کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-26 ساعت 17:29)uranus88 نوشته:  بچه ها میخام یچیزی بگم
.
.
.
نمیدونم چطوری بگم؟
.
.
.
اصن بگم یا نگم؟
.
.
.
.
میخوام بگم که
.
.
.
.
.
هووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا منم کلیر شدمممممممممممممممم
هوووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا ازت میخام همونطوری که تا اینجاش مارو آوردی کمکمون کنی ازین به بعدشم بتونیم با قدرت ادامه بدیم و از پس مشکلات بربیایم... به بقیه دوستان عزیزمم که کلیر شدن تبریک میگم. کاش یکی اینجا بود من یذره داد و بیداد میکردم و بغلش میکردم Big GrinBig Grin
امیدوارم انتظار بقیه دوستانمونم هرچه زودتر به پایان برسه.
خدایا ممنونتم

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. مباركتون باشه دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
یعنی این 29 آپ و 15 می دست از سر کچل ما نمی خواد ورداره !! Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-26 ساعت 18:22)آلیس-1980 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 18:15)saharnaz..md نوشته:  سلام دوستان من تازه با سایت سیس اشنا شدم امروز که رفتم و چک کردم دیدم برای نفر سوم ready زده شده و برای نفر اول و دوم Administrative Processing زده شده ...
الان این به چه معنیه ممنون میشم کمکم کنید
به سایت سیس نمی شه زیاد اطمینان کرد،من که حدود 10 روز از مصاحبم می گذره و نفر اول هستم رو زده ready و همسرم رو ap ،فکر نمی کنم چیز مهمی باشه.

بعد از مصاجبه ( چند روز بعدش ) ممکنه اشتباه بشه اما اگه یه مدت طولانی گذشته باشه و از ap به ready تبدیل شده باشه شاید اتمام کلیر باشه . براتون ایمیل نیومده ؟؟؟؟

دوستان کلیر شده یه کمک بفرمایین بنده تجربه کلیر شدنو ندارم هنوز Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-26 ساعت 18:25)nasim نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 18:15)saharnaz..md نوشته:  سلام دوستان من تازه با سایت سیس اشنا شدم امروز که رفتم و چک کردم دیدم برای نفر سوم ready زده شده و برای نفر اول و دوم Administrative Processing زده شده ...
به سایت سیس نمی شه زیاد اطمینان کرد،من که حدود 10 روز از مصاحبم می گذره و نفر اول هستم رو زده ready و همسرم رو ap ،فکر نمی کنم چیز مهمی باشه.

بعد از مصاجبه ( چند روز بعدش ) ممکنه اشتباه بشه اما اگه یه مدت طولانی گذشته باشه و از ap به ready تبدیل شده باشه شاید اتمام کلیر باشه . براتون ایمیل نیومده ؟؟؟؟

چه کاریه خوب.

یه ایمیل به سفارت بزنید همه چی‌ مشخص میشه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، قصه گو ، مهدی 2014 ، armin021 ، soli asali
(2014-05-26 ساعت 18:25)nasim نوشته:  بعد از مصاجبه ( چند روز بعدش ) ممکنه اشتباه بشه اما اگه یه مدت طولانی گذشته باشه و از ap به ready تبدیل شده باشه شاید اتمام کلیر باشه . براتون ایمیل نیومده ؟؟؟؟

نسيم جان حالت ready براى قبل مصاحبه است و وقتى كلير ميشيد هم همون AP ميزنه تو سيس ،فقط وقتى ويزاتون صادر بشه ميزنه issued.
در مورد دوستى كه مشكل داشتن بگم كه اين يه اشتباه سيستمى ساده است و بعد يه مدت درست ميشه و براى همه AP ميزنه .امسال براى خيلى ها اين حالت پيش اومده و بعد مدتى خود به خود درست شده.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
(2014-05-26 ساعت 00:14)me_u نوشته:  سلام
دوستان 212 کیس اول از پروسه ادمین با تعداد 457 نفر تکلیفشون تقریبا مشخص شده
این تعداد در سه سفارت دبی آنکارا و ایروان و تاکیس نامبر حدود 1550 میباشند
بنظر میرسه تعداد کیسهای ایرانی در این آمار خیلی زیاد است.
ضمنا اعلام میشود بین تکمیل پروسه ادمین در سیس تا آپدیت شدن سایت سفارت ممکنه 7 تا 10 روز اختلاف باشد.
سرافراز باشید.مثل سرو

سلام.
بچه ها تبریک ویژه بابت کلیر شدن شما .آرزو میکنم همیشه سلامت و موفق باشید.
جمله معروف دیدید گفتم را بازم میگم!!!!
میدونید امروز اومدم تو تاپیک خیلی خوشحال شدم.بعدش یک کم جو گیر شدم
چون دیشب آمار دادم امروز جواب داد.[نکنه واقعا به من الهاماتی میشهSad(مشتبه شدن امر)TongueTongueTongueTongueCool]
حالا بقیه اخبار را در آینده به اطلاع شما میرسونم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

سلام دوستان عزیز ما را هم در جمع خودتان بپذیرید البته ما 18 روز پیش آنکارا مصاحبه داشتیم من یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خوردSad تازه امروز تونستم بیام و پیغام بذارم و من نماینده همسرم هستم اینجا چون اون خیلی بیخیاله و عجله ای نداره Big Grin
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
(2014-05-26 ساعت 18:26)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-26 ساعت 18:25)nasim نوشته:  

چه کاریه خوب.

یه ایمیل به سفارت بزنید همه چی‌ مشخص میشه.
من از آفیسر پرسیدم که من هم کلیرنس خوردم گفت بله هر دو چک کنید،حالا سایت ابوظبی که متاسفانه فقط به یکی از اعضا خطاب می شه و بقیه نمی دونم جتی اگه این سیسی که حتی خودشونم قبول ندارن نبود چی کار باید می کردن،من از اون روز تا حالا خیلی سرچ کردم و دیدم که چند نفر مثل من هستند،ولی خوشبختانه اونها نفر همراهشون به حالت ready باقیمانده و وضعیت روشنتره چون اگه نفر برنده ویزا رو بگیره به هر ترتیب می تونه زیرمجموعش رو ببره. من تو پیام خصوصی از چند نفر با تجربه راجع به این موضوع سوال کردم . از عموسعید عزیز هم پرسیدم که گفتن باید منتظر بمونم. و دوست دیگه ای هم گفتن نگران نباشم. طی مطالبی که تو این تاپیک خوندم و جوابی که سفارت ابوظبی در ایمیل دوستان بهشون داده،گفته شده که سیس سایتی هست که قبول ندارن و به همه گفتن که سایت خود سفارت رو چک کنند.فکر می کنم که الان برای اینکه ایمیل بزنم زود باشه،چون دیدم پری پری عزیز بعد از مدت طولانی انتظار و اعلام کلیرنسش از طرف خود سایت وقتی برای گرفتن ویزا رفتن بهشون گفتن که فقط همسرش کلیر شده و خودش باید منتظر بمونه و قصه گوی عزیز همه که اصلا کلیرنس نخورده بودن و 6 ماه بی خودی منتظر بودن و فکر می کنم دوست دیگمون nedali هم وضعیتشون مشابه قصه گو بود و reza-top60 هم فکر کنم اینجوری بودن. که همه ی اینا ابوظبی مصاحبه شدن. نمی دونم چه سیاستی هست که همه ی اعضا نمی تونن از وضعیت کیسشون مطلع بشن و این موضوع من رو نگران کرده و تصمیم گرفتم که 1 ماه بعد مصاحبم ایمیل بزنم چون زمان ما کمه. و این پروسه deadline داره. حالا اگه دوستان نظر ویا تجربه ای دارن بفرمایند تا استفاده کنیم ممنون می شم.
نمیشه یه کلید از این سولی عسلی بگیرید اینجا بذاریم؟

بیاد سبزش کنه روحمون شاد بشه بابا........................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Farshid1976 ، قصه گو ، مهدی 2014 ، armin021 ، arashS ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، mehdi2014
سلام
از کجا متوجه میشین چند نفر رو در ابوظبی کلیر کردن؟
مگه نباید کیس نامبر رو یکی یکی بزنین؟.....
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، peidaye penhan
دوستان آنکارائی لطفا برای فردا آماده باشید

فردا هر کدوم از دوستان آنکارائی آپدیت شد اعلام کنه که سور و سات جشن رو ردیف کنیم................

میخایم Dj بیاریم...................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

با عرض سلام خدمتت تمام دوستان زحمت کش خودم.من همین الان آپدیت شدم.آخرین آپدیت 22 آپریل بود.الان شده 26 می
کیس:$$47
مصاحبه :ابوظبی
تاریخ مصاحبه:7 آپریل
رویت قبولی:11 می
مقصد:خدا بخواد لس آنجلس
کیس:فقط خودم
تبریک فراوان به همه کلیر شده های عزیز!!!!

می خواستم برای سغارت ابوظبی email بزنم و وضعیت را جویا بشم.معمولا دوستان چه چیزی سئوال می کنند؟
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
(2014-05-26 ساعت 19:13)k_nastaran نوشته:  تبریک فراوان به همه کلیر شده های عزیز!!!!

می خواستم برای سغارت ابوظبی email بزنم و وضعیت را جویا بشم.معمولا دوستان چه چیزی سئوال می کنند؟

من که ۱ هفته پیش زدم هنوز جوابی‌ ندادن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: ali3875 ، قصه گو ، مهدی 2014 ، armin021 ، arashS ، nedaba ، soli asali ، peidaye penhan
Sad 
تا بحال افراد زير اعلام كرده اند

سیمین راد
Lucky Girl
aaraam
NIKKI
hank
uranus88

lمنتظر بقيه هستيم
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان