کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
بچه ها دعا کنید که این ابو ظبی یه تکونی بخوره از آنکارا خجالت بکشه و سریعتر شماره ها رو کلیر کنه....
<D=
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
باسلام :

دوستان عزیزبلاخره با دعای شما دوستان پاک وصمیمی خودم بعد از6ماه و 13 روز کلیرنس ما هم آمد امیدوارم

که هرچه زودترکلیرنس greatوبهزاد عزیزوهمچنین سایراعضای در انتظاراین سایت هم برودی زود بیاید من دارم

میروم انشالله آنکارا ویزایم را بگیرم درضمن بعدازبرگشتن ازترکیه سفرنامه آنرا انشالله مفصل خواهم نوشت.

ارادتمندهمه شما عزیزان
تشکر کنندگان: hoda ، afshin ، M!LAD ، leili ، seravin
greatعزیز سلام:

بله کلیرنس شدم انشالله شما وآقا بهزاد وسایر دوستان اعضای سایت هم هرچه زودتر می آید
تشکر کنندگان: hoda
حميدآقا تبريك مي گم و آرزوي بهترين ها را برايتان دارم.
از راهنماييهايتان هم واقعا متشكرم

موفق باشيد
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
تشکر کنندگان:
آقا سعید تبریک تبریک تبریک
خیالتون راحت شد دیگه. خداروشکر
دعا کنید کلیرنس بقیه هم بیاد انشاا...
این ابوظبی که واقعا انگار خوابند. نمیدونم پس اونهمه نیرو که گرفته بودن برای اینکه زودتر کارها انجام شده چی کار دارن میکنن؟Sad
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
تبریککککککککککککککک تبریککککککککککککککک
دعای ما رو مثل اینکه آنکارا شنید و از رو رفت ابوظبی فعلا خوابهههههههههههههه
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
دوستان صمیمی سلام:

همانطورکه گفتم امیدوتوکلتان فقط به خدا باشد کارتان حل میشود وتنها مشکل گشای دنیای هستی فقط

خداوندبزرگوارمیباشدوبس.مثل روز به دلم الهام شده که همه شما عزیزان نیتتان پاک وهمچون چشمه زلال

میباشدپس خداوند انشالله اول سلامتی که بالاترین نعمت خداوند به بنده اش میباشدوبعد....................

کلیرنس همه شما بدون استثنا می آید.مخلص همه شما
تشکر کنندگان:
Soheil79با سلام:
بنده هم Nov/2008 مصاحبه داشتم درJune/2009 کلیرنس شدم سوالی داشتم بنده فرمهای مالیاتی سالهای
2005و2006و2007 وفرمI-134 را زمان مصاحبه بردم سفارت وهمه تایید شد.حالا سوال من این است الان که ما
کلیرنسمان آمده ومیخواهیم برویم ویزایمان را بگیریم :1-آزمایشات مجددا"باید تکرارشود؟
2-فرم مالیاتی سال 2008 اسپانسرم رادرخواست میکنند؟
3-فرمI-134 دیگری را باید از اسپانسرم درخواست بکنم یا همان قبلی را که بردم درسال2008 برای مصاحبه
کافی میباشد؟
قربانت حمید
تشکر کنندگان:
سعید جان هزار هزار تبریک!
در مورد سوال اولتون طبق جوابی که به ایمیل من از آنکارا داده شد باید حتما" آزمایشات پزشکی مجدد انجام بشه.
تشکر کنندگان:
باسلام:

از کلیه دوستانیکه اطلاعاتی در مورد سوال 2 و 3و را دارند منتظر جواب میباشم.

باتشکررررررررررررررررررررررررررررررررر فراوا......................................ن
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان عزيزم

با عرض تبريك براي دوستاني كه اخيرا كلير شدن

saeed عزيز در مرور پيام هاي قبلي همين بحث ميتونيد جواب سؤال اولتون رو بگيريد و كم و بيش مفصل توضيح داده شده .
ولي در مورد سؤال دوم و سوم بايد به برگه آبي خودتون مراجعه كنيد اگر غير از مدارك نرمال ( كه منظورم پاس و خود برگه و مديكال در صورت لزوم ميباشند ) مدرك ديگري به صورت نقص مدارك براي شما نخورده نياز به تهيه مدرك خاص ديگري نداريد .
البته در كنارش اين رو هم بگم كه اگر كنسول چيز ديگه اي از شما بخواد يه حالت خاصه و عموميت نداره . در عين حال توصيه مي كنم مداركي كه داريد و قبلا برديد همراهتون باشه .

براي سؤال اولتون :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=797&page=17

در پايان براي همه دوستان عزيزم ارزوي موفقيت دارم[/align]
فرشيد
کيس نامبر : 2009as4xxx
دریافت نامه اول : may 2008
دريافت نامه دوم : Sep 2008
محل مصاحبه : آنكارا
تاریخ مصاحبه: Nov 2008
كليرنس: April 2009
دريافت ويزا : May 2009
تشکر کنندگان:
آقای فرشید با سلام:

اگر شما ببه سایت آنکارا رجوع کنی قسمت کلیرنس بعداز قسمت مدیکال پاراگرافی سفارت اضافه کرده

مبنی بر اینکه هنگام مراجعت جهت اخذویزا برای مصاحبه شوندگان2008 TAX جدیداسپانسر را همراه

خودشان بیاورند.
تشکر کنندگان:
با سلام مجدد به دوست عزيزم
در مورد مطلبي كه از سايت نقل كرديد حق با شماست
در عين حال اگر تهيه مدارك براي شما ساده باشه و اسپانسر اين كار رو براتون بدون مشكل انجام مي ده توصيه مي كنم كه بگيريد طبيعتا اين روش مطمئنتريه
ولي از اين گذشته در مورد ماليات (تا اونجا كه در حد اطلاع منه) زمان تحويل گزارش سال تا 15 آوريل سال بعدشه و در عين حال بسته به شرايط و پركردن فرمي امكان ارسال تا 15 آگوست وجود داره براي همين من زياد اعتقاد به اينكه اين موضوع شامل حال بچه هاي لاتاري ميشه ندارم و كساني كه اين پروسه برايشان مدت طولاني تري طول مي كشه مثل كيس هاي خانوادگي رو شامل ميشه
به مطالب بالا اين رو اضافه مي كنم كه خود من هفته اول ماه مي ويزا گرفتم و صحبتي از فرمهاي مالياتي جديد نشد بهتر بگم اصلا مصاحبه ديگري در كار نبود.
با وجود اين بد نيست كمي قبل از رفتن اطلاعات آخرين افرادي كه ويزا گرفتن رو بگيريد.
اميد وارم تونسته باشم كمكي بكنم
پيروز و سر بلند باشيد
فرشيد
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان
با اطلاع مي رساند به گفته دوست عزيز bibikhatoon
درحال حاضر سفارت بدون tax2008 قبول نميكنه
البته نمي دونم ايشون تازه مصاحبه داشتن يا اينبار بعد از كلير رفته بودن
موفق باشيد
فرشيد
تشکر کنندگان:
باسلام به تمام دوستان:

دوستان حالا امیدوارم متوجه شده باشید لطفا"حداقل برای کاهش هزینه ها واتلاف وقت مقداری دستورالعملهای

سفارت را قبل ازرفتن مطالعه بفرماییدواز دوستان هم تقاضا دارم خبر را تا مطمعن نباشند اطلاع رسانی نکنند

چون باعث استرس در دوستان آنهم در یک کشور غریب میگردند.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان