جاش نوشتن "فاقد قرار مصاحبه کنسولی" تا اینجاش میگیم به درک. قضا بلا بوده. برای 3 نفرمون 480 دلار از کردیت کارت خواهرم کشیدم که باید به خواهرم پس بدم. اینو میشه ازشون پس گرفت یا اینکه اینم روش بگیم به درک؟ |