موضوعها: 0
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-21 ساعت 01:42)someonelikeyou نوشته: حدود پونزده سال پیش یه آدم شیادی دوره افتاده بود همه شهرها به اسم دکتر علیاکبری که میومد توی یه سالن مردم جمع میکرد و صد البته ورودی خوبی هم میگرفت بعد مبگفت صدای من معجزه همه درداست و یه نیمچه کنسرتی راه مینداخت و میگفت این شروع کاره و ازین به بعد هرشب ساعت ۹ شب نوارکاست یا سی دی منو که اونم به قیمت زیادی میفروخت رو پلی کنید یه لیوان آب جلوتون بذارید و تمرکز کنید ، من هرجای دنیا که باشم ساعت نه شب براتون انرژی میفرستم که درداتون خوب بشه
حالا حکایت ماست ، به نظر من هیچ ربطی به تمرکز و دعا و سرنوشت و آدم خوب یا بد بودن نداره به اینم ربط نداره که خدا چون صلاحتو خواسته قبولت میکنه یا نمیکنه، خدا کارمند کی سی سی نیست خدا خدایی میکنه
اینا همه حساب دودوتا چارتاس
قانون احتماله، فکر میکنم همه ما توی دبیرستان خوندیم اینو
پس لطفن اینقدر پای خدا و قانون مسخره جذب و تمرکز رو نکشید وسط . مرسی اَه خخخخخخ
منو طلسمم کردن میدونم وگرنه تا حالا اسمم در اومده بود
الان کجاست علی اکبری انرژی باس بفرسته ی فالگیرم نیاز دارم که طلسمو برداره
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
سریال بازا جواب بدن
دوست دارین اگه رفتین امریکا ، محیط ، مردم ، شرایط و روابط مث کدوم سریال باشه
Shameless
Breaking bad
اینو از املای انگلیسیش مطنئن نیستم مسخرم نکنینAnatomy gray
...
من خودم ترسم اینه جریان واکینگ دد واقعی بشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
کاش اینجا مث تلگرام میشد voice گذاشت برا وقتایی که حس تایپ نیس
برنده خوش شانس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-21 ساعت 02:03)someonelikeyou نوشته: سریال بازا جواب بدن
دوست دارین اگه رفتین آمریکا ، محیط ، مردم ، شرایط و روابط مث کدوم سریال باشه
Shameless
Breaking bad
...
ولی بهترین حالتش اینه که مث سریال californication بشه اووووف
برنده خوش شانس
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-21 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-21 ساعت 02:11 توسط tenardie2bai.)
(2016-04-21 ساعت 02:04)someonelikeyou نوشته: کاش اینجا مث تلگرام میشد voice گذاشت برا وقتایی که حس تایپ نیس
یادمه سال پیش دوستان یه گروه تلگرام درست کردن ... من اینقدر مشغله کاریم زیاد بود نرسیدم جوین شم ...نمیدونم هنوزم فعاله یا نه ...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-21 ساعت 02:10)tenardie2bai نوشته: (2016-04-21 ساعت 02:04)someonelikeyou نوشته: کاش اینجا مث تلگرام میشد voice گذاشت برا وقتایی که حس تایپ نیس
یادمه سال پیش دوستان یه گروه تلگرام درست کردن ... من اینقدر مشغله کاریم زیاد بود نرسیدم جوین شم ...نمیدونم هنوزم فعاله یا نه ...
گروه ما بود هنوز داریمش ولی پنج نفریم دوستی خارج از اینترنت داریم
برنده خوش شانس
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-21 ساعت 02:39)shanks نوشته: (2016-04-21 ساعت 02:03)someonelikeyou نوشته: سریال بازا جواب بدن
دوست دارین اگه رفتین آمریکا ، محیط ، مردم ، شرایط و روابط مث کدوم سریال باشه
Shameless
Breaking bad
...
اناتومی گری خوبه ولی من دوست دارم خانواده مدرن بشه یا بروکلین 99
اينقد درگير سختي هاي بدو ورود ميشين كه اصلا كارتون هم يادتون نمياد چه برسه به سريال يادتون بياد
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
مدیرا سایتو داشتن آپدیت میکردن فک کنم، در دسترس نبود البته شما که خواب بودین متوجه نشدین اما به وقت ما بعد از ظهر بود
چن ساعت دوری از شما هم وطنا داغونم کرد غم قربتو بدون شما ها نمیشه تحمل کرد :/
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
اگه کسی واکسن هپاتیت رو زده باشه که 3 مرحله ای هست ولی مدرکی چیزی نداشته باشه باید چکار کنه؟توی فرم ds260 جایی که میخوایم بریم باید مشخص باشه؟در بدو ورود توی فرودگاه که آدرس میخوان واسه ارسال گرین کارت چکار کنیم؟اگه کسی رو نداشته باشی.
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
گزارش یازدهم.
#اطلاعات_ایالات_و_شهرهای_آمریکا#
ایالت ویرجینیا
شهر ویرجینیا بیچ
این شهر بزرگترین شهر در ایالت ویرجینیا است.
متوسط درامد خانواردر این شهر 67.001 $ است.
از سال 2000 تا کنون نرخ رشد درآمد 37.56 %بوده است.
![[عکس: 00dk_virginia-beach.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3V1cGxvYWQuaXIvZmlsZXMvMDBka192aXJnaW5pYS1iZWFjaC5qcGc=)
این شهر جمعیتی در حدود 445 هزار نفری دارد ک از سال 2000 به بعد با رشد 4.5 % برابر بوده است که بسیار پایینتر از میانگین ملی و ایالتی قرار دارد.
متوسط سطح آموزش و پرورش شهر ویرجینیا بیچ بالاتر از حد متوسط دولتی و بالاتر از میانگین ملی است.
![[عکس: ohw2_47439675.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3V1cGxvYWQuaXIvZmlsZXMvb2h3Ml80NzQzOTY3NS5qcGc=)
ترکیب نژادی در این شهر 68%سفید پوست،19% سیاهپوست،7%اسپانیایی و 6% آسیایی میباشد(63% آسیایی ها را فیلیپینی ها تشکیل میدهند.)
میانگین دما تقریبا 16 درجه است.در حالی ک درسردترین ماه دما 8 درجه سانتیگراد و در گرمترین ماه دما 38 درجه سانتیگراد است.
مالیات بر فروش 4%بالاترو مالیات بر درآمد 10%پایین تر از میانگین ملی است.
![[عکس: cwns_imagegen.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3V1cGxvYWQuaXIvZmlsZXMvY3duc19pbWFnZWdlbi5qcGc=)
هزینه زندگی و مسکن بالاتر از میانگین ملی است.
درآمد سرانه در این شهر 14 %بالاتر از میانگین ملی است.
متوسط درآمد در این شهر 24% بالاتر از میانگین ملی است.
نرخ بیکاری 32% کمتر از میانگین ملی است.
سطح فقر 50%پایینتر از میانگین ملی است.
حدود 90% از مدارس دولتی در این شهر وجود دارد.
اجاره متوسط در این شهر بالاتر از میانگین ملی است.
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-21 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-21 ساعت 11:04 توسط amirmc.)
منم به نوبه خودم قصد دارم از ایالت تگزاس برای دوستان مطلبی بذارم.
ایالت تگزاس
![[عکس: dh_skyline_2_677x380_FitToBoxSmallDimension_Center.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL2RvdWJsZXRyZWUzLmhpbHRvbi5jb20vcmVzb3VyY2VzL21lZGlhL2R0L0RBTFZWRFQvZW5fVVMvaW1nL3NoYXJlZC9mdWxsX3BhZ2VfaW1hZ2VfZ2FsbGVyeS9tYWluL2RoX3NreWxpbmVfMl82Nzd4MzgwX0ZpdFRvQm94U21hbGxEaW1lbnNpb25fQ2VudGVyLmpwZw==)
لقب های ایالت:
(ایالت تک ستاره)
وبگاه رسمی ایالت http://www.texas.gov/
تگزاس یا تکزاس (به انگلیسی: Texas) یکی از ایالات کشور آمریکا است. پایتخت آن آستین (به انگلیسی: Austin) و لقب این ایالت، «ایالت تکستاره» است.
با مساحتی نزدیک به ۶۹۶٬۲۴۱ کیلومتر مربع، تگزاس دومین ایالت بزرگ آمریکاست.
نام:
نام تگزاس بطور دقیق «تکساس» تلفظ میگردد، و منشعب از کلمهٔ Tejas است که نامی سرخپوستی است.این واژه اشاره به نام بومیان اولیه این منطقه دارد و بمعنای «دوست» میباشد.
آب و هوا:
طبیعت تگزاس را میتوان در هیل کانتری آن دید.آب و هوای تگزاس در شرق مرطوب و شرجی، در غرب خشک و بیابانی، و در شمال قاره ایست. در غرب ایالت رشته کوههایی ارتفاعاتی را بوجود میآورند، و رودخانه ریوگراند مرز بین آمریکا و کشور مکزیک است.
تگزاس حاوی چندین دریاچه پهناور مصنوعی همانند دریاچه آمیستاد نیز میباشد.
در باب حوادث طبیعی، تگزاس تقریبا عاری از مناطق زلزلهخیز است. در عوض نواحی شرق مجاور خلیج مکزیک هر ساله در اواخر فصل تابستان شاهد تردد سیستمهای پرفشاری همچون توفندهای سهمگین هستند که میتوانند باعث ایجاد خساراتی فراگیر گردند. توفند آیک و توفند ریتا دو نمونه توفند در سالهای اخیرند که در تگزاس خرابی ببار آوردند. در نواحی شمال ایالت در عوض تعدد پیچندها بیشتر دیده میشود.
مردم:
جمعیت ایالت تگزاس جمعیت ۲۳٬۹۰۴٬۳۸۰ نفر در سال ۲۰۰۷، تگزاس دومین ایالت پرجمعیت آمریکاست.
سن میانه اهالی تگزاس ۳۳٫۱ سال است. سفیدان ۴۸٫۳٪، لاتینو ها ۳۵٫۷٪، و سیاهان ۱۱٫۹٪ جمعیت تگزاس را تشکیل میدهند. ۱۵٫۹٪ اهالی تگزاس متولد خارج از کشور هستند در حالیکه این رقم برای ایالات متحده آمریکا ۱۲٫۵٪ است.
ایالت تگزاس بیش از ۶۰۰٬۰۰۰ مسلمان ساکن دارد.
ایرانیان مقیم تگزاس:
تکزاس همچنین دارای جمعیت زیادی ایرانی تبار و فارسی زبان است. از مشاهیر این گروه هوشنگ انصاری، انوشه انصاری، شان دایوری، و فریناز کوشانفر میباشد. مصطفی چمران، کمال خرازی، و ابراهیم یزدی نیز از دانشگاهیان مقیم و یا دانش آموختگان این ایالت بوده اند.
در سال ۲۰۰۶ علی و گیتا صابریون، دو ایرانی مقیم شهر هیوستون در تگزاس مبلغ ۱۰ میلیون دلار به مرکز سرطان ام دی اندرسون دانشگاه تگزاس اهدا کردند.
شهرهای تگزاس:
![[عکس: Dallas_1.jpg?itok=dsHbHQnw]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3dlc3R3b29kcHMuY29tL3NpdGVzL2RlZmF1bHQvZmlsZXMvc3R5bGVzL3NsaWRlc2hvd19zbGlkZV9zbWFsbC9wdWJsaWMvRGFsbGFzXzEuanBnP2l0b2s9ZHNIYkhRbnc=)
![[عکس: HoustonSkyline2_MoreSky_84b4357f-3deb-48...8e8388.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cHM6Ly9yZXMtMS5jbG91ZGluYXJ5LmNvbS9zaW1wbGV2aWV3L2ltYWdlL3VwbG9hZC9jX2ZpbGwsZl9hdXRvLGdfY2VudGVyLGhfNzAwLHFfNzUsd18xMTAwL3YxL2NsaWVudHMvaG91c3Rvbi9Ib3VzdG9uU2t5bGluZTJfTW9yZVNreV84NGI0MzU3Zi0zZGViLTQ4NWMtYjlhNC01MmY5NzI4ZTgzODguanBn)
شهرهای مهم تگزاس دالاس، سنآنتونیو، فورت وورث، آستین، ال پاسو، سن مارکوس، ویکو، کورپوس کریستی، آماریلو، میدلند، لاباک، و هیوستن هستند.
شهرهای هوستون، سنآنتونیو، و دالاس به ترتیب چهارمین، هفتمین، و نهمین بزرگ ترین شهرهای آمریکا از لحاظ جمعیتی میباشند. اما با احتساب مناطق حومه ای، دالاس-فورت وورث بزرگ ترین کلان شهر ایالت و چهارمین کلان شهر بزرگ ایالات متحده آمریکا است.
شهر هیوستون مرکز تأسیسات نفتی آمریکا و ششمین بندر دنیا از لحاظ حجم مبادلات بشمار میرود
دولت تگزاس:
پارلمان تکزاس دارای دو مجلس نمایندگان و سنا است. اکثر سیاستمداران منتخب این ایالت را جمهوریخواهان تشکیل میدهند. با اینحال از ۳۲ نماینده تگزاس در کنگره آمریکا ۱۳ نفر آنان دمکرات هستند.
بزرگترین پایگاه نظامی ایالات متحده آمریکا در جهان به نام پایگاه فورت هود در ایالت تگزاس قرار دارد.
اقتصاد:
از لحاظ میزان رشد اقتصادی، تگزاس در زمرهٔ ۵ ایالت برتر آمریکا است.اقتصاد تگزاس دوازدهمین اقتصاد جهان از لحاظ تولید ناخالص داخلی است بطوریکه در سال ۲۰۰۷، این ایالت تولید ناخالص داخلی برابر با ۱٬۱۴۱٫۹۶۵ میلیارد دلار داشت. در مقایسه، تولید ناخالص داخلی کشور روسیه ۱٬۲۸۹٫۵۸۲ میلیارد دلار بود.
این ایالت با ۱۵۱ میلیارد دلار صادرات (ارقام سال ۲۰۰۶)، رتبه بزرگ ترین صادر کننده در میان پنجاه ایالت آمریکا را به خود اختصاص داده است.
اقتصاد تگزاس بر مبنای فناوری اطلاعات، صنایع نفت و گاز، و کشاورزی است. تگزاس ۸ میلیارد بشکه نفت ذخیره دارد و محصول اول کشاورزی آن پنبه است. از ۵۰ تا پر درآمد ترین شرکت های فورچن ۵۰۰، شش شرکت در تگزاس مستقراند.این شرکت ها عبارتاند از: اگزان موبیل، کونوکوفیلیپس، هالیبرتون، والرو انرجی، ماراتان اویل، ایتیاندتی، و دل کامپیوترز. از شرکت های بزرگ دیگر آمریکایی که در تگزاس مستقراند میتوان هواپیمایی ساوث وست، امریکن ایرلاینز، کنتیننتال ایرلاینز، و شرکت غذایی سیسکو را نام برد.
دانشگاهها و فناوری:
مرکز پزشکی تگزاس بزرگترین مرکز پزشکی دنیاست.
تگزاس در میان ایالات متحده آمریکا جزو پنج ایالت برتر از نظر میزان تحقیقات علمی در مراکز دانشگاهی و پزشکی میباشد.از لحاظ سرمایه گذاری در تحقیقات علمی و فناوری، ایالت تگزاس با ۲٫۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری در کشور در رتبه نخست است.
این ایالت در سال ۲۰۰۶ مجموعا نزدیک به ۳٫۲ میلیارد دلار هزینه صرف تحقیقات علمی نمود.
ایالت تگزاس در تولید انرژی بهوسیله توربین های بادی با ۲۷۶۸ مگاوات انرژی تولید شدهدر میان ایالات متحده رتبه اول را داراست.
مشاهیر:
از افراد مشهور این سرزمین میتوان شان دیوری، ایتن هاک، متیو مک کانهی، هیلاری داف، لانس آرمسترانگ، چاک نوریس، جسیکا سیمپسون، دوایت آیزنهاور، دنتون کولی (جراح قلب برجسته تاریخ پزشکی)، بادی هالی، استیو آستین ، شاون مایكلز ،لیندون جانسون، جنیس جاپلین، تامی لی جونز، چستر نیمیتز (فرمانده نیروی دریایی آمریکا)، راس پروت (میلیاردر و سیاستمدار)، جیمی فاكس، دان هنلی، دونالد بارتلمی، کریگ الوود، و دن رادر (مجری سراسری اخبار) را نام برد.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس