کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 13:39)ایلیانا نوشته:  دوستان ایرانی هم که توی اینستگرام ترامپ طبق معمول دارن اوضاع رو بدتر می کنن

این عادتهای بد بعضی دوستان آبروی یک ملت رو به باد میدهند.
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: ed2008 ، shahin61 ، setaree ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 14:48)victor2017 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 14:34)Scorsizi5374 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 14:00)victor2017 نوشته:  فکر کنم باید یکم صبر کنین تا چند روز آینده تکلیف مشخص شه.
منم مثل شماهستم و پروسه ap ما انجام شده.
بنابر این باید اجازه ورود بدن و یا بگن غلط کردیم و مهر ویزارو از تو پاسمون در بیارن.
دوگانگی تا چه حد آخه؟
شما واقعا خیلی خوشبین هستین.گرین کارت رو کنسل کردن،سیتی زن های کشورهای اروپایی با اصالت ایرانی رو ممنوع کردن،بعد شما با ویزا خوشبینی به چند روز دیگه!! ؟
این یک جریان هدفمند،پشتوانه دار و فکر شدس،سیاست آمریکا احساسی و سلیقه ای نیست،قراره پای ایرانی به اونجا نرسه و اونهایی رو هم که هستن با ابزار مختلف مثل مالیاتو استخدام مسایل امنیتی اونقدر تحت فشار میذارن تا خودشون برن.این شروع و اعلام آغاز یک دوران جدیده

من براساس شنیده های خودم قضاوت میکنم دوست عزیزم.
پیش بینی آینده رو نه بلدم و نه انرژی منفی می دم.

برای من مسله ، برگشتن به آغوش خانواده و زن و بچمه. شما رو نمی دونم ولی من چاره ای دیگه ندارم ، ضمنا ذاتا هم آدم خوشبینی هستم.

برای شما و همه دوستان اینجا آرزوی سلامتی و شادی و حضور در جمع خانوادگی دارم.

امیدوارم اونطوری بشه که شما میفرمایید.من هم گرین کارت دارم و هم پاس سفید معتبر و هم سوشیال سکوریتی و حساب بانکی در آمریکا،ولی با اتفاقاتی که پیش اومده وقتی منطقی نگاه میکنم شرایط خوبی پیش رو نمیبینم، اما باتوجه به ایرانی بودنمون(،که متاسفانه مشگل اونها هم با ما همینه گویا) ، من هم مثل شما میگم ایشالا که همه چی دروغه ، یا میپردازم به کاربرد انواع انرژی مثبت و منفی.. برای ما ها در طول سالیان فقط این مهمه که آروم باشیم و همیشه دروغی که آروممون کنه به واقعیتی که مضطربمون میکنه ترجیح بدیم
تشکر کنندگان: victor2017 ، ed2008 ، shahin61
(2017-01-29 ساعت 15:22)Scorsizi5374 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 14:48)victor2017 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 14:34)Scorsizi5374 نوشته:  شما واقعا خیلی خوشبین هستین.گرین کارت رو کنسل کردن،سیتی زن های کشورهای اروپایی با اصالت ایرانی رو ممنوع کردن،بعد شما با ویزا خوشبینی به چند روز دیگه!! ؟
این یک جریان هدفمند،پشتوانه دار و فکر شدس،سیاست آمریکا احساسی و سلیقه ای نیست،قراره پای ایرانی به اونجا نرسه و اونهایی رو هم که هستن با ابزار مختلف مثل مالیاتو استخدام مسایل امنیتی اونقدر تحت فشار میذارن تا خودشون برن.این شروع و اعلام آغاز یک دوران جدیده

من براساس شنیده های خودم قضاوت میکنم دوست عزیزم.
پیش بینی آینده رو نه بلدم و نه انرژی منفی می دم.

برای من مسله ، برگشتن به آغوش خانواده و زن و بچمه. شما رو نمی دونم ولی من چاره ای دیگه ندارم ، ضمنا ذاتا هم آدم خوشبینی هستم.

برای شما و همه دوستان اینجا آرزوی سلامتی و شادی و حضور در جمع خانوادگی دارم.

امیدوارم اونطوری بشه که شما میفرمایید.من هم گرین کارت دارم و هم پاس سفید معتبر و هم سوشیال سکوریتی و حساب بانکی در آمریکا،ولی با اتفاقاتی که پیش اومده وقتی منطقی نگاه میکنم شرایط خوبی پیش رو نمیبینم، اما باتوجه به ایرانی بودنمون(،که متاسفانه مشگل اونها هم با ما همینه گویا) ، من هم مثل شما میگم ایشالا که همه چی دروغه ، یا میپردازم به کاربرد انواع انرژی مثبت و منفی.. برای ما ها در طول سالیان فقط این مهمه که آروم باشیم و همیشه دروغی که آروممون کنه به واقعیتی که مضطربمون میکنه ترجیح بدیم

یکم کم لطفی می کنین، منم به دروغ آرامش بخش اعتقادی ندارم...ولی هنوز چیزی صد در صد نشده که من بخوام چشمم رو بروش ببندم. بعله وضع خوب نیست ولی هنوز به ثبات نرسیده این بحران . همینطور برای شما هم چیزی صد درصد مسجل نشده که بخواین اسمشو واقعیت بذارین، صرفا برداشتهای خودمون از شرایطه.
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، negarak62 ، aazitaa
من خواهش می کنم دوستانی که اکانت توییتر دارن اونجا هم با هشتگ های مربوطه کمک کنن . ظاهرا فردا در خیلی از ایالتها برنامه برای اعتراض و تظاهرات هست . شاید این کوچکترین کاری باشه که برای کمک به خودمون می تونیم بکنیم و امیدوارم واقعا یه نتیجه ای بده نه فقط برای اینکه همه ماها از انتظار خسته شدیم و زندگیمون روی هواست و نه به خاطر خانواده هامون که منتظرن بلکه بیشتر به خاطر اینکه واقعا بشه باور کرد و ایمان آورد که هنوز هم توی این دنیا انسانیت وجود داره و می شه زندگی کرد ... مطمئنم همه خسته و سردرگم و گیج و کلافن به قول اون دوست عزیز ما هممون توی یک کشتی هستیم از کیس خانوادگی بگیر تا لاتاری و ... پس بهتره خودمون به خودمون کمک کنیم .
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: victor2017 ، elikad ، negarak62
(2017-01-29 ساعت 15:04)Hitman908 نوشته:  نقل قول از دوستان

نقل قول:من امروز فرودگاه آنکارا بودم پرواز لوفت هانزا داشتم به مونیخ و از مونیخ به سن فرانسیسکو. ویزای من ویزای مهاجرتی از طریق مادر سیتزنه و نه سال براش صبر کردم و مجرد موندم. من فوق لیسانس کامپیوتر دارم و دو ساله که در دانمارک کار و زندگی کردم. خیلی راحت کارت پرواز منو صادر نکردند و پول بلیطم از بین رفت و کاری هم از دست من برنیومد.

واقعا چه حال بدی ... منم مدتهاست مادر و برادرم رو ندیدم امیدم این بود که بتونم تا یکی دو سال آینده کنارشون باشم ولی ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: alireza_guitar
سلام دوستان
اين موردي رو كه باهاتون در ميون ميزارم فقط براي همفكريه و ازتون خواهش مي كنم به ديد انرژي منفي بهش نگاه نكنيد مي خوام نظر دوستان رو بدونم تا در تصميم گيريمون بهترين تصميم رو بگيريم
امروز با يكي از دوستانم توي ويرجينيا صحبت كردم بنده خدا تا صبح خوابش نبرده بود مي گفت اين آمريكايي ها ذاتا نژاد پرست بودن و ما اطلاع نداشتيم مي گفت از موقعي كه اين حكم امضاء شده برخورد بعضي هاشون باهامون تغيير كرده ايشون نظر اين بود كه يا برگرده ايران يا بره كانادا من ازش خواستم كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه و در نهايت با تفكر بيشتري تصميم بگيره.

خواهشم از دوستاني كه الان آمريكا هستن اينه كه اگه تجربه مشابهي دارند ( چه مثبت چه منفي ) اينجا عنوان كنند تا ما هم بتونيم تصميم بهتري بگيريم

دوستاني هم كه با نظر من موافق هستند لطفا همراهي كنند.

تشکر کنندگان: shahin61 ، bhb32 ، PepeTheFrog ، alireza_guitar ، علیا
من متوجه نشدم الان كيسهاي لاتاري معلق هستند يا كنسل؟
يعني بعد از ٩٠ روز اگه حكم تمديد نشه ما دوباره به مصاحبه دعوت ميشيم يانه؟

تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 15:41)Ali--usa نوشته:  من متوجه نشدم الان كيسهاي لاتاري معلق هستند يا كنسل؟
يعني بعد از ٩٠ روز اگه حكم تمديد نشه ما دوباره به مصاحبه دعوت ميشيم يانه؟

اگه تمدید نشه همه مصاحبه های لغو شده برگزار می شه.
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: Ali--usa
Halam az in bbc farsi bhm mikhore fk konm khosheshon miad bishtr b iran feshar biaran mardomo ghorbani konn vasashon farghi ndre che balai sare ma miad
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 15:32)خوش لحن نوشته:  سلام دوستان
اين موردي رو كه باهاتون در ميون ميزارم فقط براي همفكريه و ازتون خواهش مي كنم به ديد انرژي منفي بهش نگاه نكنيد مي خوام نظر دوستان رو بدونم تا در تصميم گيريمون بهترين تصميم رو بگيريم
امروز با يكي از دوستانم توي ويرجينيا صحبت كردم بنده خدا تا صبح خوابش نبرده بود مي گفت اين آمريكايي ها ذاتا نژاد پرست بودن و ما اطلاع نداشتيم مي گفت از موقعي كه اين حكم امضاء شده برخورد بعضي هاشون باهامون تغيير كرده ايشون نظر اين بود كه يا برگرده ايران يا بره كانادا من ازش خواستم كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه و در نهايت با تفكر بيشتري تصميم بگيره.

خواهشم از دوستاني كه الان آمريكا هستن اينه كه اگه تجربه مشابهي دارند ( چه مثبت چه منفي ) اينجا عنوان كنند تا ما هم بتونيم تصميم بهتري بگيريم

من هم با شما در اين خصوص كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه موافقم
اگر رفتار برخي با ايشون تغيير كرده در عوض حمايت فعلي اونها از مسلمونا در تظاهرات ها نشون ميده واقعا همه هم اينقدر بد نيستن.

4 روز ديگه اين بداومدنا و خوش اومدنا تموم مي شه
هميشه بايد صبور بود
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: victor2017 ، خوش لحن ، gozargah ، shahin61 ، alireza_guitar
(2017-01-29 ساعت 15:45)bhb32 نوشته:  

من هم با شما در اين خصوص كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه موافقم
اگر رفتار برخي با ايشون تغيير كرده در عوض حمايت فعلي اونها از مسلمونا در تظاهرات ها نشون ميده واقعا همه هم اينقدر بد نيستن.

4 روز ديگه اين بداومدنا و خوش اومدنا تموم مي شه
هميشه بايد صبور بود

دوست عزیز، هزاران برابر این تعدادی که تظاهرات کردن به این قانون ، هفته گذشته به ممنوعیت سقط جنین اعتراض کردند،تازه دنبال منافع متولدین آمریکا بودن!! نه مهاجرین خاورمیانه!! به جایی رسید؟؟ جلو تصویب رو تونستند بگیرن؟؟
تشکر کنندگان: خوش لحن ، Ali--usa ، alireza_guitar

سلام
عجب حرفی زدی.. دایی خانوم من یکی از مدیر های ارشد تو مایکروسافت هست و همین حرف رو 2 3 روز پیش زد و گفت رفتار بعضی هاشون عوض شده تو محل کار مخصوصا و حتی تو خیابون تنه میزنن و عذر خواهی نمیکنن کاری که بصورت معمول عذر خواهی میکنن .. ولی در کل انگار داره جو عوض میشه .. خانوم منم 29 این ماه بلیط داره .. همچین موندیم سریع بفرستیمش بره یا بازم صبر کنیم .. فرصت شش ماهش هم تا 12 اسفنده با گرین کارت .. چه گیری افتادیم ها
تشکر کنندگان:
جریان راه ندادن گرین کارتا و جدا کردن خانواده ها از هم با سقط جنین متفاوته. ممنوعیت سقط جنین یا لغو بیمه درمانی اوباما یه سیاست بهداشتی دولتیه که تناقضی با قانون اساسی نداره اما این نحوه برخورد با مهاجران و بخصوص گرین کارتی ها کاملا ضد قوانین امریکاس و تظاهرات سراسری و شکایات گسترده میتونه کاملا در رای دادگاههای فدرال برای توقف یا تعدیل این فرمان موثر باشه و رای قاضی فدرال کاملا فراتر از فرمان هر مقامیه
تشکر کنندگان: victor2017 ، shahin61 ، mostafa2017 ، amir1344 ، bhb32 ، aazitaa
(2017-01-29 ساعت 14:41)Sudeh نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 14:32)faegheh_niazmand نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 14:26)Sudeh نوشته:  http://usvisa-info.com/
همون جایی که برای پیک رجیستر کردین. وارد حساب کاربریتون بشین ببینین وضعیت مصاحبتون چجوریه
من حساب کاربری ایجاد کردم ولی هنوز واسه پیک رجیستر نکردم
با این اوصاف تا رجیستر نکنم چیزی نمیتونم ببینم درسته؟

اگر حساب کاربریتون فعال باشه میتونین ببینین.
وقت رو خودتون گرفتین یا سفارت داده؟
وقت ما رو که سفارت داده بود ولی نمیدونم قبل انتخاب محل پیک وقتمون رو نشون میداد یا بعدش.
حساب کاربری فعاله
وقت رو سفارت داده
تشکر کنندگان:
دادگاه فدرال در نیویورک فرمان پرزیدنت ترامپ در مورد مهاجرت را غیر قانونی اعلام کرد و ان را لغو کرد با رای این دادگاه دولت امریکا باید فرمان پرزیدنت ترامپ را اجرا نکند. البته هنوز مشخص نیست که ایا این حکم مخصوص کسانی است که در فرودگاهها بازداشت شده اند و یا شامل کلیه فرمان پرزیدنت ترامپ میشود.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان